Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 5, 2023 20:51:41 GMT 1
Jutro Boromir.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 20:54:50 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 5, 2023 20:54:50 GMT 1
Chodziło mi bardziej o moment między 21:30 a 22 zanim wyszło że jestem zielony Liczyłem bardziej na odpowiedź w stylu, że to jakiś podstęp mafii co se ugadali na mafijnym, że się zamienią, ale skoro nic takiego nie pomyślałeś nawet przed moim wyjściem to imo na minus jesteś człowiekiem który fake claimowal księdza będąc w mieście, a przesuwając Zmarzlika na Gandalfa w godzinach przedwieczornych (wcześniej myślałem że jest Tobą) stwierdziłem że musisz być Czuekiem, naprawdę oczekiwałeś wielkiej analizy na siebie przy moim ostatnim poście kilkanaście minut później? skupiłem się na tym co dla mnie istotne pod kątem tożsamości i też wskazaniem tożsamości Gandalfa - dziwię się że zajebałeś w niego znając ją nie, nie wierzyłem w żaden podstęp mafii, wierzyłem że dalej trollujesz jasno to wskazałem pisząc ponownie że Elrond = Pshemo daj coś od siebie w tej rozgrywce, bo póki co to albo podejmujesz złe decyzje albo walisz kocopoły, masz ostatni dzień i jesteś jedynym pewnym niewinnym, powinieneś to wykorzystać jak możesz, a skupiles się na trollingu E: fragment z 'liczeniem na odpowiedź ' jest straszny, tak się nie gra w mafię E2: a ja tracę czas na wyjaśnienia złożone pewnemu niewinnemu który jutro ma ostatni dzień życia
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 5, 2023 20:58:57 GMT 1
Glorfindela też uniewinniam.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 5, 2023 20:59:05 GMT 1
Dlaczego tak wiele czasu poświęcacie rozstrzyganiu tych tożsamości a kompletnie omijacie testament Zmarzlika? To co on czuł w momencie kiedy Boromir się wczoraj do niego dojebał - niejako utwierdzając mnie w mojej mylnej tezie o winie Gandalfa.
Wiśniewski was nie nauczył, że Low jest do takich zagrywek zdolny?
Czekałem czy ktokolwiek podłapie temat, ale chętnych brak. Znów chyba będę musiał jutro przeprowadzić prywatną krucjatę.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 21:01:05 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 5, 2023 21:01:05 GMT 1
Troll jest fatalny winny lub niespełna rozumu
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 5, 2023 21:01:54 GMT 1
Dawaj Kacper twoją trójkę winnych zakładając, że mnie w niej nie ma.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 5, 2023 21:02:05 GMT 1
Chad Aragorn a temu postowi dasz plusa czy minusa i czemu muszę o to pytać? A ty udawałeś, czy trolowałeś, że ja to Czueku a Czueku to ja. Intryguje mnie to Zwłaszcza, że jako argument za tym, że widać, że Elrond to Czueku podałeś niuanse językowe, a wiem, że mnie podobno wyłapywałeś po niuansach językowych. No i reakcja Theodena też bardzo ciekawa, bo początkowo się do mnie zabierał jak pies do jeża, tak jakby nie wiedział, czy może mnie traktować jak Pshema, czy nie i mnie oskarżać, ale potem postawił sprawę kawa na ławę.I jak to o mnie świadczy? Gollum Zignorowałem ten drugi merytoryczny post Trolla, bo jak mnie nakierowałeś na to, że ten pierwszy wytknięty przeze mnie to pasta z poprzednich edycji, to stwierdziłem że dobra, niech se chłop trolluje, co będę w to wchodzić. === I Ty się Gollum dziwisz, że uważam, że z Tobą nie warto rozmawiać. Był raz taki Czesio co zarzucał mi, że walczę z oskarżeniami dyskredytując przeciwnika Dlaczego tak wiele czasu poświęcacie rozstrzyganiu tych tożsamości a kompletnie omijacie testament Zmarzlika? To co on czuł w momencie kiedy Boromir się wczoraj do niego dojebał - niejako utwierdzając mnie w mojej mylnej tezie o winie Gandalfa. Wiśniewski was nie nauczył, że Low jest do takich zagrywek zdolny? Czekałem czy ktokolwiek podłapie temat, ale chętnych brak. Znów chyba będę musiał jutro przeprowadzić prywatną krucjatę. Testament Gandalfa został już rozbrojony, a ty tak jak wcześniej Różyczka popełniasz grzech lenistwa i tego nie sprawdzasz. Jedziesz k u r e w s k o po bandzie przez całą edycję.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 21:02:22 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 5, 2023 21:02:22 GMT 1
Dlaczego tak wiele czasu poświęcacie rozstrzyganiu tych tożsamości a kompletnie omijacie testament Zmarzlika? To co on czuł w momencie kiedy Boromir się wczoraj do niego dojebał - niejako utwierdzając mnie w mojej mylnej tezie o winie Gandalfa. Wiśniewski was nie nauczył, że Low jest do takich zagrywek zdolny? Czekałem czy ktokolwiek podłapie temat, ale chętnych brak. Znów chyba będę musiał jutro przeprowadzić prywatną krucjatę. ale czego Ty oczekujesz? miałem Cię egze w topie niewinnych, ale grasz bardzo dziwnie, egze którego znam w mieście bierze w pysk ofiarę i ją rozszarpuje, z Gandalfem to było widać tylko połowicznie, a teraz z Boromirem? 'czekałem aż ktoś podłapie'? poważnie? spędziłeś dwa dni lejąc się z nim na śmierć i życie w ostatniej edycji, a teraz najpierw oglądasz się za plecy czy nie jesteś sam?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 21:03:43 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 5, 2023 21:03:43 GMT 1
Nie poświęcam szczególnie dużej uwagi rozgrywce, wzorem Chad Aragonesa. Brak motywacji. Jeśli brzmię jak Klocuch, to zasadniczo dlatego, że towarzyszy mi identyczne zainteresowanie rozgrywką. Duże, dlatego jednak siedzę tu wieczorem, ale nie takie jak dawniej. Czy Ty właśnie przebiłeś Tomusia? Czy ktoś jeszcze to widzi? Bo Eneldo zniknął.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 5, 2023 21:05:35 GMT 1
Dlaczego tak wiele czasu poświęcacie rozstrzyganiu tych tożsamości a kompletnie omijacie testament Zmarzlika? To co on czuł w momencie kiedy Boromir się wczoraj do niego dojebał - niejako utwierdzając mnie w mojej mylnej tezie o winie Gandalfa. Wiśniewski was nie nauczył, że Low jest do takich zagrywek zdolny? Czekałem czy ktokolwiek podłapie temat, ale chętnych brak. Znów chyba będę musiał jutro przeprowadzić prywatną krucjatę. Ty czytałeś mojego wallposta z dzisiaj, czy wjbn? Dosłownie wprost się tam odniosłem do testamentu Zmarzlika. Bo nie wiem, czy próbujesz zgrywać jedynego wnikliwego w rozgrywce (swoją drogą to jest dosłownie kalka jednego z zarzutów który Boromir przestawił miastu wczoraj, że NIKT nie robi czegoś tam, bla bla), czy o co chodzi.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 21:07:08 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 5, 2023 21:07:08 GMT 1
Dawaj Kacper twoją trójkę winnych zakładając, że mnie w niej nie ma. Jak masz ochotę się potarmosić to władca pierścieni na Ciebie czeka
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 5, 2023 21:07:54 GMT 1
Nie chcesz podawać, to nie podawaj, ale uważaj, bo jest jeszcze coś takiego jak teoria czerwonego koloru w avatarze.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 21:11:15 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 5, 2023 21:11:15 GMT 1
Weź się lepiej w garść szkudniku
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 5, 2023 21:14:18 GMT 1
Czy Ty właśnie przebiłeś Tomusia? Czy ktoś jeszcze to widzi? Bo Eneldo zniknął. Nie wiem o co chodzi z przebiciem Tomusia, natomiast widzę, że Mordor śmierdzi mafią i gra mocno nielogicznie, a akurat logiki mu zwykle nie było można odmówić.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 5, 2023 21:14:18 GMT 1
Lepiej głupio szkodzić, niż mądrze walić w chuja całą edycję. Idę pograć w FM-a. I tak dziś niepotrzebnie 1/4 postów zmarnowałem. Dobranoc.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 5, 2023 21:16:49 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 5, 2023 21:16:49 GMT 1
Czy ktoś jeszcze to widzi? Bo Eneldo zniknął. Nie wiem o co chodzi z przebiciem Tomusia, natomiast widzę, że Mordor śmierdzi mafią i gra mocno nielogicznie, a akurat logiki mu zwykle nie było można odmówić. Zaprzeczył sobie w dwóch kolejnych, następujących po sobie postach.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 5, 2023 21:18:22 GMT 1
Ajć, plan był taki żeby zbaitować na mnie mafię, żeby zabili tego dobrego gracza a tego chujowego zostawili do meczówki, ale no trudno. Nie no nie mów o sobie, że jesteś chujowy, rozwijasz się, a strzał w Gandalfa był imo no w miarę okej, był na świeczniku, mogłeś się obawiać, że miasto cię zlinczuje więc strzeliłeś w gracza ze świecznika i uniewinniłeś siebie. Ja bym to zrobił inaczej, ale jest okej, rozumiem to zagranie. A ciebie i tak by przecież nie trzymali do meczówki bo jesteś 100% niewinny, tak myślę. Strzał w Gandalfa był chujowym herostrzałem. Jak już muszę z nim grać, to chociaż go nie chwalcie za chujowe zagrania, bo dalej będzie odpierdalał, myślałem, że raz wystarczyło, ale widać nie i poszła jeszcze akcja z tym strzałem a potem jazda z tożsamościami (która akurat potencjalnie może wyjść na dobre, żeby nie było). Natomiast ten strzał to katastrofa, Zmarzlik-Gandalf fajnie grał, miał szansę się uniewinnić, można było odjebać jakiś Mordor czy nawet Aragorna a nie silić się na strzał do gościa, który był zaangażowany.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 5, 2023 21:20:40 GMT 1
Trollu ten twój mafiacorner.boards.net/post/62553 przypomina mi post z edycji freaghfightowej, gdzie też dałeś swoją perspektywę na podstawie czutki. Byłeś wtedy winny. Zastanawia mnie w co ty grasz zwłaszcza w stosunku do mojej osoby. Jakoś ty potrafiłeś mnie uniewinnić jak nie w 1 dniu to w drugim. Teraz to dałeś mnie do koloru żółtego tylko w ogóle tą sprawą się jeszcze nawet na chwilę nie zająłeś, jakbyś nie potrafił się ustosunkować, co masz ze mną robić. Tak jakby gdybyś szybko dał mnie do niewinnych to by się prawdopodobnie pojawiły pytania do ciebie "po czym mnie uniewinniasz", a jakbyś dał mnie na czerwono to by prawdopodobnie ciebie pytali "dlaczego czerwony jestem"
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 5, 2023 21:23:41 GMT 1
Ale dobra wyjaśnię żeby nie było, że nie wyjaśniłem, że nie jestem winny. Ostatnio wiele razy grałem w mafii, na ogół chujowo, ale jednego nie można było mi zarzucić - że nie miałem jasno sprecyzowanej wizji gry. Nawet jeśli jak we freakowej zmienić zdanie o 180 stopni to zrobiłem to raz a porządnie i przyparty nie własnymi błędami a nieścisłościami regulaminowymi. Za to tutaj gram klasycznego niewinnego egze który ma w dupie to kogo oskarżał pół godziny wcześniej, kogo miał zielonego a kogo czerwonego. Który ma w dupie czy odpowie na każdą zaczepkę i czy wszystko dokładnie wyjaśni. Przecież wczorajszy wjazd w Gandalfa to też był przykład klasycznego zacietrzewionego egzego skupionego na jednym graczu, w którym widział mafiozę na podstawie tego, że ten o coś się do niego przyjebał. Jeśli Gary jesteś niewinny to odjebałeś kawał dobrej, ale zupełnie niepotrzebnej roboty. Bo analizowanie mnie w taki sposób NIE MA SENSU. Bo ja ze względu na specyfikę swojej gry zazwyczaj więcej mafijnych śladów zostawiam kiedy jestem niewinny niż kiedy jestem winny. Tu mi zdecydowanie bliżej do Czesia niż do Aldony. Ja rozumiem, że grasz jak grasz, taki masz styl, ale tu wygląda to jak karykatura Twojego stylu. Wierzę, że mógłbyś oskarżać Gandalfa czy Różyczkę, cisnąć ich, natomiast nie wierzę, że byś chciał ich wyjebać za to, co im zarzucałeś - wiedzę, że Hobbit winny a WP niewinny - przed poznaniem koloru Hobbita. I nie twierdzę, że nie masz wizji gry. Uważam, że ją masz i że polega ona na sianiu rozpierdolu, żeby zlinczować jak najwięcej niewinnych, może zyskać trochę punktów na wystawieniu swojego itp. Czesia nie czytałem, jeśli mi parę osób potwierdzi, że faktycznie wyglądało to podobnie, to się zacznę zastanawiać. Tu i teraz wyglądasz jak gość, który udaje swoją miejską wersję, miejscami wychodzi, częściej nie. Interesuje mnie, gdzie obecnie widzisz mafię, kto jest Twoim zdaniem niewinny, ale nie listę z kolorkami tylko argumenty.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 5, 2023 21:25:39 GMT 1
Nie poświęcam szczególnie dużej uwagi rozgrywce, wzorem Chad Aragonesa. Brak motywacji. Jeśli brzmię jak Klocuch, to zasadniczo dlatego, że towarzyszy mi identyczne zainteresowanie rozgrywką. Duże, dlatego jednak siedzę tu wieczorem, ale nie takie jak dawniej. Czy Ty właśnie przebiłeś Tomusia? Ja z tym mam problem, bo z jednej strony to jest ewidentna hipokryzja, a z drugiej niestety miastowi mają tendencję do mówienia różnych rzeczy w zależności od tego, z kim rozmawiają. Mimo wszystko nie podoba mi się nonszalancja bijąca z tego pierwszego posta, żeby zaraz potem napisać to drugie.
|
|