Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 13:54:43 GMT 1
Kto uważa, że Troll od pewnego czasu gra całkiem niewinnie?
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 13:55:04 GMT 1
No ty i tak nie masz prawa przeżyć, to co to za propozycja. To już nie musisz czekać z odpowiedziami? Jakoś wcześniej na proste pytania nie odpowiadałeś dłuższy czas.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 6, 2023 13:55:12 GMT 1
Gary a czy gdybyś wiedział, że jestem niewinny to to co napisał Boromir świadczyłoby o nim na plusik czy na minusik? Powiedzmy, że padam dzisiaj w linczu/strzale snajpera, napisz co sądzisz wówczas o Boromirze. Dla mnie to o tyle istotne, iż uważam, że padniesz w mordzie i nie będziesz się mógł już później do wiedzy o mojej niewinnosci ustosunkować. No właśnie miałem pisać, że jeśli Troll jest winny, to Boromir chyba jest gitem, natomiast gdzieś tak z tyłu głowy albo w brzuchu mam takie bardzo nieprzyjemne uczucie, że Boromir mnie poklepuje po pleckach i wpierdala na minę, żeby moimi rękoma Cię wyjebać. Zdecydowanie niewinność Twoja i Mordoru uwinnia Boromira i wtedy jest dla mnie w kolejce do wyjebania w trybie pilnym. Co Ci się nie podoba Gollumie? Że osiadłeś na laurach akurat, gdy tylko Twoja pozycja się poprawiła na tyle, żebyś przestał być dobrym celem dla snajpera. Dwie trójki, czyli 3 niewinnych i 3 winnych? Niewinni: Gollum Tuk Różyczka Cotton Legolas Winni: Mordor Troll Boromir Aczkolwiek Troll zaczyna wyglądać dziś lepiej, więc zaczynam czuć nieprzyjemne mrowienie w brzuchu. Może więc ten Aragorn? Nie, nie musi. Rozpiszę Wam to potem, bo mam to ułożone w głowie. Widzi to na przykład też Troll, pytanie czy widzi to tak jak ja, bo myśli jak niewinny ja, czy ja wszedłem w głowę mafii (bo trochę w jej pozycji starałem się ustawić, dokonując tych przemyśleń). I JEŚLI TUK MA DZIŚ STRZELIĆ, TO NIECH TEGO NIE DEKLARUJE, NIECH TYLKO ON WIE CZY STRZAŁ BĘDZIE MIAŁ MIEJSCE CZY NIE.PRZEDE WSZYSTKIM SENS JEST W TYM BY MAFIA NIE WIEDZIAŁA CZY STRZELA CZY NIE. I W KOGO STRZELA. Przecież z perspektywy mafii lepiej go tak czy owak na wszelki wypadek zabić.
Chyba że, to nie zmienia ilości sprawdzeń dla miasta, a powoduje tylko parzystą meczówkę, wtedy mafia w ogóle go nie będzie zabijała dopóki nie strzeli. Dlatego trzeba to rozkminić, a ja piszę o Theodenie i dobry byłby jakiś podział pracy.
Tak właśnie jest, w skrócie.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 13:55:18 GMT 1
Jest zupełnie inna, widać że nie masz pomysłu jak mnie zaczepić. No właśnie wiem, że jest zupełnie inna. To ty powiedziałeś, że te same które ich uniewinniają, ciebie uwinniają XD
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 13:56:15 GMT 1
Jest zupełnie inna, widać że nie masz pomysłu jak mnie zaczepić. No właśnie wiem, że jest zupełnie inna. To ty powiedziałeś, że te same które ich uniewinniają, ciebie uwinniają XD Nie, to ty popełniłeś takiego fikołka w swoim poście.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 13:57:06 GMT 1
No właśnie wiem, że jest zupełnie inna. To ty powiedziałeś, że te same które ich uniewinniają, ciebie uwinniają XD Nie, to ty popełniłeś takiego fikołka w swoim poście. "Jeśli się dobrze przyjrzycie to zauważycie, że za to samo co uniewinnia w oczach Theodena Trolla i Elronda - jestem według niego winny." O co chodzi?
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 13:59:49 GMT 1
Nie, to ty popełniłeś takiego fikołka w swoim poście. "Jeśli się dobrze przyjrzycie to zauważycie, że za to samo co uniewinnia w oczach Theodena Trolla i Elronda - jestem według niego winny." O co chodzi? No sam to napisałeś xD
W TWOICH OCZACH
Wczoraj podałem pięć nicków - Mordor, Gimli, Troll, Elrond, Boromir.
Dzisiaj rano przeczytałem rozmowę Troll-Elrond i stwierdziłem, że są raczej niewinni. Dlaczego? Liczba ich interakcji ofensywnych, przemyśleń i gry szerokiej jest BARDZO MOCNA. Są przy tym naturalni. Nie widzę u nich hamulców, nie widzę kalkulowania.
Troll podejrzewa wszystkich i gra bezkompromisowo. To mi się nie klei w żaden sposób na mafię. Elrond z kolei gra bardziej rozważnie, ale tak samo łapie się wielu rzeczy i jest stale w ofensywie, a byłoby to cholernie trudne do zagrania w mafii. Nie mogę powiedzieć tego ze 100% pewnością, ale w tej chwili uważam, że są niewinni. A co za tym idzie?
Mamy grupę Mordor, Gimli, Boromir. Dzisiejsze reakcje na mnie dwóch pierwszych wyglądają słabo. Przez chwilę miałem plusy przy Gimlim, ale gość koniec końców jedzie na agresji. Te wajby nie grają mi tak jak na przykład z Władcą Pierścieni. A Mordor nie gra nic.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:00:26 GMT 1
X kurwa DE
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 14:02:16 GMT 1
I uważasz, że kompleksowa gra Trolla i Erlonda, szerokie spojrzenie na rozgrywkę = jechaniu agresywnie w jednego gracza przez Gimliego? To są te same rzeczy?
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 14:02:21 GMT 1
Nie no ale akurat teraz to ty przeistaczasz sprawę. Edit: to do Gimliego.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 14:02:57 GMT 1
No Gimli jest winny po prostu.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:04:32 GMT 1
I uważasz, że kompleksowa gra Trolla i Erlonda, szerokie spojrzenie na rozgrywkę = jechaniu agresywnie w jednego gracza przez Gimliego? To są te same rzeczy? Uważam, że robienie kurwy z logiki jest mafijne. I możesz mi zarzucić wiele, ale że nie patrzę szeroko na rozgrywkę i czepiam się tylko jednej osoby, podczas kiedy mój celownik zmienia się zgodnie z moim spojrzeniem na rozgrywkę - to już jest przesada.
Uważam, że miałeś plan na rozgrywkę i kiedy zaczął się komplikować lecisz na łatwiznę, ale nie potrafisz ubrać w słowa swojej strategii, bo ta - jest po prostu niemiejska.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 14:06:13 GMT 1
No też do tego piłem, troll usilnie nie chce spojrzeć na Hobbita, a pośrednio go wybronił, dyskredytując Ciebie. W ogóle wywiązała się fajna dychotomia - WP raz się do Trolla przymila, raz atakuje jakby nie wiedział jaką linię objąć, zaś Troll zszedł z piedestału i rzeczywiście zaczął grę emocjonalną. Fajnie. W tle jeszcze ten Hobbit, który stara się jak może żeby nie przekazać jakiejś wielkiej myśli. ten post jest dla mnie kluczowy. i to co w tle. Takie tam by pokazać, że hobbit winny, ale nie zaatakować go. I mieć podstawę do głosowania na niego.Robiłem tak w mafii milion razy.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 6, 2023 14:06:52 GMT 1
Gimli z Theodenem chyba nie mogą być razem w mafii.
|
|
Elrond
Edycja#35
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 14:07:07 GMT 1
Jak mnie monti wkurwia to gdzie on jest.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:08:22 GMT 1
W ogóle wywiązała się fajna dychotomia - WP raz się do Trolla przymila, raz atakuje jakby nie wiedział jaką linię objąć, zaś Troll zszedł z piedestału i rzeczywiście zaczął grę emocjonalną. Fajnie. W tle jeszcze ten Hobbit, który stara się jak może żeby nie przekazać jakiejś wielkiej myśli. ten post jest dla mnie kluczowy. i to co w tle. Takie tam by pokazać, że hobbit winny, ale nie zaatakować go. I mieć podstawę do głosowania na niego.Robiłem tak w mafii milion razy. NO POPATRZ
no ale on tak 80-20 jest winny wiec w ogole nie powinno byc tematu, dzis gandalf, w niedziele rozyczka, we wtorek peregrin, w czwartek hobbit a potem przyspieszamy.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 14:08:26 GMT 1
I uważasz, że kompleksowa gra Trolla i Erlonda, szerokie spojrzenie na rozgrywkę = jechaniu agresywnie w jednego gracza przez Gimliego? To są te same rzeczy? Uważam, że robienie kurwy z logiki jest mafijne. I możesz mi zarzucić wiele, ale że nie patrzę szeroko na rozgrywkę i czepiam się tylko jednej osoby, podczas kiedy mój celownik zmienia się zgodnie z moim spojrzeniem na rozgrywkę - to już jest przesada.
Uważam, że miałeś plan na rozgrywkę i kiedy zaczął się komplikować lecisz na łatwiznę, ale nie potrafisz ubrać w słowa swojej strategii, bo ta - jest po prostu niemiejska.
Dlaczego w takim razie swój celownik i zmiany zdania przypisujesz zachowaniu miastowemu, a do moich zmian zdania dobudowujesz jakąś narrację o planie na rozgrywkę i leceniu na łatwiznę? Co jest trudnego w tym co ty teraz robisz? Nie ma sensu to co piszesz.
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 14:09:19 GMT 1
Ja czytający o swoim powiązaniu z mordorem na podstawie jednego losowego posta
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 14:10:18 GMT 1
ale Gimli Ty wiesz że szybkie wyciąganie haków to domena mafiozów, bo oni je zbierają?
To, że rzucasz od razu cytatami anty nawet ich nie szukając tylko dowodzi twojej winie. Tym bardziej, że Cię kurwa tak długo nie było.
a poza wszystkim atakowanie mnie tymi rzeczami jest bzdurne, bo wiadomo w jakim stanie je pisałem ale ok
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:11:15 GMT 1
Uważam, że robienie kurwy z logiki jest mafijne. I możesz mi zarzucić wiele, ale że nie patrzę szeroko na rozgrywkę i czepiam się tylko jednej osoby, podczas kiedy mój celownik zmienia się zgodnie z moim spojrzeniem na rozgrywkę - to już jest przesada.
Dlaczego w takim razie swój celownik i zmiany zdania przypisujesz zachowaniu miastowemu, a do moich zmian zdania dobudowujesz jakąś narrację o planie na rozgrywkę i leceniu na łatwiznę? Co jest trudnego w tym co ty teraz robisz? Nie ma sensu to co piszesz. Jakbym był w mafii to z waszej dwójki obrałbym na cel Boromira, bo jest łatwiejszy do zlinczowania a i nie musiałbym teraz się z tobą męczyć, bo do jego gry czepiałem się już wcześniej. Jakbym był w mafii to nawet bym waszej dwójki nie wyciągał, tylko namawiał na Trolla.
|
|