Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 7, 2023 17:10:25 GMT 1
Nie no Pshemo po tym poście i następnym w tym tonie, w ogóle nie spodziewałem się, że masz zamiar teraz we mnie cisnąć xD Arnold a wobec Gimlego coś sobie wyrobiłeś? Robotką dla nas chyba będzie znalezienie mu kontrkandydata do następnego linczu Nie przekonuje mnie jazda Trolla na Gimliego i argumenty, których używał dodaje mi się scenariusz, że Troll to playmaker mafii, który bronił pośrednio siebie, Wp i Theodena poprzez ataki na gimliego. I że serio on gra na taktyke tego berserkera co próbuje jak najwięcej wykurwić miasta przed sobą.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 7, 2023 17:11:32 GMT 1
Każdy kto grał we freakowej/discordowej wie, że niewinny Jag dla dobra miasta byłby w stanie poświęcić się pierwszego dnia. A co dopiero teraz, kiedy padło dwóch winnych i sytuacja jest komfortowa dla miasta...To nie jest tak, że ja się na nim zatunelowałem. On w oczywisty sposób gra inaczej niż w poprzednich edycjach. Tylko ludzie złej woli tego nie zauważą. To może gimli wisi i troll dostaje kulke? Jak dla mnie git, jeśli po mnie zlinczujecie Theodena. Proszę Cię.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 7, 2023 17:13:04 GMT 1
To dawaj linczujemy Cię.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 7, 2023 17:14:13 GMT 1
Bo ja w post, w którym sobie wskazujesz kolegę z mafii, by mieć go na podorędziu mniej wierzę niż w to co odpierdalasz teraz. I że jedynym graczem, którego masz za winnego jestem niewinny ja ;D
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 7, 2023 17:14:21 GMT 1
Spoko, jeśli Ty będziesz następny. W ten sposób wrzucisz tylko jednego gracza przed siebie.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 7, 2023 17:15:11 GMT 1
Proszę bardzo, ja mogę nawet pójść pierwszy
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 7, 2023 17:16:59 GMT 1
No to ustalone.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 7, 2023 17:17:11 GMT 1
bo mi nadrabiając jego posty w nocy pojawiło się w głowie coś co roboczo nazwę nierównością estymatorów chociaż nie wiem do końca o co wam chodzi w tych estymatorach, może nazwałem w ten sposób totalnie inne zjawisko przykład 1 : hobbit W pierwszej kolejności Władca, bo argument z obsrania jest mocniejszy niż argument z nieporadności. Do tej dwójki dwóch z grona Drzewiec, Powrót Króla i Elrond. Mam wrażenie że każdy z podejrzanych przedstawia tak inny profil że ciężko dodaje mi się winienie ich równocześnie przez jedną osobę potrafił wrzucić do mafii jednocześnie Władce, Drzewca, PK i Arnolda. co mi nie pasowało? profil z każdego tej czwórki jest totalnie inny. Jeżeli Hobbit ma w głowie coś takiego jak mafijne estymatory[czyli, że jakieś zachowanie/styl gry wydaje mu się śmierdzący - to każdy z tej czwórki był typowany na podstawie zupełnie przeciwnych argumentów. A jeżeli na przykład ktoś mu śmierdział bo przemykał - to przecież powinni mu śmierdzieć wszyscy przemykacze, na przykład włącznie z theodenem prawda? Było to trochę jak pisanie w jednym poście, że ktoś jest winny bo piszę za dużo, a ktoś jest winny bo pisze za mało. Może to pierdolenie, ale to był mój taki wniosek wyciągnięty na gorąco. aragorn, przykład drugi : potrafi uniewinnić NAJTRUDNIEJSZEGO do uniewinnienia gracza w stawce jakim jest arnold na podstawie -długiego posta -dużego effortu -BRAKU ROZPOZNANIA TOŻSAMOŚCI BO KTOŚ BY NA DISCORDZIE POWIEDZIAŁ, NO KURWA ROK 2005 MAFIA TERMOFORKI -mafiacorner.boards.net/post/61472 -mafiacorner.boards.net/post/61466 a z drugiej strony nie potrafi uniewinnić sympatycznego i koleżeńskiego pomidorka, którego potrafiła uniewinnić cała reszta. Podsumowując go obrazkowo : Chad aragorn jest jednym i drugim psem jednocześnie. Nie jest jednolity. Dlatego myślę, że coś udaje.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 7, 2023 17:19:28 GMT 1
Dlatego właśnie zadałem mu pytanie o tego posta, bo wydało mi się to mega podejrzanie, że mnie tak uniewinnia łatwo. Ale chciałem, żeby sam się o tym wypowiedział, zanim poczuje, że go podejrzewam.
Zwłaszcza, że on historycznie, miał mega trudności z uniewinnianiem mnie. Takiego Marudę z tego co pamiętam napierdalał mocno i nic nie mogłem zrobić. Swoją drogą wtedy grałem pewnie bardziej mafijnie i antypatycznie niż teraz i wspomnienia z Karetki był świeższe, no ale nie dodaje mi się to.
I mam wrażenie, że mu kompletnie pary brakuje jak Theodenowi wczoraj, niby jest, ale pytasz się go o coś i ci nie odpowiada, albo robi to, ale z dużym opóźnieniem.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 7, 2023 17:22:25 GMT 1
bo mi nadrabiając jego posty w nocy pojawiło się w głowie coś co roboczo nazwę nierównością estymatorów chociaż nie wiem do końca o co wam chodzi w tych estymatorach, może nazwałem w ten sposób totalnie inne zjawisko przykład 1 : hobbit Mam wrażenie że każdy z podejrzanych przedstawia tak inny profil że ciężko dodaje mi się winienie ich równocześnie przez jedną osobę potrafił wrzucić do mafii jednocześnie Władce, Drzewca, PK i Arnolda. co mi nie pasowało? profil z każdego tej czwórki jest totalnie inny. Jeżeli Hobbit ma w głowie coś takiego jak mafijne estymatory[czyli, że jakieś zachowanie/styl gry wydaje mu się śmierdzący - to każdy z tej czwórki był typowany na podstawie zupełnie przeciwnych argumentów. A jeżeli na przykład ktoś mu śmierdział bo przemykał - to przecież powinni mu śmierdzieć wszyscy przemykacze, na przykład włącznie z theodenem prawda? Było to trochę jak pisanie w jednym poście, że ktoś jest winny bo piszę za dużo, a ktoś jest winny bo pisze za mało. Może to pierdolenie, ale to był mój taki wniosek wyciągnięty na gorąco. aragorn, przykład drugi : potrafi uniewinnić NAJTRUDNIEJSZEGO do uniewinnienia gracza w stawce jakim jest arnold na podstawie -długiego posta -dużego effortu -BRAKU ROZPOZNANIA TOŻSAMOŚCI BO KTOŚ BY NA DISCORDZIE POWIEDZIAŁ, NO KURWA ROK 2005 MAFIA TERMOFORKI -mafiacorner.boards.net/post/61472 -mafiacorner.boards.net/post/61466 a z drugiej strony nie potrafi uniewinnić sympatycznego i koleżeńskiego pomidorka, którego potrafiła uniewinnić cała reszta. Podsumowując go obrazkowo : Chad aragorn jest jednym i drugim psem jednocześnie. Nie jest jednolity. Dlatego myślę, że coś udaje. mafiacorner.boards.net/post/61950 W tym poście do swoich typów Hobbit wiesz kogo dorzucił? Aragorna właśnie. Dla zmyłki dał pytanie czy wszyscy mafiozy grają jednakowo.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 7, 2023 17:23:36 GMT 1
Swoją drogą to się dodaje, że jak Troll dostał w mafii, Lewkonia, Volva ze słabym startem i Aragorna z też słabym startem, to poczuł, że musi grać jak gra.
Bo wbicie ich wszystkich przed siebie po prostu w linczach i próba dojechania do meczówki byłaby karkołomna przy tak niewinnie grającym mieście.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 7, 2023 17:25:39 GMT 1
Więc jeśli w tym poście co podałeś Pomidorku Hobbit mógł podać potencjalnie 4 niewinnych graczy i musiał się na pewno zorientować, że nie wrzucił tam swojego to dodał tam Aragorna ( jeśli Aragorn w mafii).
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 7, 2023 17:26:27 GMT 1
jeżeli jest przewodzącym gangu olsena to zasługuje na to żeby zostawić go na koniec
|
|
|
Post by Legolas on Aug 7, 2023 17:32:38 GMT 1
Swoją drogą to się dodaje, że jak Troll dostał w mafii, Lewkonia, Volva ze słabym startem i Aragorna z też słabym startem, to poczuł, że musi grać jak gra. Bo wbicie ich wszystkich przed siebie po prostu w linczach i próba dojechania do meczówki byłaby karkołomna przy tak niewinnie grającym mieście. Moim zdaniem to też wypadkowa tego, że padł podejrzewany przez niektórych Gandalf od snajpera ( Gollum miał Gandalfa za niewinnego, nie wiem czy ktoś też uniewinniał Gandalfa wtedy). Podejrzewany Tuk w tamtym momencie został ujawniony jako snajper. To jednak trochę zabrało pole manewru mafii, ponieważ nie mieli argumentów by grillować tych graczy i próbować ich wepchnąć przed siebie.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 7, 2023 17:34:39 GMT 1
Swoją drogą Aragorn to dobry mafioza, ale ma tendencje niezręcznie wchodzić w rozgrywkę, a potem rosnąć w siłę gdy go atakują i zaczyna się bronić. Jak JRR, tutaj jest analogiczna sytuacja. Tylko tu nie oberwał od snajpera.
Jakby był winny, to byłbym też rozgrzeszony z nie oddania głosu na hobbita w d1. I grałbym w ogóle bardzo dobrą grę.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 7, 2023 17:37:55 GMT 1
Kuleszą chyba miał mocniejszy start. JRR to byciu zaatakowanym przez Sam Losco dość szybko miałem za mafię, ale fakt radził sobie coraz lepiej zanim został zastrzelony.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 7, 2023 17:38:12 GMT 1
też kiedyś byłem dobry mafioza kurka rurka
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 7, 2023 17:38:46 GMT 1
ręce do góry
|
|
|
Post by Legolas on Aug 7, 2023 17:38:49 GMT 1
też kiedyś byłem dobry mafioza kurka rurka Jak Sznudzian na przykład?
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 7, 2023 17:38:52 GMT 1
Swoją drogą mając przykre wspomnienia z Riquelme ma to sens, że liczył, że poleci na konwencji ChatuGPT i będzie miał te pierwsze momenty łatwiej.
|
|