|
Post by Władca Pierścieni on Aug 5, 2023 16:41:19 GMT 1
Dlaczego akurat Władca Pierścieni? Martwi mnie twoja gra, to są te wnioski które wyciągnąłeś z poprzednich edycji? Jesteś w mieście i zamiast napierdalać w d3 czy tam d4, to robisz to od d1? Tak jakbyś świadomie grał tym razem na strategię "im bardziej bezczelny tym bardziej mnie uniewinnią". ponieważ uważam, że to Kurwiszon, który w pewnym momencie widząc, że może być sekwencja kolejnych linczów on, Hobbit stara się odwzorować wkurw z freakowej. Poza tym to gracz na którego na początku dało się spokojnie naganiać, więc gdzieś w tych naganiających powinna być mafia. A główni naganiający to dwaj niewinni ja i Pshemo plus Gimli, który się bezczelnie - co zresztą podkreślił - przykleił. Do tego dochodzi to co napisał Boromir o specyfice mafijnej gry Lewkonia, który potrafi walić w swoich, a niekoniecznie w niewinnych.A co jeśli Władca Pierścieni to nie kurwiszon? Nie zdziwiłbym się, jeśli to Jose.
Co do Lewkonia, czy to zmienia twoją optykę na Aragorna w takim razie?
Tak to zmienia w jakiś tam sposób moje spojrzenie na Aragorna, tym bardziej, że dowiedziałem się, że to Tomus. Niemniej ten wjazd Lewkonia w Aragorna był aż tak z dupy i tak bezsensowny, że daje jednak jakieś 80-20, że Aragorn niewinny.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 5, 2023 16:41:53 GMT 1
tak zgodnie ze sztuką Borowik powinien być w raczej nie, ale trzymam nad nim tą parasolke to po co mam zwijać
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 5, 2023 16:42:58 GMT 1
Ustrzeliłem wczoraj pierwszego mafioze w życiu i dziś mam ochotę na drugiego.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 16:44:02 GMT 1
od takiego poukładania rozpoczynam FAZĘ DRUGĄ KOCHANI kolejność nieprzypadkowa NA PEWNO NIE Peregrin Tuk Legolas Gollum Borowik RACZEJ NIE Gimli Elrond Glorfindel MOŻLIWE Różyczka Cotton Theoden z ekipą Mordor Troll SPECJALNA KATEGORIA : CO WY ODPIERDALACIE? Władca Pierścieni Chad Aragorn Okej, to powiedz mi szybko jak mamy się dogadać żebyś mi zaufał, bo w tej edycji jestem niewinny, mam cię za niewinnego i to istotne żebyśmy się ustawili po jednej stronie. Ja uważam, że mój d1 był dobry i miastowy, jedyne co można było mi zarzucić to po prostu aktywność.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 5, 2023 16:44:44 GMT 1
od takiego poukładania rozpoczynam FAZĘ DRUGĄ KOCHANI kolejność nieprzypadkowa NA PEWNO NIE Peregrin Tuk Legolas Gollum Borowik RACZEJ NIE Gimli Elrond Glorfindel MOŻLIWE Różyczka Cotton Theoden z ekipą Mordor Troll SPECJALNA KATEGORIA : CO WY ODPIERDALACIE? Władca Pierścieni Chad Aragorn Zamieniłbym Elronda z Różyczką, ale generalnie się zgadzam. A "SPECJALNA KATEGORIA : CO WY ODPIERDALACIE?" to też idealna podpowiedź do snajpera, jak wykorzystać ostatni strzał. Edit: no i Boromir za wysoko.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 5, 2023 16:45:07 GMT 1
Władco Pierścieni serio mam łopatologicznie wytłumaczyć, że mafiozo Lewkoń. trafniej będzie się przypierdał w swojego, a jeśli atakuje cudzego to atakuje go z dupy.
Tak uważam, że naturalniej wyglądało jego przyjebanie się do Ciebie. Trudniej zaś do Aragorna, do którego doczepił się o jakąś błahostkę językową. Gdyby na tej podstawie chciał na świecznik wystawić kolegę, to byłaby najgłupsza taktyka świata.
Ale to Lewkoń, więc wykluczyć tego do końca nie mogę.
Niemniej moim zdaniem Aragorn jest raczej niewinny.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 5, 2023 16:45:44 GMT 1
Jeśli Troll jest niewinny, to mafii powinno być na rękę to, że w niego wale Prawdopodobnie ktoś by się pode mnie podczepił, żeby wyeliminować rękami miasta dobrego, niewinnego gracza. Kilka osób próbuje mnie jednak temperować i wśród nich może być jakiś jego mafijny kolega.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 16:46:25 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 5, 2023 16:46:25 GMT 1
Graj swoje
Przecież uczciwie obiektywnie i patrząc z boku sam swoją grę określiłbyś jako możliwe
Daj z wątroby padnij w mordzie i zbijemy pione, nie podoba mi się troche to założenie o kluczowej współpracy
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 5, 2023 16:46:25 GMT 1
Dziw, że Tomusia nie rozpoznałeś. Przecież to jest Chad Aragorn. Tylko on powtarzał by Boromira w d1 na wszelki wypadek trzeba linczować.
O, to ma zdecydowanie dużo sensu. W takim razie Entem mógł być, hm, Eneldo? A za Mordorem z kolei siedzi bardzo dziwne wydanie WB. E: To jeszcze co do Theodena nie mam przekonania o tożsamości (naprawdę to może być Wolw?) i do Gimliego (aczkolwiek on ma takie Jagową siłę w sobie i generalnie końcówę wczoraj zagrał top). Eneldo nie jest aby Mordorem? Uszanowanie.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 5, 2023 16:46:26 GMT 1
Z kolei Theoden, który teraz forsuje mój temat niechybnie zmierza ku czołu peletonu podejrzanych graczy. Z "liderów" on śmierdzi zdecydowanie najbardziej.
Poza tym na miejscu mafii robiłbym to samo. Trolla w miarę łatwo zlinczować po tym co wczoraj.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 5, 2023 16:46:31 GMT 1
Siemanko, zrobił mi się dzisiaj pypeć na języku a mama zawsze mówiła że to jak ktoś obgaduje, więc wiem mafio, że się boicie Nadrobię co tu natworzyliście od początku dnia i wam powiem, co o tym wszystkim myślę.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 16:46:36 GMT 1
Troll dobra opcja obecnie. Z Władcą Pierścieni bym się mocno zastanowił, dobrze mu wychodzi "granie swojej gry" i ja tam mafii obecnie nie widzę, opcja mocno rezerwowa. Ja akurat też nieszczególnie widzę w nim mafię, ale wiem, że przy takiej grze on będzie podejrzany już zawsze, więc ten strzał snajpera to zawsze jakaś opcja - jak ma się zmarnować, to niech nam zdejmie jeden ciężar z barków, czyli wyeliminuje niewiadomą, którą wyeliminować może i tak być trzeba. Akurat ja bym wolał strzał w Trolla, ale WP czy Aragorn przy takiej grze też raczej do końca dożyć nie mogą. Nie liczyłem tego dokładnie, ale może się okazać, że jeśli są niewinni, a jednocześnie "raczej do końca dożyć nie mogą" to będzie duży problem. Szedłbym w kierunku jakiegoś odważnego uniewinnienia przynajmniej jednego z nich.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 5, 2023 16:47:19 GMT 1
Trollu, podasz swoją tożsamość, czy brzydzi Cię gra metą i nie ma szans? Bo muszę powiedzieć, że akurat Twoja tożsamość bardzo dużo by mi mogła podpowiedzieć (zamknąć pewną furtkę).
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 5, 2023 16:48:10 GMT 1
egze
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 5, 2023 16:49:48 GMT 1
Graj swoje Przecież uczciwie obiektywnie i patrząc z boku sam swoją grę określiłbyś jako możliwe Daj z wątroby padnij w mordzie i zbijemy pione, nie podoba mi się troche to założenie o kluczowej współpracy Spoko, taki plan na ten weekend.
A czy współpraca okaże się KLUCZOWA to nie wiem, ale póki co uważam, że jest spory bajzel w kwestii kierunku, w którym miasto ma iść dalej, mimo że sytuacja po d1 bardzo dobra.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 5, 2023 16:51:13 GMT 1
Władco Pierścieni serio mam łopatologicznie wytłumaczyć, że mafiozo Lewkoń. trafniej będzie się przypierdał w swojego, a jeśli atakuje cudzego to atakuje go z dupy. Tak uważam, że naturalniej wyglądało jego przyjebanie się do Ciebie. Trudniej zaś do Aragorna, do którego doczepił się o jakąś błahostkę językową. Gdyby na tej podstawie chciał na świecznik wystawić kolegę, to byłaby najgłupsza taktyka świata. Ale to Lewkoń, więc wykluczyć tego do końca nie mogę. Niemniej moim zdaniem Aragorn jest raczej niewinny. Ale przecież to WP pierwszy zaatakował Hobbita, nie na odwrót. Uważasz, że to się dodaje? PS. Czemu nie warto ze mną dyskutować?
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 5, 2023 16:51:25 GMT 1
Władco Pierścieni serio mam łopatologicznie wytłumaczyć, że mafiozo Lewkoń. trafniej będzie się przypierdał w swojego, a jeśli atakuje cudzego to atakuje go z dupy. Tak uważam, że naturalniej wyglądało jego przyjebanie się do Ciebie. Trudniej zaś do Aragorna, do którego doczepił się o jakąś błahostkę językową. Gdyby na tej podstawie chciał na świecznik wystawić kolegę, to byłaby najgłupsza taktyka świata. Ale to Lewkoń, więc wykluczyć tego do końca nie mogę. Niemniej moim zdaniem Aragorn jest raczej niewinny. A ja jestem winny czy niewinny?
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 5, 2023 16:52:00 GMT 1
ponieważ uważam, że to Kurwiszon, który w pewnym momencie widząc, że może być sekwencja kolejnych linczów on, Hobbit stara się odwzorować wkurw z freakowej. Poza tym to gracz na którego na początku dało się spokojnie naganiać, więc gdzieś w tych naganiających powinna być mafia. A główni naganiający to dwaj niewinni ja i Pshemo plus Gimli, który się bezczelnie - co zresztą podkreślił - przykleił. Do tego dochodzi to co napisał Boromir o specyfice mafijnej gry Lewkonia, który potrafi walić w swoich, a niekoniecznie w niewinnych.Tak to zmienia w jakiś tam sposób moje spojrzenie na Aragorna, tym bardziej, że dowiedziałem się, że to Tomus. Niemniej ten wjazd Lewkonia w Aragorna był aż tak z dupy i tak bezsensowny, że daje jednak jakieś 80-20, że Aragorn niewinny.No tu się akurat wszystko zgadza. Troll już wczoraj pisał o tym, że ja z Hobbitem to diff check, mafiacorner.boards.net/post/61385
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 16:52:20 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 5, 2023 16:52:20 GMT 1
Trollu, podasz swoją tożsamość, czy brzydzi Cię gra metą i nie ma szans? Bo muszę powiedzieć, że akurat Twoja tożsamość bardzo dużo by mi mogła podpowiedzieć (zamknąć pewną furtkę). Dziwi mnie, że się nie zorientowałeś bo Troll się raczej nie krył z tożsamością.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 5, 2023 16:52:24 GMT 1
Trollu, podasz swoją tożsamość, czy brzydzi Cię gra metą i nie ma szans? Bo muszę powiedzieć, że akurat Twoja tożsamość bardzo dużo by mi mogła podpowiedzieć (zamknąć pewną furtkę). Kurwa mać, oczywiste przejęzyczenie, już myślałem o tym, co zaraz napiszę do Trolla i wstawiłem nie ten nick. Oczywiście wiem, że Troll to egze, pytanie miało iść do Władcy Pierścieni. Trollu, podasz swoją tożsamość, czy brzydzi Cię gra metą i nie ma szans? Bo muszę powiedzieć, że akurat Twoja tożsamość bardzo dużo by mi mogła podpowiedzieć (zamknąć pewną furtkę). Dziwi mnie, że się nie zorientowałeś bo Troll się raczej nie krył z tożsamością. Patrz wyżej.
|
|