|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:02:15 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:02:15 GMT 1
Kurwa wiedziałem wczoraj po tym jak nie chciał się zgodzić na położenie głowy pod topór xD
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 20:03:02 GMT 1
przegrzało Ci zwoje zmarz?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:03:56 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:03:56 GMT 1
wreszcie, ile można się pałować jutro dorzynamy Tasiemca ogólnie pięknie dziś mafia się odsłoniła Forrest badał grunt, kogo jeszcze wjebać myślę, że mafia to Tasiemiec, Forrest, może Kichot XD za co Forrest?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 20:03:56 GMT 1
To chyba w złym świetle stawia i mnie i Sowę XD
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 20:04:25 GMT 1
nie no idę Barkę ogladac, jeden mnie wjebuje do mafii? a drugi probuje mi chwałę odebrać XD
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:04:30 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 20:04:30 GMT 1
cały dzień myślałem, jaka jest mafijna rola egzego
i już wiem
mieli się na nim wybielić
się spozycjonowali nieźle
Forrest vs egze i Tasiemiec jako "no on by tak jawnie nie bronił współmafiozy" - stąd te analizy uniewinniające
a dziś przed linczem Forrest mnie tym bardziej utwierdził
badał grunt, kogo jeszcze wyjebać, byle nie Filo i Tasiemca, nagle mu Cenarius śmierdział mimo jego pewnej mafii egzego xD
a Szczuka miała Tasiemca za mafię, a nie chciała go wyjebać
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 20:04:38 GMT 1
wreszcie, ile można się pałować jutro dorzynamy Tasiemca ogólnie pięknie dziś mafia się odsłoniła Forrest badał grunt, kogo jeszcze wjebać myślę, że mafia to Tasiemiec, Forrest, może Kichot Felietonistka głosowała na Kichota. Może było liczenie na remis. Albo mafijny plejs. Albo nie wiem. Pewnie ten post będzie cytowany pojutrze jako objaw mafijności, więc pozdrawiam wszystkich
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 20:05:15 GMT 1
Powinna mi się lampka zapalić gdy pisał, żeby mnie dziś nie linczować.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 20:06:27 GMT 1
cały dzień myślałem, jaka jest mafijna rola egzego i już wiem mieli się na nim wybielić się spozycjonowali nieźle Forrest vs egze i Tasiemiec jako "no on by tak jawnie nie bronił współmafiozy" - stąd te analizy uniewinniające a dziś przed linczem Forrest mnie tym bardziej utwierdził badał grunt, kogo jeszcze wyjebać, byle nie Filo i Tasiemca, nagle mu Cenarius śmierdział mimo jego pewnej mafii egzego xD a Szczuka miała Tasiemca za mafię, a nie chciała go wyjebać przeczytaj posty, od początku grzałem Felietonistkę, rozmawiałem też o innych, ale nie dopuszczałem nawet na moment możliwości, żeby z Felietonistki zejść
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 20:06:27 GMT 1
Nie no. Autentycznie się chujowo czuję, dałem się przerobić jak małolat
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:06:36 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 20:06:36 GMT 1
To chyba w złym świetle stawia i mnie i Sowę XD ^ a ten gagatek Tasiemiec obwąchiwał, kogo wrzucić do linczu dla "przewrócenia stołu" jak już wepchną Cenariusa i Kichota ogólnie obwąchiwali trochę mnie, trochę Karasia, trochę Sowę, dziś ten akurat Sowę no i tak chujowo wytłumaczył się z tej nadwiedzy, że jest do pilnego wywalenia
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 20:08:15 GMT 1
To chyba w złym świetle stawia i mnie i Sowę XD ^ a ten gagatek Tasiemiec obwąchiwał, kogo wrzucić do linczu dla "przewrócenia stołu" jak już wepchną Cenariusa i Kichota ogólnie obwąchiwali trochę mnie, trochę Karasia, trochę Sowę, dziś ten akurat Sowę no i tak chujowo wytłumaczył się z tej nadwiedzy, że jest do pilnego wywalenia Co Ty taki pewny się teraz zrobiłeś? Ja jestem miasto, więc się zdziwisz w czwartek.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 20:09:48 GMT 1
cały dzień myślałem, jaka jest mafijna rola egzego i już wiem mieli się na nim wybielić się spozycjonowali nieźle Forrest vs egze i Tasiemiec jako "no on by tak jawnie nie bronił współmafiozy" - stąd te analizy uniewinniające a dziś przed linczem Forrest mnie tym bardziej utwierdził badał grunt, kogo jeszcze wyjebać, byle nie Filo i Tasiemca, nagle mu Cenarius śmierdział mimo jego pewnej mafii egzego xD a Szczuka miała Tasiemca za mafię, a nie chciała go wyjebać przeczytaj posty, od początku grzałem Felietonistkę, rozmawiałem też o innych, ale nie dopuszczałem nawet na moment możliwości, żeby z Felietonistki zejść ja oczywiście głosuję na Felietonistkę no on nie chce podać argumentów na Forresta: stąd uznaję, że nie chce zbytnio pchnąć gry do przodu poprosiłem wczoraj, by pokazał palcem przecież z taką postawą to nikt nigdy Forresta nie zlinczuje, jak on nie zrobi jakiegoś case'u
a Ty potrzebujesz case od pewnej mafii, żeby mnie zlinczować? jak ma się przekonanie o czyjejś winie, to się na niego głosuje, a nie idzie za argumentami adwersarza, bo wyrobienie sobie obiektywnej opinii jest w takim przypadku najważniejsze no to mi robi TROCHĘ myślenie na jakiej zasadzie to przewidujesz? masz jakiś rozkład głosów? ale nie ulegajmy teraz podjudzaniom Felietona, Tasiemiec włożył 200% więcej w grę niż Prześliczna Kichot na mnie, Centaur też na mnie. Feli pewnie też pójdzie we mnie. W co Ty teraz grasz? no to wystarczy głos Smashera, Twój i Karasia, żeby Felietonistka poszła gryźć glebę co Ty za paranoję prezentujesz? zamiast się rzucać jak ryba w wodzie i starać przeżyć jeśli jesteś w mieście, to robisz jakiś defetyzm pt. 'no mam tyle głosów na sobie', a żadnego ataku frontalnego nie ma dla mnie wybór jest oczywisty, jeśli wybieramy między Tasiemcem, a Felietonistką rozkładem głosów i nie wiem, jak można się tu zastanawiać nie sądzę też, żeby mafia miała w tym momencie na tyle jaj, żeby pchać kogoś innego no bo jeszcze raz - wybieramy między Centaurem (ale odsunięty głosami grupy 2 firepower siłą rzeczy), Felietonistką, Tasiemcem i Don Kichotem no ze dwie mafie tam muszą siedzieć no dobra, czyli teoretycznie mogliby walczyć jeszcze na odroczenie wyroku, ale przecież to byłoby oczywiste, jeśli padłby niewinny, bo tylko by się wjebali Sowa zdejmuj z Tasiemca jak masz bezbozniku daj se siana zmarz, tasiemiec wyjebał ze zmianą głosu w takim momencie, że przecież wszystko mogło się zmienić, setka ludzi pytało kto na centaura, kto na kichota, a ja dalej z głosem na felietonistkę i ty mi mówisz, że szukałem innego celu XD
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:10:27 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 20:10:27 GMT 1
czemu jestem pewny? bo scenariusz, o którym pomyślałem się odbywał
pomyślałem o tej mafii, tylko nie wiedziałem, czy Gump czy Kichot
ale dziś Gump zachował się skandalicznie
nagle podbijał mafijność Cenariusa, mając od dwóch dni pewniaka Felio xD
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:11:17 GMT 1
cały dzień myślałem, jaka jest mafijna rola egzego i już wiem mieli się na nim wybielić się spozycjonowali nieźle Forrest vs egze i Tasiemiec jako "no on by tak jawnie nie bronił współmafiozy" - stąd te analizy uniewinniające a dziś przed linczem Forrest mnie tym bardziej utwierdził badał grunt, kogo jeszcze wyjebać, byle nie Filo i Tasiemca, nagle mu Cenarius śmierdział mimo jego pewnej mafii egzego xD a Szczuka miała Tasiemca za mafię, a nie chciała go wyjebać ale Forrest przecież nikogo nie chciał przed Felie wrzucić, pisał otwarcie że jak jest wybór między nią i Tasiemcem to ona musi lecieć plus skoro mieli się na nim wybielić, to chyba by chciieli go jak najszybciej wyjebać z gry? A tu Tasiemiec to odraczał, do tego twierdzisz że Gump też nie dodaje się to tak do końca
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 20:11:38 GMT 1
czemu jestem pewny? bo scenariusz, o którym pomyślałem się odbywał pomyślałem o tej mafii, tylko nie wiedziałem, czy Gump czy Kichot ale dziś Gump zachował się skandalicznie nagle podbijał mafijność Cenariusa, mając od dwóch dni pewniaka Felio xD Ale przecież Centaur jebie mafią na kilometr.
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 20:13:21 GMT 1
czemu jestem pewny? bo scenariusz, o którym pomyślałem się odbywał pomyślałem o tej mafii, tylko nie wiedziałem, czy Gump czy Kichot ale dziś Gump zachował się skandalicznie nagle podbijał mafijność Cenariusa, mając od dwóch dni pewniaka Felio xD Ale przecież Centaur jebie mafią na kilometr. W dupie byłeś gówno widziałeś
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:13:54 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 20:13:54 GMT 1
najlepsze jest to że Zmarz mnie teraz stawia w pozycji uno reverse card bo nie wierzę że mając taki przegląd pola jest w stanie zrobić taki tunnel vision
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:14:07 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 20:14:07 GMT 1
Zgadzam się na kolejkę Tasiemiec-Cenarius-Gump. Jeśli będzie pudło to przynajmniej umrę za coś, za co wierzę. ale to jest niesamowite Tasiemiec odjebał cała analizę z kolorkami i kolejnością, bez backgroundu, ale okej, wydaje mi się spójna z jego wczesniejszymi postami a Ty znowu kolejkujesz, jednocześnie podkładając głowę, tylko...nie dajesz siebie pierwszego. i kompletnie pomijasz Don Kichote. ten post Adam SmasherForrest nie namawia gromadnie trzymać Felio on nagle wytyka taki post Centaura żeby nas przekonać, żeby jeszcze Centaura wrzucić dla ratowania Felio nagle to podbija tak to widzę
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:15:10 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 20:15:10 GMT 1
no i przecież te teorie obala też jedna prosta rzecz - Felietonistka nie chciała dawać w Centaura XD
a przecież nie mógł widzieć że poleci
|
|