|
Post by Powrót Króla on Aug 7, 2023 16:49:45 GMT 1
Do mnie często są obawy, a zwłaszcza jak mam limit postów na karku, no ale co ja mam zrobić. Nawet w poprzedniej były wątpliwości i co ja wtedy mogłem zrobić, żeby być bardziej niewinnym. Po prostu gram. I słusznie. Tak powinieneś robić imo. Pewnie zawsze będę miał do Ciebie obawy gdzieś tam z tyłu głowy, ale w tej rozgrywce myślę, że jesteś niewinny. Twój długi post jest trudny do zrobienia dla mafii (i niezbyt opłacalny), widać, że jest dużo effortu włożone. Do tego nie rozpoznałeś mojej tożsamości (w mafii ktoś by Ci chyba podpowiedział) i mam wynotowane: które też są dla mnie bardzo miastowe.
działają komuś te posty podlinkowane przez Aragorna?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 7, 2023 16:50:04 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 7, 2023 16:50:04 GMT 1
Muszę powiedzieć, że po ponownym przeczytaniu tematu po zamknięciu tematu bardziej przekonany byłem do winy Aragorna (którego jeszcze w testamencie lekko oczyściłem) niż do Gimliego, którego tam dałem do mafii. Jest duża szansa, że w mafii są obaj, natomiast ja zacząłbym od Aragorna w sumie. W końcu Gimli niech ma czas włączyć laptopa i coś napisać, a Aragorn i tak woli jeździć na rowerze niż grać, to niech jeździ ze spokojną głową. Bardzo mi się nie podoba, że pierwsze co robi Gollum po sugestii o plottwiście to chce jak najszybciej zajebać Aragorna
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 7, 2023 16:51:33 GMT 1
Jak oceniasz obecną grę Trolla? Pamiętam jak podbijałeś moją analizę na niego, więc jestem ciekaw Twojej obecnej opinii. po pierwszym dniu kiedy przesadził w sianiu chaosu i dezintegracji co sam ładnie nazwał prowokacją trochę chciałem mu zajebać internetowego porządkowego na odmułkę. wczoraj jednak dostaliśmy moim zdaniem autentyczne, tunelowe zacietrzewienie egzego na gimlim. Przypominałem sobie ostatnio z łezką w oku konflikt pinsa-rimbaud [chyba Cię ominął a był fajny, sprawdź sobie, polecam] i patrząc na zaślepionego berserkera trolla atakującego gimlego miałem flashbacki z wietnamu. Dlatego też piszę o tej autentyczności. Troll w atakach pokazał kawał serducha czego nie potrafił zrobić w żadnej z 3(?) edycji w tym roku, w których wylosował mafioze. Porównując jego tegoroczne mafijne wystąpienia do tej edycji, wychodzi przepaść. Nie wykluczam wręcz, że konflikt gimli/troll może być konfliktem dwóch niewinnych. Troll jest też ostatnią osobą poważającą mojego miastowego skilla i morduje mnie regularnie kiedy jest winny, a ja jeszcze żyje [RUDA MAŁPO JA JESZCZE ŻYJE] Postawiłbym uczciwe 75/25 na niewinność. Dawny legendarny mafijny kox egze poradziłby sobie z zagraniem takiej partii w mafii, ale mam ogromne wątpliwości czy z czymś takim poradziłby sobie Wojciech ad. 2023 Nie ominęło mnie. Czytałem tamtą edycję, nawet obiecałem napisać podsumowanie, ale tego nie zrobiłem (przygotowywałem się już do odegrania kreacji PodReda ). Analiza na Ciebie to złoto, zwłaszcza podrozdział "Mordy zdradzieckie". Natomiast nie czytałem Discordowej i Freakowej. Ta trzecia, w której był w mafii - Aldona, wypadła nieźle, chociaż bez tego ognia, co dawniej, dlatego pytam, co sądzisz, bo ja gdzieś mam z tyłu głowy, że kiedyś tak potrafił, ale też czuję, że teraz by mu było ciężko.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 7, 2023 16:51:47 GMT 1
kurwa mać moją misją na fazę trzecią miało być zawrócenie wisły kijem żeby dwójkę Aragorn/Gimli rozpocząć od Aragorna a Gollum już to robi odnajdywanie mafii z wami w tej edycji to jest jebany wyścig, jesteście niemożliwi
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 7, 2023 16:51:52 GMT 1
I słusznie. Tak powinieneś robić imo. Pewnie zawsze będę miał do Ciebie obawy gdzieś tam z tyłu głowy, ale w tej rozgrywce myślę, że jesteś niewinny. Twój długi post jest trudny do zrobienia dla mafii (i niezbyt opłacalny), widać, że jest dużo effortu włożone. Do tego nie rozpoznałeś mojej tożsamości (w mafii ktoś by Ci chyba podpowiedział) i mam wynotowane: które też są dla mnie bardzo miastowe.
działają komuś te posty podlinkowane przez Aragorna? jak je skopiujesz to działają, albo jak usuniesz te dziwne znaki po liczbie posta.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 7, 2023 16:52:52 GMT 1
I słusznie. Tak powinieneś robić imo. Pewnie zawsze będę miał do Ciebie obawy gdzieś tam z tyłu głowy, ale w tej rozgrywce myślę, że jesteś niewinny. Twój długi post jest trudny do zrobienia dla mafii (i niezbyt opłacalny), widać, że jest dużo effortu włożone. Do tego nie rozpoznałeś mojej tożsamości (w mafii ktoś by Ci chyba podpowiedział) i mam wynotowane: które też są dla mnie bardzo miastowe.
działają komuś te posty podlinkowane przez Aragorna? mafiacorner.boards.net/post/61472mafiacorner.boards.net/post/61466w url tamtych postów jakiś bug się zrobił, musiał skądś je kopiować - może z przeglądarki, a może z discorda
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 7, 2023 16:53:09 GMT 1
Troll słyszysz? Skończyłeś się. Już w ciebie nie wierzą.
Ale ja cię szanuje.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 7, 2023 16:53:17 GMT 1
Egze po dwóch nieudanych edycjach, discordowej i freakowej? Myślę że to Egze z misją, żeby zagrać kozacko i zrobić coś nieoczywistego, co zresztą zaczął już w D1.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 7, 2023 16:55:35 GMT 1
Muszę powiedzieć, że po ponownym przeczytaniu tematu po zamknięciu tematu bardziej przekonany byłem do winy Aragorna (którego jeszcze w testamencie lekko oczyściłem) niż do Gimliego, którego tam dałem do mafii. Jest duża szansa, że w mafii są obaj, natomiast ja zacząłbym od Aragorna w sumie. W końcu Gimli niech ma czas włączyć laptopa i coś napisać, a Aragorn i tak woli jeździć na rowerze niż grać, to niech jeździ ze spokojną głową. Bardzo mi się nie podoba, że pierwsze co robi Gollum po sugestii o plottwiście to chce jak najszybciej zajebać Aragorna Ale to w związku z tym masz zamiar mnie oskarżyć? Czy może uważasz, że błądzę, ale dalej jestem miastowy? Kto jest tym drugim do pary z Trollem? Nie wiem. No i właśnie to jest problem z Tobą w tej edycji. Ja naprawdę widzę w Tobie sporo niewinnego Jaga, ale jak nie będziesz chciał sobie pomóc, to ja Ci nie pomogę. No bo za chuja nie ułatwiasz takim graniem. Znalazłeś sobie podejrzanego i w niego napierdalasz. Gdyby został jeden mafiozo, to byłoby to względnie ok, choć i tak lepiej mieć plan B, gdyby się okazało, że się mylisz. Ale tak, to wygląda to w taki sposób, że chcesz tego Trolla zajebać przed sobą i nic innego Cię nie interesuje. Mnie interesuje wygranie gierki, czyli zlinczowanie 2 mafiozów.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 7, 2023 16:57:20 GMT 1
Arnoldzie, Aragorn po tym poście próbował jeszcze w jakikolwiek sposób Cię podgryzać, czy już całkowicie dał spokój?
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 7, 2023 17:00:04 GMT 1
Troll słyszysz? Skończyłeś się. Już w ciebie nie wierzą. Ale ja cię szanuje. dawaj tę analizę na mnie, bo aż ciekaw jestem co tam wymyśliłeś będę się nabijał po edycji, bo w sumie uważałeś, że umiesz mnie rozgryźć, a taki Kacper robi to 3 razy lepiej (dlatego go zawsze morduję )
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 7, 2023 17:00:18 GMT 1
Jak coś Borowik to moim marzeniem byłoby wygrać edycje w mafii grając tak jak to robię teraz, naturalnie, z sercem w dłoniach, bez oszukiwania. Myślałem ze zasłużę na lepszy argument Też grałem z sercem na ręku i nie wiedziałem czy dożyję jutra...
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 7, 2023 17:01:07 GMT 1
Arnoldzie, Aragorn po tym poście próbował jeszcze w jakikolwiek sposób Cię podgryzać, czy już całkowicie dał spokój? Z pamięci mówiąc dał mi spokój. Chciałbym, żeby mi odpowiedział, bo pytałem go dziś o tego posta. Myślę, że nie doceniacie faktu, że Egze 2 razy w mafii grał w niestandardowej edycji, jedna była discordowa ze slow mo. Druga była freakowa, gdzie poleciał nie za grę, tylko za to, że mu fatalną rolę wylosowało i musiał dostać tego burmistrza. Nie wiecie jak on by teraz zagrał w normalnej forumowej edycji, macie dla porównania tylko Aldonę. A tam po pierwsze grał na 2 zmiany, po drugie miał mnie po swojej stronie, więc mógł sobie pozwolić na spokojniejsze granie. Tutaj dostał skład z Lewkoniem na świeczniku prawie od początku i z Volvem co zaliczył słabe wejście. Wiedział, że musi działać. Lowrider też miał nie zagrać tak dobrej partii w mafii po tym co zrobił na Shreku.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 7, 2023 17:01:16 GMT 1
przecież ten twist Tomusia to jest 100% jego styl xd chyba że znowu gra Kulesze ja w robocie jeszcze Właśnie tutaj nie wiem czy to jest styl niewinnego Aragorna. Patrząc co wydarzyło się po otwarciu tematu czyli uwzględnienie kogoś z nas jako plottwist czy pisanie że mu się Gollum nie podoba pisząc takiego posta mafiacorner.boards.net/post/63741Nie wiem czy nie próbuje celowo robić sobie paranoi, że ktoś w chuja go robi w tej edycji, aby inni odczytali to że to jest u niego naturalne.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 7, 2023 17:01:20 GMT 1
Bardzo mi się nie podoba, że pierwsze co robi Gollum po sugestii o plottwiście to chce jak najszybciej zajebać Aragorna Ale to w związku z tym masz zamiar mnie oskarżyć? Czy może uważasz, że błądzę, ale dalej jestem miastowy? No i właśnie to jest problem z Tobą w tej edycji. Ja naprawdę widzę w Tobie sporo niewinnego Jaga, ale jak nie będziesz chciał sobie pomóc, to ja Ci nie pomogę. No bo za chuja nie ułatwiasz takim graniem. Znalazłeś sobie podejrzanego i w niego napierdalasz. Gdyby został jeden mafiozo, to byłoby to względnie ok, choć i tak lepiej mieć plan B, gdyby się okazało, że się mylisz. Ale tak, to wygląda to w taki sposób, że chcesz tego Trolla zajebać przed sobą i nic innego Cię nie interesuje. Mnie interesuje wygranie gierki, czyli zlinczowanie 2 mafiozów. Mamy inne spojrzenie na grę jako całość. Krok po kroku. Gdyby Theoden dzisiaj żył to widziałbyś moje ataki na niego, aż do jego zlinczowania. Poza tym, mówiłem Ci przed linczem który wymyśliliście na Mordorze - żeby zacząć od Theodena. Nie chcieliście tego zrobić a jak by to ułatwiło grę gdybyście zrobili ten krok i mnie posłuchali? Proszę o zaufanie w tym przypadku.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 7, 2023 17:03:34 GMT 1
Ale to w związku z tym masz zamiar mnie oskarżyć? Czy może uważasz, że błądzę, ale dalej jestem miastowy? No i właśnie to jest problem z Tobą w tej edycji. Ja naprawdę widzę w Tobie sporo niewinnego Jaga, ale jak nie będziesz chciał sobie pomóc, to ja Ci nie pomogę. No bo za chuja nie ułatwiasz takim graniem. Znalazłeś sobie podejrzanego i w niego napierdalasz. Gdyby został jeden mafiozo, to byłoby to względnie ok, choć i tak lepiej mieć plan B, gdyby się okazało, że się mylisz. Ale tak, to wygląda to w taki sposób, że chcesz tego Trolla zajebać przed sobą i nic innego Cię nie interesuje. Mnie interesuje wygranie gierki, czyli zlinczowanie 2 mafiozów. Mamy inne spojrzenie na grę jako całość. Krok po kroku. Gdyby Theoden dzisiaj żył to widziałbyś moje ataki na niego, aż do jego zlinczowania. Poza tym, mówiłem Ci przed linczem który wymyśliliście na Mordorze - żeby zacząć od Theodena. Nie chcieliście tego zrobić a jak by to ułatwiło grę gdybyście zrobili ten krok i mnie posłuchali? Proszę o zaufanie w tym przypadku. A co sądzisz o Aragornie?
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 7, 2023 17:04:30 GMT 1
Widzisz Gimli ja mam Cię za winnego nie dlatego, że uważam, że po dwóch fajnych edycjach powinieneś teraz odpierdolić coś chujowego jak taka gra w mafii, a dlatego, że Ty nawet nie udajesz, że szukasz mafii, kiedy w poprzednich edycjach ewidentnie to robiłeś plus - co chyba najważniejsze - BYŁEŚ GOTÓW SIĘ POŚWIĘCIĆ BY UDOWODNIĆ SWOJE RACJE. Dwa razy strzeliłeś wiedząc, że to może być dla Ciebie śmierć. W tej edycji gdybyś był w mieście, to sytuacja jest 5 razy bardziej komfortowa i tym bardziej dla potwierdzenia twojej tezy, że Troll jest w mafii powinieneś bez problemu dać się zlinczować, ale będziesz robił wszystko by tego nie robić.
I wiesz kogo mi przypominasz? Mnie z freakowej, gdzie tak bardzo bałem się twojego strzału.
Role się odwróciły.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 7, 2023 17:07:55 GMT 1
Każdy kto grał we freakowej/discordowej wie, że niewinny Jag dla dobra miasta byłby w stanie poświęcić się pierwszego dnia. A co dopiero teraz, kiedy padło dwóch winnych i sytuacja jest komfortowa dla miasta...
To nie jest tak, że ja się na nim zatunelowałem. On w oczywisty sposób gra inaczej niż w poprzednich edycjach. Tylko ludzie złej woli tego nie zauważą.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 7, 2023 17:08:26 GMT 1
Czy dla innych też to było takie oczywiste, że będę dziś atakował Trolla? Bo dla Trolla było, a on jak jest w mafii, to bardzo inteligentnie myśli co zrobią gracze w kontekście do niego i potrafi to przewidywać. We freakowej przewidział strzał Jaga w niego, gdzie było to całkowicie nieoczywiste i był wtedy w mafii i dlatego tak łatwo mu to przyszło na myśl, miejski Egze by wtedy tego nie przewidział.
Będzie Trollu analiza, ale serio kończę w robocie, po prostu się nie mogę powstrzymać i odświeżam temat przyokazji.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 7, 2023 17:09:41 GMT 1
Mamy inne spojrzenie na grę jako całość. Krok po kroku. Gdyby Theoden dzisiaj żył to widziałbyś moje ataki na niego, aż do jego zlinczowania. Poza tym, mówiłem Ci przed linczem który wymyśliliście na Mordorze - żeby zacząć od Theodena. Nie chcieliście tego zrobić a jak by to ułatwiło grę gdybyście zrobili ten krok i mnie posłuchali? Proszę o zaufanie w tym przypadku. A co sądzisz o Aragornie? Przejrzałem wczoraj jego początkową spinę z Hobbitem, wydała mi się naturalną reakcją na zaczepki z dupy mafiosy. Nie wiem czemu jednak wczoraj podpiął się pod moje zaczepki w stronę Theodena a jednak zagłosował ma Mordor, wytłumaczenie tego głosu z jego strony byłoby pożądane.
|
|