|
Post by Władca Pierścieni on Aug 6, 2023 15:45:13 GMT 1
No ciekawe co teraz zrobi Theoden, jeśli jest niewinny to liczę na jakieś tornado i strzały.
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 15:45:55 GMT 1
chciałbym coś porobić ale serio nic nie robie i gierka się dzieje tak jak bym chciał leniuszek :*
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 15:46:29 GMT 1
Kurwa Tomus ja wiem, ze po strzale ten strzal przezywa, ale jesli mafia wie ze on strzeli dzisiaj, to jaki interes ma mafia by go dzis mordowac? moze sobie zamordowac Golluma a snajpera zostawic na czwartek, a jak nie wie czy bedzie strzelal, to go zamorduje albo bedzie kombinowac. Serio tracę na to ostatni post i albo to sobie przemyslisz, albo nie bede wiecej z Toba dyskutowal.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 15:48:17 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 15:48:17 GMT 1
chciałbym coś porobić ale serio nic nie robie i gierka się dzieje tak jak bym chciał Czytać Gimliego miałeś po śniadaniu, nie widziałeś jego mafijnosci ostatnio, gościu jest na świeczniku, a ty mówisz że gra się toczy jak chcesz? Wyjaśnij
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 6, 2023 15:48:35 GMT 1
Zróbmy sobie przerwę do 18.
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 15:48:51 GMT 1
Kurwa Tomus ja wiem, ze po strzale ten strzal przezywa, ale jesli mafia wie ze on strzeli dzisiaj, to jaki interes ma mafia by go dzis mordowac? moze sobie zamordowac Golluma, a jak nie wie czy bedzie strzelal, to go zamorduje na pewno. Serio tracę na to ostatni post i albo to sobie przemyslisz, albo nie bede wiecej z Toba dyskultowa Czyli Twoją jedyną korzyścią jest to, że poświęcamy strzał, żeby 'chronić Golluma'? No nie kupuję tego.
Ale dyskusja dobra, znowu mam Cię za niewinnego. Jeszcze tylko naucz się używać nicków kreacji zamiast prawdziwych i nie wkurwiać innych wielką czcionką i będzie zajebiście
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 15:50:20 GMT 1
via mobile
Post by Peregrin Tuk on Aug 6, 2023 15:50:20 GMT 1
No i jeśli Snajper nie powie co zrobi, to mafia teraz musi kombinować, marnować na niego mord? A co jeśli on jednak strzeli, wtedy mafia jest mord do tyłu. Dużo jest opcji tutaj. Strzał w pewnego niewinnego nie jest marnowaniem
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 15:50:42 GMT 1
chciałbym coś porobić ale serio nic nie robie i gierka się dzieje tak jak bym chciał Czytać Gimliego miałeś po śniadaniu, nie widziałeś jego mafijnosci ostatnio, gościu jest na świeczniku, a ty mówisz że gra się toczy jak chcesz? Wyjaśnij Troll się robi niewinny, jego dzisiejszy posting mega autentyczny. Wcześniejszy był trochę mniej autentyczny i trochę bardziej destrukcyjny więc zmiana bardzo na plus
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 15:51:31 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 6, 2023 15:51:31 GMT 1
Czy ktoś dopuszcza jednoczesna niewinność Trolla i Theodena?
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 15:51:52 GMT 1
Przecież kurwa ja nie mówię o chronieniu konkretnych graczy tylko o tym, że im mafia mniej wie, tym lepiej. podałem przykład optymalny, gdzie mafia myslac ze pippin zle strzela chce mordowac gracza ktorego broni ksiadz, a pippin zostawia sobie strzal na czwartek, to tylko pieprzony przyklad, ale opcji jest mnostwo.
A ty proponujesz jakas rade medrcow ktora mafii zdradzi czy i jak snajper bedzie strzelal. To jest totalnie antymiastowe.
a teraz se piszczie. zostalo 5 postow ze 2-3 na przed linczem i moze 2-3 po.
i czytajcie co pisałem o Gimlim.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 15:52:49 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 15:52:49 GMT 1
Czytać Gimliego miałeś po śniadaniu, nie widziałeś jego mafijnosci ostatnio, gościu jest na świeczniku, a ty mówisz że gra się toczy jak chcesz? Wyjaśnij Troll się robi niewinny, jego dzisiejszy posting mega autentyczny. Wcześniejszy był trochę mniej autentyczny i trochę bardziej destrukcyjny więc zmiana bardzo na plus Ok ale co z Gimlim?
|
|
|
Post by Legolas on Aug 6, 2023 15:54:52 GMT 1
Czy ktoś dopuszcza jednoczesna niewinność Trolla i Theodena? Jakaś część mnie dopuszcza właśnie do takiej możliwości. Tylko w takim wypadku tym bardziej zrobiłem prawdopodobnie w pewnym momencie misscleara.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 15:56:50 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 15:56:50 GMT 1
Czy ktoś dopuszcza jednoczesna niewinność Trolla i Theodena? Dopuszczać zawsze dopuszczam, ale ja nie rozpatruję ich w ogóle jako jakiegoś połączonego duetu Dlaczego akurat ich dwóch sparowałeś w ten sposób?
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 15:59:37 GMT 1
Przecież kurwa ja nie mówię o chronieniu konkretnych graczy tylko o tym, że im mafia mniej wie, tym lepiej. podałem przykład optymalny, gdzie mafia myslac ze pippin zle strzela chce mordowac gracza ktorego broni ksiadz, a pippin zostawia sobie strzal na czwartek, to tylko pieprzony przyklad, ale opcji jest mnostwo. A ty proponujesz jakas rade medrcow ktora mafii zdradzi czy i jak snajper bedzie strzelal. To jest totalnie antymiastowe. Ale Twoje myślenie zakłada że:
1. Mafia nie będzie strzelała w Pippina
2. Ksiądz celnie przemodli
Co jest bardzo optymistycznym założeniem.
A moim zdaniem mafia po prostu strzeli w pippina, słusznie, by zabrać nam wszystkie karty. I teraz:
-Jeśli Pippin nie strzeli, chuj straciliśmy szansę na jeden kolor wcześniej i na +1 lincz przy celnej modlitwie księdza -Jeśli Pippin strzeli bez rady miastowych mędrców, może strzeli optymalnie, a może da w trolla -Jeśli Pippin strzeli za sugestią rady miastowych mędrców - Pippin strzeli optymalnie, mamy trafny lincz wcześniej i dodatkowy lincz jeśli ksiądz trafi z modlitwą. Zakładanie, że mafia nie zabije dzisiaj Pippina uważam za sci-fi, właśnie dlatego, że jest możliwy scenariusz o którym mówisz, czyli ksiądz przemodli celnie, miasto ma trzech pewnych niewinnych i mordy są właściwie zabukowane do końca gry a jeszcze trzeba tańczyć dookoła księdza. No po cholerę mafii podejmować takie ryzyko. Serio tego nie widzisz Troll? Czy ktoś dopuszcza jednoczesna niewinność Trolla i Theodena? Ja też dopuszczam, ale imo Theoden raczej w mafii, troll raczej niewinny.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 16:02:02 GMT 1
Troll się robi niewinny, jego dzisiejszy posting mega autentyczny. Wcześniejszy był trochę mniej autentyczny i trochę bardziej destrukcyjny więc zmiana bardzo na plus Ok ale co z Gimlim? Zapoznałem się z twórczością. Miałem go w grupie raczej niewinni, teraz wrzuciłbym go do grupy możliwe, ale nie sądzę żeby wpływ na to miał jakikolwiek mój autorski wniosek podczas czytania, raczej argumenty innych które pisali na jego temat i w trakcie nadrabiania się z nimi zgodziłem. Nie podzieliłem sie z tym więc nie odkryłem żadnego gamechangera. Uważam za niestosowne linczowanie go przed mordorem. Jawi mi się z kolei jako fantastyczna przeciwwaga dla kolejnego linczu w którym może będzie theoden? Kopalnia wartościowego contentu dla miasta. Dla mnie przy coraz większej ilości zieleniących się zawodników faza 2 zawodów niezależnie od wyniku linczu jest już sukcesem. Chyba, że mnie totalnie odkleiło i widzę wszystko w różowych okularach ale generalnie zgadzam się z globalnymi wnioskami większości zawodników których lubie co sprawia, że jeżeli nie missclearuje większości to jest gitówa.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 16:02:57 GMT 1
via mobile
Post by Boromir on Aug 6, 2023 16:02:57 GMT 1
Czy ktoś dopuszcza jednoczesna niewinność Trolla i Theodena? Dopuszczać zawsze dopuszczam, ale ja nie rozpatruję ich w ogóle jako jakiegoś połączonego duetu Dlaczego akurat ich dwóch sparowałeś w ten sposób? Bo jak ktoś dopuszcza, a do tego ja znam swój kolor, to się robi nam niezły kurwa sajgon w tym scenariuszu xD
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 16:04:37 GMT 1
i nie tylko ja - na tą chwilę my się chyba wszyscy, tak z globalnie z grubsza ze sobą zgadzamy w kwestiach ważnych i raczej wszyscy wszystkich na raz nie ruchają. Rozsądek karze mówić, że pewnie jeden impostor się znajdzie ale bitch dont kill my vibe
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 16:06:25 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 16:06:25 GMT 1
Dopuszczać zawsze dopuszczam, ale ja nie rozpatruję ich w ogóle jako jakiegoś połączonego duetu Dlaczego akurat ich dwóch sparowałeś w ten sposób? Bo jak ktoś dopuszcza, a do tego ja znam swój kolor, to się robi nam niezły kurwa sajgon w tym scenariuszu xD Dopuszczam bo nie mam pewności co do nikogo nie będąc w mafii xD Natomiast czy uważam to za prawdopodobne? Już niekoniecznie Troll mi się zazielenił, Theoden natomiast niezbyt, mam wrażenie że jego gra jest sztywna i wykalkulowana, w przeciwieństwie do trolla który odpiął wrotki ale nie w tak zjebany sposób jak w d1 Zadziwiające jednak jest to, że udało ci się nawet tym pytaniem pokazać strach o własną dupę xD
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 16:14:43 GMT 1
Bo jak ktoś dopuszcza, a do tego ja znam swój kolor, to się robi nam niezły kurwa sajgon w tym scenariuszu xD Dopuszczam bo nie mam pewności co do nikogo nie będąc w mafii xD Natomiast czy uważam to za prawdopodobne? Już niekoniecznie Troll mi się zazielenił, Theoden natomiast niezbyt, mam wrażenie że jego gra jest sztywna i wykalkulowana, w przeciwieństwie do trolla który odpiął wrotki ale nie w tak zjebany sposób jak w d1 Zadziwiające jednak jest to, że udało ci się nawet tym pytaniem pokazać strach o własną dupę xD No i się zastanów o czym to może świadczyć w kontekście mojej osoby i tego, że wszystkie skazy wiśniaka były od niego niezależne, bo wam wajb nie pasował, a wszystkie skazy boromira są od niego zależne, bo się wpierdala w jakieś dziwne rzeczy, nie gra tak jak zwykle (a przecież umie) i w ogóle cały czas stara się uniewinnić. Generalnie już na Donaldzie pojąłem, że w mafii wystarczy grać jak zawsze i nie odpierdalać, jak dobrze odwzorujesz siebie to masz duże szanse na wygranko, a ja teraz świadomie robię coś dokładnie odwrotnego, gdzie mógłbym iść w full bezpieczniejszą i znaną opcję. No i huj, znowu wyszło o własnej dupie, będzie na opis edycji na forum chyba. Dobra wszedłem na komputr go spakować na drogę, komura się ładuje, żebym miał co robić w samochodzie, więc widzimy się za godzinę czy coś. edit: natomiast generalnie to jest pytanie do niewinnego Theodena/Trolla, bo oni tak jak ja mają wiedzę o kolorze jednego z naszej trójki. edit2: więc każdy z nich może zastąpić swój nick moim i zacząć się zastanawiać nad tym samym
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 16:19:06 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 16:19:06 GMT 1
No faktem jest że w mafii rozważanie tego scenariusza przez ciebie w tym momencie nie miałoby sensu, to jest robienie samemu sobie pod górkę
|
|