|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 16:08:10 GMT 1
via mobile
Post by Legolas on Aug 5, 2023 16:08:10 GMT 1
Dziw, że Tomusia nie rozpoznałeś. Przecież to jest Chad Aragorn. Tylko on powtarzał by Boromira w d1 na wszelki wypadek trzeba linczować.
O, to ma zdecydowanie dużo sensu. W takim razie Entem mógł być, hm, Eneldo? A za Mordorem z kolei siedzi bardzo dziwne wydanie WB. E: To jeszcze co do Theodena nie mam przekonania o tożsamości (naprawdę to może być Wolw?) i do Gimliego (aczkolwiek on ma takie Jagową siłę w sobie) i generalnie końcówę wczoraj zagrał top. A mi się wydaje że Mordor to Eneldo. Patrząc na sposób wypowiedzi i sposób obrony Hobitta trudno jest go pomylić z kimś innym.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 5, 2023 16:09:24 GMT 1
mordo to szarlej
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 5, 2023 16:09:43 GMT 1
strzał w Gandalfa z mojej perspektywy był niepotrzebny, trochę zmieniłem do niego nastawienie w momencie jak zrozumialem, że to jest Zmarzlik, a nie Njay Gollum, przeczytam zaraz dokładniej Twoją analizę, ale zwróciłem uwagę już na wstępie - Peregrin to ni huja nie jest Pshemo, Pshemem zalatuje Elrond na co zwróciłem uwagę jakiś czas temu ale Peregrina początkowo miałem za Zmarzlika z kolei Peregrin przyznał się do bycia Pshemem, sam też go widziałem bardziej w Elrondzie, zwłaszcza jak pisał, że nie dzieli się przemyśleniami, żeby nie wpływać tak na rozgrywkę czy żeby nie sugerować typów. Z kolei ciekawi mnie, skąd Boromir tak szybko wiedział, że Tuk to Pshemo... mafiacorner.boards.net/post/61495/threadprzecież to jest 120% pshemo humor type post
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 5, 2023 16:10:50 GMT 1
A Elrond to Czuek, jeśli ktoś się zagłębi w niuanse językowe, to było dość łatwe do wychwycenia. Biorąc pod uwagę grę Czueka z edycji freakowej, Elrond jest tak na dobre 95 jesli nie 99 procent niewinny. Poza tym z pół swojego dzisiejszego tekstu poświęcił na bronienie mnie, co z perspektywy mafii nie jest wybitnie mądrą taktyką. kurwa jaki Czuek? to jest jakaś ukryta kamera w której wszyscy trollują? ja się może czasem pomylę z tożsamością, ale AŻ TAK? Jak ty się czasem rozjeżdżasz w tej edycji z miastem to jest szok, chyba z trzeci raz nie widzisz czegoś, co już padło w temacie xD
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 16:13:28 GMT 1
Nie no, ja w takim razie wnoszę o oficjalne potwierdzenie przez Elronda i Tuka, że Elrond to Czuek i Tuk to Pshemo. Póki co uznawałem to za trollowanie, ale to ważne info. Dla mnie stylowo to się nie klei.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 16:14:07 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 5, 2023 16:14:07 GMT 1
kurwa jaki Czuek? to jest jakaś ukryta kamera w której wszyscy trollują? ja się może czasem pomylę z tożsamością, ale AŻ TAK? Jak ty się czasem rozjeżdżasz w tej edycji z miastem to jest szok, chyba z trzeci raz nie widzisz czegoś, co już padło w temacie xD co Ty dajesz? po pierwsze, wymień pozostałe dwa razy, po drugie, znam Pshema, wkurwia mnie w każdej edycji i jestem przekonany, że potrafię go rozpoznać i na pewno nie jest nim Peregrin
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 5, 2023 16:14:43 GMT 1
Jak napiszesz nicki to potwierdzę. Zresztą już to zrobiłem
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 16:15:23 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 5, 2023 16:15:23 GMT 1
Jak napiszesz nicki to potwierdzę. Zresztą już to zrobiłem Jaki masz w tym cel? Bo ja tu widzę dożynki w rodzaju zapłaty kasy za głosowanie na Gandalfa, po co ta hucpa? E: strasznie złośliwo-chochlikowe musiałeś przyjąć założenie przed edycją
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 16:15:35 GMT 1
Jak napiszesz nicki to potwierdzę. Zresztą już to zrobiłem Elrond, Tuk
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 5, 2023 16:16:10 GMT 1
Jak ty się czasem rozjeżdżasz w tej edycji z miastem to jest szok, chyba z trzeci raz nie widzisz czegoś, co już padło w temacie xD co Ty dajesz? po pierwsze, wymień pozostałe dwa razy, po drugie, znam Pshema, wkurwia mnie w każdej edycji i jestem przekonany, że potrafię go rozpoznać i na pewno nie jest nim Peregrin mafiacorner.boards.net/post/62353/threadto mi wymień jeden powód, dla którego rolny peregrin miałby się przyznawać xD kurwa no było coś wczoraj, nie chce mi się szukać, ale też coś z tożsamościami, możliwe że nawet kwestia tego posta, bo po nim zdaje się też nie przyjmowałeś tego do wiadomości
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 5, 2023 16:17:10 GMT 1
I znowu zaczyna się jakieś tożsamościowe pierdololo, zaraz się wystrzelacie z postów. Ja dziś idę w Trolla.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 16:17:19 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 5, 2023 16:17:19 GMT 1
Jak ty się czasem rozjeżdżasz w tej edycji z miastem to jest szok, chyba z trzeci raz nie widzisz czegoś, co już padło w temacie xD co Ty dajesz? po pierwsze, wymień pozostałe dwa razy, po drugie, znam Pshema, wkurwia mnie w każdej edycji i jestem przekonany, że potrafię go rozpoznać i na pewno nie jest nim Peregrin Po ostatniej nocnej rozmowie z Anturażem postanowiłem zmienić trochę styl gry i w tej edycji to testuję, jeszcze zdążę cię powkurwiać
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 16:17:38 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 5, 2023 16:17:38 GMT 1
co Ty dajesz? po pierwsze, wymień pozostałe dwa razy, po drugie, znam Pshema, wkurwia mnie w każdej edycji i jestem przekonany, że potrafię go rozpoznać i na pewno nie jest nim Peregrin mafiacorner.boards.net/post/62353/threadto mi wymień jeden powód, dla którego rolny peregrin miałby się przyznawać xD kurwa no było coś wczoraj, nie chce mi się szukać, ale też coś z tożsamościami, możliwe że nawet kwestia tego posta, bo po nim zdaje się też nie przyjmowałeś tego do wiadomości bo jest trollem który dobrze się bawi smieszkując? nie wiem, może robi wielopoziomowa prowokację Peregrin to nie jest kurwa Pshemo przede wszystkim nie frustrują mnie jego posty
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 5, 2023 16:18:24 GMT 1
No jak nie wierzycie mi to uwierzcie Trollowi on z nami oboma w mafii grał. Nie będę więcej postów na was niedowiarki marnował.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 5, 2023 16:19:57 GMT 1
W sumie chyba pora to napisać. Skoro Gandalf jest niewinny. Ja jestem niewinny. Pippin jest niewinny. To serio tego Władcę Pierścieni trzeba sprawdzić. Tym bardziej jeśli jego jedynym sposobem na grę ma być obrażenie się na cały świat i walenie we mnie jak w bęben.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 16:21:50 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 5, 2023 16:21:50 GMT 1
Żadnej sztuczki nie było, jasno powiedziałem, że jeśli trzeba będzie, to wyjaśnię krok po kroku swoje powody, tylko wiąże się to z tożsamością, więc ryzykuję ostrzeżenie. A tak poza tym, to czemu prośba o ochronę mnie bardziej uniewinnia?Jedna jaskółka wiosny nie czyni, problemem jest, że tych oskarżeń, zaczepek, jest w Twoim wykonaniu skandalicznie mało jak na liczbę postów, bycie pod grą, w temacie. Napisałeś 30 postów, a ja w sumie nie wiem, kogo podejrzewasz, kogo uniewinniasz, co myślisz o graczach. Częściowo cię uniewinnia, bo takie zajebanie się w logice, że przecież poproszenie o ochronę bardziej ściągnie na mnie mord niż ochroni jest bardziej miastowe niż mafijne. Dobrze, a więc, mój styl gry jest specjalny, zresztą współgra z kreacją. Specjalnie wziąłem Elronda, bo pomyślałem, że to taki niby mędrzec, co widział wszystko, a siedzi gdzieś tam sobie spokojnie w tym Rivendel, można by powiedzieć na emeryturze i cziluje grzyba. Po ostatniej rozgrywce uznałem, że za bardzo narzucam się w temacie i nie dobrze to działa na rozgrywkę często. Postanowiłem trochę poczekać, ale jednocześnie czułem potrzebę postowania, rozumiem, że mogę wyglądać na mało uniewinnionego no i spoko mogę się odpalić, bo dla mnie podział graczy na do zlinczowania i broń boże nie linczować jest dosyć oczywisty, ale czy naprawdę tego potrzebujemy? Poprzednio też taki podział był dla mnie oczywisty, a nie działał. Czueku się za dużo narzuca w temacie i zakłada styl gry przed edycją? Ktoś mi wytłumaczy co tu się dzieje
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 5, 2023 16:23:14 GMT 1
A Drzewiec to moim zdaniem był Jose.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 16:23:27 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 5, 2023 16:23:27 GMT 1
W sumie chyba pora to napisać. Skoro Gandalf jest niewinny. Ja jestem niewinny. Pippin jest niewinny. To serio tego Władcę Pierścieni trzeba sprawdzić. Tym bardziej jeśli jego jedynym sposobem na grę ma być obrażenie się na cały świat i walenie we mnie jak w bęben. Faktem jest, że dzisiaj MUSZĘ w kogoś strzelić i jeśli WP okaże się mafiakiem to ja bym potował za Różyczką
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 16:24:04 GMT 1
Przechodząc na chwilę do tematów zastępczych od kluczowej rozmowy Czueko-Pshemskiej, moim zdaniem mafia jest tutaj:
Boromir, Troll, Elrond, Mordor, Gimli, Władca Pierścieni, Aragorn
Z tymi zastrzeżeniami że: 1. Elrond niewinny jeśli to Czuek, a podejrzany jeśli to Pshemo. 2. W grupie Gimli/WP/Aragorn nie spodziewałbym się więcej niż jednego mafiozy, ale nie mam ku temu żadnych twardych argumentów oprócz intuicji. Prawdopodobieństwa tak się rozkładają, że jeśli każdy z nich dał jakieś miastowe odruchy i reakcje to wątpię, że dwóch/trzech cichych, naturalnie wyglądających Mafiozów gra w ten sposób jak oni. Najbardziej niewinny z tej trójki jest Władca Pierścieni.
Potem rozpiszę szczegółowo.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 5, 2023 16:25:13 GMT 1
a theoden sie przyznał do tożsamości czy tylko o cudzych gada?
|
|