|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:43:12 GMT 1
via mobile
Post by Mordor on Aug 3, 2023 16:43:12 GMT 1
Zdaję się, że podejrzanie wygląda Lovelas.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 3, 2023 16:44:05 GMT 1
Czemu chcesz mi dawać immunitet Boromir? Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz, dla ciebie w tym momencie jest istotne to, że dostałeś szansę i jesteś panem swojego losu, od ciebie zależy czy ją wykorzystasz czy spierdolisz.
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 3, 2023 16:45:40 GMT 1
Może mi coś da, jestem na razie tu i teraz. Skąd ta frustracja? Gdzie tu widzisz frustrację?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:46:28 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:46:28 GMT 1
Czemu chcesz mi dawać immunitet Boromir? Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz, dla ciebie w tym momencie jest istotne to, że dostałeś szansę i jesteś panem swojego losu, od ciebie zależy czy ją wykorzystasz czy spierdolisz. Oczywiście, że się będę interesował, poproszę o wyjaśnienie, czemu uważasz, że immunitet dla akurat aragorna na dwa dni jest dobrym pomysłem
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 3, 2023 16:47:23 GMT 1
Och, czasem czuję, że każdy krok, jaki podejmuję, może przyczynić się do ocalenia miasta. Czyż nie jest to zaskakujące? Wielkie przygody czekają na mnie, a ja już nie mogę się doczekać, by móc pozbyć się mafii! Panie Pippin, takie mocne wjazdy od początku, żeby zaraz potem zaznaczyć swoją obecność kreacyjnym postem na siłę? Coś mi tu nie gra, czuję że Pan może być pod wpływem sił Zła! Och, przepraszam bardzo, moja droga, że naruszyłem Twoje dobre serce poprzez moje zachowanie, jestem pod wpływem napojów. Jestem jak burza nad jeziorem, niekontrolowany i nieświadomy konsekwencji. Proszę zaakceptujcie moje skruchę i obiecuję, że stawię czoło moim słabościom, by być lepszym hobbitem, który szanuje i szanowany jest przez innych.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 3, 2023 16:47:46 GMT 1
No dobra, to wytłumacz mi, jak powstał ten post: kazałeś chatowiGPT przyjebać się do Trolla/zarzucić mu kłamstwo? Czy jak to wyglądało? Bo w ogóle nie rozumiem, skąd mógł powstać taki post, a jeszcze bardziej nie rozumiem, czemu widząc, że chatGPT wyprodukował takiego drętwego pierda mimo wszystko wrzuciłeś go na forum? Teraz tłumaczysz się, że przestałeś wrzucać posty wygenerowane przez bota, bo zauważyłeś, że są chujowe, mnie natomiast wygląda to tak, że porzuciłeś je, bo my zauważyliśmy, że wrzucasz chujowe posty i się do Ciebie dojebaliśmy. Zapytałem bota: Jestem aragornem, gram w mafię. Jak powiedzieć komuś, żeby nie udawał mafiozy i mi to wygenerował. Ok, to jeszcze pytanie skąd pomysł, żeby w ogóle poprosić o to bota? Czemu koniecznie chciałeś rozpocząć interakcję z Trollem?
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 3, 2023 16:51:10 GMT 1
Pierwsze spostrzeżenie - Troll jest prawdopodobnie niewinny. Prawdopodobnie tak, mafiacorner.boards.net/post/61385/thread przed tym postem bym napisał, że jest niewinny, teraz nie wiem, ale na ten moment spokojnie w czubie. Niewinni, prawdopodobnie, są też Aragorn i Hobbit. Peregrin Tuk jest do wyjebania, potem zajmiemy się całym tym kondominium Gandalfowo-Legolasowym ukrywającym się w kreacjach, bo tam różnie może być. edit: nieścisłość odnośnie Aragorna, on bardziej powinien dostać immunitet na d1-2 niż uniewinnienie, o winie się nie wypowiadam jeszcze Ten post Trolla wydaje mi się trollerskim nawiązaniem do pewnego poradnika, mnie generalnie rozbawił, zastanawiałem się też, kto złapie się na haczyk. A co do osób do odjebania, to ja bym w pierwszej kolejności zlinczował Gandalfa to pochwalenie Cotton za zaczepkę do Aragorna fatalne, reszta postów też miałka. Najbardziej niewinny dla mnie na razie Gollum To ja poproszę o modlitwę, bo jak mnie tak będziecie uniewinniać, to mnie mafia odjebie. Ale w sumie to i tak przecież miałem obiecaną obronę przed linczami i mordami, tylko zostałem oszukany w sprawie testamentów, miały być pośmiertne!
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 3, 2023 16:52:15 GMT 1
Panie Pippin, takie mocne wjazdy od początku, żeby zaraz potem zaznaczyć swoją obecność kreacyjnym postem na siłę? Coś mi tu nie gra, czuję że Pan może być pod wpływem sił Zła! Och, przepraszam bardzo, moja droga, że naruszyłem Twoje dobre serce poprzez moje zachowanie, jestem pod wpływem napojów. Jestem jak burza nad jeziorem, niekontrolowany i nieświadomy konsekwencji. Proszę zaakceptujcie moje skruchę i obiecuję, że stawię czoło moim słabościom, by być lepszym hobbitem, który szanuje i szanowany jest przez innych. Niech Pan mi lepiej powie, dlaczego poczuł potrzebę wyrzucenia z siebie kreacyjnego posta rodem z czatu gpt od Aragorna, poprzedzając je dość agresywnymi postami, niewiele mającymi wspólnego z kreacją.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 16:52:17 GMT 1
Gdzie tu widzisz frustrację? Przepraszam. Może trochę na wyrost to oceniłem, po prostu takie odniosłem wrażenie, jakbyś już miał dość tej dyskusji.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 3, 2023 16:53:10 GMT 1
Spostrzeżenie 2. Boromir totalnie rozjeżdza się wizyjnie ze mną.
To znaczy najbardziej niewinny post jaki popełniłem uważa za winny. I nie żebym był jakimś specjalistą od własnej niewinności, ale akurat uważam, że ludzi raczej bardziej uniewinniają ich przemyślenia niż kreacje.
Po drugie i co chyba ważniejsze proponuje jakiś tam immunitet dla Aragorna. Co jest w sumie destrukcyjne dla miasta. Aragorn z własnej woli/nieumiejętności stał sie głównym celem atakow innych graczy. Jeśli w jakiś sposób ma się uniewinnić to - UWAGA UWAGA - powinien to zrobić sam. Wiele już było przypadków takich graczy, którzy zaplątali się w zeznaniach pierwszego dnia i stali się ŚWIETNYM LEPEM NA MAFIĘ.
Dawanie immunitetu Aragornowi oznacza ni mniej, ni wiecej tyle, że w najlepszym przypadku mafiozom chowa się lep do szafy. W gorszym, że chowa się spalonego mafiozę Aragorna do szafy na 2-3 dni.
Reasumując: Nie wiem, choć się domyślam w co gra Boromir. Jest szkodnikiem. Próbuje zmienić losy gry na bardziej szkodliwe. Jest to charakterystyczne dla mafiozów.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 3, 2023 16:53:43 GMT 1
Prawdopodobnie tak, mafiacorner.boards.net/post/61385/thread przed tym postem bym napisał, że jest niewinny, teraz nie wiem, ale na ten moment spokojnie w czubie. Niewinni, prawdopodobnie, są też Aragorn i Hobbit. Peregrin Tuk jest do wyjebania, potem zajmiemy się całym tym kondominium Gandalfowo-Legolasowym ukrywającym się w kreacjach, bo tam różnie może być. edit: nieścisłość odnośnie Aragorna, on bardziej powinien dostać immunitet na d1-2 niż uniewinnienie, o winie się nie wypowiadam jeszcze Ten post Trolla wydaje mi się trollerskim nawiązaniem do pewnego poradnika, mnie generalnie rozbawił, zastanawiałem się też, kto złapie się na haczyk. A co do osób do odjebania, to ja bym w pierwszej kolejności zlinczował Gandalfa to pochwalenie Cotton za zaczepkę do Aragorna fatalne, reszta postów też miałka. Ty kurwa, faktycznie. Chad Aragorn: daj sobie spokój małolat, za dwa dni ci napiszę, dlaczego
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 3, 2023 16:54:56 GMT 1
Pan Troll jak nie trolluje, to bardzo mądrze mówi.
|
|
|
Post by Hobbit on Aug 3, 2023 16:55:19 GMT 1
Gdzie tu widzisz frustrację? Przepraszam. Może trochę na wyrost to oceniłem, po prostu takie odniosłem wrażenie, jakbyś już miał dość tej dyskusji. Wychodzę z założenia, że popiszemy, popiszemy, a dopiero później spojrzymy na całość.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:55:26 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:55:26 GMT 1
Ten post Trolla wydaje mi się trollerskim nawiązaniem do pewnego poradnika, mnie generalnie rozbawił, zastanawiałem się też, kto złapie się na haczyk. A co do osób do odjebania, to ja bym w pierwszej kolejności zlinczował Gandalfa to pochwalenie Cotton za zaczepkę do Aragorna fatalne, reszta postów też miałka. Ty kurwa, faktycznie. Chad Aragorn: daj sobie spokój małolat, za dwa dni ci napiszę, dlaczego O ile dożyjesz
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 3, 2023 16:57:57 GMT 1
Prawdopodobnie tak, mafiacorner.boards.net/post/61385/thread przed tym postem bym napisał, że jest niewinny, teraz nie wiem, ale na ten moment spokojnie w czubie. Niewinni, prawdopodobnie, są też Aragorn i Hobbit. Peregrin Tuk jest do wyjebania, potem zajmiemy się całym tym kondominium Gandalfowo-Legolasowym ukrywającym się w kreacjach, bo tam różnie może być. edit: nieścisłość odnośnie Aragorna, on bardziej powinien dostać immunitet na d1-2 niż uniewinnienie, o winie się nie wypowiadam jeszcze Ten post Trolla wydaje mi się trollerskim nawiązaniem do pewnego poradnika, mnie generalnie rozbawił, zastanawiałem się też, kto złapie się na haczyk. A co do osób do odjebania, to ja bym w pierwszej kolejności zlinczował Gandalfa to pochwalenie Cotton za zaczepkę do Aragorna fatalne, reszta postów też miałka. Najbardziej niewinny dla mnie na razie Gollum To ja poproszę o modlitwę, bo jak mnie tak będziecie uniewinniać, to mnie mafia odjebie. Ale w sumie to i tak przecież miałem obiecaną obronę przed linczami i mordami, tylko zostałem oszukany w sprawie testamentów, miały być pośmiertne! To był żart? Bo jeśli nie, to odważnym jest proszenie o modlitwę po 13 postach.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 16:58:03 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 16:58:03 GMT 1
Zapytałem bota: Jestem aragornem, gram w mafię. Jak powiedzieć komuś, żeby nie udawał mafiozy i mi to wygenerował. Ok, to jeszcze pytanie skąd pomysł, żeby w ogóle poprosić o to bota? Czemu koniecznie chciałeś rozpocząć interakcję z Trollem? Wybrałem ten post, ponieważ uznałem, że jest łatwy do odniesienia dla czatu gpt.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 3, 2023 16:59:06 GMT 1
1. spostrzeżenie - dopierdalanie się do nieścisłości językowych graczy jest ihmo bardziej mafijne niż niemafijne. Hobbit taką rzecz wyciągnął Aragornowi. Jeśli czyjeś zachowanie tutaj jest bardziej mafijne to Hobbita. Ale ja nie o tym. Moje 1. spostrzeżenie jest takie, że CI GRACZE NIE MOGĄ BYĆ RAZEM W MAFII. Kolega z mafii nie dopierdalałby się do drugiego mafiozy o nieścisłość językową. Musiałby przełamać milion barier psychicznych by to zrobić. Gdzie jest ta nieścisłość językowa, możesz zacytować? Przeczytałem wszystkie posty i nie dostrzegłem. Po pierwsze nie zarzucałbym Aragornowi takiego braku rozsądku, by zakładał niewinność Trolla. Raczej po prostu dostrzegł zachowanie fałszywe, czy Troll jest w mafii, czy w niej nie jest. Ależ to sztuczne. Elrond, Aragorn a oprócz tego Gandalf - jak na razie trójka śmierdziuszków. Czemu sztuczne? Och, przepraszam bardzo, moja droga, że naruszyłem Twoje dobre serce poprzez moje zachowanie, jestem pod wpływem napojów. Jestem jak burza nad jeziorem, niekontrolowany i nieświadomy konsekwencji. Proszę zaakceptujcie moje skruchę i obiecuję, że stawię czoło moim słabościom, by być lepszym hobbitem, który szanuje i szanowany jest przez innych. Niech Pan mi lepiej powie, dlaczego poczuł potrzebę wyrzucenia z siebie kreacyjnego posta rodem z czatu gpt od Aragorna, poprzedzając je dość agresywnymi postami, niewiele mającymi wspólnego z kreacją. Hipoteza. Nie ma więcej niż jednego mafiozy w gronie "chatgptowców".
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 3, 2023 17:01:44 GMT 1
Najbardziej niewinny dla mnie na razie Gollum To ja poproszę o modlitwę, bo jak mnie tak będziecie uniewinniać, to mnie mafia odjebie. Ale w sumie to i tak przecież miałem obiecaną obronę przed linczami i mordami, tylko zostałem oszukany w sprawie testamentów, miały być pośmiertne! Dlaczego to napisałeś? Pytam absolutnie serio. Serio się boisz, że cię mafia zabije?
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 3, 2023 17:02:22 GMT 1
Ten post Trolla wydaje mi się trollerskim nawiązaniem do pewnego poradnika, mnie generalnie rozbawił, zastanawiałem się też, kto złapie się na haczyk. A co do osób do odjebania, to ja bym w pierwszej kolejności zlinczował Gandalfa to pochwalenie Cotton za zaczepkę do Aragorna fatalne, reszta postów też miałka. Ty kurwa, faktycznie. Chad Aragorn : daj sobie spokój małolat, za dwa dni ci napiszę, dlaczego No to ja podrążę, skoro Aragorn ma dać spokój. Postanowiłeś dać Aragornowi immunitet na 2 dni. Zazwyczaj takowy daje się dobrym graczom, bo szkoda odjebać kogoś mocnego na samym początku gry. Tymczasem Aragorn, z całym szacunkiem dla niego, bo nie mam pojęcia, kto to jest i czy nie mylę się w ocenie jego postów, nie wygląda na starego wygę: -nie wiedział jak wystartować, więc wrzucał posty z bota. -został przyparty do muru i na początku tłumaczył się dość niezgrabnie. Albo więc uznamy, że zrobił to celowo, żeby zagrać jako świadomy lep na mafię i jest doświadczonym graczem, albo to ktoś relatywnie świeży, jest graczem nie ze ścisłego topu. Ja na obecną chwilę nie widzę przesłanek ku temu pierwszego, stąd nie widzę też powodu do dawania mu immunitetu i chciałbym, żebyś to jednak wyjaśnił.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 3, 2023 17:03:30 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 3, 2023 17:03:30 GMT 1
Czy Pan wie, że Pan troll kłamie, bo sam Pan widzi salę zgromadzeń sług Saurona, Panie Aragornie? Iście trafne spostrzeżenie, panno Cotton. Bystry hobbit. Podbijam Golluma, Gandalf mógłbym wyjaśnić swój proces myślowy jeśli chodzi o tego posta?
|
|