|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 11:53:12 GMT 1
Mordor uniewinnia Aragorna, Theoden wręcz przeciwnie. Jest zabawnie, jest taktycznie. Podoba mi się. Szkoda, że ten limit postów jest, bo można by się tak całą niedzielę przepychać, tym bardziej, że glonów nie ma. Trudno mi jest uwierzyć, że cała mafia się kryje w gronie Mordor/Theoden/Gimli. Zwłaszcza patrząc jak Gimli i Theoden ze sobą polemizują.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 11:53:22 GMT 1
No o to właśnie chodzi, że nie chcę was linczować. Chociaż obecne przypierdalanie się Gimliego coraz bardziej mi się nie podoba. Nie no, zamieszałeś się. Jeśli nie chcesz ich linczować, to kogo, skoro masz ich na szczycie listy podejrzanych? ? Nie chcesz chyba przeczytać moich postów. W mafii prawdopodobnie jesteś Ty, będzie tam też raczej Gimli, a dalej mówiłem. Raczej nie Troll, raczej nie Elrond. Zostaje mi póki co Aragorn, może Boromir.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 11:55:17 GMT 1
Obserwujecie państwo właśnie dystansowanie się pomiędzy dwoma mafiozami - Mordorem i Theodenem. Ja obserwuję między Trolem i Theodenem.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:55:19 GMT 1
via mobile
Post by Gimli on Aug 6, 2023 11:55:19 GMT 1
Theoden o tym trollu wspominał od dawna, troll również o theodenie.
Ale jak już chciałem coś konkretnego na temat tego gracza to się zesrał i odmawia odpowiedzi.
Więc wymieniał go czemu?
Jak dla mnie obaj są czerwoni.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 11:55:27 GMT 1
Nie no, zamieszałeś się. Jeśli nie chcesz ich linczować, to kogo, skoro masz ich na szczycie listy podejrzanych? ? Nie chcesz chyba przeczytać moich postów. W mafii prawdopodobnie jesteś Ty, będzie tam też raczej Gimli, a dalej mówiłem. Raczej nie Troll, raczej nie Elrond. Zostaje mi póki co Aragorn, może Boromir.
dodaje Ci się wina Mordora z Aragornem?
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 11:55:59 GMT 1
Mordor uniewinnia Aragorna, Theoden wręcz przeciwnie. Jest zabawnie, jest taktycznie. Podoba mi się. Szkoda, że ten limit postów jest, bo można by się tak całą niedzielę przepychać, tym bardziej, że glonów nie ma. Trudno mi jest uwierzyć, że cała mafia się kryje w gronie Mordor/Theoden/Gimli. Zwłaszcza patrząc jak Gimli i Theoden ze sobą polemizują. przecież oni wszyscy ze sobą polemizują, Mordor z Theodenem też się naparzają
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 11:57:48 GMT 1
Nie chcesz chyba przeczytać moich postów. W mafii prawdopodobnie jesteś Ty, będzie tam też raczej Gimli, a dalej mówiłem. Raczej nie Troll, raczej nie Elrond. Zostaje mi póki co Aragorn, może Boromir.
dodaje Ci wina Mordora z Aragornem? Rzeczywiście przy winnym Mordorze sporo wskazuje na niewinność Aragorna.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 11:58:08 GMT 1
Idę czytać i robić Duolingo.
Rozsądni miastowi powinni odciągać od masówki na mnie, nawet jeśli mnie podejrzewają.
Elrond gra rozsądnie (choć w mafii stać byłoby go na zagranie rozsądnego miastowego, tak że uważajmy).
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 11:58:23 GMT 1
Trudno mi jest uwierzyć, że cała mafia się kryje w gronie Mordor/Theoden/Gimli. Zwłaszcza patrząc jak Gimli i Theoden ze sobą polemizują. przecież oni wszyscy ze sobą polemizują, Mordor z Theodenem też się naparzają Akurat co do Mordora i Theodona to już Aragorn fajną rzecz zauważył.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 11:58:30 GMT 1
Theoden o tym trollu wspominał od dawna, troll również o theodenie. Ale jak już chciałem coś konkretnego na temat tego gracza to się zesrał i odmawia odpowiedzi. Więc wymieniał go czemu? Jak dla mnie obaj są czerwoni. Też można wyczytać jak Troll w momencie kłopotów Theodena kompletnei go ignoruje i coś tam gada o sobie jakby nic się nie działo.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 11:59:54 GMT 1
via mobile
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 11:59:54 GMT 1
Nawet spoko się obserwuje Theodena, kiedy wije się jak piskorz
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 11:59:55 GMT 1
Theoden o tym trollu wspominał od dawna, troll również o theodenie. Ale jak już chciałem coś konkretnego na temat tego gracza to się zesrał i odmawia odpowiedzi. Więc wymieniał go czemu? Jak dla mnie obaj są czerwoni. Też można wyczytać jak Troll w momencie kłopotów Theodena kompletnei go ignoruje i coś tam gada o sobie jakby nic się nie działo. Dokładnie. Obaj wsadzają się w kolejkę, ale tak nienachalnie.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 12:00:39 GMT 1
dodaje Ci wina Mordora z Aragornem? Rzeczywiście przy winnym Mordorze sporo wskazuje na niewinność Aragorna. Jeny, jak Ty się zamykasz na scenariusze. Ja muszę być winny i trzeba mnie dzisiaj zlinczować masowo, bo mafia się skryje i przetrwa kolejny dzień w spokoju. Identycznie jak Denholm.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 12:00:50 GMT 1
Ale o czym ty teraz pierdolisz, serio?
Nie lecę na żadnej czutce. Nie wyrzucam niczego do kosza.
Gra jest SKOMPLIKOWANA I TRUDNA, trzeba wziąć pod uwagę RÓŻNE KURWA SCENARIUSZE I ESTYMATORY.
Dlatego moje myślenie o grze EWOLUUJE, bo chcę podjąć ODPOWIEDNIE DECYZJE.
powiem Ci tak wszystko się ładnie układa i każdemu w głowie pojawiają się myśli co jeśli zrobiliśmy jakiegoś misscleara, Borowik jak to Borowik do tematu podszedł szlachetnie. W naturalny i przystępny sposób przekazał, że najłatwiej o tego misscleara w dwójce ja/arnold bo mamy potencjał zagrać to co zagraliśmy w mafii Ty za to w tej konkretnej sytuacji zrobiłeś dokładnie to co spodziewam się, że mafia musi zrobić. Korzystając na porannych nastrojach miasta próbujesz wrzucić mnie w dalszej kolejności na świecznik. Po reakcjach widać, że miasto czuje że coś jest nietak i w dalszej kolejności dałeś jeszcze kolejne typy . Ale wiesz, że większa szansa że skompromitujesz się w przepychance z arnoldem niż ze mną. Od rana próbowałem znaleźć argumenty za Twoją niewinnością, obecnie coraz mniej to czuje i mam wrażenie, że masz problem z odpowiednim traktowaniem mnie kiedy jesteś w mafii, mamy jakąś głębszą relacje której nie jesteś w stanie wiarygodnie odegrać, tak samo jak krówka czy denholm. Ty mnie uczyłeś w te grać i nikt jak Ty nie umie mnie czytać, nikt tak nie rozumie mojej naturalności. Ale to już takie pierdolenie. Problem w tym, że nie miałem cię w żadnym momencie dzisiejszego dnia za mafię, a moje pytanie o ciebie to było rzucenie myśli w przestrzeń, która mi się w danym momencie pojawiła w głowie. Dobrze pisałeś wczoraj, że będąc w mafii nie uniewinniałbym takiego Władcy Pierścieni. A jeśli chciałbym kogoś kolejkować na potem tak jak twierdzisz, nie wybierałbym Ciebie.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 12:02:51 GMT 1
ciekawe jest tylko to, że troll robi założenia "w razie niewinności Theodena", to trochę zgrzyta gdyby mieli być razem w tej mafii
no bo gdyby obaj byli winni, to po co miałby robić założenie uniewinniające kogokolwiek na podstawie winy współmafiozy? sam sobie by szkodził
to by się dodawało zakładając że są w przeciwnych stronnictwach
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 12:03:25 GMT 1
Rzeczywiście przy winnym Mordorze sporo wskazuje na niewinność Aragorna. Jeny, jak Ty się zamykasz na scenariusze. Ja muszę być winny i trzeba mnie dzisiaj zlinczować masowo, bo mafia się skryje i przetrwa kolejny dzień w spokoju. Identycznie jak Denholm. Twoje oskarżenia nie trzymają się kupy. Przed chwilą zwracałeś uwagę, że zmieniam typy i szukam w innych miejscach, teraz że zamykam się na scenariusze. To jak jest w końcu?
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 12:06:43 GMT 1
ciekawe jest tylko to, że troll robi założenia "w razie niewinności Theodena", to trochę zgrzyta gdyby mieli być razem w tej mafii no bo gdyby obaj byli winni, to po co miałby robić założenie uniewinniające kogokolwiek na podstawie winy współmafiozy? sam sobie by szkodził to by się dodawało zakładając że są w przeciwnych stronnictwach Troll potrafi funkcjonować w mafii jak wolny elektron. Ale ZAWSZE w swoich postach przemyca kolegów z mafii. Jeśli jest w mafii, możesz sobie zagwarantować, że wymienił któregoś kolegę na jakimś etapie.
Theoden, ja ciebie nawet nie grillowałem jak różyczki a poddałeś się po JEDNYM pytaniu. Masz zamiar kiedyś na nie odpowiedzieć?
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 12:08:29 GMT 1
Tak Gimli, odpowiem ci, poczekaj.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 12:09:56 GMT 1
ciekawe jest tylko to, że troll robi założenia "w razie niewinności Theodena", to trochę zgrzyta gdyby mieli być razem w tej mafii no bo gdyby obaj byli winni, to po co miałby robić założenie uniewinniające kogokolwiek na podstawie winy współmafiozy? sam sobie by szkodził to by się dodawało zakładając że są w przeciwnych stronnictwach Troll potrafi funkcjonować w mafii jak wolny elektron. Ale ZAWSZE w swoich postach przemyca kolegów z mafii. Jeśli jest w mafii, możesz sobie zagwarantować, że wymienił któregoś kolegę na jakimś etapie.
Theoden, ja ciebie nawet nie grillowałem jak różyczki a poddałeś się po JEDNYM pytaniu. Masz zamiar kiedyś na nie odpowiedzieć?
no ok, ale to dalej nie odpowiada na moje wątpliwości >jest sobie troll w mafii z Theodenem >troll wie o winie Theodena >troll zakłada, że jeżeli Theoden padnie niewinny to Różyczka jest mniej niewinna, ergo, jeżeli padnie winny, to różyczka jest tak samo albo bardziej niewinna po co na głos dzieliłby się założeniem szkodliwym dla mafii?
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 12:13:38 GMT 1
No Różyczko jeszcze trochę i dojdziesz do jedynie słusznego wniosku, że jestem niewinny.
|
|