|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 11:40:32 GMT 1
no Mordor przyleciał dolać oliwy do ognia, niby doszedł do podobnej konkluzji ale wychodząc z błędnych założeń to widzenie agresji w Theodenie, imo on właśnie bardzo spokojnie gra skąd to się wzięło? czy ktokolowiek inny miał wrażenie że Theoden gra agresywnie? No nie no, ja pierwszy podejrzewałem Theodona z Ekipy. Nie mów, że się podczepiam.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 11:41:44 GMT 1
Wszystko jest w postach, nie chce mi się z Tobą gadać stary. Po tym poście witam w gronie stuprocentowych niewinnych, Tomus. Świrujesz pawiana?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:42:11 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 11:42:11 GMT 1
Wszystko jest w postach, nie chce mi się z Tobą gadać stary. Po tym poście witam w gronie stuprocentowych niewinnych, Tomus. Czyli dla Ciebie bez zmian od początku rozgrywki
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:42:17 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 11:42:17 GMT 1
Łatwo było się do mnie dowalić o dzisiejszy start, bo poniekąd modyfikuję spojrzenie, wyglądam pozornie niekonsekwentnie. I co mamy: - Powrót Króla chce ode mnie uczciwego grindu, kiedy uważam, że jeśli coś mi się zmienia to powinienem o tym mówić głośno. - Aragorn podbija moją niekonsekwencję, ale bez wchodzenia ze mną w interakcje. - Różyczka, Elrond, Glrofindel wypadają bardzo dobrze, bo się głośno zastanawiają. Mogłem przesadzić trochę z pasywnością na początku gry, może uważałem, że moja niewinność wyjdzie sama z siebie i trochę temat zlekceważyłem. Ale uważam, że robię teraz coś istotnego w kontekście następnych dni. odpowiedz na pytanie a nie wybierasz co ci wygodne a co nie. Czekasz na strategie z discorda?
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 11:43:00 GMT 1
Po tym poście witam w gronie stuprocentowych niewinnych, Tomus. Świrujesz pawiana? Nie. Tomus w mafii by się bardziej ekscytował.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 11:43:26 GMT 1
Moim zdaniem Mordor okaże się mafiozą. Rozmija się z czytaniem gry, widział u mnie jakąś agresywność(?), zanim rzeczywiście trochę tej agresywności pokazałem.
Ale potem robi się problematycznie. I KLUCZOWE JEST ustalenie co z Trollem, Elrondem, Gimlim. Dla mnie wszyscy trzej grają dziś mocno. A to jak są niewinni to trzeba będzie ten stół wywrócić.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 11:43:59 GMT 1
Mordor uniewinnia Aragorna, Theoden wręcz przeciwnie. Jest zabawnie, jest taktycznie. Podoba mi się. Szkoda, że ten limit postów jest, bo można by się tak całą niedzielę przepychać, tym bardziej, że glonów nie ma.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 11:44:14 GMT 1
Po tym poście witam w gronie stuprocentowych niewinnych, Tomus. Czyli dla Ciebie bez zmian od początku rozgrywki I tak to jest. Już nie dostrzeżesz u mnie naturalnej progresji myśli miastowego, bo jesteś zacietrzewiony, patrzysz z uprzedzeniami.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:45:16 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 11:45:16 GMT 1
Moim zdaniem Mordor okaże się mafiozą. Rozmija się z czytaniem gry, widział u mnie jakąś agresywność(?), zanim rzeczywiście trochę tej agresywności pokazałem. Ale potem robi się problematycznie. I KLUCZOWE JEST ustalenie co z Trollem, Elrondem, Gimlim. Dla mnie wszyscy trzej grają dziś mocno. A to jak są niewinni to trzeba będzie ten stół wywrócić. No to wywracaj xD co to za wróżenie z fusów. Zadałem ci konkretne pytanie, troll winny czy niewinny i czemu.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 11:45:16 GMT 1
Moim zdaniem Mordor okaże się mafiozą. Rozmija się z czytaniem gry, widział u mnie jakąś agresywność(?), zanim rzeczywiście trochę tej agresywności pokazałem. Ale potem robi się problematycznie. I KLUCZOWE JEST ustalenie co z Trollem, Elrondem, Gimlim. Dla mnie wszyscy trzej grają dziś mocno. A to jak są niewinni to trzeba będzie ten stół wywrócić. Ale jaki kurwa stół jak zlinczujesz nas 3 i będziemy niewinni to nie ma żadnego stołu. No lincz ci ostatni został, ale to wtedy ciebie wypierdolą albo i szybciej.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 11:46:01 GMT 1
Łatwo było się do mnie dowalić o dzisiejszy start, bo poniekąd modyfikuję spojrzenie, wyglądam pozornie niekonsekwentnie. I co mamy: - Powrót Króla chce ode mnie uczciwego grindu, kiedy uważam, że jeśli coś mi się zmienia to powinienem o tym mówić głośno. - Aragorn podbija moją niekonsekwencję, ale bez wchodzenia ze mną w interakcje. - Różyczka, Elrond, Glrofindel wypadają bardzo dobrze, bo się głośno zastanawiają. Mogłem przesadzić trochę z pasywnością na początku gry, może uważałem, że moja niewinność wyjdzie sama z siebie i trochę temat zlekceważyłem. Ale uważam, że robię teraz coś istotnego w kontekście następnych dni. odpowiedz na pytanie a nie wybierasz co ci wygodne a co nie. Czekasz na strategie z discorda? Myślisz, że niewygodne byłoby dla mnie napisanie co sądzę o Trollu zamiast bycia najprostszą rzeczą do nabicia aktywności? Nie podoba mi się twój post.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:47:10 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 11:47:10 GMT 1
odpowiedz na pytanie a nie wybierasz co ci wygodne a co nie. Czekasz na strategie z discorda? Myślisz, że niewygodne byłoby dla mnie napisanie co sądzę o Trollu zamiast bycia najprostszą rzeczą do nabicia aktywności? Nie podoba mi się twój post. no skoro piszesz.juz 4(?)post zamiast odpowiedzieć mi na to pytanie to chyba sam nie wiesz co napisać.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 11:47:32 GMT 1
Moim zdaniem Mordor okaże się mafiozą. Rozmija się z czytaniem gry, widział u mnie jakąś agresywność(?), zanim rzeczywiście trochę tej agresywności pokazałem. Ale potem robi się problematycznie. I KLUCZOWE JEST ustalenie co z Trollem, Elrondem, Gimlim. Dla mnie wszyscy trzej grają dziś mocno. A to jak są niewinni to trzeba będzie ten stół wywrócić. Ale jaki kurwa stół jak zlinczujesz nas 3 i będziemy niewinni to nie ma żadnego stołu. No lincz ci ostatni został, ale to wtedy ciebie wypierdolą albo i szybciej. No o to właśnie chodzi, że nie chcę was linczować. Chociaż obecne przypierdalanie się Gimliego coraz bardziej mi się nie podoba.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 11:48:20 GMT 1
Dobra, z bronienia Gimliego się wycofuję.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 11:49:13 GMT 1
Ale jaki kurwa stół jak zlinczujesz nas 3 i będziemy niewinni to nie ma żadnego stołu. No lincz ci ostatni został, ale to wtedy ciebie wypierdolą albo i szybciej. No o to właśnie chodzi, że nie chcę was linczować. Chociaż obecne przypierdalanie się Gimliego coraz bardziej mi się nie podoba. Nie no, zamieszałeś się. Jeśli nie chcesz ich linczować, to kogo, skoro masz ich na szczycie listy podejrzanych?????
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:50:04 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 11:50:04 GMT 1
Dobra, z bronienia Gimliego się wycofuję. super. Odpowiedz na pytanie przyślesz mi poczta czy mogę czekać w temacie?
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 11:50:17 GMT 1
Gimli robi teraz to samo ze mną co robił z Różyczką w d1 i wygląda mi to jednak na granie pewnej persony niż autentyczne szukanie prawdy.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:51:20 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 11:51:20 GMT 1
Gimli robi teraz to samo ze mną co robił z Różyczką w d1 i wygląda mi to jednak na granie pewnej persony niż autentyczne szukanie prawdy. Zadanie ci jednego pytania tak cię wzburzyło?
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 11:52:39 GMT 1
zobacz jeszcze jak jego obecne myślenie kontrastuje z procesami myślowymi które prezentował w podcastach Ale o czym ty teraz pierdolisz, serio?
Nie lecę na żadnej czutce. Nie wyrzucam niczego do kosza.
Gra jest SKOMPLIKOWANA I TRUDNA, trzeba wziąć pod uwagę RÓŻNE KURWA SCENARIUSZE I ESTYMATORY.
Dlatego moje myślenie o grze EWOLUUJE, bo chcę podjąć ODPOWIEDNIE DECYZJE.
powiem Ci tak wszystko się ładnie układa i każdemu w głowie pojawiają się myśli co jeśli zrobiliśmy jakiegoś misscleara, Borowik jak to Borowik do tematu podszedł szlachetnie. W naturalny i przystępny sposób przekazał, że najłatwiej o tego misscleara w dwójce ja/arnold bo mamy potencjał zagrać to co zagraliśmy w mafii Ty za to w tej konkretnej sytuacji zrobiłeś dokładnie to co spodziewam się, że mafia musi zrobić. Korzystając na porannych nastrojach miasta próbujesz wrzucić mnie w dalszej kolejności na świecznik. Po reakcjach widać, że miasto czuje że coś jest nietak i w dalszej kolejności dałeś jeszcze kolejne typy . Ale wiesz, że większa szansa że skompromitujesz się w przepychance z arnoldem niż ze mną. Od rana próbowałem znaleźć argumenty za Twoją niewinnością, obecnie coraz mniej to czuje i mam wrażenie, że masz problem z odpowiednim traktowaniem mnie kiedy jesteś w mafii, mamy jakąś głębszą relacje której nie jesteś w stanie wiarygodnie odegrać, tak samo jak krówka czy denholm. Ty mnie uczyłeś w te grać i nikt jak Ty nie umie mnie czytać, nikt tak nie rozumie mojej naturalności. Ale to już takie pierdolenie.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:53:01 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 11:53:01 GMT 1
Obserwujecie państwo właśnie dystansowanie się pomiędzy dwoma mafiozami - Mordorem i Theodenem.
|
|