Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:12:03 GMT 1
ale Gimli Ty wiesz że szybkie wyciąganie haków to domena mafiozów, bo oni je zbierają? To, że rzucasz od razu cytatami anty nawet ich nie szukając tylko dowodzi twojej winie. Tym bardziej, że Cię kurwa tak długo nie było. a poza wszystkim atakowanie mnie tymi rzeczami jest bzdurne, bo wiadomo w jakim stanie je pisałem ale ok XD
"Proszę pani, bo on wyciągnął na mnie posta gdzie rozwala moją tezę."
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 14:13:29 GMT 1
Dlaczego w takim razie swój celownik i zmiany zdania przypisujesz zachowaniu miastowemu, a do moich zmian zdania dobudowujesz jakąś narrację o planie na rozgrywkę i leceniu na łatwiznę? Co jest trudnego w tym co ty teraz robisz? Nie ma sensu to co piszesz. Jakbym był w mafii to z waszej dwójki obrałbym na cel Boromira, bo jest łatwiejszy do zlinczowania a i nie musiałbym teraz się z tobą męczyć, bo do jego gry czepiałem się już wcześniej. Jakbym był w mafii to nawet bym waszej dwójki nie wyciągał, tylko namawiał na Trolla.
Nie wiem w którym momencie ty łatwego do zlinczowania Boromira widziałeś. edit: Pewnie nie myślałeś, że będziesz musiał się ze mną męczyć, bo w pewnych momencie z 4-5 osób na mnie siadło.
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 14:14:51 GMT 1
Dobra bo mało postów mi zostało. Porównajcie sobie Gimlego z discordowej gdzie do konca zastanawiał się ja czy Njay, porównajcie Gimlego z freakową gdzie do końca się zastanawiał ja czy Zmarzlik, a nawet jeśli się nie zastanawiał, to dał nam się wypowiedzieć, by mieć pewność.
Waszym zdaniem (Pshemo, Kshaq, Czuek) to co gra w tej edycji jest w jakiś sposób tożsame? Moim zdaniem tu atakuje z tezą, nie rzuca pułapek by kogoś złapać, a rzuca hakami, ciosami, by konkretnych graczy zniszczyć.
Gimli jest w mafii!
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 14:17:53 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 14:17:53 GMT 1
Dobry argument trolla 😶
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 14:18:04 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 14:18:04 GMT 1
Dobra bo mało postów mi zostało. Porównajcie sobie Gimlego z discordowej gdzie do konca zastanawiał się ja czy Njay, porównajcie Gimlego z freakową gdzie do końca się zastanawiał ja czy Zmarzlik, a nawet jeśli się nie zastanawiał, to dał nam się wypowiedzieć, by mieć pewność. Waszym zdaniem ( Pshemo, Kshaq, Czuek) to co gra w tej edycji jest w jakiś sposób tożsame? Moim zdaniem tu atakuje z tezą, nie rzuca pułapek by kogoś złapać, a rzuca hakami, ciosami, by konkretnych graczy zniszczyć. Gimli jest w mafii!No ja wam kurwa kejsa na Gimliego napisałem ale żodyn nawet się z tym nie skonfrontował i nie odniósł, to mi witki opadają trochę Natomiast fakty są takie, że Gimli dzisiaj gra i pisze, napierdala się z Theodenem, z Tobą, więc rzeczywiście nie wiem, czy nie dać mu czasu do jutra i zobaczyć co się stanie
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 14:18:36 GMT 1
Naprawdę to jest bardzo widoczne. Jag w poprzednich edycjach nawet jeśli widział mafię TO JĄ PODPUSZCZAŁ. Starał się ją złapać w sidła. Tutaj mamy gościa o kompletnie innej taktyce gry. Pasuje mu by tego, tego i tego gracza wskazać, wiec szuka na nich haków, a przy takim materiale zawsze się znajdzie.
Patrząc przez pryzmat konkretnego gracza, to Gimli nijak się nie ma do jego poprzednich miastowych wcieleń. Poziom agresywności jest podobny, ale logika gry jest LOGIKĄ MAFIOZY a nie LOGIKĄ MIASTOWEGO.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:20:12 GMT 1
To jest akurat argument absurdalny bo mało z was widziało mnie wciągniętego w grę kiedy mi naprawdę zależy.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 14:21:38 GMT 1
No ale przecież najbardziej Ci powinno zależeć kiedy miałeś rolę, a nie teraz kiedy jej teoretycznie nie masz i całą sobotę Cię nie było. A na discordzie się zastanawiałeś czy w ogóle grać.
No ale fakt, teraz Ci zależy, bo jesteś w mafii.
Wtedy z rolą kurwa byłeś w stanie się wystrzelić dla dobra miasta, a teraz co?
GIMLI MAFIA
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:23:46 GMT 1
No ale przecież najbardziej Ci powinno zależeć kiedy miałeś rolę, a nie teraz kiedy jej teoretycznie nie masz i całą sobotę Cię nie było. No ale fakt, teraz Ci zależy, bo jesteś w mafii. Ale wiesz, że jak już padnę jako niewinny to i tak masz przejebane? Chociaż widzę, co robisz, ostatnie edycje Ci w mafii nie poszły, więc tutaj grasz all in.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 14:24:03 GMT 1
WIELKI EGZE
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 14:25:26 GMT 1
Nie złapiesz mnie na swoje pierdy o niewinności, sekundę temu wyciągałeś na mnie haki, a teraz dupa cicho bo słowa prawdy padły? Przejebię grę miastu to przejebię, nie pierwszy raz, mam doświadczenie po grze z Rimbaudem. Ale jakoś mam kurwa przekonanie, że jesteś winny.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:27:13 GMT 1
Nie złapiesz mnie na swoje pierdy o niewinności, sekundę temu wyciągałeś na mnie haki, a teraz dupa cicho bo słowa prawdy padły? Przejebię grę miastu to przejebię, nie pierwszy raz, mam doświadczenie po grze z Rimbaudem. Ale jakoś mam kurwa przekonanie, że jesteś winny. Słowa prawdy XD
Jeśli tutaj nie widzicie typowego EGZE, który kurwa wie że zaraz się wpierdoli będąc w mafii to ja już nie wiem. Identycznie grał all in w discordowej, tak samo kończył we freakowej.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 14:28:04 GMT 1
To co piszesz Gimli nie trzyma się kupy po prostu. Siadłeś na mnie dzisiaj przede wszystkim tak, że odczucie miałem takie, że jesteś zainteresowany głównie podburzeniem mojej pozycji, a nie poznaniem jakiejś prawdy. Potem argumenty pod tezę, wszystko co robi Theoden jest podejrzane. A teraz jeszcze twierdzisz, że Boromira byłoby łatwiej zlinczować, mi przypisujesz mafijność za zmiany zdania, a sobie miastowość.
Robię przerwę, bo też mi postów zabraknie na wieczór.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 14:28:50 GMT 1
chyba kurwa śnisz, tam nie było połowy tego podniecenia co teraz jak mam Gimlego na widelcu. Poza tym kurwa na freakowej pilnowałem postów, a teraz mam wyjebane, wypostuję się to trudno, bylebyś padł
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 14:35:08 GMT 1
via mobile
Post by Gollum on Aug 6, 2023 14:35:08 GMT 1
Dlaczego w takim razie swój celownik i zmiany zdania przypisujesz zachowaniu miastowemu, a do moich zmian zdania dobudowujesz jakąś narrację o planie na rozgrywkę i leceniu na łatwiznę? Co jest trudnego w tym co ty teraz robisz? Nie ma sensu to co piszesz. Jakbym był w mafii to z waszej dwójki obrałbym na cel Boromira, bo jest łatwiejszy do zlinczowania a i nie musiałbym teraz się z tobą męczyć, bo do jego gry czepiałem się już wcześniej. Jakbym był w mafii to nawet bym waszej dwójki nie wyciągał, tylko namawiał na Trolla.
A to ten Troll niewinny, że byś go wyciągał, będąc w mafii?
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:36:30 GMT 1
To co piszesz Gimli nie trzyma się kupy po prostu. Siadłeś na mnie dzisiaj przede wszystkim tak, że odczucie miałem takie, że jesteś zainteresowany głównie podburzeniem mojej pozycji, a nie poznaniem jakiejś prawdy. Potem argumenty pod tezę, wszystko co robi Theoden jest podejrzane. A teraz jeszcze twierdzisz, że Boromira byłoby łatwiej zlinczować, mi przypisujesz mafijność za zmiany zdania, a sobie miastowość. Robię przerwę, bo też mi postów zabraknie na wieczór. ANI RAZU nie zarzuciłem ci zmiany zdania. Czemu kłamiesz?
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:36:56 GMT 1
Jakbym był w mafii to z waszej dwójki obrałbym na cel Boromira, bo jest łatwiejszy do zlinczowania a i nie musiałbym teraz się z tobą męczyć, bo do jego gry czepiałem się już wcześniej. Jakbym był w mafii to nawet bym waszej dwójki nie wyciągał, tylko namawiał na Trolla.
A to ten Troll niewinny, że byś go wyciągał, będąc w mafii? Troll jest na dziś dla snajpera.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 14:38:00 GMT 1
A to ten Troll niewinny, że byś go wyciągał, będąc w mafii? Troll jest na dziś dla snajpera. Przecież snajper nie musi w ogóle dzisiaj strzelać. Co ty zrobisz jakby Troll po strzale wyszedł by niewinny i co byś zrobił gdyby wyszedł winny?
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 14:38:40 GMT 1
via mobile
Post by Gollum on Aug 6, 2023 14:38:40 GMT 1
A to ten Troll niewinny, że byś go wyciągał, będąc w mafii? Troll jest na dziś dla snajpera. Ja Cię pytam czy on jest winny a nie czy jest do strzału dla snajpera.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 14:39:03 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 6, 2023 14:39:03 GMT 1
To może gimli wisi i troll dostaje kulke?
|
|