Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 17:55:26 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 17:55:26 GMT 1
ja mam głos na Felio i Wam też polecam
wczoraj prosiłem go o argumenty na Gumpa, to odmówił
nie dążył do linczu swoich podejrzanych
nie bronił Chińczyka
zignorował Karasia o głowę pod topór
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 17:56:26 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 17:56:26 GMT 1
To miało tu być przytaknięte: kurde Tasiemiec od wczoraj robi ciężką miastową robotę, do tego uniewinnia Felietonistkę która go jebie od kilku dni i jest jednym z kontrkandydatów do linczu wyobrażam sobie że mafiozo chciałby w takiej pozycji jednak przepchnąć ten lincz na niej
Odnośnie Tasiemca, może na poziomie gadziego mózgu, 3 rzeczy do końca gry nie dadzą mi spokoju: 1. Nadwiedza odnośnie niedoświadczenia Firefoksa: co sądzicie o tym poście
jestem głównym podejrzanym Tasiemca, nie ufa mi, jestem do odjebania
a ten tekst trochę jakby pieszczotliwy? jakby wiedział, że pisze do niewinnego, który nie umie wyczytać czyjejś niewinności
Skąd wiedział? Rakiem wycofywał się, że nie wiedział, ale bardzo chujowo. W tamtym momencie to tak trochę strzeliłem z dupy tym tekstem. Możliwe, że jakby ktoś inny mi w ten sposób zwrócił uwagę, to też bym odpisał w ten sam sposób. No może trochę sposób myślenia Mozilli wydawał mi się taki naiwny i jednak podświadomie tak odparsknąłem, ale to też nie umiem dokładnie wrócić do tamtego momentu z ówczesną myślą. Dodatkowo można dodać do tego drugą teorię - jest to inside joke z mafijnego, który wyciekł do rozgrywki, a więc obaj Tasiemiec i Firefox byliby w mafii. Jest to jakby osłabione przez fakt, że Firefox sam zwrócił uwagę na ten post, a bez tego ja bym tego nie zrobił, ale też warto zwrócić, że dał temu dość niewinną narrację spoufalania się, gdzie zarzut nadwiedzy jest o wiele poważniejszy. To jak z politykiem, który, gdy wie, że zbliża się skandal, najlepsze co może zrobić to zwołać konferencję i o nim opowidzieć i nadać mu swoją narrację, zanim media same to zrobią. Oczywiście, Firefox mocno się uniewinnia swoją grą, zwłaszcza "ciekawością świata", której wiem, jak mi brakuje w mafii. Ale też styl gry na osobistego hype-mana większości graczy jest sam w sobie podejrzany, choć może wynikać z osobowości. 2. McCoy o Pixelu: Firefox Adam Smasher Błagam, wytłumaczcie mi w jaki sposób akcje Cmentaura urosły po tym, co on dzisiaj tutaj smaży? mafiacorner.boards.net/post/46136mafiacorner.boards.net/post/46338mafiacorner.boards.net/post/463393. Wrzutka przed linczem na Oh Dae Su: Opisałem swój stosunek tutaj: No i dokładnie to robiłeś przed samym linczem. "Mam z czymś problem, możesz mi pomóc?" to klasyczna zagrywka oszustów, a to właśnie robiłeś odnośnie kwestii "dlaczego on to robi" Oh Dae Su. W ten sposób z jednej strony mogliśmy poczuć, że jesteś naszą "inwestycją", bo ci w czymś pomogliśmy i nie opłaca się ciebie linczować, dopóki nie otrzymamy zwrotu inwestycji, z drugiej strony jest element incepcji. To jak otwarte zakończenie w opowieści, każdy może sobie dopisać takie, jakie mu pasuje. Podobnie tutaj, każdy mógł sobie stworzyć idealnie do siebie dopasowany argument za winą Oh Dae Su. Był on jednym z głównych podejrzanych, więc wiadomym było, że nie będziemy szukać argumentów przemawiających za jego niewinnością, zresztą, otagowałeś osoby które już miały go za jednego z głównych podejrzanych(no i Gumpa, jego głównego antagonistę). Podałeś miastu sznur, żeby miało na czym powiesić Koreańczyka. A to tłumaczenie Tasiemca znowu przypomina mi McCoya: 1. Juz odpowiadałem na to, ale odpowiem w jeszcze jednym kontekście. Zarzucasz mi nadwiedzę, podczas gdy większość ludzi wykorzystywała metę już pierwszego dnia, gdzie w regulaminie stoi jak byk, że do drugiego mordu powinna być morda krótko. Dlaczego akurat to do mnie się doczepiłeś? 2. Nie pamiętam już o co chodzi z tym McCoyem ale widzę że po raz kolejny mnie tym obrzucasz, więc wyjaśnij. 3. No napisałem czym umotywowałem swój ostateczny głos na Koreańca, bo się ludzie pytali. I teraz znowu mam takie wrażenie, że Sowa jakoś dziwnie chce krążyć wokół mnie. Tak jakby była na czyichś usługach.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 17:56:51 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 17:56:51 GMT 1
ja mam głos na Felio i Wam też polecam wczoraj prosiłem go o argumenty na Gumpa, to odmówił nie dążył do linczu swoich podejrzanych nie bronił Chińczyka zignorował Karasia o głowę pod topór Kurwa najpierw to mnie zignorował, proszę se nie przypisywać xD Natomiast faktem jest, że miało być czesiowisko na Gumpa no i co, i nic
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 17:58:09 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 17:58:09 GMT 1
ja mam głos na Felio i Wam też polecam wczoraj prosiłem go o argumenty na Gumpa, to odmówił nie dążył do linczu swoich podejrzanych nie bronił Chińczyka zignorował Karasia o głowę pod topór Kurwa najpierw to mnie zignorował, proszę se nie przypisywać xD Natomiast faktem jest, że miało być czesiowisko na Gumpa no i co, i nic nie o to mi chodziło Ty zasugerowales głowę pod topór, coś tam odburknal, że ostatnio go nie posłuchali (i pozalowali, dlaczego teraz mieliby nie posłuchać) Karaś znowu mu to zaproponował obiecując, że dopilnuje jego typów to olał
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 17:59:24 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 17:59:24 GMT 1
Nie uniewinniam w zaden sposob Njaya Po prostu wyrzucam z estymatorow postaranko (tzn. daje mu mniejsza wage) JA JUZ SKONCZYLEM JAKO MLODY GDYNIANIN Z OSZCZEDZENIEM: a) Lipszyca na 2 dni do przodu b) Capibara - z zostawieniem jej by sobie pograla i wywalenie Windmilla c) Zfunflowaniem w discordowej i daniem go wyzej w niewinnosci niz Czueka za caly tej krejzines co tam sie dzial Szkoda strzepic xDostatni post po wynikach linczu! POWODZENIA MIASTO KOCHAM barodz fajny dzionek w mafii, fajnie ze mi towarzyliscie bo przejebany dzien w pracy XD To co teraz robisz to jest kurwa chamstwo. Przeklej jeszcze to, co ja Ci pisałem na discordzie. No ja pierdolę, zachowuj takie rzeczy dl siebie a nie odwalasz taka metę.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 18:00:12 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 18:00:12 GMT 1
Nie uniewinniam w zaden sposob Njaya Po prostu wyrzucam z estymatorow postaranko (tzn. daje mu mniejsza wage) JA JUZ SKONCZYLEM JAKO MLODY GDYNIANIN Z OSZCZEDZENIEM: a) Lipszyca na 2 dni do przodu b) Capibara - z zostawieniem jej by sobie pograla i wywalenie Windmilla c) Zfunflowaniem w discordowej i daniem go wyzej w niewinnosci niz Czueka za caly tej krejzines co tam sie dzial Szkoda strzepic xDostatni post po wynikach linczu! POWODZENIA MIASTO KOCHAM barodz fajny dzionek w mafii, fajnie ze mi towarzyliscie bo przejebany dzien w pracy XD To co teraz robisz to jest kurwa chamstwo. Przeklej jeszcze to, co ja Ci pisałem na discordzie. No ja pierdolę, zachowuj takie rzeczy dl siebie a nie odwalasz taka metę. Kurwa xd nie to zacytowałem
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 18:01:00 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 18:01:00 GMT 1
No ale porównujesz effort Kichota między edycjami A porównaj effort Centaura Choćby to co Sowa wrzuciła powtarzam ze przed rozgrywka Centurion mi pisal przed gra ze nie zagra na 100% tak jak gral inne edycje jezeli to byl jego mind-game na mnie, to choc niemoralnie, zajebiscie skuteczny xd Poza tym dla mnie Njay gra to samo co w discordowej - wbrew miastu swoja giera i z Wyzszoscia sie odnosi do innych (zjechal Pshema ze ten uwazal ze ma na niego sposob, mnie zjechal ZLota Maline, innych jebie ze cokolwiek zrobi to gunwo i mu sie nie chce) etc. moze nie jest to miastowe ale jest koherentne i daje wiecej duzo imho Kichotowi na mafie (ale nie przekresla Centuriona co widac po ich interakcjach Gdzie i CEnturion I Kichot Mieli 3 (?) potencjalne mozliwosci wspolpracy, mimo self-fuck-susowania, co jest OPORTUNISTYCZNYM NISKIM ZAGRANIEM Za to miałem cie zjebać
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 19, 2023 18:05:43 GMT 1
1. Juz odpowiadałem na to, ale odpowiem w jeszcze jednym kontekście. Zarzucasz mi nadwiedzę, podczas gdy większość ludzi wykorzystywała metę już pierwszego dnia, gdzie w regulaminie stoi jak byk, że do drugiego mordu powinna być morda krótko. Dlaczego akurat to do mnie się doczepiłeś? 2. Nie pamiętam już o co chodzi z tym McCoyem ale widzę że po raz kolejny mnie tym obrzucasz, więc wyjaśnij. 3. No napisałem czym umotywowałem swój ostateczny głos na Koreańca, bo się ludzie pytali. I teraz znowu mam takie wrażenie, że Sowa jakoś dziwnie chce krążyć wokół mnie. Tak jakby była na czyichś usługach. 1. Bo akurat to ty wykazałeś się potencjalną nadwiedzą. Ja jeszcze wtedy nie wiedziałem kto gra Firefoksem. 2. Ja w podobny sposób atakowałem współmafiozę i jestem na to wyczulony: "Czy nikt tego nie widzi?!" 3. A ja mam prawo negatywanie to interpretować. Głosu nie zmieniłem od niedzieli.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 18:07:35 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 18:07:35 GMT 1
1. Juz odpowiadałem na to, ale odpowiem w jeszcze jednym kontekście. Zarzucasz mi nadwiedzę, podczas gdy większość ludzi wykorzystywała metę już pierwszego dnia, gdzie w regulaminie stoi jak byk, że do drugiego mordu powinna być morda krótko. Dlaczego akurat to do mnie się doczepiłeś? 2. Nie pamiętam już o co chodzi z tym McCoyem ale widzę że po raz kolejny mnie tym obrzucasz, więc wyjaśnij. 3. No napisałem czym umotywowałem swój ostateczny głos na Koreańca, bo się ludzie pytali. I teraz znowu mam takie wrażenie, że Sowa jakoś dziwnie chce krążyć wokół mnie. Tak jakby była na czyichś usługach. 1. Bo akurat to ty wykazałeś się potencjalną nadwiedzą. Ja jeszcze wtedy nie wiedziałem kto gra Firefoksem. 2. Ja w podobny sposób atakowałem współmafiozę i jestem na to wyczulony: "Czy nikt tego nie widzi?!" 3. A ja mam prawo negatywanie to interpretować. Głosu nie zmieniłem od niedzieli. tak, tu w punkcie pierwszym Tasiemiec bardzo dziwnie odpisuje, jakby nie na to, co trzeba ty o nadwiedzy, że ktoś mu powiedział, kim jest na liście piernikowy, w grze Firefox a on o stosowaniu mety i regu
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 18:20:31 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 18:20:31 GMT 1
1. Juz odpowiadałem na to, ale odpowiem w jeszcze jednym kontekście. Zarzucasz mi nadwiedzę, podczas gdy większość ludzi wykorzystywała metę już pierwszego dnia, gdzie w regulaminie stoi jak byk, że do drugiego mordu powinna być morda krótko. Dlaczego akurat to do mnie się doczepiłeś? 2. Nie pamiętam już o co chodzi z tym McCoyem ale widzę że po raz kolejny mnie tym obrzucasz, więc wyjaśnij. 3. No napisałem czym umotywowałem swój ostateczny głos na Koreańca, bo się ludzie pytali. I teraz znowu mam takie wrażenie, że Sowa jakoś dziwnie chce krążyć wokół mnie. Tak jakby była na czyichś usługach. 1. Bo akurat to ty wykazałeś się potencjalną nadwiedzą. Ja jeszcze wtedy nie wiedziałem kto gra Firefoksem. 2. Ja w podobny sposób atakowałem współmafiozę i jestem na to wyczulony: "Czy nikt tego nie widzi?!" 3. A ja mam prawo negatywanie to interpretować. Głosu nie zmieniłem od niedzieli. 1. Xd 2. Oki. 3. Oki.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 18:28:44 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 18:28:44 GMT 1
1. Bo akurat to ty wykazałeś się potencjalną nadwiedzą. Ja jeszcze wtedy nie wiedziałem kto gra Firefoksem. 2. Ja w podobny sposób atakowałem współmafiozę i jestem na to wyczulony: "Czy nikt tego nie widzi?!" 3. A ja mam prawo negatywanie to interpretować. Głosu nie zmieniłem od niedzieli. tak, tu w punkcie pierwszym Tasiemiec bardzo dziwnie odpisuje, jakby nie na to, co trzeba ty o nadwiedzy, że ktoś mu powiedział, kim jest na liście piernikowy, w grze Firefox a on o stosowaniu mety i regu No bo Sowa zarzuca ni nadwiedzę o braku doświadczenia czyli znajomość tożsamości. Granie na tożsamości to meta i regulamin to obejmował. Sam staram sie minimalizowac grania na tozsamosci i się tego brzydzę ogólnie.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 18:30:06 GMT 1
To może zrobimy odwrotnie Mozzilla i to Ty położysz głowę pod topór?
Gdybym uznał, że kładzenie głowy pod topór ma sens, bo cokolwiek wyjaśni, to bym to zrobił. Np. gdybym był Kichotem i byłbym niewinny to bez problemu położyłbym głowę pod topór bo wiedziałbym, że i tak już zawsze będę podejrzany.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 18:32:07 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 18:32:07 GMT 1
nie, bo może linczów zabraknąć (każdy może być kluczowy)
poza tym po co Ty chcesz żyć, jak Ty nic nie robisz w kierunku posunięcia gry do przodu
Twoja chęć życia nie ma sensu
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 19, 2023 18:32:59 GMT 1
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 18:34:04 GMT 1
Ty chyba nie czytałeś moich dzisiejszych postów?
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 18:34:32 GMT 1
Spokojnie, pierwsze piwko zaczynam, bo mi lodówkę przywieźli i byłem zajęty rozpakowywaniem.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 18:37:13 GMT 1
a to bez alko wcześniej to taki krótki post, czy lodówki nie miałeś?
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 18:37:30 GMT 1
Powiedz mi Mozzilla ilu graczy w tej edycji rzuciło takie błyskotliwe spostrzeżenie jak moje dotyczące tego co Karaś zrobił w stosunku do uwag Antury, a potem pogadamy o tym, kto posuwa grę do przodu, a kto zajmuje się kurwa wiecznymi analizami.
Ja nie muszę przeglądać 20 edycji do tyłu by zauważyć jak mnie ktoś próbuje w chuja robić.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Post by Firefox on Sept 19, 2023 18:39:43 GMT 1
Powiedz mi Mozzilla ilu graczy w tej edycji rzuciło takie błyskotliwe spostrzeżenie jak moje dotyczące tego co Karaś zrobił w stosunku do uwag Antury, a potem pogadamy o tym, kto posuwa grę do przodu, a kto zajmuje się kurwa wiecznymi analizami. Ja nie muszę przeglądać 20 edycji do tyłu by zauważyć jak mnie ktoś próbuje w chuja robić. " ilu graczy w tej edycji rzuciło takie błyskotliwe spostrzeżenie jak moje" no nie wiem, chyba każdy coś dał
może Kichot mało, ale Kichot się uczy ni
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 18:40:41 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 18:40:41 GMT 1
nie, bo może linczów zabraknąć (każdy może być kluczowy) poza tym po co Ty chcesz żyć, jak Ty nic nie robisz w kierunku posunięcia gry do przodu Twoja chęć życia nie ma sensu Chwila chwila. Jak jego chęć życia nie ma sensu?
|
|