Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 14:39:56 GMT 1
Jesteś Gimli pierdolonym mafiozem, nawet gdybyś nie był, to mając takiego gracza na przeciw, który Ci wyciąga logiczne rzeczy na Ciebie w życiu byś go kurwa nie wysyłał do strzału snajpera.
CZY JA KURWA NAWOŁUJĘ SNAJPERA BY WALIŁ W GOLLUMA BO ZROBIŁ NA MNIE ANALIZĘ?
no kurwa nie, bo wiem, ze on to zrobil w dobrej wierze. Ty nie dopuszczasz mojej dobrej wiary, bo nie jestes miastowym. Jesteś pieprzoną mafią.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 14:40:52 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 6, 2023 14:40:52 GMT 1
To może gimli wisi i troll dostaje kulke?
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:40:54 GMT 1
Troll jest na dziś dla snajpera. Ja Cię pytam czy on jest winny a nie czy jest do strzału dla snajpera. 70-80 procent na mafię.
To może gimli wisi i troll dostaje kulke? Jak dla mnie git, jeśli po mnie zlinczujecie Theodena.
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 14:42:33 GMT 1
via mobile
Post by Gollum on Aug 6, 2023 14:42:33 GMT 1
To może gimli wisi i troll dostaje kulke? Nie rozpędzaj się, proszę! Zachowaj chłodną głowę i decyzję o strzale lub braku oraz o celu strzału, jeśli ma być podejmij po linczu.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 14:43:57 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 6, 2023 14:43:57 GMT 1
Swoją drogą odbieram Trolla dwojako, bo z jednej strony może serio być podekscytowany i wierzyć że rozgryzł Gimliego, a z drugiej strony może mu się dupa pocić bo wie że jest podejrzany i może być jedną z osób do strzału. Chociaż faktycznie bardziej wyczuwam tam ekscytacje niż zdenerwowanie
Taką ekscytację pomieszaną z ego top
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 14:45:16 GMT 1
Chciałem wejść bardziej ofensywnie, ale chcę jeszcze raz przeczytać dzisiaj, żeby na spokojnie przekminić co się działo i czy moje wnioski na pewno mają sens, z roweru to połowę postów omijałem i mogę się mylić.
Mafia musi mordować?
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 14:45:54 GMT 1
Jag Snajper --> zastanawiam się, podpuszczam
Jag w tej edycji --> trzeba strzelać w Trolla
Serio jeśli ktoś nie widzi tej dychotomii zachowań Jaga, to mnie będzie was ciężko o czymkolwiek przekonać.
Czuek kurwa grałeś ze mną w mafii. Pamiętasz jak Jag kluczył, pierwszy go wyczułem, ale nie dawał po sobie poznać jak zagra. Był pewny swego. A tutaj? Tu gra kompletnie inaczej, totalnie mafijnie, totalnie niezależnie od tego co się wydarzy.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 14:47:03 GMT 1
Troll jest na dziś dla snajpera. Przecież snajper nie musi w ogóle dzisiaj strzelać. Co ty zrobisz jakby Troll po strzale wyszedł by niewinny i co byś zrobił gdyby wyszedł winny? Bo koncepcja, że snajper ma koniecznie dzisiaj strzelić to będzie z tego więcej szkody niż pożytku zabierając potencjalnie dodatkowy lincz na sprawdzenie potencjalnych twistów przy założeniu że Troll wyjdzie niewinny. To jest jakbyś dał dodatkowy mord mafii.
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 14:48:33 GMT 1
Jag Snajper --> zastanawiam się, podpuszczam Jag w tej edycji --> trzeba strzelać w Trolla Serio jeśli ktoś nie widzi tej dychotomii zachowań Jaga, to mnie będzie was ciężko o czymkolwiek przekonać. Czuek kurwa grałeś ze mną w mafii. Pamiętasz jak Jag kluczył, pierwszy go wyczułem, ale nie dawał po sobie poznać jak zagra. Był pewny swego. A tutaj? Tu gra kompletnie inaczej, totalnie mafijnie, totalnie niezależnie od tego co się wydarzy. O to to to. Moim zdaniem snajper nie powinien dzisiaj strzelać mając mało danych na to co się dzisiaj wydarzyło.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:49:53 GMT 1
Przecież snajper nie musi w ogóle dzisiaj strzelać. Co ty zrobisz jakby Troll po strzale wyszedł by niewinny i co byś zrobił gdyby wyszedł winny? Bo koncepcja, że snajper ma koniecznie dzisiaj strzelić to będzie z tego więcej szkody niż pożytku zabierając potencjalnie dodatkowy lincz na sprawdzenie potencjalnych twistów przy założeniu że Troll wyjdzie niewinny. To jest jakbyś dał dodatkowy mord mafii. We freakowej też mogłem nie strzelać. Pewnie byśmy wtedy przegrali. Pomyśl.
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 14:50:53 GMT 1
Przekminiłem to i mafia może nie mordować, czyli i tak ma gwarantowaną parzystą meczówkę.
Brak strzału. Tuk w pewnym momencie umrze, informacje o kolorach przychodzą do nas wcześniej, mafia i tak ma parzystą meczówkę.
Strzał. Tuk w pewnym momencie umrze, informacje o kolorach przychodzą do nas szybciej, jak ksiądz przemodli to jesteśmy lincz do przodu
Dla mnie Tuk musi strzelać.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 14:51:10 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 14:51:10 GMT 1
Jag Snajper --> zastanawiam się, podpuszczam Jag w tej edycji --> trzeba strzelać w Trolla Serio jeśli ktoś nie widzi tej dychotomii zachowań Jaga, to mnie będzie was ciężko o czymkolwiek przekonać. Czuek kurwa grałeś ze mną w mafii. Pamiętasz jak Jag kluczył, pierwszy go wyczułem, ale nie dawał po sobie poznać jak zagra. Był pewny swego. A tutaj? Tu gra kompletnie inaczej, totalnie mafijnie, totalnie niezależnie od tego co się wydarzy. O to to to. Moim zdaniem snajper nie powinien dzisiaj strzelać mając mało danych na to co się dzisiaj wydarzyło. ale teoretycznie to jeden lincz więcej przed mordem mafii = wyprzedzamy działanie mafii, bo w d3 nie morduje, a teraz niby musi Tuka, ergo USTALAMY POLE BITWY PO SWOJEMU ale Peregrin NIE POWINIEN pisać czy strzeli i w kogo
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 14:51:13 GMT 1
Bo koncepcja, że snajper ma koniecznie dzisiaj strzelić to będzie z tego więcej szkody niż pożytku zabierając potencjalnie dodatkowy lincz na sprawdzenie potencjalnych twistów przy założeniu że Troll wyjdzie niewinny. To jest jakbyś dał dodatkowy mord mafii. We freakowej też mogłem nie strzelać. Pewnie byśmy wtedy przegrali. Pomyśl. We freakowej kalkulowałeś akurat czy strzelić czy nie i zbierałeś dane do tego strzału. Tutaj robisz to na odwrót chcesz by snajper zastrzelił Trolla, bo tak powinien według ciebie zrobić nie zważając na konsekwencje.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:51:13 GMT 1
Jag Snajper --> zastanawiam się, podpuszczam Jag w tej edycji --> trzeba strzelać w Trolla Serio jeśli ktoś nie widzi tej dychotomii zachowań Jaga, to mnie będzie was ciężko o czymkolwiek przekonać. Czuek kurwa grałeś ze mną w mafii. Pamiętasz jak Jag kluczył, pierwszy go wyczułem, ale nie dawał po sobie poznać jak zagra. Był pewny swego. A tutaj? Tu gra kompletnie inaczej, totalnie mafijnie, totalnie niezależnie od tego co się wydarzy. W jednej edycji mam rolę, nie muszę polegać na reszcie miasta, mogę grać po swojemu. Tutaj muszę przekonać innych do słuszności mojego podejścia.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 14:51:42 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 6, 2023 14:51:42 GMT 1
Bo koncepcja, że snajper ma koniecznie dzisiaj strzelić to będzie z tego więcej szkody niż pożytku zabierając potencjalnie dodatkowy lincz na sprawdzenie potencjalnych twistów przy założeniu że Troll wyjdzie niewinny. To jest jakbyś dał dodatkowy mord mafii. We freakowej też mogłem nie strzelać. Pewnie byśmy wtedy przegrali. Pomyśl. Czyja śmierć twoim zdaniem dałaby najwięcej miastu?
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:52:08 GMT 1
We freakowej też mogłem nie strzelać. Pewnie byśmy wtedy przegrali. Pomyśl. We freakowej kalkulowałeś akurat czy strzelić czy nie i zbierałeś dane do tego strzału. Tutaj robisz to na odwrót chcesz by snajper zastrzelił Trolla, bo tak powinien według ciebie zrobić nie zważając na konsekwencje. Nie, we Freakowej od razu podjąłem decyzję o strzale, potem zbierałem dane do podjęcia decyzji w kogo. Nie informowałem was o wszystkim bo nie musiałem.
|
|
Gimli
Edycja#35
|
Post by Gimli on Aug 6, 2023 14:53:16 GMT 1
We freakowej też mogłem nie strzelać. Pewnie byśmy wtedy przegrali. Pomyśl. Czyja śmierć twoim zdaniem dałaby najwięcej miastu? Trolla. Nie ma wersji tej edycji w której on powinien być w meczówce, nikt nie pozwoli mu na bycie osobą decyzyjną.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 14:54:25 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 14:54:25 GMT 1
ja wejdę bliżej 18, ale na śledzenie z komórki u mechanika - SPRAWĘ MORDORU TRZEBA WYJAŚNIĆ
Theoden jest falujący, raz w górę raz w dół
Gimli porusza się ruchem jednostajnie przyspieszonym
co jest bardziej miastowe?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 14:55:02 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 6, 2023 14:55:02 GMT 1
Przekminiłem to i mafia może nie mordować, czyli i tak ma gwarantowaną parzystą meczówkę. Brak strzału. Tuk w pewnym momencie umrze, informacje o kolorach przychodzą do nas wcześniej, mafia i tak ma parzystą meczówkę. Strzał. Tuk w pewnym momencie umrze, informacje o kolorach przychodzą do nas szybciej, jak ksiądz przemodli to jesteśmy lincz do przodu Dla mnie Tuk musi strzelać. No właśnie, skoro jestem pewnym miastowym to mafia będzie chciała mnie odjebać dzisiaj, jeśli umrę bez strzału to będzie to tylko marnowanie mojej roli, a jak trafię mafię to zajebiście
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 14:55:29 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 14:55:29 GMT 1
i Gary to jest moment jak oczekuje od Ciebie więcej niż wejścia raz na cztery godziny z jednym długim zbiorczym postem
mam wrażenie że w ogóle się nie angażujesz w dyskusje i nurt, tylko je zbierasz i podsumowujesz
E: nie wali mi to mafia chyba ale bardziej coś w deseń - weź to na barki jak robert lewandowski
E2: albo poczekaj na mnie wieczorem
|
|