|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 16:26:36 GMT 1
W sumie chyba pora to napisać. Skoro Gandalf jest niewinny. Ja jestem niewinny. Pippin jest niewinny. To serio tego Władcę Pierścieni trzeba sprawdzić. Tym bardziej jeśli jego jedynym sposobem na grę ma być obrażenie się na cały świat i walenie we mnie jak w bęben. Dlaczego akurat Władca Pierścieni? Martwi mnie twoja gra, to są te wnioski które wyciągnąłeś z poprzednich edycji? Jesteś w mieście i zamiast napierdalać w d3 czy tam d4, to robisz to od d1? Tak jakbyś świadomie grał tym razem na strategię "im bardziej bezczelny tym bardziej mnie uniewinnią".
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 16:27:01 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 5, 2023 16:27:01 GMT 1
co Ty dajesz? po pierwsze, wymień pozostałe dwa razy, po drugie, znam Pshema, wkurwia mnie w każdej edycji i jestem przekonany, że potrafię go rozpoznać i na pewno nie jest nim Peregrin mafiacorner.boards.net/post/62353/threadto mi wymień jeden powód, dla którego rolny peregrin miałby się przyznawać xD kurwa no było coś wczoraj, nie chce mi się szukać, ale też coś z tożsamościami, możliwe że nawet kwestia tego posta, bo po nim zdaje się też nie przyjmowałeś tego do wiadomości poza tym re druga część tematu - przecież po nim napisałem jeden post, bo miałem 99 na liczniku na podstawie jednego posta mówisz mi że trzy razy się z miejskimi emocjami rozmijam? co to jest za manipulacja, low
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 5, 2023 16:27:18 GMT 1
W sumie chyba pora to napisać. Skoro Gandalf jest niewinny. Ja jestem niewinny. Pippin jest niewinny. To serio tego Władcę Pierścieni trzeba sprawdzić. Tym bardziej jeśli jego jedynym sposobem na grę ma być obrażenie się na cały świat i walenie we mnie jak w bęben. Faktem jest, że dzisiaj MUSZĘ w kogoś strzelić i jeśli WP okaże się mafiakiem to ja bym potował za Różyczką A ja za Trollem. Albo za linczem w gronie kilku podejrzanych i strzale w WP, jeśli nie padnie.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 16:27:22 GMT 1
a theoden sie przyznał do tożsamości czy tylko o cudzych gada? Jestem twórcą twojego avatara
|
|
|
Post by Mordor on Aug 5, 2023 16:29:14 GMT 1
Nie mając dużo czasu, wybrałem czterech losowych graczy do przeczytania od początku do końca. Byli to: Gimli, Chad Aragones, Theoden z Ekipy i Glorfindel The Barłóg Salier. Oto moje wnioski. Mam nadzieję, że choć jeden będzie przydatny. W nawiasie to, co o danym graczu napisałem wcześniej.
Gimli - (zauważył na temat Trolla to samo, co ja. Pozytywnie.) Próbował podgryzać Władcę Pierścieni jego atakiem w Hobbita, co teraz wygląda nieciekawie. Potem z kolei napisał, że Hobbit stara się, aby nie przekazać żadnej myśli, ale nie można wykluczyć, że to był atak swego w swego. Przypuścił solidny atak na styl gry Boromira, z którym z grubsza się zgadzam, ale gdzie konsekwencja? Nadużywa słowa "substancja" tak jakby skończył kurs z filozofii klasycznej. Zachęcał graczy do większej aktywności i tworzenia "substancji". Wdarł się w polemikę z Różyczką, w której miał rację i zachowywał się przyzwoicie. No nic, próbowałem wyciągnąć jakieś rzeczy na Gimliego, ale wyszło tego tyle, co nic. Proszę mi wybaczyć, że zaczyna się to tak chłodno, ale chcę, aby moje analizy były krytyczne. Choć zagadkowa jest nieco interakcja z Hobbitem, to z dużym prawdopodobieństwem niewinny, z pewnością natomiast rozsądny.
Chad Aragones - (wdał się w dziwną interakcję na temat czatu GPT, natomiast chyba był w niej szczery. Gracz emocjonalny, a więc będzie można dużo z niego wyciągnąć.) Od początku mnóstwo agresji w interakcjach. Niektórzy mają tak naturalnie, inni... korzystają z czatu GPT? Ale to nie może być jedyne wytłumaczenie. Interakcja z Hobbitem, która - jak się zdaje - była na tyle mało znacząca, że mogłaby być interakcją dwu mafiozów (potem była jeszcze nienaturalnie pociągnięta). Bardzo dobry komentarz w kierunku Różyczki! Zwrócił słusznie uwagę na dziwne akcje Boromira. Moim zdaniem ten gracz musi się jednak tłumaczyć. Musi być na cenzurowanym i to poważnie...
Theoden z Ekipy - (niezwykle skoncentrował się na Elrondzie. Chce poszukiwać prawdy, ale robi to wąsko, bez wyobraźni przestrzennej niczym kobieta, która nie dostrzega prostopadłego podania podczas meczu koszykówki i niszczy kolejny obiecujący kontratak.) Pośród tego tunelowania, jak ujmował to Gandalf, bronił Hobbita (niewinny szkodnik) i Chada Aragonesa (potem go zaatakował). Co jest dziwniejsze, potem zaczął wypytywać Elronda o Gimliego... Nie wiem, nie wydaje mi się, żeby to były jedynie prowokacje. Jest mocno zmieszany, zmienia zdanie, co niby może wskazywać na miastowość, ale jednak trzeba poczekać i zagłębić się w detale. Lubi sobie gronować ludzi i pisać ile maksymalnie mafii widzi, co nie jest raczej lubianą przeze mnie strategią (choć jej używam, niemniej wątpię w jej skuteczność, bardzo dużo błędów poznawczy się wkrada).
Glorfindel The Barlog Slay - (dopiero zauważyłem, że jest taki gracz w rozgrywce...). Właściwie późno zorientowałem się kto jest kim, ale przecież to było oczywiste już w samym drugim poście, gdy pisał o "Gombroviczusie". Treści tu jest tyle, że ciężko cokolwiek napisać, jak zwykle zresztą. Dla takich graczy powstał limit postów. Ten gracz dawno w mafii nie był i nie wiadomo, co przygotuje, gdy będzie i czy to już teraz, ale na ten moment zakładam, że nie. A może nie można mu się dać rozkręcić?
Będę pracował na rzecz miasta w swoim tempie, gdybyście pytali.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 5, 2023 16:31:44 GMT 1
W sumie chyba pora to napisać. Skoro Gandalf jest niewinny. Ja jestem niewinny. Pippin jest niewinny. To serio tego Władcę Pierścieni trzeba sprawdzić. Tym bardziej jeśli jego jedynym sposobem na grę ma być obrażenie się na cały świat i walenie we mnie jak w bęben. Dlaczego akurat Władca Pierścieni? Martwi mnie twoja gra, to są te wnioski które wyciągnąłeś z poprzednich edycji? Jesteś w mieście i zamiast napierdalać w d3 czy tam d4, to robisz to od d1? Tak jakbyś świadomie grał tym razem na strategię "im bardziej bezczelny tym bardziej mnie uniewinnią". ponieważ uważam, że to Kurwiszon, który w pewnym momencie widząc, że może być sekwencja kolejnych linczów on, Hobbit stara się odwzorować wkurw z freakowej. Poza tym to gracz na którego na początku dało się spokojnie naganiać, więc gdzieś w tych naganiających powinna być mafia. A główni naganiający to dwaj niewinni ja i Pshemo plus Gimli, który się bezczelnie - co zresztą podkreślił - przykleił. Do tego dochodzi to co napisał Boromir o specyfice mafijnej gry Lewkonia, który potrafi walić w swoich, a niekoniecznie w niewinnych.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 5, 2023 16:31:55 GMT 1
W sumie chyba pora to napisać. Skoro Gandalf jest niewinny. Ja jestem niewinny. Pippin jest niewinny. To serio tego Władcę Pierścieni trzeba sprawdzić. Tym bardziej jeśli jego jedynym sposobem na grę ma być obrażenie się na cały świat i walenie we mnie jak w bęben. No będę w Ciebie walił, wątpie że coś zmieni moją opinię. Pisałem już wczoraj: Nie będę się cackał żeby w Trolla jutro wjeżdżać, jeśli Hobbit padnie czerwony. Imo Troll chciał przemilczeć to, że zapytałem o jego kolegę w mafii, odwrócić kota ogonem i wrzucić mnie na świecznik. Psycha mi siada, takie klapki na oczach macie. Że niby ja wczoraj wrzuciłbym kolegę z mafii na świecznik i potem cały dzień z nim/Trollem cisnął i że niby ja bym taki plejs pociągnął?xD Absurd.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 16:33:14 GMT 1
Faktem jest, że dzisiaj MUSZĘ w kogoś strzelić i jeśli WP okaże się mafiakiem to ja bym potował za Różyczką A ja za Trollem. Albo za linczem w gronie kilku podejrzanych i strzale w WP, jeśli nie padnie. Troll dobra opcja obecnie. Z Władcą Pierścieni bym się mocno zastanowił, dobrze mu wychodzi "granie swojej gry" i ja tam mafii obecnie nie widzę, opcja mocno rezerwowa.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 5, 2023 16:33:14 GMT 1
a może mordo to kurwiszon
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 5, 2023 16:34:20 GMT 1
Troll, czemu w zasadzie nieustannie ignorujesz mnie i to, co piszę do Ciebie lub o Tobie? Przede wszystkim zależy mi na odpowiedzi na poniższe: A Ty misiu kolorowy przewidujesz przyszłość bo wiesz, że Władca Pierścieni jest niewinny a Hobbit winny? I skąd założenie, że się do niego nie dojebałem? Napisałem co sądzę o tym co napisał w stronę Aragorna i dlaczego jest to moim zdaniem mafijne. Ok, obaj widzimy, że ta przypierdolka Hobbita do Aragorna, zwłaszcza, jeśli Aragorn faktycznie niewinny, a chyba tak, była mafijna, jakby słaby mafiozo chciał odhaczyć atak na łatwy cel. Tylko teraz pytanie w takim razie: czemu taką agresją zareagowałeś na próbę ze strony WP, żeby temat Hobbita wrzucić na świecznik? Sam WP akurat jak dla mnie faluje - dobre posty przeplata słabymi, natomiast nie za bardzo widzę powód, żeby nazywać go najbardziej mafijnym w stawce, a taka narracja pojawiła się z Twojej strony, powtórzył to Legolas, teraz Boromir dał go nisko w swoim podziale graczy. I o ile jeszcze rozumiałbym Twoje odczucia, gdyby WP grał tak wobec kogoś, kto Twoim zdaniem jest niewinnym, który słabo wszedł, to dziwi mnie, że jedziesz WP za chęć poznania zdania kilku osób na temat śmierdzącego Hobbita. W porządku, rozumiem, czemu może Ci się nie podobać wymienianie Ciebie, mnie czy Glorfindela jako zaufanych (że niby mafiozo się podlizuje, chce się podczepić), ale też z drugiej strony uważam, że budowanie miastowego trzonu jest ważne, więc w sumie na dwoje babka wróżyła czy to zachowanie mafijne czy promiastowe. Tak więc prosiłbym Cię o krótkie wyjaśnienie Twojego toku rozumowania, bo ja na obecną chwilę Hobbita bym odjebał a na WP, choć nie wszystko mi pasuje, ni chuja mojego głosu nie dostaniecie. a także o wyjaśnienie, czemu uznałeś, że odjebanie Gandalfa i Różyczki w okolicach D1 i D2 to dobra taktyka?
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 16:34:33 GMT 1
Dlaczego akurat Władca Pierścieni? Martwi mnie twoja gra, to są te wnioski które wyciągnąłeś z poprzednich edycji? Jesteś w mieście i zamiast napierdalać w d3 czy tam d4, to robisz to od d1? Tak jakbyś świadomie grał tym razem na strategię "im bardziej bezczelny tym bardziej mnie uniewinnią". ponieważ uważam, że to Kurwiszon, który w pewnym momencie widząc, że może być sekwencja kolejnych linczów on, Hobbit stara się odwzorować wkurw z freakowej. Poza tym to gracz na którego na początku dało się spokojnie naganiać, więc gdzieś w tych naganiających powinna być mafia. A główni naganiający to dwaj niewinni ja i Pshemo plus Gimli, który się bezczelnie - co zresztą podkreślił - przykleił. Do tego dochodzi to co napisał Boromir o specyfice mafijnej gry Lewkonia, który potrafi walić w swoich, a niekoniecznie w niewinnych. A co jeśli Władca Pierścieni to nie kurwiszon? Nie zdziwiłbym się, jeśli to Jose.
Co do Lewkonia, czy to zmienia twoją optykę na Aragorna w takim razie?
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 5, 2023 16:35:14 GMT 1
Jestem Red.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 5, 2023 16:36:55 GMT 1
to mi wymień jeden powód, dla którego rolny peregrin miałby się przyznawać xD kurwa no było coś wczoraj, nie chce mi się szukać, ale też coś z tożsamościami, możliwe że nawet kwestia tego posta, bo po nim zdaje się też nie przyjmowałeś tego do wiadomości poza tym re druga część tematu - przecież po nim napisałem jeden post, bo miałem 99 na liczniku na podstawie jednego posta mówisz mi że trzy razy się z miejskimi emocjami rozmijam? co to jest za manipulacja, low Ja pierdolę, ja serio nie wiem co się dzieje w tej edycji, ale skala niekumana moich postow wypierdala poza jakąkolwiek skalę w tej edycji. Nie wiem, może to faktycznie moja wina i ludzie mają alergię na ten c w a n i a c k i styl, o tym będę myślał po edycji, ale jakaś aberracja się tu dzieje. Co jest gościu. Zacytowałem ci posta ze strony numer 53, w którym Tuk się przyznaje do bycia Pshemem. O 21:36. Na stronie 54 piszesz posta, w którego zaczynasz "Jak można było nie zgadnąć, że Elrond to naczelny przegrany tej gry Przemek? XD". Napisałeś coś przeciwnego do tego, co wprost padło w temacie. O 21:52. No chuj kurwa, zdarza się, żadne wielkie mecyje. A teraz mi wpadasz i mówię, że manipuluję, chociaż pisząc bez jakiegokolwiek sprawdzania się okazało, że napisałem prawdę xD odpisuję na takie kurwa bzdury, a potem mi Gollum zarzuca, że zajmuję się pierdołami, no i teraz kurwa ma rację. co ty taki drażliwy
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 5, 2023 16:37:26 GMT 1
Przechodząc na chwilę do tematów zastępczych od kluczowej rozmowy Czueko-Pshemskiej, moim zdaniem mafia jest tutaj: Boromir, Troll, Elrond, Mordor, Gimli, Władca Pierścieni, Aragorn Z tymi zastrzeżeniami że: 1. Elrond niewinny jeśli to Czuek, a podejrzany jeśli to Pshemo. 2. W grupie Gimli/WP/Aragorn nie spodziewałbym się więcej niż jednego mafiozy, ale nie mam ku temu żadnych twardych argumentów oprócz intuicji. Prawdopodobieństwa tak się rozkładają, że jeśli każdy z nich dał jakieś miastowe odruchy i reakcje to wątpię, że dwóch/trzech cichych, naturalnie wyglądających Mafiozów gra w ten sposób jak oni. Najbardziej niewinny z tej trójki jest Władca Pierścieni. Potem rozpiszę szczegółowo. Dlaczego jak Czuek to niewinny, a jak Pshemo to winny, jaka jest różnica?
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 5, 2023 16:37:28 GMT 1
ponieważ uważam, że to Kurwiszon, który w pewnym momencie widząc, że może być sekwencja kolejnych linczów on, Hobbit stara się odwzorować wkurw z freakowej. Poza tym to gracz na którego na początku dało się spokojnie naganiać, więc gdzieś w tych naganiających powinna być mafia. A główni naganiający to dwaj niewinni ja i Pshemo plus Gimli, który się bezczelnie - co zresztą podkreślił - przykleił. Do tego dochodzi to co napisał Boromir o specyfice mafijnej gry Lewkonia, który potrafi walić w swoich, a niekoniecznie w niewinnych. A co jeśli Władca Pierścieni to nie kurwiszon? Nie zdziwiłbym się, jeśli to Jose.
Co do Lewkonia, czy to zmienia twoją optykę na Aragorna w takim razie?
Tak to zmienia w jakiś tam sposób moje spojrzenie na Aragorna, tym bardziej, że dowiedziałem się, że to Tomus. Niemniej ten wjazd Lewkonia w Aragorna był aż tak z dupy i tak bezsensowny, że daje jednak jakieś 80-20, że Aragorn niewinny.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 5, 2023 16:38:48 GMT 1
Nie mając dużo czasu, wybrałem czterech losowych graczy do przeczytania od początku do końca. Byli to: Gimli, Chad Aragones, Theoden z Ekipy i Glorfindel The Barłóg Salier. Oto moje wnioski. Mam nadzieję, że choć jeden będzie przydatny. W nawiasie to, co o danym graczu napisałem wcześniej. Gimli - (zauważył na temat Trolla to samo, co ja. Pozytywnie.) Próbował podgryzać Władcę Pierścieni jego atakiem w Hobbita, co teraz wygląda nieciekawie. Potem z kolei napisał, że Hobbit stara się, aby nie przekazać żadnej myśli, ale nie można wykluczyć, że to był atak swego w swego. Przypuścił solidny atak na styl gry Boromira, z którym z grubsza się zgadzam, ale gdzie konsekwencja? Nadużywa słowa "substancja" tak jakby skończył kurs z filozofii klasycznej. Zachęcał graczy do większej aktywności i tworzenia "substancji". Wdarł się w polemikę z Różyczką, w której miał rację i zachowywał się przyzwoicie. No nic, próbowałem wyciągnąć jakieś rzeczy na Gimliego, ale wyszło tego tyle, co nic. Proszę mi wybaczyć, że zaczyna się to tak chłodno, ale chcę, aby moje analizy były krytyczne. Choć zagadkowa jest nieco interakcja z Hobbitem, to z dużym prawdopodobieństwem niewinny, z pewnością natomiast rozsądny. Chad Aragones - (wdał się w dziwną interakcję na temat czatu GPT, natomiast chyba był w niej szczery. Gracz emocjonalny, a więc będzie można dużo z niego wyciągnąć.) Od początku mnóstwo agresji w interakcjach. Niektórzy mają tak naturalnie, inni... korzystają z czatu GPT? Ale to nie może być jedyne wytłumaczenie. Interakcja z Hobbitem, która - jak się zdaje - była na tyle mało znacząca, że mogłaby być interakcją dwu mafiozów (potem była jeszcze nienaturalnie pociągnięta). Bardzo dobry komentarz w kierunku Różyczki! Zwrócił słusznie uwagę na dziwne akcje Boromira. Moim zdaniem ten gracz musi się jednak tłumaczyć. Musi być na cenzurowanym i to poważnie... Theoden z Ekipy - (niezwykle skoncentrował się na Elrondzie. Chce poszukiwać prawdy, ale robi to wąsko, bez wyobraźni przestrzennej niczym kobieta, która nie dostrzega prostopadłego podania podczas meczu koszykówki i niszczy kolejny obiecujący kontratak.) Pośród tego tunelowania, jak ujmował to Gandalf, bronił Hobbita (niewinny szkodnik) i Chada Aragonesa (potem go zaatakował). Co jest dziwniejsze, potem zaczął wypytywać Elronda o Gimliego... Nie wiem, nie wydaje mi się, żeby to były jedynie prowokacje. Jest mocno zmieszany, zmienia zdanie, co niby może wskazywać na miastowość, ale jednak trzeba poczekać i zagłębić się w detale. Lubi sobie gronować ludzi i pisać ile maksymalnie mafii widzi, co nie jest raczej lubianą przeze mnie strategią (choć jej używam, niemniej wątpię w jej skuteczność, bardzo dużo błędów poznawczy się wkrada). Glorfindel The Barlog Slay - (dopiero zauważyłem, że jest taki gracz w rozgrywce...). Właściwie późno zorientowałem się kto jest kim, ale przecież to było oczywiste już w samym drugim poście, gdy pisał o "Gombroviczusie". Treści tu jest tyle, że ciężko cokolwiek napisać, jak zwykle zresztą. Dla takich graczy powstał limit postów. Ten gracz dawno w mafii nie był i nie wiadomo, co przygotuje, gdy będzie i czy to już teraz, ale na ten moment zakładam, że nie. A może nie można mu się dać rozkręcić? Będę pracował na rzecz miasta w swoim tempie, gdybyście pytali. Ej no ale ty tez już kurwa skończ trollować i udawać jakiegoś nowicjusza wrzucając te gównowstawki "dopiero zauważyłem, że jest taki gracz w rozgrywce", bo to nie jest pierwszy raz, a nam utrudniasz przeczytanie cię. W wykonaniu miastowego to jest griefing przecież.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 5, 2023 16:40:43 GMT 1
od takiego poukładania rozpoczynam FAZĘ DRUGĄ KOCHANI kolejność nieprzypadkowa
NA PEWNO NIE Peregrin Tuk Legolas Gollum Borowik
RACZEJ NIE Gimli Elrond Glorfindel
MOŻLIWE Różyczka Cotton Theoden z ekipą Mordor Troll
SPECJALNA KATEGORIA : CO WY ODPIERDALACIE? Władca Pierścieni Chad Aragorn
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 5, 2023 16:40:49 GMT 1
Troll, czemu w zasadzie nieustannie ignorujesz mnie i to, co piszę do Ciebie lub o Tobie? Przede wszystkim zależy mi na odpowiedzi na poniższe: Ok, obaj widzimy, że ta przypierdolka Hobbita do Aragorna, zwłaszcza, jeśli Aragorn faktycznie niewinny, a chyba tak, była mafijna, jakby słaby mafiozo chciał odhaczyć atak na łatwy cel. Tylko teraz pytanie w takim razie: czemu taką agresją zareagowałeś na próbę ze strony WP, żeby temat Hobbita wrzucić na świecznik? Sam WP akurat jak dla mnie faluje - dobre posty przeplata słabymi, natomiast nie za bardzo widzę powód, żeby nazywać go najbardziej mafijnym w stawce, a taka narracja pojawiła się z Twojej strony, powtórzył to Legolas, teraz Boromir dał go nisko w swoim podziale graczy. I o ile jeszcze rozumiałbym Twoje odczucia, gdyby WP grał tak wobec kogoś, kto Twoim zdaniem jest niewinnym, który słabo wszedł, to dziwi mnie, że jedziesz WP za chęć poznania zdania kilku osób na temat śmierdzącego Hobbita. W porządku, rozumiem, czemu może Ci się nie podobać wymienianie Ciebie, mnie czy Glorfindela jako zaufanych (że niby mafiozo się podlizuje, chce się podczepić), ale też z drugiej strony uważam, że budowanie miastowego trzonu jest ważne, więc w sumie na dwoje babka wróżyła czy to zachowanie mafijne czy promiastowe. Tak więc prosiłbym Cię o krótkie wyjaśnienie Twojego toku rozumowania, bo ja na obecną chwilę Hobbita bym odjebał a na WP, choć nie wszystko mi pasuje, ni chuja mojego głosu nie dostaniecie. a także o wyjaśnienie, czemu uznałeś, że odjebanie Gandalfa i Różyczki w okolicach D1 i D2 to dobra taktyka? ponieważ uważam, że dyskusje z Tobą nie mają sensu. odjebania Gandalfa uznałem za słuszne, ponieważ wyciągnął mi coś, co moim zdaniem mógł zrobić tylko mafiozo wiedzący o tym, że WP jest niewinny a Hobbit winny. Na tym oparłem całe swoje wczorajsze rozumowanie. I ponieważ to rozumowanie okazało się błędne, uważam, że powinniśmy sprawdzić WP. Bo bardzo prawdopodobne, że moja czutka z pierwszego dnia, że WP i Hobbit są najbardziej podejrzani, była dobra.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 16:40:58 GMT 1
Przechodząc na chwilę do tematów zastępczych od kluczowej rozmowy Czueko-Pshemskiej, moim zdaniem mafia jest tutaj: Boromir, Troll, Elrond, Mordor, Gimli, Władca Pierścieni, Aragorn Z tymi zastrzeżeniami że: 1. Elrond niewinny jeśli to Czuek, a podejrzany jeśli to Pshemo. 2. W grupie Gimli/WP/Aragorn nie spodziewałbym się więcej niż jednego mafiozy, ale nie mam ku temu żadnych twardych argumentów oprócz intuicji. Prawdopodobieństwa tak się rozkładają, że jeśli każdy z nich dał jakieś miastowe odruchy i reakcje to wątpię, że dwóch/trzech cichych, naturalnie wyglądających Mafiozów gra w ten sposób jak oni. Najbardziej niewinny z tej trójki jest Władca Pierścieni. Potem rozpiszę szczegółowo. Dlaczego jak Czuek to niewinny, a jak Pshemo to winny, jaka jest różnica? Potencjałów, stylów gry. Natomiast jak Pshemo to PODEJRZANY, niekoniecznie winny, spora różnica
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 5, 2023 16:41:11 GMT 1
A ja za Trollem. Albo za linczem w gronie kilku podejrzanych i strzale w WP, jeśli nie padnie. Troll dobra opcja obecnie. Z Władcą Pierścieni bym się mocno zastanowił, dobrze mu wychodzi "granie swojej gry" i ja tam mafii obecnie nie widzę, opcja mocno rezerwowa. Ja akurat też nieszczególnie widzę w nim mafię, ale wiem, że przy takiej grze on będzie podejrzany już zawsze, więc ten strzał snajpera to zawsze jakaś opcja - jak ma się zmarnować, to niech nam zdejmie jeden ciężar z barków, czyli wyeliminuje niewiadomą, którą wyeliminować może i tak być trzeba. Akurat ja bym wolał strzał w Trolla, ale WP czy Aragorn przy takiej grze też raczej do końca dożyć nie mogą.
|
|