|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 9:30:22 GMT 1
via mobile
Post by Mordor on Aug 6, 2023 9:30:22 GMT 1
Może to być jak dotąd czyste wrażenie?
Zanim nie ogarnę kolejnych zawodników, to nie mogę pisać z pełnym przekonaniem i odpowiedzialnością za los miasta.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 9:31:13 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 9:31:13 GMT 1
Różyczka, a czemu Ty właściwie umyłeś ręce i walnąłeś w Mordora pierwszego dnia, jak się - mimo wszystko, bo ja np nie uwazalem przy linczu ze bedzie to oczywiste - ważyło Hobbit/WP? To samo pytanie do Elronda - ten głos w Aragorna przecież wygląda jak strzal w powietrze. Juz wiecej usprawiedliwienia ma mimo wszystko strzal Mordoru w Tuka, chociaz to spada z jakoscia patrzac na to jak to zostalo poparte gra. Uważałem że i tak któryś z nich poleci, więc nie sądziłem że mój głos będzie miał tam wielkie znaczenie - i miałem rację. Zresztą ten posting Hobbita zaczął zasiewać ziarno wątpliwości co do jego winy u mnie. Poza tym kurwa, powiedz mi jaki interes miałbym w zrobieniu czegoś takiego będąc w mafii: - piszę analizę, i Hobbita i WP wrzucam jako potencjalnie czerwonych - przychodzi lincz i zamiast łatwo podpiąć się pod któryś z głównych nurtów, napierdalam pod prąd, samemu zwracając na siebie uwagę Tam nie było nic prostszego, niż podpiąć się pod któryś z głównych nurtów. No, chyba jeszcze Gandalf był podejrzewany o ile pamiętam, bo troll w niego walił jak w bęben, ale wyrzucanie w linczu takiego gracza w d1 to było jakieś kuriozum. Wyrzucenie takiego gracza to kuriozum, ale już głos w Mordor całkowicie usprawiedliwiony, mimo ze wszystkich jego konkurentów wymieniałes. Ogólnie czytam rozgrywkę od wczoraj i to co uprawiacie to jest standardowy gwałt na logice. Jakbyście już trzech mafiozów złapaliście i teraz po tożsamościach chcieli walnąć czwartego. Rzuciliscie w kat grę niektórych z początku i traktujecie ich jak bożków, niczym rysia z czasu surferów. Parodia. A to co wrzuciłem wyżej to jest kurwa absurd, bo różyczka to powinna się wstydzić za wczorajszą grę a dziś dyskutuje z wami z pozycji pseudolidera. Nie grillujecie w ogóle, jakby ilość postów miała ja usprawiedliwiać, podczas kiedy już wam pokazałem że jak zapalicie niektórym pod krzesłami to panikują. Ale ona nie jest jedyną, Boromir z tego co widzę to odpierdala w ogóle maniany. Rzuca się jak ryba, gdzie mu gracze powiedzą tam daje analizy. Że wy w ogóle tego nie wyciągacie to już wstyd. Najpierw mnie uniewinnil, chuj wie czemu, a jak wparowało paru graczy to nagle wrzuca mnie do grona możliwych linczów, bo wie że może. Idę po piwo, czytam rozgrywkę i wkraczam do gry, bo za łatwo niektórym tutaj grać z pozycji siły. A wszelkie autorytety trzeba równać z ziemią.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 9:32:05 GMT 1
via mobile
Post by Mordor on Aug 6, 2023 9:32:05 GMT 1
Brawo, Gimli!
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 9:34:22 GMT 1
Uważałem że i tak któryś z nich poleci, więc nie sądziłem że mój głos będzie miał tam wielkie znaczenie - i miałem rację. Zresztą ten posting Hobbita zaczął zasiewać ziarno wątpliwości co do jego winy u mnie. Poza tym kurwa, powiedz mi jaki interes miałbym w zrobieniu czegoś takiego będąc w mafii: - piszę analizę, i Hobbita i WP wrzucam jako potencjalnie czerwonych - przychodzi lincz i zamiast łatwo podpiąć się pod któryś z głównych nurtów, napierdalam pod prąd, samemu zwracając na siebie uwagę Tam nie było nic prostszego, niż podpiąć się pod któryś z głównych nurtów. No, chyba jeszcze Gandalf był podejrzewany o ile pamiętam, bo troll w niego walił jak w bęben, ale wyrzucanie w linczu takiego gracza w d1 to było jakieś kuriozum. Wyrzucenie takiego gracza to kuriozum, ale już głos w Mordor całkowicie usprawiedliwiony, mimo ze wszystkich jego konkurentów wymieniałes. Ogólnie czytam rozgrywkę od wczoraj i to co uprawiacie to jest standardowy gwałt na logice. Jakbyście już trzech mafiozów złapaliście i teraz po tożsamościach chcieli walnąć czwartego. Rzuciliscie w kat grę niektórych z początku i traktujecie ich jak bożków, niczym rysia z czasu surferów. Parodia. A to co wrzuciłem wyżej to jest kurwa absurd, bo różyczka to powinna się wstydzić za wczorajszą grę a dziś dyskutuje z wami z pozycji pseudolidera. Nie grillujecie w ogóle, jakby ilość postów miała ja usprawiedliwiać, podczas kiedy już wam pokazałem że jak zapalicie niektórym pod krzesłami to panikują. Ale ona nie jest jedyną, Boromir z tego co widzę to odpierdala w ogóle maniany. Rzuca się jak ryba, gdzie mu gracze powiedzą tam daje analizy. Że wy w ogóle tego nie wyciągacie to już wstyd. Najpierw mnie uniewinnil, chuj wie czemu, a jak wparowało paru graczy to nagle wrzuca mnie do grona możliwych linczów, bo wie że może. Idę po piwo, czytam rozgrywkę i wkraczam do gry, bo za łatwo niektórym tutaj grać z pozycji siły. A wszelkie autorytety trzeba równać z ziemią. Kolor Mordora może dużo na temat tej akcji powiedzieć, w sytuacji kiedy leci Ci jeden współmafiozo nie różyczka z charakterystyki gracza na 99% nie zaczyna wyciągać w jakikolwiek sposób kolejnego. Powiązanie Mordor winny różyczka niewinna, zapraszam do dyskusji
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 9:35:17 GMT 1
Może to być jak dotąd czyste wrażenie? Zanim nie ogarnę kolejnych zawodników, to nie mogę pisać z pełnym przekonaniem i odpowiedzialnością za los miasta. Z wrażenia: Gollum Gimli Glorfindel Legolas Erlond Peregrin Tuk Chad Aragones Władca Pierścieni Troll Powrót Króla Różyczka Cotton Boromir Theoden z Ekipy
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 9:35:53 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 9:35:53 GMT 1
Z mojej perspektywy Gimli plus Boromir w mafii jak najbardziej się dodają. kolejny kurwa parodysta. Gość jest w stanie uwierzyć w wytworzeniu sztucznego konfliktu w D1, w Gandalfa w mafii ale w winę hobbita to już nie xD Egze, kurwa, wstydzilbys się tej paskudnej gry. Najgorsze co zrobił snajper to to że nie wyjaśnił cię.juz wczoraj.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 9:36:13 GMT 1
Mordor wypadałoby w tej sytuacji podać tożsamość
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 9:36:43 GMT 1
Podałem. Eneldo.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 9:37:01 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 9:37:01 GMT 1
Mordor jak zwykle z okropnymi hot tejkami ale to bez względu na stronnictwo akurat
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 9:38:08 GMT 1
wow i dawałeś mi propsy za grę nie rzucając żadnego wybrednego komentarza na temat niskiej jakości postów?
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 9:39:21 GMT 1
Okropne wskazania w rozumieniu Różyczki to są takie, z którymi się ona nie zgadza, a nie takie, które odbiegają od prawdy (bo tej jeszcze nie możesz znać, prawda?). Jak zwykle podejście do gry typu self-centered.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 9:41:13 GMT 1
wow i dawałeś mi propsy za grę nie rzucając żadnego wybrednego komentarza na temat niskiej jakości postów? Też się przedstaw.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 9:41:15 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 9:41:15 GMT 1
I czemu Troll zlazłeś z Różyczki co się stało? Bo była pewniaczkiem swego czasu. bo mu się nie przyjęło, szuka sojuszników gdzie indziej. Taka krótka odpowiedź. Bo wytłumaczenie, zktore podał "że różyczka szuka.mafii' to kolejny idiotyzm. Ogolnie troll wczoraj odjebal swoją standardowa akcje w mafii, ambitnie założył że jest w stanie nagonic na niewinnego i że reszta miasta to idioci, których łatwo zmanipulować. To że nie dostał od was batów za to to kolejny dziwny case. Troll, kawa na ławę, zamiast standardowo lawirować wytlumacz dokładnie czym różyczka ci zaimponowała zamiast widzieć w niej mafii i gdzie jest twoja trójka? Pytanie jest proste.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 9:41:15 GMT 1
Okropne wskazania w rozumieniu Różyczki to są takie, z którymi się ona nie zgadza, a nie takie, które odbiegają od prawdy (bo tej jeszcze nie możesz znać, prawda?). Jak zwykle podejście do gry typu self-centered. no i w pytę, przynajmniej przyznałeś, że gram jak zwykle
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 9:41:28 GMT 1
Gimli dlaczego zamiast szukać mafii, odpierać jakieś tam zarzuty, zabierasz się do gry od wyzywania mnie od parodysty?
Mordor zamieszał w kociołku tak, że jak rozumiem jego zdaniem mafia to jakiś dream team Lowrider, Volv, Kacperek xD
No nie powiem, ciekawie.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 9:42:50 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 9:42:50 GMT 1
Gimli dlaczego zamiast szukać mafii, odpierać jakieś tam zarzuty, zabierasz się do gry od wyzywania mnie od parodysty? Mordor zamieszał w kociołku tak, że jak rozumiem jego zdaniem mafia to jakiś dream team Lowrider, Volv, Kacperek xD No nie powiem, ciekawie. bo czytam temat jeszcze i natrafiam na twoje diamenty. Odpowiedz na pytanie.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 9:42:56 GMT 1
Wyrzucenie takiego gracza to kuriozum, ale już głos w Mordor całkowicie usprawiedliwiony, mimo ze wszystkich jego konkurentów wymieniałes. Ogólnie czytam rozgrywkę od wczoraj i to co uprawiacie to jest standardowy gwałt na logice. Jakbyście już trzech mafiozów złapaliście i teraz po tożsamościach chcieli walnąć czwartego. Rzuciliscie w kat grę niektórych z początku i traktujecie ich jak bożków, niczym rysia z czasu surferów. Parodia. A to co wrzuciłem wyżej to jest kurwa absurd, bo różyczka to powinna się wstydzić za wczorajszą grę a dziś dyskutuje z wami z pozycji pseudolidera. Nie grillujecie w ogóle, jakby ilość postów miała ja usprawiedliwiać, podczas kiedy już wam pokazałem że jak zapalicie niektórym pod krzesłami to panikują. Ale ona nie jest jedyną, Boromir z tego co widzę to odpierdala w ogóle maniany. Rzuca się jak ryba, gdzie mu gracze powiedzą tam daje analizy. Że wy w ogóle tego nie wyciągacie to już wstyd. Najpierw mnie uniewinnil, chuj wie czemu, a jak wparowało paru graczy to nagle wrzuca mnie do grona możliwych linczów, bo wie że może. Idę po piwo, czytam rozgrywkę i wkraczam do gry, bo za łatwo niektórym tutaj grać z pozycji siły. A wszelkie autorytety trzeba równać z ziemią. Kolor Mordora może dużo na temat tej akcji powiedzieć, w sytuacji kiedy leci Ci jeden współmafiozo nie różyczka z charakterystyki gracza na 99% nie zaczyna wyciągać w jakikolwiek sposób kolejnego. Powiązanie Mordor winny różyczka niewinna, zapraszam do dyskusji Na dzisiaj:
1.Lincz Mordor i strzał w Gimli 2.Lincz Gimli strzał w Mordor Czy jak to byś widział na dziś skoro podałeś takie powiązanie to lepiej by było je dzisiaj wyjaśnić.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 9:42:58 GMT 1
Nie szukam sojuszników. Po prostu przeszedłem z fazy robienia zamieszania do fazy wyciągania z tego zamieszania wniosków. Kawalca też napierdalałem mocno na początku a później uniewinniłem. Różyczki nie uniewinniam, ale uważam, że nie ma sensu teraz jej rozważać, bo gra coraz bardziej miastowo.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 9:45:31 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 6, 2023 9:45:31 GMT 1
No tam miało byc, że hobbit padł winny, to nic nie zmienia akurat xd Czuek dobrze zrobił Padł hobbit winny, musiał do kogoś strzelić wybrał jednego z graczy, który miał jakieś głosy od reszty miasta (tej która nie głosowała na hobbita). No ja bym tam strzelił w aragorna lub wp prędzej, ale okej rozumiem strzał w gandalfa, zwłaszcza, że mu troll podpowiadał, a oni razem w mafii byli więc pewnie czueku czuł sympatię. Gary się imo za bardzo czepia o to. No i najlepiej by było jakby Czuek w ogóle nie musiał strzelać tylko się uniewinniał z gry, no ale wyszło jak wyszło. Strzeliłem bo nie wiem, czy bym się uniewinnił w jakikolwiek sposób, nie wiedziałem czy bym nie został zlonczowanym, bo jednak głosowanie niejawne, a ja byłem w kolejce, więc jakbym padł bez strzału to słabo, no i Gandalfa wybrałem bo Troll opisał go jako kogoś, kto do końca gry będzie miał czerwoną łatkę. Nie ogarnąłem, że to Zmarzlik, bardziej stawiałem na Glorfindela w tamtym momencie
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 9:47:29 GMT 1
Wydaje mi się, że mogę uniewinnić Gimliego również na podstawie innej przesłanki, pewnej jedynie dla mnie samego.
Odważny mafiozo próbowałby podważać autorytety w mieście oraz kwestionować Radę Miastowych Mędrców wtedy, gdy sytuacja mafii nie pasuje.
Tymczasem obecna sytuacja mafii pasuje, bo na tę chwilę padam ja, niewinny, bezrolny.
Wątpię, żeby wyprzedzał ruchy tak mocno, tym bardziej, że bije od niego autentyczność.
|
|