|
Cmentarz
Aug 6, 2023 21:55:11 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 6, 2023 21:55:11 GMT 1
Pobawię się jeszcze jutro w multiISO moich podejrzanych.
Gdzieś ten Glorfindel może być twistem. Taki szósty bękart trochę, tłumaczący się Cieniutkim. Już zaraz, już za chwilę będę grał i grubo kminił. Plus to kiepskie wejście.
Boromir, Glorfindel, Powrót Króla, Elrond.
|
|
|
Cmentarz
Aug 6, 2023 21:57:05 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 6, 2023 21:57:05 GMT 1
Piękny progres Czueka. Pierdolnął w Volverina bez skrupułów, a nie wygodnie w WP czy Gimliego.
|
|
|
Cmentarz
Aug 6, 2023 22:01:16 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 6, 2023 22:01:16 GMT 1
Jest 2:9. Jest ksiądz, jest niewinny potwierdzony Tuk, jest bardzo niewinny Gary.
Wygląda to dobrze. Zwłaszcza że jutro nie ma mordu.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 22:01:21 GMT 1
ja paradoksalnie nie wiem, czy bym w gimliego nie walił
Theodena i tak by zlinczowali jutro
no ale to może być mój bias xD
|
|
|
Cmentarz
Aug 6, 2023 22:04:12 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 6, 2023 22:04:12 GMT 1
Może być bias, może mafia, bardzo zacietrzewienie w Ciebie walił wtedy Aż chciałem znowu wbić z cytatem Murloka "to, co robi kshaq, to pierdolenie kotka za pomocą młotka" (chociaż się z tym nie zgadzałem xD), ale byś się podkurwił wtedy xD ale byłaby woda na młyn Gimliego, bekę bym miał
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 22:06:46 GMT 1
xD wkleiłbym tego mema po strzale Czueka
|
|
|
Cmentarz
Aug 6, 2023 22:10:24 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 6, 2023 22:10:24 GMT 1
Theoden chciał ratować Hobbita - oznaka, że mafia słabiej weszła w gierkę? Jakby infiltrowali grono niewinnych, to by takich cyrków chyba nie musieli uprawiać.
Theoden drążący temat tożsamości Elronda - notowania Elronda rosną? Możliwe, że chciał go zdyskredytować i na podstawie, że "coś ukrywa" wjebać w kolejkę.
Chyba że town pointsy chciał zgarnąć + gra na separację. Pod tym kątem jeszcze przejrzę.
|
|
|
Cmentarz
Aug 6, 2023 22:16:16 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 6, 2023 22:16:16 GMT 1
Glorfindel według mnie miał bardzo słabe wejście, a dziś Volv rozbrajał mój testament, że miał dobre. Notowania Glorfindela w dół.
Zwłaszcza że Red też gdzieś tym nickiem rzucił. Najbardziej perfidne było, jak dopytywał, gdzie jest Gollum dosłownie po godzinie jego nieobecności. Z drżącą ręką to piszę, bo jak Monti niewinny, to jak tu wpadnie, to się wkurwi xD
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 22:26:14 GMT 1
przecież Montiego popisowy numer to jest dopytywanie się o ludzi jak ich nie ma i nawet ich nieoznaczanie xD
|
|
|
Cmentarz
Aug 6, 2023 22:26:54 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 6, 2023 22:26:54 GMT 1
Najbardziej pewny jestem Boromira na ten moment. Bardzo self-centered gra. Jak troll we mnie wjechał, to poczułem, że Boromir "poczuł krew" i mnie dojechał. Merytorycznie, fakt, ale Cugowski momentami był bardzo merytoryczny, czyli można Gra w mafii skutecznie uczy, co jest łatwiejsze dla mafiozów, a co trudniejsze. Boromir głównie gada o sobie i płynie z nurtem. Albo rozpala pod sobą ognisko, albo je gasi, na tym się koncentruje 90% jego gry. Nigdy nie sugeruje celu na lincz, "dobija" targety będące już na świeczniku.
|
|
|
Cmentarz
Aug 6, 2023 22:27:13 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 6, 2023 22:27:13 GMT 1
przecież Montiego popisowy numer to jest dopytywanie się o ludzi jak ich nie ma i nawet ich nieoznaczanie xD To nie wiedziałem xd
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 22:28:40 GMT 1
przecież Montiego popisowy numer to jest dopytywanie się o ludzi jak ich nie ma i nawet ich nieoznaczanie xD To nie wiedziałem xd prześledź sobie ostatnie edycje, on zawsze coś takiego odpierdala xd w którejś edycji mu się za to dostało, nie pamiętam, czy to nie Cieniutkiemu właśnie
|
|
|
Cmentarz
Aug 6, 2023 22:53:19 GMT 1
via mobile
Post by Mordor on Aug 6, 2023 22:53:19 GMT 1
Hej.
Wybaczcie za słabą grę. Miałem nie grać w tej edycji, ale w ostatniej chwili mi się zdało, że to dobry pomysł. Wytłumaczę się szerzej w podsumowaniu. W każdym razie przydadzą mi się 2-3 edycje odpoczynku.
Jest przynajmniej jakaś osłoda - chyba najbardziej konsekwentnie i od samego początku atakowałem Theodena.
Mimo że grałem słabo, to wciąż jestem trochę zły na miasto, bo raz, że nie padłem przez analizy, tylko wrażenie i dwa, że nikt na dobre nie zauważył, że jestem niewinny, gdy zacząłem grać naprawdę niewinnie.
Ale to z grubsza wina tego, że nie miałem w swojej grze konformistycznego elementu budowania dobrego wizerunku, tylko pełną nonszalancję.
|
|
|
Cmentarz
Aug 6, 2023 22:56:06 GMT 1
via mobile
Post by Mordor on Aug 6, 2023 22:56:06 GMT 1
Najbardziej pewny jestem Boromira na ten moment. Bardzo self-centered gra. Jak troll we mnie wjechał, to poczułem, że Boromir "poczuł krew" i mnie dojechał. Merytorycznie, fakt, ale Cugowski momentami był bardzo merytoryczny, czyli można Gra w mafii skutecznie uczy, co jest łatwiejsze dla mafiozów, a co trudniejsze. Boromir głównie gada o sobie i płynie z nurtem. Albo rozpala pod sobą ognisko, albo je gasi, na tym się koncentruje 90% jego gry. Nigdy nie sugeruje celu na lincz, "dobija" targety będące już na świeczniku. Tak, to samo pisałem. Zawsze z dystansu. Bardzo dobra edycja w mieście, Bartek. Strzał snajpera absurdalny. Wyrastasz na świetnego miastowego, miałeś i dobre analizy/typy, i sympatię oraz zaufanie innych.
|
|
|
Cmentarz
Aug 6, 2023 23:03:23 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 6, 2023 23:03:23 GMT 1
Ja Cię niestety bardzo metą uwinniałem, dla mnie to była trochę kalka Klocucha, połączona z niemającym czasu Eneldo. Nie widziałem tutaj prób rozwiązania zagadki jak stanowczy Rojt czy tajemniczy Szelestowski czy porządkowania jak Kwiaty. Tylko takiego trochę pogubionego gościa, co gra z doskoku, a jak już jest, to poklocuchuje.
|
|
|
Cmentarz
Aug 6, 2023 23:10:49 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 6, 2023 23:10:49 GMT 1
Oczywiście lekcja dla mnie, że już tu, ochłonięty na cmentarzu, niewinności w d2 nie dostrzegłem, na pewno pójdzie reread Mordoru Bo wejście z analizą miałeś fajne, tak jak pisałem jeszcze wtedy w temacie z rozgrywką
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 23:29:34 GMT 1
mi właśnie ta analiza strasznie na alibi się wydawała
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 0:03:18 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 7, 2023 0:03:18 GMT 1
To chyba ten Glorfindel będzie xD Ta wymiana mi tak zaśmierdziała, że szok. mafiacorner.boards.net/post/61379/threadWchodzisz w temat, "hehe, ale tłuki, hehe, a ja kozak". Coś jak Shrek tutaj: mafiacorner.boards.net/post/16216/threadZaczynasz sobie w gierkę forumowa mafia, jest fajnie, bawimy się, a ty chcesz pocisnąć od głupich dwóch kreujących się graczy? A potem ta odpowiedź: "chyba o niczym jeśli mam być szczery" To już totalne przeciwieństwo oryginalnej zaczepki, z cwaniaczka następuje szybkie przeistoczenie w stremowanego gościa, który musi wzmocnić swoją odpowiedź słowami "chyba" i "jeśli mam być szczery". Jakby cała pewność siebie z wjazdu uleciała.
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 0:12:51 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 7, 2023 0:12:51 GMT 1
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 8:32:22 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 7, 2023 8:32:22 GMT 1
Drzewiec FangornHej, implementacja księdza bierze pod uwagę, że jest brak mordu w d3? W kontekście zakazu modlenia się za tę samą osobę dwa razy z rzędu. Żeby nie było, że w d2 ksiądz modlił się za gracza X, w d3 technicznie "modliłby się" za gracza Y, a w d4 znowu za gracza X, jak sobie wyklika sprytnie
|
|