|
Cmentarz
Aug 7, 2023 8:33:54 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 7, 2023 8:33:54 GMT 1
Mordor Różyczka CottonO jaką tożsamość podejrzewaliście Gandalfa? Bo mam pewną pokręconą teorię, ale nie wiem, na ile naciągana xD Czy przeszło Wam przez myśl, że jestem njayem, zanim to padło w temacie?
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 8:41:08 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 7, 2023 8:41:08 GMT 1
mi właśnie ta analiza strasznie na alibi się wydawała Ja patrzyłem pod kątem tego, co mafiozie trudniej napisać. Z mojego doświadczenia (jak siliłem się na takie "opisy graczy") w mafii, jest to trudniejsze, niż napisanie czegoś o jednym graczu, tak jak wjechał Theoden w Elronda czy Gimli w Boromira. Takie analizy o wszystkich to imo dla mafiozy high risk, moderate reward. On nie musiał tego pisać. Jak wjedziesz w jednego gracza, to najwyżej wkurwisz/spadną Ci notowania u jednego gracza. Jak napiszesz o wszystkich, to grono osób, które gorąco się może nie zgodzić z Twoimi zarzutami jest szersze, łatwiej się zantagonizować możesz. Tak to mniej więcej rozumowałem xd No i trudniej pisać o wszystkich, bo zamiast wymyślać coś o jednym graczu, to ty musisz znaleźć sensowne powody dlaczego niewinni Ci się podobają a dlaczego winni Ci się nie podobają. Jakby większy wysiłek dla mózgu xd Mnie łatwiej się wjeżdżało w Czesia jako Cugowski niż tworzyło te analizy po otwarciu tematu.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 7, 2023 8:41:40 GMT 1
ja nie wiedziałem szczerze mówiąc, ale na pewno nie sądziłem że to ty
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 8:51:39 GMT 1
via mobile
Post by Mordor on Aug 7, 2023 8:51:39 GMT 1
Ja też nie miałem typu na Gandalfa, ale czułem, że to ktoś dobry.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Aug 7, 2023 9:00:07 GMT 1
To chyba ten Glorfindel będzie xD Ta wymiana mi tak zaśmierdziała, że szok. mafiacorner.boards.net/post/61379/threadWchodzisz w temat, "hehe, ale tłuki, hehe, a ja kozak". Coś jak Shrek tutaj: mafiacorner.boards.net/post/16216/threadZaczynasz sobie w gierkę forumowa mafia, jest fajnie, bawimy się, a ty chcesz pocisnąć od głupich dwóch kreujących się graczy? A potem ta odpowiedź: "chyba o niczym jeśli mam być szczery" To już totalne przeciwieństwo oryginalnej zaczepki, z cwaniaczka następuje szybkie przeistoczenie w stremowanego gościa, który musi wzmocnić swoją odpowiedź słowami "chyba" i "jeśli mam być szczery". Jakby cała pewność siebie z wjazdu uleciała. Ano wjechałyby takie teki Glorfindela na miasto, poczytałbym
|
|
|
Post by Antura on Aug 7, 2023 9:28:28 GMT 1
To chyba ten Glorfindel będzie xD Ta wymiana mi tak zaśmierdziała, że szok. mafiacorner.boards.net/post/61379/threadWchodzisz w temat, "hehe, ale tłuki, hehe, a ja kozak". Coś jak Shrek tutaj: mafiacorner.boards.net/post/16216/threadZaczynasz sobie w gierkę forumowa mafia, jest fajnie, bawimy się, a ty chcesz pocisnąć od głupich dwóch kreujących się graczy? A potem ta odpowiedź: "chyba o niczym jeśli mam być szczery" To już totalne przeciwieństwo oryginalnej zaczepki, z cwaniaczka następuje szybkie przeistoczenie w stremowanego gościa, który musi wzmocnić swoją odpowiedź słowami "chyba" i "jeśli mam być szczery". Jakby cała pewność siebie z wjazdu uleciała. Ano wjechałyby takie teki Glorfindela na miasto, poczytałbym Tez, jezeli takie rzeczy bedziesz wyciagal na ludzi Piernik, to bedziesz top w mordowanych
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 9:41:09 GMT 1
via mobile
Post by Drzewiec Fangorn on Aug 7, 2023 9:41:09 GMT 1
Drzewiec FangornHej, implementacja księdza bierze pod uwagę, że jest brak mordu w d3? W kontekście zakazu modlenia się za tę samą osobę dwa razy z rzędu. Żeby nie było, że w d2 ksiądz modlił się za gracza X, w d3 technicznie "modliłby się" za gracza Y, a w d4 znowu za gracza X, jak sobie wyklika sprytnie Niestety nie, MG tym razem musi dopilnować legalnosci ruchów, ale ma guziczki do naprawy nielegalnych ruchów. Mordor Różyczka CottonO jaką tożsamość podejrzewaliście Gandalfa? Bo mam pewną pokręconą teorię, ale nie wiem, na ile naciągana xD Czy przeszło Wam przez myśl, że jestem njayem, zanim to padło w temacie? Dobrze kombinujesz, podoba mi się
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 10:19:08 GMT 1
via mobile
Post by Różyczka Cotton on Aug 7, 2023 10:19:08 GMT 1
To chyba ten Glorfindel będzie xD Ta wymiana mi tak zaśmierdziała, że szok. mafiacorner.boards.net/post/61379/threadWchodzisz w temat, "hehe, ale tłuki, hehe, a ja kozak". Coś jak Shrek tutaj: mafiacorner.boards.net/post/16216/threadZaczynasz sobie w gierkę forumowa mafia, jest fajnie, bawimy się, a ty chcesz pocisnąć od głupich dwóch kreujących się graczy? A potem ta odpowiedź: "chyba o niczym jeśli mam być szczery" To już totalne przeciwieństwo oryginalnej zaczepki, z cwaniaczka następuje szybkie przeistoczenie w stremowanego gościa, który musi wzmocnić swoją odpowiedź słowami "chyba" i "jeśli mam być szczery". Jakby cała pewność siebie z wjazdu uleciała. To jest ogólnie dobre i ja to wyciągnąłem glorfindelowi w temacie, potem była ta cała dyskusja że niby mu intencje złe zakładam xD no ale ja tam też widzę odruchy miastowego Montiego
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 10:26:39 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 7, 2023 10:26:39 GMT 1
no i teorię mam taką:
mafia myślała, że jestem njayem
spytałem Was, czy byłem njayowaty, bo moim zdaniem niezbyt xd chociaż siebie ocenić trudniej
jeśli nie byłem njayowaty, to skąd te podejrzenia?
otóż zarejestrowałem się jako ostatni - wygląda tak, jakby njay kończył ostatnie poprawki w bocie i potem dopiero dołączył
i mam wrażenie, że mafia jest bardziej skłonna to wykminić niż miastowi xd mafia jak wbija, to nie koncentruje się na rozwiązaniu zagadki, bo ją zna, tylko na ustaleniu, kto jest kim, sam pierwsze co jak trafiam do mafii, to tożsamości rozgryzam
jeszcze zobaczymy xd
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 10:27:58 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 7, 2023 10:27:58 GMT 1
a za njaya mieli mnie Glorfindel, Theoden i Boromir
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 10:28:19 GMT 1
via mobile
Post by Drzewiec Fangorn on Aug 7, 2023 10:28:19 GMT 1
Mi w Glorfinderze nie podobał się pierwszy dzień, kiedy zaczął mega aktywnie, ale te jego posty nawoływały do interakcji, rozmów, itd., wyglądały jakby były takie na pokaz. Jakby nawoływał "Zobaczcie ludzie, chcę współpracować, wejdźmy razem do grona niewinnych, zapraszam wszystkich bez wyjątku." No trochę to takie przedwyborcze próby zdobycia elektoratu.
Cała mafia w gronie Elrond, Glorfindel, Boromir?
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 10:31:53 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 7, 2023 10:31:53 GMT 1
przejrzałem Elronda i imo niewinny jednak, wymieniłbym z Powrotem Króla
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 10:35:23 GMT 1
via mobile
Post by Drzewiec Fangorn on Aug 7, 2023 10:35:23 GMT 1
Powrót króla mi się wydaje miastowy, wciąż oceniam pierwszy dzień, bo wczoraj liczba stron mnie przytłoczyła i nie czytałem. No ale jego pierwsze posty były jednozdaniowe, ale przy tym "mięsne". Mnie tym kupił.
|
|
|
Post by Antura on Aug 7, 2023 10:41:50 GMT 1
no i teorię mam taką: mafia myślała, że jestem njayem spytałem Was, czy byłem njayowaty, bo moim zdaniem niezbyt xd chociaż siebie ocenić trudniej jeśli nie byłem njayowaty, to skąd te podejrzenia? otóż zarejestrowałem się jako ostatni - wygląda tak, jakby njay kończył ostatnie poprawki w bocie i potem dopiero dołączył i mam wrażenie, że mafia jest bardziej skłonna to wykminić niż miastowi xd mafia jak wbija, to nie koncentruje się na rozwiązaniu zagadki, bo ją zna, tylko na ustaleniu, kto jest kim, sam pierwsze co jak trafiam do mafii, to tożsamości rozgryzam jeszcze zobaczymy xd Mafia myslala ze jestes Redem, w pierwszej czesci 1 cyklu. Cytujac z mafijnego: mam ciarki jak go czytam
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 10:50:24 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 7, 2023 10:50:24 GMT 1
to jakieś science fiction przecież xD
zwłaszcza jak tam Volv siedział
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 10:52:04 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 7, 2023 10:52:04 GMT 1
ale dobra to moją teorię muszę przemyśleć
jeszcze wypada spojrzeć na tego Legolasa
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 7, 2023 10:54:12 GMT 1
no i teorię mam taką: mafia myślała, że jestem njayem spytałem Was, czy byłem njayowaty, bo moim zdaniem niezbyt xd chociaż siebie ocenić trudniej jeśli nie byłem njayowaty, to skąd te podejrzenia? otóż zarejestrowałem się jako ostatni - wygląda tak, jakby njay kończył ostatnie poprawki w bocie i potem dopiero dołączył i mam wrażenie, że mafia jest bardziej skłonna to wykminić niż miastowi xd mafia jak wbija, to nie koncentruje się na rozwiązaniu zagadki, bo ją zna, tylko na ustaleniu, kto jest kim, sam pierwsze co jak trafiam do mafii, to tożsamości rozgryzam jeszcze zobaczymy xd Mafia myslala ze jestes Redem, w pierwszej czesci 1 cyklu. Cytujac z mafijnego: mam ciarki jak go czytamczy to znaczy że kacperek w mafii? xD
|
|
|
Post by Antura on Aug 7, 2023 10:57:24 GMT 1
ale dobra to moją teorię muszę przemyśleć jeszcze wypada spojrzeć na tego Legolasa Ale żeś Njay też było rozważane, chociaż krótko (chyba)
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Aug 7, 2023 11:01:37 GMT 1
no i teorię mam taką: mafia myślała, że jestem njayem spytałem Was, czy byłem njayowaty, bo moim zdaniem niezbyt xd chociaż siebie ocenić trudniej jeśli nie byłem njayowaty, to skąd te podejrzenia? otóż zarejestrowałem się jako ostatni - wygląda tak, jakby njay kończył ostatnie poprawki w bocie i potem dopiero dołączył i mam wrażenie, że mafia jest bardziej skłonna to wykminić niż miastowi xd mafia jak wbija, to nie koncentruje się na rozwiązaniu zagadki, bo ją zna, tylko na ustaleniu, kto jest kim, sam pierwsze co jak trafiam do mafii, to tożsamości rozgryzam jeszcze zobaczymy xd Mafia myslala ze jestes Redem, w pierwszej czesci 1 cyklu. Cytujac z mafijnego: mam ciarki jak go czytamNo też mi się to wejście i posty Gandalfa bardzo dobre wydawały, wnikliwe, mięsiste. Rozumiem, że ktoś go mógł wziąć za mnie, zwłaszcza, że mieli pewność, że Gandalf to nie Volv
|
|
|
Cmentarz
Aug 7, 2023 11:02:39 GMT 1
via mobile
Post by Gandalf on Aug 7, 2023 11:02:39 GMT 1
Mafia myslala ze jestes Redem, w pierwszej czesci 1 cyklu. Cytujac z mafijnego: mam ciarki jak go czytamczy to znaczy że kacperek w mafii? xD i.imgur.com/p2ieqIE.jpeg
|
|