Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:14:59 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 11:14:59 GMT 1
jezu jaki rozmemłany post nie na dziś, może, ponownie dlaczego nie na dzisiaj, porozmawiajmy dzisiaj Nie rozmowa na dziś -> nie kandydat do linczu na dziś. Może niejasno się wyraziłem.
Ale co to za odstawianie na potem? Theoden, różyczka, troll? Jak się podoba taka mafia?
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 11:16:28 GMT 1
gorzej że to delikatnie pasuje do jakiejś dziwnej miękkiej gry Volva jak on grał w mieście? bo ja znam tylko miejskie mafijne wydanie + Walkiewicza który chyba był jednak bardziej, hmm, drapieżny? nie zszedł ze mnie jako Alpaka w ogóle w końcówce przez co Tenorek wygrał nie pojechałem na farmę bo spierdolił mi się samochód tydzień przed wakacjami i nie rusza z parkingu podziemnego, więc może mnie być jeszcze mniej niż zakładałem no jako oaza w doktorskiej był szefito, który podejrzewany był przez chwilę z racji mniejszej aktywności, ale potem rozjebał i padł w mordzie, jeden z najlepszych miastowych w tej gierce był
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 11:17:20 GMT 1
No ja taki zestaw podawałem napierdolony wczoraj na mieście XDD Doświadczenie mówi, że nie wejdzie cały, ale jak tu nie ma żadnej mafii to jesteśmy ruchani i zgubieni jak na moje. Pewnie się okaże, że Róża zamiast Trolla chuja nie róża ale co do Trolla też nie jestem w 100% przekonany, chociaż to co on dzisiaj odpierdala to przechodzi ludzkie pojęcie
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 11:17:44 GMT 1
Gimli + Boromir/Różyczka z naciskiem na Boromira i Mordor/Aragorn z naciskiem na Mordor. ale po raz kolejny, skądci się takie powiązania biorą xD przecież to jest jakieś s/f. I już wraca różyczka w twoim poście, która sam przed chwilą oceniałes że gra już bardziej miastowo ale z tyłu głowy dalej masz że na nią naganiales xD nie, z tyłu głowy mam to, że przy zaistniałych w poście Theodena okolicznościach Ty musisz być w mafii, a Theoden poza nią, w związku z czym dopuszczam możliwość sztucznego konfliktu na linii Ty-Różyczka, choć bardziej obstawiam, że sztuczna była interakcja Ty-Boromir (bo za dużo tych przypadków jego nomen omen przypadku). A poza tym ewentualna niewinność Theodena umniejszałaby w jakiś sposób niewinność Różyczki. Tylko dlatego jako pewnego rodzaju plot twist znajduje się w moich powiązaniach.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 11:18:26 GMT 1
Słuchajcie, w mafii może być dalej Troll, Elrond, Gimli.
Nie wykluczam tego Nie mówię, że są teraz niewinni.
Ale dają powody by sądzić, że mogą być. I biorę to pod uwagę. Jeśli moje typy skaczą w różnych kierunkach to dlatego, że sam wziąłem sobie do serca to jak tę grę czytać i obecnie w mojej głowie trwa konflikt co naprawdę jest istotne.
Dlatego rzucam pytanie o taki Powrót Króla. No może być w mafii. Raczej nie jest. Ale głośno myślę, bo jeśli powyższa ekipa jest rzeczywiście niewinna, to będzie bardzo duży problem.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:18:32 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 11:18:32 GMT 1
ale po raz kolejny, skądci się takie powiązania biorą xD przecież to jest jakieś s/f. I już wraca różyczka w twoim poście, która sam przed chwilą oceniałes że gra już bardziej miastowo ale z tyłu głowy dalej masz że na nią naganiales xD nie, z tyłu głowy mam to, że przy zaistniałych w poście Theodena okolicznościach Ty musisz być w mafii, a Theoden poza nią, w związku z czym dopuszczam możliwość sztucznego konfliktu na linii Ty-Różyczka, choć bardziej obstawiam, że sztuczna była interakcja Ty-Boromir (bo za dużo tych przypadków jego nomen omen przypadku). A poza tym ewentualna niewinność Theodena umniejszałaby w jakiś sposób niewinność Różyczki. Tylko dlatego jako pewnego rodzaju plot twist znajduje się w moich powiązaniach. Powinieneś pisać książki. Z taką wyobraźnia.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 11:19:11 GMT 1
Nie rozmowa na dziś -> nie kandydat do linczu na dziś. Może niejasno się wyraziłem.
Ale co to za odstawianie na potem? Theoden, różyczka, troll? Jak się podoba taka mafia? xD Gimli pojebało cię twoją grę dokumentnie już
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:19:15 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 11:19:15 GMT 1
Podaj swoich niewinnych, Tomus. Podawałem wczoraj na początku dnia nadal się zgadza, tylko troll wypadł
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:19:51 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 11:19:51 GMT 1
Słuchajcie, w mafii może być dalej Troll, Elrond, Gimli. Nie wykluczam tego Nie mówię, że są teraz niewinni. Ale dają powody by sądzić, że mogą być. I biorę to pod uwagę. Jeśli moje typy skaczą w różnych kierunkach to dlatego, że sam wziąłem sobie do serca to jak tę grę czytać i obecnie w mojej głowie trwa konflikt co naprawdę jest istotne. Dlatego rzucam pytanie o taki Powrót Króla. No może być w mafii. Raczej nie jest. Ale głośno myślę, bo jeśli powyższa ekipa jest rzeczywiście niewinna, to będzie bardzo duży problem. napisz jeszcze mniej używając więcej słów. Edycja - w tłumaczeniu, nie podoba mi się ten post.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 11:20:01 GMT 1
ale po raz kolejny, skądci się takie powiązania biorą xD przecież to jest jakieś s/f. I już wraca różyczka w twoim poście, która sam przed chwilą oceniałes że gra już bardziej miastowo ale z tyłu głowy dalej masz że na nią naganiales xD nie, z tyłu głowy mam to, że przy zaistniałych w poście Theodena okolicznościach Ty musisz być w mafii, a Theoden poza nią, w związku z czym dopuszczam możliwość sztucznego konfliktu na linii Ty-Różyczka, choć bardziej obstawiam, że sztuczna była interakcja Ty-Boromir (bo za dużo tych przypadków jego nomen omen przypadku). A poza tym ewentualna niewinność Theodena umniejszałaby w jakiś sposób niewinność Różyczki. Tylko dlatego jako pewnego rodzaju plot twist znajduje się w moich powiązaniach. w jaki sposób niewinność theodena wpływa na mój read? rozpisz mi to, co?
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 11:20:34 GMT 1
Słuchajcie, w mafii może być dalej Troll, Elrond, Gimli. Nie wykluczam tego Nie mówię, że są teraz niewinni. Ale dają powody by sądzić, że mogą być. I biorę to pod uwagę. Jeśli moje typy skaczą w różnych kierunkach to dlatego, że sam wziąłem sobie do serca to jak tę grę czytać i obecnie w mojej głowie trwa konflikt co naprawdę jest istotne. Dlatego rzucam pytanie o taki Powrót Króla. No może być w mafii. Raczej nie jest. Ale głośno myślę, bo jeśli powyższa ekipa jest rzeczywiście niewinna, to będzie bardzo duży problem. kurwa mi to sztywniactwem mafijnym jegomościa zapachniało niestety
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:20:49 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 11:20:49 GMT 1
Ale co to za odstawianie na potem? Theoden, różyczka, troll? Jak się podoba taka mafia? xD Gimli pojebało cię twoją grę dokumentnie już Różyczka gra jak wkurwione parabole
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 11:21:17 GMT 1
Słuchajcie, w mafii może być dalej Troll, Elrond, Gimli. Nie wykluczam tego Nie mówię, że są teraz niewinni. Ale dają powody by sądzić, że mogą być. I biorę to pod uwagę. Jeśli moje typy skaczą w różnych kierunkach to dlatego, że sam wziąłem sobie do serca to jak tę grę czytać i obecnie w mojej głowie trwa konflikt co naprawdę jest istotne. Dlatego rzucam pytanie o taki Powrót Króla. No może być w mafii. Raczej nie jest. Ale głośno myślę, bo jeśli powyższa ekipa jest rzeczywiście niewinna, to będzie bardzo duży problem. A jutro będziemy niewinni?
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 11:22:24 GMT 1
Jeśli miałbym potraktować rozgrywkę "z lotu ptaka" to powinniśmy szukać tak jak napisałem wczoraj:
Mordor -> Gimli -> Troll -> Elrond
Jeśli weźmiemy pod uwagę jakość interakcji, elementów w grze tu i teraz, proaktywność, wtedy zostaje z tej grupy tylko Mordor. Gimli, Troll, Elrond wypadają już lepiej. I to nie jest pomijalne. I jeśli założę, że są niewinni, to musiałem gdzieś we wczorajszej liście popełnić błąd.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:22:33 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 11:22:33 GMT 1
No ja w sumie czułem, że mi dosiad robi Theoden w d1, ale agresją bym tego nie nazwał. O wiele więcej sensu miał read Glorfindela z wczoraj na mnie z "popierdółką" (choć imo na wyrost), tak więc ciekawe, że Mordor tak mnie odczytuje. No ale skąd to wynika?
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 11:23:12 GMT 1
Podaj swoich niewinnych, Tomus. Podawałem wczoraj na początku dnia nadal się zgadza, tylko troll wypadł Dlaczego w momencie, w którym z mojej perspektywy gram najbardziej niewinnie (to znaczy nie trolluję, piszę na trzezwo i rozpatruję większą ilość materiału, nie tunelując się jak wcześniej) nagle w twoich oczach spadłem z niewinnego do podejrzanego? Bo serio ja bym zrozumiał ruch w drugą stronę. Ktoś po moich szopkach piątkowo-sobotnich mógłby uznać, że jestem w mafii, albo że nie zasługuję by dalej grać i bym to w miarę rozumiał. Ale w jaką stronę poszły twoje rozkminy skoro do wczoraj ze mną było wszystko w porządku, a dzisiaj kiedy daję z wątroby by znaleźć nieścisłości w grze innych graczy już uważasz mnie za podejrzanego? Czy aby nie chodzi o to, że do wczoraj dawałem Ci pewnego rodzaju alibi twoimi interakcjami z Hobbitem, a dzisiaj zaczynam twoją niewinność lekko poddawać w wątpliwość? Tłumacz się Tomus.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:25:23 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 11:25:23 GMT 1
Jeśli miałbym potraktować rozgrywkę "z lotu ptaka" to powinniśmy szukać tak jak napisałem wczoraj: Mordor -> Gimli -> Troll -> Elrond Jeśli weźmiemy pod uwagę jakość interakcji, elementów w grze tu i teraz, proaktywność, wtedy zostaje z tej grupy tylko Mordor. Gimli, Troll, Elrond wypadają już lepiej. I to nie jest pomijalne. I jeśli założę, że są niewinni, to musiałem gdzieś we wczorajszej liście popełnić błąd. Czemu Mordor pierwszy?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:25:32 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 11:25:32 GMT 1
Hobbit, czy zmienisz styl gry, czy do końca edycji zamierzasz wyglądać tak jak dzisiaj? nie podoba mi się u Ciebie połączenie patrzenia z lotu ptaka z niechęcią do stawiania odważnych tez nawet ta wymiana z Elrondem od której zacząłeś grę (sic!) była jakby z oddalenia jeśli na tyle porządkujesz w swojej głowie grę, że stawiasz tezy, których nie popierasz słowem i cały czas zakładasz 'jakby, gdyby', to mi to wygląda na omijanie sedna jakbym miał czysto z wajbów stwierdzić w co gra Theoden to bym powiedział, że nie wiem jedyny problem mam z meta w tym przypadku, bo to nie jest dla mnie Denholm i Krówka
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 11:25:50 GMT 1
A poza wszystkim takie stwierdzenie "podałem wczoraj", "pisałem wcześniej" jest moim zdaniem bardziej charakterystyczne dla mafiozów. To oni bardziej się martwią, by teraz nie podać jakiejś innej grupy, innej osoby, by nie musieć się tłumaczyć z tego, że o kimś zmienili zdanie.
Kłopoty kłopoty Aragorna.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 11:26:59 GMT 1
Mordor gdzie ta agresja Theodena? Jaki post, jaka sytuacja sprawiły, że napisałeś to co napisałeś? Przede wszystkim ogólne wrażenie. U Oazy widziałem od początku spokój, co pozwoliło mi ją uniewnnić. Denholma też uniewinniałem za spokój, przy czym potem - gdy każdemu rzuciło się w oczy jego zacietrzewienie na konkretny scenariusz - zmieniłem zdanie. A teraz Theoden nie przypomina siebie. Wydaje się prowokować, pisać prześmiewczo (to na końcu nie jest szczere co do zasady). Wczoraj wieczorem, gdy pisałem, że Theoden to Gary, miałem jeszcze dopisywać, że wyjątkowo agresywny Gary, więc wczorajsze posty wieczorne były kluczem w moim odczytywaniu postawy Theodena.
|
|