Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 10:35:14 GMT 1
No ja w sumie czułem, że mi dosiad robi Theoden w d1, ale agresją bym tego nie nazwał.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 10:35:42 GMT 1
Gimli skąd ta agresywna poza? Naprawdę aż tak cię frustrujemy swoją grą? nie jest ani trochę agresywna. Jest nawet wyzuta z emocji bym powiedział. Ja serio chce waszej odpowiedzi - boromir czy theoden według was? Z tej dwójki theoden. Ale ja nie wiem czy to jest najlepsza dwójka. Theoden niech się wypowie tak jak ty dostałeś swoją szansę.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 10:36:31 GMT 1
Kurwa jeszcze mi się dzisiaj niespodziewanie goście zwalą na łeb, więc w trakcie dnia może mnie trochę nie być, ale jeszcze to zrobię zanim będę musiał się wziąć do roboty. Szczegółowa analiza postów Gimliego, od początku. Gimli wchodzi se w temat kreacyjnie, no spoko, potem w drugim poście już jest zaczepka w stronę trolla: Mogę zapytać po co to napisałeś? I... nie wynika z niej nic. Gimli przechodzi nad tym do porządku dziennego, jego następną interakcją z trollem jest podczepienie się pod inny post trolla, w którym ten typuje WP na mafiaka. Tutaj: To może spróbujmy w takim razie z tej strony, co dokładnie nie podoba Ci się w Hobbicie? Chętnie posłucham. W końcu chciałeś ocenę innych graczy, czyli już sam coś powinieneś coś mieć do powiedzenia?
jest dosłownie to samo. Gość zadaje pytanie, dostaje na nie odpowiedź... i kropka. Nie ma żadnego followupu, nie ma podzielenia się wnioskami. Jest dyskusja dla dyskusji, zaznaczenie swojej obecności i tyle. W ogóle wywiązała się fajna dychotomia - WP raz się do Trolla przymila, raz atakuje jakby nie wiedział jaką linię objąć, zaś Troll zszedł z piedestału i rzeczywiście zaczął grę emocjonalną. Fajnie. W tle jeszcze ten Hobbit, który stara się jak może żeby nie przekazać jakiejś wielkiej myśli. To z jednej strony daje plusika Gimliemu bo jest zaczepka w stronę Hobbita, no ale z drugiej to jest dalej komentowanie rozgrywki. Dlaczego na podstawie tych wniosków nie sformułował jakiegoś ataku, jakiejś tezy co do tego kogo linczować? Jakby sam bał się przekazać bardziej zdecydowaną myśl. Następnie mamy spinę ze mną. Jeśli ja "pozoruję interakcje" co jest kompletną bzdurą, to jak nazwać Twoją twórczośc? Daj przykład substancji, czegokolwiek. Ja wiem, po przeczytaniu Twoich postów stwierdzam, że prezentujesz dokładnie to, co zarzuciłeś mi - zadawanie wielu pytań, ale bez niczego konkretnego. Proponuję, żebyś przebił moją osobę, bo skoro uważasz, że moje zaczepki to było pozorowanie reakcji, to napisz coś od siebie! Jakie masz zdanie na temat graczy? Coś więcej niż pisanie multum postów bez żadnych konkretnych wniosków. Ja chętnie poczytam.
Formułuję jakieś tam zarzuty, na razie zwięźle. Tu nie ma odpowiedzi na zarzuty, nie ma dyskusji. Jest kontratak. Ignorujemy opinię innych ludzi na mój temat i wymierzamy własne działa, chuj z tym czy celne czy nie. W sumie dobrze, że sie do mnie przyczepiłeś bo inaczej bym nie przeczytał Twoich postów. 54 sztuki, praktycznie jeden z aktywniejszych graczy w tej edycji - a w środku taka bezjajeczna i bezpieczna gra. Tu zapytam, odpowiem za kogoś, tam pokoloruję ale nieznacznie. Przeczytajcie proszę, bo sam nie wiem co o tym sądzić. Gościu rzuca taki argument, do tej pory nie wypowiadając się zdecydowanie o ŻADNYM graczu. No to pokaż mi skoro to takie oczywiste xD Nie wiem, starasz się teraz insynuować, że nie zasługuję na Twoją odpowiedź albo danie jakiegoś wkładu? Czemu inni gracze muszą Ci odpowiadać a jak ktoś chce, żebyś napisał coś dłuższego o swoich przemyśleniach, to nagle "X DE, nie będę pisał" Dajesz.
Ale dalej odmawiasz napisania czegokolwiek merytorycznego na temat innych graczy XD. Obrażaj mnie ile chcesz, ale miej chociaż jaja i napisz coś ciekawego. Chyba że się boisz wyjścia poza bezpieczną grę.
To jest bezczelna manipulacja - ja wcześniej nie pisałem, że odmawiam napisania czegokolwiek, dyskusja tyczyła się tego, co wydarzy się w rozgrywce na dany moment, tym czasem Gimli zaczął walić w chochoła. No i w sumie cel osiągnął, bo za namową Boromira potem się swoją listą podzieliłem. Natomiast wyglądało to w skrócie tak: - nie masz merytorycznych postów - nie, to ty nie masz w porównaniu ze mną - no spoko, fajnie że się sam ze sobą dobrze czujesz - ODMAWIASZ NAPISANIA CZEGOŚ MERYTORYCZNEGO xD Nie wiem, jak to skomentować. Ja w momencie czytania tych postów dopiero się zorientowałem, że on TERAZ wymaga ode mnie napisania czegoś, kiedy w zasadzie dyskusje toczyłem cały dzień, a on starał się stworzyć wrażenie, jakby mój wkład w kierunek dyskusji był znikomy. Co ciekawe, zaraz potem Gimli przyznaje, że mam (przynajmniej częściowo) rację w tym, co o nim piszę: Jedynie ten o mnie daje Ci jakiekolwiek punkty. mam głęboko wyjebane że masz na mnie głos xD Od dwóch stron jedyne o co Cię proszę to żebyś napisał swoją opinię o innych graczach a Ty traktujesz to jak wielką obrazę majestatu. Dobrze wiesz o co mi chodzi. Masz jakieś uczulenie na udzielanie odpowiedzi? Przed chwilą byłeś zadowolony, że podobno "wyciągnąłeś mnie z kurwidolka". To czemu reagujesz agresja na zapytanie o twoją opinię odnośnie innych graczy? Obrażasz mnie, piszesz że na mnie głosujesz, dajesz głupia odpowiedź o kolorowych listach podczas kiedy wiesz że ja o żadna listę nie pytam tylko prosta kilkuzdaniową wypowiedź kogo bierzesz dziś pod uwagę a kogo nie i czemu. Zrobiłeś z tego tak wielka sprawę, że dopytuje bo Twoja reakcja jest conajmniej DZIWNA. Tutaj manipulacji ciąg dalszy. Nigdzie nie padło "napisz coś o X", nigdzie nie było chęci dyskusji z jego strony. Tylko kontratak i wbijanie we mnie szpil na podstawie subiektywnych odczuć. Ja nawet jak się z kimś kłócę, jestem w stanie przyznać, w których miejscach ma rację, gdzie napisał coś mądrego. Gimli nie jest w stanie tego zrobić, poza tym drobnym postem powyżej. Macie kurwa dowody wyżej, że nigdzie pytanie o "prosta kilkuzdaniową wypowiedź kogo bierzesz dziś pod uwagę a kogo nie i czemu" nie padło. Dlaczego kłamiesz, Gimli? Dalej mamy chyba pierwszą poza tą ze mną wymianę zdań - 3 posty w tę i we w tę z Hobbitem. No jest spoko, nie mam się do czego tam przyczepić, ale nie jest to jakiś kamień węgielny na którym można zbudować kejs jego niewinności. To jest jakiś absurd xD i nie wiem co o tym myśleć. Czy rzeczywiście poczuł wiatr w żaglach, że może uda mu się mnie wyjebać w linczu d1, czy w czym rzecz. Z dobrych postów, które mogą głównie poddawać w wątpliwość moje przekonanie co do winy krasnala, to to uderzenie w Boromira. I sam biję się z myślami, czy ten konflikt byłby do zagrania na poziomie mafia - mafia, plus czy mogłby to wyjść spod pióra mafiozy. No jest to największy zgrzyt w mojej teorii, ale jednocześnie jeden z niewielu momentów w grze, gdzie czuję podobne wajby jak co do Senegala: Nie, to jest paskudnie leniwe podejście. Stawiasz się w roli pseudo rozkręcacza, kiedy tak naprawdę rozmywasz grę. Dobrze wiesz, że podział graczy według tak bzdurnego i subiektywnego czynnika nic nie da poza tym, że oddalasz się od graczy którzy się do Ciebie przyczepili, bo wystraszyłeś się ostatnich interakcji, zwykłe zrzucenie uwagi w inny punkt. A nigdzie nie jest napisane, że losując ze zbioru mniej aktywnych dostaniesz lepszy wynik niż wśród tych co napisali kilka postów więcej. Kręcisz, mieszasz. Zresztą nie pierwszy raz.
Nie wspomniał o nim ani słowem wcześniej. Ani później. Skąd ten nick? Chuj wie.
Co to jest za post? "Ten gracz wygląda mocno, ten wygląda tak że można w niego jebnąć, ale zapomnijcie już o tym co napisałem bo ostatecznie nie ma tu żadnej substancji, wycofuję się. O chuj, nic nie napisałem w takim razie, zauważą. LOSOWY GRACZU KTORY JEST TERAZ MAGLOWANY, PUSZCZAM COŚ W TWOJĄ STRONĘ" Zajebiście wyszło, pora na csa. A parę godzin wcześniej: Jakieś immunitety, uniewinnianie za nic właściwie, bo co to jest - najpierw pisze że gośc niewinny po dwóch-trzech jego postach z zawartością równą zeru (sprawdźcie posty hobbita na tamten moment), a potem zmiany zdania, że już nie, kręcenie. Sam widzi, że napisał głupotę to tłumaczy, "a no bo taki wajb miałem po godzinie gry, ale mam swoje przesłanki, ale się nimi urwa nie podzielę." Tego jest tu tyle, że albo gość nie ma żadnej opinii - tylko ją udaje (mafia) albo kręci się jak gówno w przeręblu. Podziel się Boromirze swoimi przesłankami.
W dalszej części nie było już nic, co mi się mocno rzuciło w oczy - bo w ogóle było krasnala mało, plus po prostu więcej tego samego. Trochę jednolinijkowców, zaczepek w moją stronę. A, no i grillowanie trolla pochwalam. Tak że z tego obrazu jakbym miał wyciągnąć plusy to: - walenie w Boromira - walenie w trolla Minusy: - cała reszta Zapraszam do dyskusji, będę zerkał w przerwie między odkurzaniem i ścieraniem kurzy. jeszcze sprostowanie do tego posta, bo go przeczytałem drugi raz - napisałem tam, że do pewnego momentu Gimli nie wypowiedział się zdecydowanie o żadnym graczu a to nieprawda bo wjechał w Boromira w międzyczasie pojebało mi się bo te posty na Boromora wyciągnąłem se na koniec i traktowałem je oddzielnie, tak że sorrawka za pomyłkę
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 10:37:21 GMT 1
Mam wrażenie, że gram bardzo spokojnie, co możliwe, że przysporzy mi kłopotów, bo nie doceniłem siły nazwijmy to "inicjatywy" w temacie. Jest bardzo duży przemiał nicków wymienianych do linczu, nie jestem jeszcze pewny czy to dobrze czy źle. Czytając co rano zostało napisane plusują mi obaj w interakcji Troll-Elrond, agresywne podejście Gimliego do gry też wygląda w porządku. Najgorzej wciąż wypada Mordor.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 10:38:05 GMT 1
a ja uważam, że ponieważ na waleniu we mnie można się było uniewinnić w oczach innych (casus Golluma, Władcy Pierścieni), to Gimli pierwsze co zrobił to się trochę na mnie powyżywał. I w sumie efekt uzyskał, bo od razu Aragorn go pochwalił i uniewinnił.
Pytanie tylko czy wy będąc niewinnym Gimlim też pierwsze co byście zrobili to wjazd w Trolla.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 10:39:07 GMT 1
Gimli skąd ta agresywna poza? Naprawdę aż tak cię frustrujemy swoją grą? nie jest ani trochę agresywna. Jest nawet wyzuta z emocji bym powiedział. Ja serio chce waszej odpowiedzi - boromir czy theoden według was? Theoden bardziej mi przypomina Oazę, niż Denholma, ale dalej trochę mi brakuje substancji, uniewinnienie WP i Aragorna to jest chuj, bo żaden problem potem powiedzieć, że metodą eliminacji jednak oni Boromir źle wszedł imo w gierkę i generalnie z szacunku do gracza bym powiedział, że jako mafiozo umiałby to zrobić sprawniej, no ale zbyt wiele rzeczy mi się w jego grze nie podoba tak że na razie Theoden>Boromir, co zresztą już pisałem
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 10:39:10 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 10:39:10 GMT 1
Gimli skąd ta agresywna poza? Naprawdę aż tak cię frustrujemy swoją grą? nie jest ani trochę agresywna. Jest nawet wyzuta z emocji bym powiedział. Ja serio chce waszej odpowiedzi - boromir czy theoden według was? Dla mnie theoden bardziej, ale obu podejrzewam
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 10:41:01 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 10:41:01 GMT 1
a ja uważam, że ponieważ na waleniu we mnie można się było uniewinnić w oczach innych (casus Golluma, Władcy Pierścieni), to Gimli pierwsze co zrobił to się trochę na mnie powyżywał. I w sumie efekt uzyskał, bo od razu Aragorn go pochwalił i uniewinnił. Pytanie tylko czy wy będąc niewinnym Gimlim też pierwsze co byście zrobili to wjazd w Trolla. Troll gra dzisiaj chujowo, sam się zastanawiałem nad wjazdem w Trolla, więc pochwalam Gimliego za to co zrobił
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 10:41:21 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 10:41:21 GMT 1
a ja uważam, że ponieważ na waleniu we mnie można się było uniewinnić w oczach innych (casus Golluma, Władcy Pierścieni), to Gimli pierwsze co zrobił to się trochę na mnie powyżywał. I w sumie efekt uzyskał, bo od razu Aragorn go pochwalił i uniewinnił. Pytanie tylko czy wy będąc niewinnym Gimlim też pierwsze co byście zrobili to wjazd w Trolla. Troll gra dzisiaj chujowo, sam się zastanawiałem nad wjazdem w Trolla, więc pochwalam Gimliego za to co zrobił
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 10:41:43 GMT 1
Mam wrażenie, że gram bardzo spokojnie, co możliwe, że przysporzy mi kłopotów, bo nie doceniłem siły nazwijmy to "inicjatywy" w temacie. Jest bardzo duży przemiał nicków wymienianych do linczu, nie jestem jeszcze pewny czy to dobrze czy źle. Czytając co rano zostało napisane plusują mi obaj w interakcji Troll-Elrond, agresywne podejście Gimliego do gry też wygląda w porządku. Najgorzej wciąż wypada Mordor. O, właśnie o tym mówiłem Gimli plusuje, troll plusuje, Elrond plusuje, to w zasadzie z twojej listy zostaje Mordor + żółty Boromir, a mafiaków mamy trzech gdzie ostatni?
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 10:44:36 GMT 1
W mafii nie jestem, ale też chyba przesadziłem ze staniem z boku i myśleniem, że po prostu wskazując palcem kierunek i wydając opinie będę sobie w miarę spokojnie egzystował. Nieważne, jest jak jest.
Coś mi w tej edycji nie gra do końca, na KAŻDEGO GRACZA znajdzie się co uniewinniającego. Musimy ustalić co się naprawdę liczy. Możliwe, że będę musiał wykonać pewne modyfikacje co do listy, bo zaczynam wątpić w mafię w dwójce Troll-Elrond po tym co dziś czytam. Chyba kluczowa jest ocena Boromira do dalszych rozważań.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 10:45:50 GMT 1
Mam wrażenie, że gram bardzo spokojnie, co możliwe, że przysporzy mi kłopotów, bo nie doceniłem siły nazwijmy to "inicjatywy" w temacie. Jest bardzo duży przemiał nicków wymienianych do linczu, nie jestem jeszcze pewny czy to dobrze czy źle. Czytając co rano zostało napisane plusują mi obaj w interakcji Troll-Elrond, agresywne podejście Gimliego do gry też wygląda w porządku. Najgorzej wciąż wypada Mordor. O, właśnie o tym mówiłem Gimli plusuje, troll plusuje, Elrond plusuje, to w zasadzie z twojej listy zostaje Mordor + żółty Boromir, a mafiaków mamy trzech gdzie ostatni? No dobre pytanie, a gdzie ty widzisz trójkę?
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 10:45:51 GMT 1
a ja uważam, że ponieważ na waleniu we mnie można się było uniewinnić w oczach innych (casus Golluma, Władcy Pierścieni), to Gimli pierwsze co zrobił to się trochę na mnie powyżywał. I w sumie efekt uzyskał, bo od razu Aragorn go pochwalił i uniewinnił. Pytanie tylko czy wy będąc niewinnym Gimlim też pierwsze co byście zrobili to wjazd w Trolla. Troll gra dzisiaj chujowo, sam się zastanawiałem nad wjazdem w Trolla, więc pochwalam Gimliego za to co zrobił Chujowo w stosunku do jego wcześniejszej gry czy w stosunku do graczy w ogóle? I jak wjazd w gracza grającego chujowo ma się do niewinności gracza? Bo jasne można wjechać w gracza grającego chujowo napracowując się jak Gollum i w zasadzie pokazując własną niewinność, można się zatunelować jak WP (mniej mu ufam, ale doceniam, że potrafił się uniewinnić w oczach miasta) a można zrobić jak Gimli, czyli po prostu spełnić oczekiwania Aragorna i wjebać się w Trolla, mimo iż logika niewinnego nakazywałaby raczej szukać kontrkandydatów do linczu wśród opozycji dla Gimlego (a takiej opozycji na linii gimli/troll raczej nie ma) Nie wiem czy to odpowiednio jasno przekazałem. Po prostu uważam, że o ile zarówno Gollum jak i WP mieli powody by jechać ze mną jak z furą gnoju, o tyle Gimli zrobił to typowo koniunkturalnie, z nadzieją na długofalowy zysk. A jak do tego dodamy namawianie na strzał we mnie (znów jakieś tam powtórzenie z Golluma) to już w ogóle robi się karykaturalnie-śmieszno.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 10:47:14 GMT 1
No ja w sumie czułem, że mi dosiad robi Theoden w d1, ale agresją bym tego nie nazwał. O wiele więcej sensu miał read Glorfindela z wczoraj na mnie z "popierdółką" (choć imo na wyrost), tak więc ciekawe, że Mordor tak mnie odczytuje.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 10:47:30 GMT 1
kurwa mać, no i teraz mam problem
Theoden pierwszy w temacie poza mną rzucił kandydaturę Gimliego, potem się z niej wycofał
W d2 na początku poprosiłem go o analizę Gimliego, stwierdził, że jednak nie jest spoko i czerwony, jednocześnie mnie kolorując na zielono
teraz Gimli wszedł w temat i zaczął plusować u innych - Theoden wchodzi i mówi, że Gimli jednak plusuje
nie podoba mi się to podejście, jeszcze ten Gimli wypytujący o mafijność Theodena
wyjaśnisz Theoden, skąd te zmiany zdania? tak krok po kroku
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 10:47:32 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 6, 2023 10:47:32 GMT 1
tuk, rozyczka, gandalf plus ewentualnie elrond/gimli i mozemy konczyc moim zdaniem. Chyba ze ktorys z dwojki ktorej nie rozrozniam theoden/glorfindel robi mnie w chuja. tak czy siak raczej wygrane Wybieram Gandalfa bo jest kurwa trudniejszy do zlinczowania, Hobbita się zlinczuje przy okazji. Choc korci mnie serio by zacząć od Tuka/Różyczki. Jeżeli troll jest w mafii, to to są kluczowe posty. Ja widzę dwie opcje: albo jest w mafii, albo zachłysnął się swoją zajebistoscia po prawie złapaniu mnie w poprzedniej edycji i teraz nawiązuje do swoich najgorszych występów w mieście. W obu przypadkach, egze jest przerysowany. I mówię to ja, ze świadomością, ze na ten moment moja edycje można w najlepszym razie ocenić neutralnie, bo siła rzeczy muszę być podejrzewany tez przez niewinnych. Zakładając wersje troll w mafii, ja tutaj widzę próbę odtworzenia tego, co mi dało efekty, tj gaszenie ataków w zarodku (dlatego nie warto z tobą dyskutować gary) i takie pociąganie za sznurki, żeby wjebac przed siebie 2-3 niewinnych przy tak rozstawionych kolegach z mafii, ze dojada do końca, bo braknie linczow/za dużo niewinnych jest podejrzanych. Jakbym ja padł po Czesiu, to mafia dalej by wygrała, bo po winnym mnie Rudy musiał zlecieć przed Klocuchem. Kończąc cześć historyczna: gra tak się ułożyła, ze troll nadział się na minę w postaci rolnisci tuka i strzału tuka. Gdyby Tuk nie był snajperem, to sam miałby teraz bardzo ciepło. Gdyby Tuk nie był snajperem, żyłby Gandalf, a troll mógłby smialo całe wczoraj i dzisiaj w nich napierdalac i taki miał być plan na gierkę. Ale Tuk był snajperem, wyczyścił top2 podejrzanych Trolla i miasto dzisiaj ma stan wiedzy taki, jaki miałoby potencjalnie dopiero po wtorkowym linczu (troll mógł zakładać np. dzisiaj tuk, wtorek gandalf, potem będzie miał ciepło, ale może jeszcze jeszcze jednego może wyjebie przed siebie). No wyszło inaczej, a troll nam zaserwował miotanie się, ja już od wczoraj byłem zielony, żółtozielony i czerwony. Różyczka była czerwona i zielona, elrond chyba tez. No z założeniem dobrej woli trolla, co to kurwa ma być? A to zostawianie hobbita na później, może kiedyś dla snajpera, tez w chuj nie pomaga. Określa go spalonym mafioza, którego nie miał najmniejszej ochoty zlinczować, ale furteczke sobie zostawił. Ja go po prostu uniewinniłem na podstawie mylnej przesłanki. Wy oceńcie, kto wypadł gorzej.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 10:48:34 GMT 1
Mordor gdzie ta agresja Theodena? Jaki post, jaka sytuacja sprawiły, że napisałeś to co napisałeś?
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 10:49:38 GMT 1
O, właśnie o tym mówiłem Gimli plusuje, troll plusuje, Elrond plusuje, to w zasadzie z twojej listy zostaje Mordor + żółty Boromir, a mafiaków mamy trzech gdzie ostatni? No dobre pytanie, a gdzie ty widzisz trójkę? no ja typowałem Gimliego, kogoś z pary Boromir + troll (być może obu), dodatkowo uniewinniałem Mordor ale po wyjściu z kreacji jego gra imo wygląda słabo i nad nim bym się zastanowił plus mam jeszcze kilka przemyśleń, ale nimi się teraz nie podzielę, bo nie są do końca sformułowane
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 10:51:24 GMT 1
kurwa mać, no i teraz mam problem Theoden pierwszy w temacie poza mną rzucił kandydaturę Gimliego, potem się z niej wycofał W d2 na początku poprosiłem go o analizę Gimliego, stwierdził, że jednak nie jest spoko i czerwony, jednocześnie mnie kolorując na zielono teraz Gimli wszedł w temat i zaczął plusować u innych - Theoden wchodzi i mówi, że Gimli jednak plusuje nie podoba mi się to podejście, jeszcze ten Gimli wypytujący o mafijność Theodena wyjaśnisz Theoden, skąd te zmiany zdania? tak krok po kroku Wynika to z tego, że czytając coś "w danym momencie" mam lepszy feel do kontekstu, do emocji tego co jest pisane. Dlatego w d1 interakcje Gimliego wydawały mi się okej, po przeczytaniu "na spokojnie" wyglądały gorzej, teraz znowu czytając po raz pierwszy, w kontekście teraźniejszym wypada lepiej.
Jaki z tego wniosek? Bardzo możliwe taki, że Gimli jest niewinny. Wyczucie emocji > czytanie rozgrywki z oddali.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 10:52:10 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 10:52:10 GMT 1
Troll gra dzisiaj chujowo, sam się zastanawiałem nad wjazdem w Trolla, więc pochwalam Gimliego za to co zrobił Chujowo w stosunku do jego wcześniejszej gry czy w stosunku do graczy w ogóle? I jak wjazd w gracza grającego chujowo ma się do niewinności gracza? Bo jasne można wjechać w gracza grającego chujowo napracowując się jak Gollum i w zasadzie pokazując własną niewinność, można się zatunelować jak WP (mniej mu ufam, ale doceniam, że potrafił się uniewinnić w oczach miasta) a można zrobić jak Gimli, czyli po prostu spełnić oczekiwania Aragorna i wjebać się w Trolla, mimo iż logika niewinnego nakazywałaby raczej szukać kontrkandydatów do linczu wśród opozycji dla Gimlego (a takiej opozycji na linii gimli/troll raczej nie ma) Nie wiem czy to odpowiednio jasno przekazałem. Po prostu uważam, że o ile zarówno Gollum jak i WP mieli powody by jechać ze mną jak z furą gnoju, o tyle Gimli zrobił to typowo koniunkturalnie, z nadzieją na długofalowy zysk. A jak do tego dodamy namawianie na strzał we mnie (znów jakieś tam powtórzenie z Golluma) to już w ogóle robi się karykaturalnie-śmieszno. Czyli jak widzę grę śmieszna i absurdalna to mam tego nie wypomniec bo zarzucisz mi koniunkturalnosc? Co to za wygibasy logiczne xD Ogólnie to lincz na tobie byłby chyba najlepszym rozwiązaniem dziś, gdyby nie to że nie dasz żadnych powiązań. Taki już twój styl gry. Dlatego ja patrzę krok dalej, a ciebie zostawiam snajperowi.
|
|