|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 9:47:39 GMT 1
Ale mi się podoba ten Gimli teraz. Idę na rower właśnie i ze spokojem zostawiam miasto z sympatycznym krasnoludem na kierownicy.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 9:48:30 GMT 1
Kolor Mordora może dużo na temat tej akcji powiedzieć, w sytuacji kiedy leci Ci jeden współmafiozo nie różyczka z charakterystyki gracza na 99% nie zaczyna wyciągać w jakikolwiek sposób kolejnego. Powiązanie Mordor winny różyczka niewinna, zapraszam do dyskusji Na dzisiaj:
1.Lincz Mordor i strzał w Gimli 2.Lincz Gimli strzał w Mordor Czy jak to byś widział na dziś skoro podałeś takie powiązanie to lepiej by było je dzisiaj wyjaśnić.
nie dałem żadnego powiązania z Gimlim. Ja mam wątpliwości co do koloru różyczki [nie można oczekiwać, że zawsze w mafii będzie grał jak patafian - a na tym mocno bazują wasze uniewinnienia] a wina Mordora, który i tak wkrótce padnie w ramach solidnego czyszczenia przedpola daje mi duże wskazanie na jej niewinność i tyle, nie mam nic więcej na ten temat do dodania. Gimlego przeczytam jak strawie śniadanie Mordor - poważnie nie wiesz kim jestem?
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 9:49:23 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 9:49:23 GMT 1
Nie szukam sojuszników. Po prostu przeszedłem z fazy robienia zamieszania do fazy wyciągania z tego zamieszania wniosków. Kawalca też napierdalałem mocno na początku a później uniewinniłem. Różyczki nie uniewinniam, ale uważam, że nie ma sensu teraz jej rozważać, bo gra coraz bardziej miastowo. Tjaaa. Jaja sobie uciales od wczoraj? Gandalfa gryzles jak pojebany a teraz nagle "różyczka gra bardziej miastowo" Dajesz swoją trójkę w mafii, raz dwa.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 9:51:00 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 6, 2023 9:51:00 GMT 1
Pippin to kawał spryciarza. Ucieszyło mnie zderzenie z jego intelektem Co cie wtedy tak ucieszyło?
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 9:52:58 GMT 1
Na dzisiaj:
1.Lincz Mordor i strzał w Gimli 2.Lincz Gimli strzał w Mordor Czy jak to byś widział na dziś skoro podałeś takie powiązanie to lepiej by było je dzisiaj wyjaśnić.
nie dałem żadnego powiązania z Gimlim. Ja mam wątpliwości co do koloru różyczki [nie można oczekiwać, że zawsze w mafii będzie grał jak patafian - a na tym mocno bazują wasze uniewinnienia] a wina Mordora, który i tak wkrótce padnie w ramach solidnego czyszczenia przedpola daje mi duże wskazanie na jej niewinność i tyle, nie mam nic więcej na ten temat do dodania. Gimlego przeczytam jak strawie Ok dzięki za wyjaśnienie. To ja akurat dałem takie potencjalne opcje na dzisiejszy dzień jako do rozważenia. W momencie jak swoje wypociny pisałem nie spodziewałem się takiego wjazdu Gimlego.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 9:52:59 GMT 1
Gimli/WP - Mordor/Aragorn??? (to wczorajsze wejście mi trochę podśmierdywało, ale poza tym raczej gra niewinnie) - Boromir/Theoden/Różyczka tak bym tę trójkę na teraz widział. Przy czym tacy gracze jak Aragorn czy Różyczka to bardziej na mafię mocno plottwistową zostawiam.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 9:55:51 GMT 1
Gimli/WP - Mordor/Aragorn??? (to wczorajsze wejście mi trochę podśmierdywało, ale poza tym raczej gra niewinnie) - Boromir/Theoden/Różyczka tak bym tę trójkę na teraz widział. Przy czym tacy gracze jak Aragorn czy Różyczka to bardziej na mafię mocno plottwistową zostawiam. Jesteś w stanie wyjaśnić w jaki sposób ci się wzięło powiązanie Gimli/WP?
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 9:57:26 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 9:57:26 GMT 1
Gimli/WP - Mordor/Aragorn??? (to wczorajsze wejście mi trochę podśmierdywało, ale poza tym raczej gra niewinnie) - Boromir/Theoden/Różyczka tak bym tę trójkę na teraz widział. Przy czym tacy gracze jak Aragorn czy Różyczka to bardziej na mafię mocno plottwistową zostawiam. I Egze niewinny według was wymienia takie klocki, zamiast złapać się swoich podejrzanych? Po co miałby dawać sobie tyle opcji? Jak mnie jako Ojca Pijo złapał na podejrzanej grze to niechętnie odpuszczał nawet jak podałem się za snajpera, a tutaj? A dziś powinniśmy zastanawiać się pomiędzy boromirem a theodenem. To jak łatwo odpusciliscie im fakt, że obaj bronili Hobbita jest dziwne. Szukacie dziwnych plejsow, a oczywisty macie na stole. Nie bierzcie na poważnie co ten gość pisze.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 9:59:16 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 9:59:16 GMT 1
Boromir to mam wrażenie ma klucze do królestwa.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 9:59:29 GMT 1
Kurwa Gimli raczej nie jest winny XDD Tak grubo to nawet Despero nie leciał, a on całą grę pod takie reakcje układał.
W ogóle ta edycja jest wyjątkowa pod tym względem, że może wejść gracz z top 3 świecznika, nazwać egzego kolejnym kurwa parodystą i autentycznie bić się o top w niewinności.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 10:01:00 GMT 1
Oczywiście. Bodaj Monti to pierwszy zauważył. W momencie największej nagonki na WP nadawało na niego tylko kilku graczy, w tym niewinny ja, niewinny Peregrin i właśnie Gimli (który koniec końców zagłosował jednak na Hobbita). Poza tym Gimli o Hobbicie w swoich postach pisał w sposób w jaki często mafiozi wypowiadają się o współmafiozach. Czyli, że widzą przesłanki winy, ale nie forsują ich na pierwszy plan.
Jeśli WP jest niewinny, to moim zdaniem ktoś z mafiozów musiał próbować się pierwszego dnia w jakikolwiek sposób pod niego podpiąć biorąc pod uwagę pozycję Hobbita, albo chociaż robić coś co by tego WP wepchnęło w kolejkę. I tu się kłania Gimli.
Gimli pasuje mi w mafii zarówno z Boromirem jak i z Różyczką ponieważ to dwa gracze w stosunku do których na początku zachowywał się najbardziej agresywnie. I znów - to może być gra na wyrobienie pozycji. Szczególnie jego interakcje z Boromirem są również takie, które mogą wskazywać na postowanie między dwoma winnymi.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 10:01:20 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 10:01:20 GMT 1
Mordor jak zwykle z okropnymi hot tejkami ale to bez względu na stronnictwo akurat jak okropne to je skonfrontuj.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 10:03:34 GMT 1
Ojciec Pijo grał samotnego mafiozę, niewiedzącego w kogo może uderzać a w kogo nie. Nie porównujmy tych dwóch sytuacji. Moim zdaniem jako mafiozo spokojnie mogłeś zagrać teraz tak jak grasz. Uważam, że teraz gracze bronią Cię tylko ze względu na bezpardonowość i agresję z jaką wlazłeś w temat, ale to akurat mnie do twojej niewinności nie przekonuje.
Tym bardziej, że czepiasz się mnie, a nie szukasz prawdziwej mafii.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 10:03:58 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 10:03:58 GMT 1
Oczywiście. Bodaj Monti to pierwszy zauważył. W momencie największej nagonki na WP nadawało na niego tylko kilku graczy, w tym niewinny ja, niewinny Peregrin i właśnie Gimli (który koniec końców zagłosował jednak na Hobbita). Poza tym Gimli o Hobbicie w swoich postach pisał w sposób w jaki często mafiozi wypowiadają się o współmafiozach. Czyli, że widzą przesłanki winy, ale nie forsują ich na pierwszy plan. Jeśli WP jest niewinny, to moim zdaniem ktoś z mafiozów musiał próbować się pierwszego dnia w jakikolwiek sposób pod niego podpiąć biorąc pod uwagę pozycję Hobbita, albo chociaż robić coś co by tego WP wepchnęło w kolejkę. I tu się kłania Gimli. Gimli pasuje mi w mafii zarówno z Boromirem jak i z Różyczką ponieważ to dwa gracze w stosunku do których na początku zachowywał się najbardziej agresywnie. I znów - to może być gra na wyrobienie pozycji. Szczególnie jego interakcje z Boromirem są również takie, które mogą wskazywać na postowanie między dwoma winnymi. Ale już z kolei różyczka gra bardziej miastowo? Mówiłem żebyście olewali jego posty, bo niepotrzebnie wprowadza zamęt i jest idealnym celem dla snajpera. TUK, PAMIETASZ JAK ZASTRZELILEM EGZE I WYGRALEM MIASTU GRE? JESLI NIE BEDZIESZ MIAL POMYSLU WIECZOREM TO NIC NIE SUGERUJE.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 10:04:38 GMT 1
Mordor jak zwykle z okropnymi hot tejkami ale to bez względu na stronnictwo akurat jak okropne to je skonfrontuj. No właśnie piszę na twój temat posta, daj mi chwilkę mordziaty.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 10:05:26 GMT 1
Gimli/WP - Mordor/Aragorn??? (to wczorajsze wejście mi trochę podśmierdywało, ale poza tym raczej gra niewinnie) - Boromir/Theoden/Różyczka tak bym tę trójkę na teraz widział. Przy czym tacy gracze jak Aragorn czy Różyczka to bardziej na mafię mocno plottwistową zostawiam. I Egze niewinny według was wymienia takie klocki, zamiast złapać się swoich podejrzanych? Po co miałby dawać sobie tyle opcji? Jak mnie jako Ojca Pijo złapał na podejrzanej grze to niechętnie odpuszczał nawet jak podałem się za snajpera, a tutaj? A dziś powinniśmy zastanawiać się pomiędzy boromirem a theodenem. To jak łatwo odpusciliscie im fakt, że obaj bronili Hobbita jest dziwne. Szukacie dziwnych plejsow, a oczywisty macie na stole. Nie bierzcie na poważnie co ten gość pisze. ale tu akurat się zgadzam, że trollowi coś jaja ucięło od wczoraj
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 10:05:30 GMT 1
Tuk chyba wie co powinien zrobić z takim nicniesugerowaniem.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 10:06:31 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 10:06:31 GMT 1
Tuk chyba wie co powinien zrobić z takim nicniesugerowaniem. jak z gandalfem?
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 10:07:15 GMT 1
I niech ktoś mądrzejszy ode mnie przeanalizuje później naturalność konfliktu na linii Gimli-Różyczka. Bo ihmo przy takiej złej pozycji Lewkonia na początku rozgrywki mafia mogłaby wejść all in w sprowokowanie takiego konfliktu, z którego jeden z nich miałby wyjść zwycięsko miastowy.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 10:08:22 GMT 1
Gimli dlaczego zamiast szukać mafii, odpierać jakieś tam zarzuty, zabierasz się do gry od wyzywania mnie od parodysty? Mordor zamieszał w kociołku tak, że jak rozumiem jego zdaniem mafia to jakiś dream team Lowrider, Volv, Kacperek xD No nie powiem, ciekawie. No ale dlaczego miałoby tak nie być, dwóch z trzech sam podejrzewałeś przecież?
|
|