|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 13:35:57 GMT 1
Elrond raczej niewinny będzie. Wczoraj i dziś mnie po prostu ogarnęło zwątpienie czy na pewno dobrze go oczyściłem. Teraz po tym co pokazuje i co wcześniej też potrafił pokazać powinienem go na lekką zieleń pokolorować.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 13:36:41 GMT 1
Kurwa dla mnie to co gra teraz troll przypomina grę z frakowej, gdzie jak wyczuł że może paść, to nagle stwierdził że jednak nie chce burmistrza Jakoś wczoraj nie było problemu ze strzałem snajpera w Gandalfa przedwczoraj to ja sobie najebany prowokowałem będąc przekonanym o winie gandalfa i o tym, ze to moze otworzyc grę, masz rację bronie swoja dupe tym ze odwodze snajpera od strzalu, ale tez uwazam, ze nawet jesli ma we mnie strzelic, to mafia nie powinna byc o tym w 100 procentach przekonana.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 13:36:51 GMT 1
Jeśli cała trójka moich potencjalnych twistów czyli Elrond/Boromir/Troll jest po prostu niewinna, a całej mafii nie będzie w trójce Mordor/Theodem/Gimli to musiałem gdzieś zajebać misscleara.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 13:39:19 GMT 1
Ja mam strumień świadomości dla was i idę na zupkę AKT PIERWSZY – dłuższy, o Elrondzie Theoden d1: mafiacorner.boards.net/post/61624 wyciąga Elronda na świecznik mafiacorner.boards.net/post/61627 rozwija Elronda mafiacorner.boards.net/post/61786 znowu Elrond, tam tych wymian jest kilka więcej, no Elrond most wanted dla Theodena, czytając początek jego gry mafiacorner.boards.net/post/61830 potencjalnie ważny post w kontekście całej rozkminy: wcześniej mieliśmy jakąś interakcję, w której T. rzucił, że w grupie Tuk/WP/Mordor/Hobbit/Gimli jest max 2. Pytam się więc gdzie widzi pozostałych. Wymienia: Aragorn, Boromir, Glorfindel, Troll, Drzewiec, Elrond mafiacorner.boards.net/post/61834 - ciąg dalszy powyższego: ja go pytam, dlaczego Elrond został doklejony do grupy pięciu innych osób, skoro był top1 kandydatem, T. się poprawia i faktycznie wskazuje go jako lidera podejrzewanych, jeżeli mowa o tej wymienionej szóstce mafiacorner.boards.net/post/61837 atakuje Elronda W momencie jak to piszę, Theoden ma 92 posty. Na stronie 5 jego postów jest 7/12 postów jest poświęcone Elrondowi. Na stronie 4, 7/20 też dotyczy Elronda (przy czym wliczam tutaj np. naszą opisaną wyżej interakcję). Na stronie 3 przed zamknięciem tematu są cztery posty Theodena, żaden nie dotyczy Elronda, ale i tak mamy kilkanaście postów d1 o Elrondzie. Zamknięcie tematu. Ja wklejam swoje myśli i piszę, że w interesie miasta jest rozwinięcie interakcji Theoden-Elrond. Theoden d2: mafiacorner.boards.net/post/62478 post. Dot. Tożsamości Elronda mafiacorner.boards.net/post/62487 jw mafiacorner.boards.net/post/62491 jw mafiacorner.boards.net/post/62501 moim zdaniem mafia jest tutaj: Boromir, Troll, Elrond, Mordor, Gimli, Władca Pierścieni, Aragorn, Z tymi zastrzeżeniami że: 1. Elrond niewinny jeśli to Czuek, a podejrzany jeśli to Pshemo. mafiacorner.boards.net/post/62521 tożsamość Elronda mafiacorner.boards.net/post/62564 moja interakcja z T., nie podoba mu się mój styl gry, bo chcę „rzucić światło” na parę Theodon-Elrond, ale „nie chcę pobrudzić sobie rąk”. Jednocześnie w tym samym poście Theodon pisze, że: „Rozpocząłem ten dzień z myślą, że będę wskazywał w Elronda, ale jego pierwszy post mocny i mimo że tak czy siak go niedługo opiszę, to się nie spieszę.mafiacorner.boards.net/post/62644 - Elrond - kwestia tożsamości mafiacorner.boards.net/post/62652 jw mafiacorner.boards.net/post/62653 jw mafiacorner.boards.net/post/62665 jw mafiacorner.boards.net/post/62676 jw mafiacorner.boards.net/post/62749 porządkująca gra analiza, nie koloruje go razem ze mną, koniec dnia wczorajszego AKT DRUGI – krótszy, o Boromirze Teraz będzie już wybiórczo, bo po prostu chcę pokazać zależność Theoden d2: mafiacorner.boards.net/post/61830 - cytowany wcześniej post, Theoden widział max 2 mafie w piątce Tuk/WP/Mordor/Hobbit/Gimli, resztę widzi w grupie Aragorn, Boromir, Glorfindel, Troll, Drzewiec, Elrond mafiacorner.boards.net/post/62501 - cytowany wcześniej post, mafia ma być w grupie Boromir, Troll, Elrond, Mordor, Gimli, Władca Pierścieni, Aragorn i tera dochodzmy do sednaDługi, kolorowy post, ten co ostatni wkleiłem przy Elrondzie. OBAJ Z ELRONDEM JESTEŚMY NIEZAKOLOROWANI – MY DWAJ I TROLL Co o mnie pisze Theoden: Boromir – szczerze to nie wiem jak cię w tym momencie dopasować, ale rzeczywiście są elementy twojej gry takie nazwałbym kompletnie „niewyrachowane”, ot pakujesz się w jakieś niepotrzebne interakcje, bo może po prostu nie kalkulujesz. Przejrzę twoje posty jeszcze jutro i wypowiem się konkretniej. Timeskip do dzisiaj rano, bodajże trzeci post napisany dzisiaj przez Theodena: mafiacorner.boards.net/post/62915 Chyba kluczowa jest ocena Boromira do dalszych rozważańNa tym się miało skończyć i miałem przejść do wniosków, ale właśnie widzę, że Theoden wkleił swoje myśli, przejrzałem na szybko, no i kurwa chyba tym bardziej mi to pasuje pod tezę, którą zaraz będę udowadniać, bo co tam jest o mnie: Jeśli chodzi o Boromira, na ten moment po prostu się nie wypowiem mocno, bo mam bardzo ambiwalentne odczucia. Pewne zachowania sugerowały mi jednak niewinność, robienie rzeczy bardzo nieoptymalnych dla mafii, pakowanie się w sytuacje niepotrzebne. Do końca dnia jeszcze się do niego ustosunkuję. AKT TRZECI – wnioski Ja wam nie powiem teraz, haaaa kurwa mam mafiozę, banda huja, wielki Boromir MVP ( ) Ale, kurwa, widzę tutaj jedną niepokojącą zależność. Być może ją można wytłumaczyć tym, że gra się toczy, że ważniejsze tematy, że cośtam. Ale KURWA. Jedna rzecz mnie w chuj dziwi. Chłop grilluje cały d1 Elronda, ale tak, żeby nie był za blisko linczu. Dostaje szansę, żeby wyciągnąć to z moją pomocą na świecznik, nie korzysta z niej. Poświęca z 10 postów na temat grillowania tożsamości I GÓWNO Z TYM TEMATEM ROBI. Z 10 postów na temat tego, jak kluczowe będzie ustalenie, czy to Pshemo czy Czuek, temat się wyjaśnia, a Elrond kończy jako czarny, ani winny ani niewinny. Dobra, ok, gra się toczy dalej, ludzie grają na bieżąco, teraz w najnowyższym poście pisze, że Elrond mu się zieleni. Skoro się zieleni, to może nie ma sensu drążyć tematu, benfit of the doubt, niech będzie. No ale co robi z drugim niesklasyfikowanym, tzn. ze mną? Wczoraj dzień kończę jako czarny, „przejrzę twoje posty jutro i wypowiem się konkretniej”. Dzisiaj o 11:44 pisze, że „kluczowa jest analiza Boromira do dalszych rozważań”. O 14:06 o Boromirze dalej nie wypowie się mocno, ma ambiwalentne uczucia, do kończ dnia jeszcze się ustosunkuje. O co mi chodzi: kurwa, ja wiem, że przemawia przeze mnie egocentryzm, ale skoro read mnie może być potencjalnie gamechangerem w gierce (co zresztą pisał Glorfindel wspominając że trzymam klucze do gierki), ja od wczoraj jestem u niego czarny przechodzący dzisiaj w czarny-kluczowy, to do chuja dlaczego się tym tematem nie zajmuje Theoden, a całe przedpołudnie i wczesne popołudnie zajmuje scenariuszami „czy w mafii może być Powrót Króla?” – bo jego zadaniem jest rozpatrywanie scenariuszy sci-fi (https://mafiacorner.boards.net/post/62938 ) - no ok, niech będzie, uznaję logikę, ale mi to przypomina, nie wiem, skupienie się na wybieraniu kolorów ścian, jak jeszcze fundamentów do końca nie postawił. W obu przypadkach, moim i Elronda, widzę podobieństwo polegające na tym, że gdzieś krążysz wokół tematu, ale rozstrzygnięcie jednego i drugiego bardzo odkładasz na później (tak, wiem, teraz Elrond zielony - ale po jakim czasie i co zrobiłeś z tą wiedzą o tożsamości?) Tym Boromir wyszedł na prowadzenie w dwójce Theoden i on.
Mój głos dzisiaj na kolegę Theodena. Porównajcie postaranko z tym co wyrzucił z siebie T.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 13:40:12 GMT 1
Boromir, sprawa jest jasna: Jeśli Elrond => Czuek, to niewinność na poziomie Golluma. Jeśli Elrond => Pshemo, to sporym ryzykiem było dać go wysoko na liście. Dalej tak uważam i z szacunku do gracza nie postawię go w grupie Gollumowskiej za obecny performance. No i masz rację, przemawia przez ciebie egocentryzm Uważam, że miałem ważniejsze rzeczy, do których musiałem dotychczas się odnieść, szczególnie, że nie mam od Ciebie stricte PODEJRZANYCH wajbów. Trochę cierpliwości.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 13:40:40 GMT 1
W ogole uwielbiam takie gry psychologiczne. Snajper mowi ze walnie we mnie, mafia wie ze jestem niewinny wiec morduje Golluma, ale ksiadz przechytrza mafie i broni Golluma, a snajper jednak nie strzela, bo zrobil mafie w chuja.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 13:42:41 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 13:42:41 GMT 1
Jeśli cała trójka moich potencjalnych twistów czyli Elrond/Boromir/Troll jest po prostu niewinna, a całej mafii nie będzie w trójce Mordor/Theodem/Gimli to musiałem gdzieś zajebać misscleara. Jak dla mnie w czwórce Mordor/Theoden/Troll/Gimli jest ze dwóch mafiozów lekko Boromira mam obecnie nieco wyżej, jego twórczość wydawała mi się dzisiaj w miarę szczera Elrond imo niewinny Plot twistowo patrząc mam pewne koncepcje ale tym się będziemy zajmować jeśli powyższe założenie się posypie Oby nie, ale im szybciej, tym lepiej, dlatego bym optował za sprawdzeniem dwójki z tej czwórki dziś
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 13:43:03 GMT 1
Zaraz, niech to ktoś kto się zna na matmie przeliczy. Czy jest jakiś sens w tym, żeby w ogóle nie strzelać? Mamy tyle samo sprawdzeń ze strzałem i bez strzału, czy zmienia się matma? PRZEDE WSZYSTKIM SENS JEST W TYM BY MAFIA NIE WIEDZIAŁA CZY STRZELA CZY NIE. I W KOGO STRZELA.Przecież z perspektywy mafii lepiej go tak czy owak na wszelki wypadek zabić.
Chyba że, to nie zmienia ilości sprawdzeń dla miasta, a powoduje tylko parzystą meczówkę, wtedy mafia w ogóle go nie będzie zabijała dopóki nie strzeli. Dlatego trzeba to rozkminić, a ja piszę o Theodenie i dobry byłby jakiś podział pracy.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 13:44:22 GMT 1
W ogole uwielbiam takie gry psychologiczne. Snajper mowi ze walnie we mnie, mafia wie ze jestem niewinny wiec morduje Golluma, ale ksiadz przechytrza mafie i broni Golluma, a snajper jednak nie strzela, bo zrobil mafie w chuja. No mnie gdybym był snajperem to by męczyła taka gierka psychologiczna czy mam strzelić czy nie strzelić, ale raczej bym wolał nie strzelać.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 13:45:13 GMT 1
Największą zagwozdkę mam z Władcą Pierścieni, bo zagłosowanie dzisiaj na niego to byłby taki akt mini-defetyzmu z mojej strony. Taki lincz z braku laku by był, bo Hobbit gra dziwnie, Gimli troszkę mi zaplusował interakcjami z Różyczką jednak kurczowo trzymając się swojej perspektywy i jakoś super nie będę się ze sobą czuł zostawiając tam głos. Glorfindel, powiedz mi na ile widzisz we Władcy Pierścieni mafię, bo dałeś go do "debetów", ale twoje stanowisko jest dla mnie trochę niejasne w kwestii dnia dzisiejszego.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 13:45:49 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 6, 2023 13:45:49 GMT 1
Boromir, sprawa jest jasna: Jeśli Elrond => Czuek, to niewinność na poziomie Golluma. Jeśli Elrond => Pshemo, to sporym ryzykiem było dać go wysoko na liście. Dalej tak uważam i z szacunku do gracza nie postawię go w grupie Gollumowskiej za obecny performance. No i masz rację, przemawia przez ciebie egocentryzm Uważam, że miałem ważniejsze rzeczy, do których musiałem dotychczas się odnieść, szczególnie, że nie mam od Ciebie stricte PODEJRZANYCH wajbów. Trochę cierpliwości. Znaczy dobra, bo w sumie nie napisałem najważniejszego. Zapowiedziałes, ze poświecisz dłuższy post Elrondowi. Z przebiegu twojej gierki, byłoby to konsekwentne. Nie zrobiłeś tego. No wyszło jak wyszło. Ale zaraz potem zapowiadasz, ze mnie przejrzysz, mam być nawet kluczowy, a znowu analiza mnie jest odkładana na później. Nie uważam, żeby zajmowanie się w niedzielne południe tematem powrotu króla było ważniejsze. Czy krówka tez nie zapowiadała jakichś analiz, które finalnie nie powstały? Czy coś mieszam teraz?
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 13:48:06 GMT 1
Troll jest niewinny, dajcie mi jeszcze chwile.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 13:49:01 GMT 1
Boromir, sprawa jest jasna: Jeśli Elrond => Czuek, to niewinność na poziomie Golluma. Jeśli Elrond => Pshemo, to sporym ryzykiem było dać go wysoko na liście. Dalej tak uważam i z szacunku do gracza nie postawię go w grupie Gollumowskiej za obecny performance. No i masz rację, przemawia przez ciebie egocentryzm Uważam, że miałem ważniejsze rzeczy, do których musiałem dotychczas się odnieść, szczególnie, że nie mam od Ciebie stricte PODEJRZANYCH wajbów. Trochę cierpliwości. Znaczy dobra, bo w sumie nie napisałem najważniejszego. Zapowiedziałes, ze poświecisz dłuższy post Elrondowi. Z przebiegu twojej gierki, byłoby to konsekwentne. Nie zrobiłeś tego. No wyszło jak wyszło. Ale zaraz potem zapowiadasz, ze mnie przejrzysz, mam być nawet kluczowy, a znowu analiza mnie jest odkładana na później. Nie uważam, żeby zajmowanie się w niedzielne południe tematem powrotu króla było ważniejsze. Czy krówka tez nie zapowiadała jakichś analiz, które finalnie nie powstały? Czy coś mieszam teraz? Akurat w mafii zawsze dbałem o mocną logikę gry.
|
|
|
Post by Peregrin Tuk on Aug 6, 2023 13:50:16 GMT 1
To jest moja lista od najbardziej zielonych do czerwonych i wg tego się będę kierował podczas dzisiejszego strzału
Good vibes:
Gollum Boromir PK Glorfindel Legolas Różyczka
Średnio:
Elrond Theodent Gimli Mordor
Chujowo:
Troll Aracorn WP
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 13:50:29 GMT 1
Widać po tej edycji.
to do theodena.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 13:51:18 GMT 1
Gimli będzie mafiozą. Dzisiaj:
1. Mafia ma ciepło, prawdopodobnie Mordor + Gimli. 2. Wchodzi Theoden tworząc zamieszanie 3. Mafiozi widzą szansę dołączenia się do ataków 4. Gimli traktuje każdy mój post podejrzanie i zaczyna krucjatę.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 13:52:00 GMT 1
Wyłóż mi jak twoja gra równa się grze Trolla czy Elronda na podstawie tego co napisałem, super interesujące. Ponawiam pytanie.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 13:53:01 GMT 1
Gimli będzie mafiozą. Dzisiaj: 1. Mafia ma ciepło, prawdopodobnie Mordor + Gimli. 2. Wchodzi Theoden tworząc zamieszanie 3. Mafiozi widzą szansę dołączenia się do ataków 4. Gimli traktuje każdy mój post podejrzanie i zaczyna krucjatę. XD
Spoko, to dzisiaj ja ale pod warunkiem że następny Theoden.
Albo najpierw Theoden i jeśli jakimś cudem będzie niewinny to wtedy można we mnie, nie będę wierzgał. Co wy na to?
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 13:53:32 GMT 1
Wyłóż mi jak twoja gra równa się grze Trolla czy Elronda na podstawie tego co napisałem, super interesujące. Ponawiam pytanie. Jest zupełnie inna, widać że nie masz pomysłu jak mnie zaczepić.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 13:54:14 GMT 1
No ty i tak nie masz prawa przeżyć, to co to za propozycja.
|
|