Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Post by Firefox on Sept 19, 2023 18:41:46 GMT 1
nie, bo może linczów zabraknąć (każdy może być kluczowy) poza tym po co Ty chcesz żyć, jak Ty nic nie robisz w kierunku posunięcia gry do przodu Twoja chęć życia nie ma sensu Chwila chwila. Jak jego chęć życia nie ma sensu? no on nie chce podać argumentów na Forresta: stąd uznaję, że nie chce zbytnio pchnąć gry do przodu
poprosiłem wczoraj, by pokazał palcem
przecież z taką postawą to nikt nigdy Forresta nie zlinczuje, jak on nie zrobi jakiegoś case'u
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 18:42:06 GMT 1
ja oczywiście głosuję na Felietonistkę
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 18:43:03 GMT 1
Chwila chwila. Jak jego chęć życia nie ma sensu? no on nie chce podać argumentów na Forresta: stąd uznaję, że nie chce zbytnio pchnąć gry do przodu
poprosiłem wczoraj, by pokazał palcem
przecież z taką postawą to nikt nigdy Forresta nie zlinczuje, jak on nie zrobi jakiegoś case'u
a Ty potrzebujesz case od pewnej mafii, żeby mnie zlinczować? jak ma się przekonanie o czyjejś winie, to się na niego głosuje, a nie idzie za argumentami adwersarza, bo wyrobienie sobie obiektywnej opinii jest w takim przypadku najważniejsze
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 18:43:43 GMT 1
spędziłem właśnie pół godziny na czytaniu capibary, Kichota i Łasucha i kurwa nie wiem ogólnie, gdy był niewinny, to ten poziom analiz był o tonę wyższy, ale ta, choć nie na temat, nie była aż tak zła, ogólnie jako capibara takiej nie pierdolnął ta capibara pisała same naturalne, odważne, fajne posty Łasuch był dociekliwy i pchał swoje typy do końca, starał się, robił pracę domową jeszcze grałem z nim w Zapoznawczej (miasto), to wysmażył na mnie paszkiwila na pięć stron A4, a tu dał takie coś liche jeszcze te prace domowe od Cieniutkiego + przygotowanie fake claimu w ogóle gość robi wszystko, żeby nie paść, a tu się wylimitował i fajrant, w mieście ma full woli życia, w mafii gada o swojej śmierci w tej freakowej to też unikał gry i biadolił, że za styl linczują i próbował przeczekać tak 75% bym dał tu ma mafię ale po ponownym przeczytaniu Felietonistki i argumentach Karasia i Forresta i że nie zrobiła Czesiowiska, daję Felio chyba więcej, 80+? pozmieniało się u mnie od rana Cenariusa bym nie chciał na ten moment linczować No ale porównujesz effort Kichota między edycjami A porównaj effort Centaura Choćby to co Sowa wrzuciła Ja porównam effort. Sowa wrzuciła post z pierwszego dnia gry drzewca i porównała z nie-analizą dnia późniejszego. Porównajcie lepiej to drzewcowe z połączonymi analizami dnia pierwszego, gdy nadrabiałem temat. Czasu zajęło to podobnie, tylko teraz byłem za te analizy jebany.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 18:44:04 GMT 1
Kurwa choćby dzisiaj pokazałem w jaki sposób Monti manipuluje. To, że wy pewnego rodzaju manipulacji nie potraficie przyswoić to nie moja wina. To albo się czuje, tak jak czuł Pshemo, albo się nie czuje. I choćbym serio porozkładał na czynniki pierwsze posty Montiego, to ponieważ wy uznacie, że się z jego tezami co do zasady zgadzacie, to tej manipulacji nie zauważycie. Tak jak kurwa zwolennicy PiS nie widzą manipulacji dzisiejszej władzy a wyznawcy PO nie widzą jakim propagandowym ścierwem jest TVN.
|
|
|
Post by lowrider on Sept 19, 2023 18:45:28 GMT 1
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 18:47:12 GMT 1
No ale porównujesz effort Kichota między edycjami A porównaj effort Centaura Choćby to co Sowa wrzuciła ta ale ogólnie w Centaurze mi nie daje spokoju jedna rzecz to wołanie o wysłuchanie go dało mocne Makło wajby, z których wyciągnął go wtedy Młody Kacperek + to, że nie znał tożsamości, że wstydził się przyznać też, że ich nie zna, nie pasuje mi to, to mi trochę wyrzuty sumienia zrobiło i wajb pogubionego, niezrozumiałego chłopa najmocniej obciąża go spadek jakości effortu i fikoły kurka rurka ciężary ale ta zasłona dymna na koniec Kichota też mocna xD jak Cugo Nie wziąłeś pod uwagę, że będąc na świeczniku nieco zmienia się perspektywa gry? Mam wrażenie, że tu mnie nikt nie słucha. Rozmawiacie o mnie ale beze mnie. Jest czysty podział straznicy-wiezniowie i mam wrażenie, że niewiele już ode mnie zależy. Mimo to daję dzisiaj z wątroby
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 19, 2023 18:47:21 GMT 1
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 18:48:58 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 18:48:58 GMT 1
ta ale ogólnie w Centaurze mi nie daje spokoju jedna rzecz to wołanie o wysłuchanie go dało mocne Makło wajby, z których wyciągnął go wtedy Młody Kacperek + to, że nie znał tożsamości, że wstydził się przyznać też, że ich nie zna, nie pasuje mi to, to mi trochę wyrzuty sumienia zrobiło i wajb pogubionego, niezrozumiałego chłopa najmocniej obciąża go spadek jakości effortu i fikoły kurka rurka ciężary ale ta zasłona dymna na koniec Kichota też mocna xD jak Cugo Nie wziąłeś pod uwagę, że będąc na świeczniku nieco zmienia się perspektywa gry? Mam wrażenie, że tu mnie nikt nie słucha. Rozmawiacie o mnie ale beze mnie. Jest czysty podział straznicy-wiezniowie i mam wrażenie, że niewiele już ode mnie zależy. Mimo to daję dzisiaj z wątroby właśnie zauważ, że trochę wziąłem bo wspomniałem, jak byłeś na świeczniku jako Makło, tam też tak prosiłeś o zrozumienie i że nikt nie czyta poważnie tego, co piszesz
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 18:53:43 GMT 1
Poczytałem tego Cenariusa, no i tak średnio, bym powiedział. Mam wrażenie, że nieumiejętnie stara się wyczuć miastowy sentyment i na tym jechać. Nie znalazłem tam nic, co by mnie rzuciło na kolana miastowością. Bardzo natomiast mi się nie podobała progresja w okolicach przedlinczowych Pshema. Bo popatrzcie na to: no dobra ale w którym momencie stało ci się jasne, że to ja mówię niewinnie a w mafii jest Forest? O ile któryś z nas jest w ogóle. ale wiadomo o co chodzi. No już od początku, w pierwszej analizie po 10 stronie już zaczęło się klarować. W sumie od wtedy jesteś w topie niewinnych, muszę to jeszcze poddać weryfikacji. Forrest dostał drugą szansę i poczytałem go od nowa, no ale nie było lepiej. Do tego dobrze pasuje do układu sił, a do tego doszedłem dzisiaj. Centaur kilka razy również wcześniej powtarzał, że Oh Dae-Su ma w miastowym core. Potem była walka między Hińczykiem i Gumpem, Hińczyk chciał sobie zrobić z Centaura przyjaciela, wchodzi taki post: Wzajemnie, chociaż czemu wysrałeś z 20 shitpostów jednozdaniowych, skoro wcześniej sam mówiłeś, że do wieczora ci ich zbraknie? Gdzie tu logika, czemu nie edytowales ostatniego posta tylko wypłukiwaleś się z limitu? Proszę mnie nie łączyć z Koreańcem, to on do mnie jak rzep przylgnął, jak się wczytasz, to zobaczysz, że bez wzajemności. Napisałem, że muszę go jeszcze poczytać i zweryfikować swoje stanowisko. Jego ostatnie posty też mi zalatują tanią manipulacją - ziomuś się spłukał z ostatnich postów zamiast pooszczędzać. Dodatkowo widać było mocne ukierunkowanie we mnie i próbę wywarcia wpływu na mnie. Ziomuś uważa, że ciężko zmienić moje zdanie, więc znalazł plastyczny moment i próbował porzeźbić po swojemu, żebym dzisiaj zaczął go bronić na śmierć i życie. To brzmi mocno mafijnie, ale jednocześnie jeśli by bardzo wierzył w swój miastowy osąd, to też mógłby tak zagrać. no i ja z jednej strony to rozumiem bo sam nie lubię takich manewrów, ale co dalej: Dla mnie cała mafia kryje się w gronie Kichot, Sowa, Tasiemiec, Felietonistka, Cenarius, Oh Dae-Su Myślę, że ten skład jest dość prawdopodobny, aczkolwiek Felietonistka na ten moment średnio mi do mafii pasuje, ja z oczywistych względów też nie, więc zostaje Kichot, Sowa, Tasiemiec i Oh da su, a ci dwaj ostatni wykluczają się, chyba że zakładamy mafijnego plejsa. Czy możliwy jest skład Kichot, Sowa i Oh da su? Muszę tego skośnego w końcu poczytać. Tutaj ma już Hińczyka w gronie najbardziej prawdopodobnej mafii, mimo że parę postów wcześniej miał go za core. I tu mówi, że "musi go w końcu poczytać." To na jakiej podstawie ten core? Na jakiej podstawie podejrzenia, skoro dopiero musi poczytać? Bardzo nienaturalne przejście, nagła, skokowa progresja. Dodatkowo wydaje mi się, że mógł się przestraszyć tego przytulania się Hińczyka, bo jeżeli udałoby im się wyjebać Gumpa, to byłby na froncie tej akcji razem z nim. Imo cała gra jego gra w tej edycji to takie przepisywanie pracy domowej tak, żeby facetka się nie skapnęła. Dla mnie to jest slot do sprawdzenia.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 18:53:44 GMT 1
Lau zaczyna mi śmierdzieć. Zaczęło się od tej zjebanej analizy interakcji Kichota i Centaura, potem bronił Centura jakąś zjebaną metą bazującej na prywatnych wiadomościach, teraz na uważam celne uwagi Felietonistki (szczególnie te o zacietrzewieniu, bo wiem jaka jest różnica w analizie innych z wolną głową, a jaka z zakodowanym z tyłu głowy kolorem analizowanego) odpowiada jakimiś zjebanymi emotkami i wykorzystać ostatni post na "moralne wsparcie".
Jeżeli po mnie zlinczujecie Kichota, to potem lećcie w Centaura. I nie dajcie się zwieść Leuowi. Jeśli Centaur mafia, to walcie w Laua.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 18:54:56 GMT 1
A i jeszcze jedno, z dwójki moich niewinnych Karaś-Smsher, to w ostatnich chwilach lepiej dla mnie wygląda ten drugi.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 18:55:34 GMT 1
Mozilli już nie doczytam dokładniej, ale uznaję, że to w miarę stabilne miasto.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 18:57:30 GMT 1
Nie wziąłeś pod uwagę, że będąc na świeczniku nieco zmienia się perspektywa gry? Mam wrażenie, że tu mnie nikt nie słucha. Rozmawiacie o mnie ale beze mnie. Jest czysty podział straznicy-wiezniowie i mam wrażenie, że niewiele już ode mnie zależy. Mimo to daję dzisiaj z wątroby właśnie zauważ, że trochę wziąłem bo wspomniałem, jak byłeś na świeczniku jako Makło, tam też tak prosiłeś o zrozumienie i że nikt nie czyta poważnie tego, co piszesz Najciekawsze, że ja nie widzę spadku effortu, wydaje mi się, że z każdym dniem daje kolejne +50%. Dzisiaj tasiemiec. Szło tak po grudzie, że to mnie przekonuje najbardziej, mafia zakręciła kołem fortuny z jakiegoś powodu. Gdyby tasiemiec był niewinny to byłoby o nim więcej. Don Kichot też może być do wyjebania. Mam tu przeczucia hobbitowe, co mu powiedzieli na mafijnym "no raczej padniesz ale weź no powalcz". Niby odpisuje, ale tak zupełnie bez zaangażowania i wiary w cokolwiek, do tego unika konkretów, żeby nie wtopić więcej niż wtopił.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:00:17 GMT 1
właśnie zauważ, że trochę wziąłem bo wspomniałem, jak byłeś na świeczniku jako Makło, tam też tak prosiłeś o zrozumienie i że nikt nie czyta poważnie tego, co piszesz Najciekawsze, że ja nie widzę spadku effortu, wydaje mi się, że z każdym dniem daje kolejne +50%. Dzisiaj tasiemiec. Szło tak po grudzie, że to mnie przekonuje najbardziej, mafia zakręciła kołem fortuny z jakiegoś powodu. Gdyby tasiemiec był niewinny to byłoby o nim więcej.To jest to +50% effortu? Miejże godność i nie pierdol.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 19:05:46 GMT 1
Najciekawsze, że ja nie widzę spadku effortu, wydaje mi się, że z każdym dniem daje kolejne +50%. Dzisiaj tasiemiec. Szło tak po grudzie, że to mnie przekonuje najbardziej, mafia zakręciła kołem fortuny z jakiegoś powodu. Gdyby tasiemiec był niewinny to byłoby o nim więcej.To jest to +50% effortu? Miejże godność i nie pierdol. Dzisiaj mam rocznicę ślubu, więc planuję pierdolić.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:07:04 GMT 1
Myślałem, że pogodziłem się z tym linczem, ale jednak boli, że padam przed takimi amebami jak Kichot czy Centaur, którzy nie włożyli nawet grama serducha w tę grę, a pierdolą że dają effort.
Dodatkowo, że pewnie padam przez jakieś z dupy odczytane pierdółki i testamenty vendeckiego Desu i detektywa o wyjątkowo wąskich horyzontach, a nie za zacietrzewione poprawadzenie do linczu na Koreańcu (żałuję, że nie siadłem do niego tak jak to zrobiłem przez 2 ostatnie dni) i za słabe wejście w grę.
Jeszcze Wam rozrysuje jak to widzę dalej, ale z zastrzeżeniem, że będzie to już kręcone na szybko, więc odbierzcie to z lekkim dystansem.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:08:04 GMT 1
To jest to +50% effortu? Miejże godność i nie pierdol. Dzisiaj mam rocznicę ślubu, więc planuję pierdolić. Poczucie humoru jeszcze niższe niż miastowości.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 19:10:14 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 19:10:14 GMT 1
Myślałem, że pogodziłem się z tym linczem, ale jednak boli, że padam przed takimi amebami jak Kichot czy Centaur, którzy nie włożyli nawet grama serducha w tę grę, a pierdolą że dają effort. Dodatkowo, że pewnie padam przez jakieś z dupy odczytane pierdółki i testamenty vendeckiego Desu i detektywa o wyjątkowo wąskich horyzontach, a nie za zacietrzewione poprawadzenie do linczu na Koreańcu (żałuję, że nie siadłem do niego tak jak to zrobiłem przez 2 ostatnie dni) i za słabe wejście w grę. Jeszcze Wam rozrysuje jak to widzę dalej, ale z zastrzeżeniem, że będzie to już kręcone na szybko, więc odbierzcie to z lekkim dystansem. Ej Tasiemiec naprawdę ci się wydaje że jesteś pierwszy do linczu?
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 19:10:54 GMT 1
Trochę to zalatuje mafijną paranoją.
|
|