|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:15:34 GMT 1
ale to jest niesamowite Tasiemiec odjebał cała analizę z kolorkami i kolejnością, bez backgroundu, ale okej, wydaje mi się spójna z jego wczesniejszymi postami a Ty znowu kolejkujesz, jednocześnie podkładając głowę, tylko...nie dajesz siebie pierwszego. i kompletnie pomijasz Don Kichote. ten post Adam Smasher Forrest nie namawia gromadnie trzymać Felio on nagle wytyka taki post Centaura żeby nas przekonać, żeby jeszcze Centaura wrzucić dla ratowania Felio nagle to podbija tak to widzę no ale ten post w tamtym momencie autentycznie był chujowy xD jakby tego Gump nie napisał to ja bym napisał
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:16:02 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 20:16:02 GMT 1
kurwa, podbijam bo widzę nieścisłość i kolejkowanie SIEBIE ale bez pierwszego miejsca dla siebie
przecież ja ani na moment nie sugerowałem że tego Centaura chce odjebać dzisiaj
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:16:11 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 20:16:11 GMT 1
ogólnie dziś pytałem Forresta o argumenty na Felietonistke
pytanie olał
wczoraj pytałem Felietonistke o argumenty na Gumpa
olala
oni się tylko napierdalali, jak było dalej czasowo do linczu
np. tuż po linczu na Chińczyku można się nawalać
ale potem lepiej cicho, żeby ta Felio nie wypadła, żeby inny konsensus był
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:16:29 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 20:16:29 GMT 1
to jest jakieś dziwne va banque i ja idę serio odpocząć bo nie rozumiem
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 20:16:34 GMT 1
Dobra.
W świetle dzisiejszych wydarzeń powinienem zamknąć mordę i pokłonić się tym, którzy zlinczowali Feli.
Przepraszam też Centaura za ten gnój, który uskuteczniłem. Nawet Twój cynizm nie powinien tego usprawiedliwiać.
Chujowa edycja z mojej strony, same strzały w płot.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:17:05 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 20:17:05 GMT 1
kurwa, podbijam bo widzę nieścisłość i kolejkowanie SIEBIE ale bez pierwszego miejsca dla siebie przecież ja ani na moment nie sugerowałem że tego Centaura chce odjebać dzisiaj no ta ale ludzie się wahaja, twój pewniak vs Centaur a Ty podbijasz post na Centaura wiedząc, że ludzie się wahaja i mogą zwajchować
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 20:17:36 GMT 1
Sorry Mozilla, ale na dzisiaj se już odpuść. Wrócisz jutro do tych postów i sam się z nich będziesz śmiać.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:20:38 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 20:20:38 GMT 1
kurwa, podbijam bo widzę nieścisłość i kolejkowanie SIEBIE ale bez pierwszego miejsca dla siebie przecież ja ani na moment nie sugerowałem że tego Centaura chce odjebać dzisiaj no ta ale ludzie się wahaja, twój pewniak vs Centaur a Ty podbijasz post na Centaura wiedząc, że ludzie się wahaja i mogą zwajchować ale ja już w tym momencie wszystko na temat Felietonistki napisałem i nie dał nic noweglz jednocześnie ze cztery razy jak przytoczyłem podkreślalem że musi zlecieć, a Ty mi tu dodajesz coś dziwnego bo zobaczylem mafijny post i napisałem że jest mafijny? jednocześnie robisz coś ekstremalnie obrazoburczego, czyli zrownujesz to że Felietonistka nie dawała argumentow na mnie a jednocześnie mówisz że ja na nią różnica jest taka że jej gra nie zmieniła się ani na jotę co podkreślalem, więc nic nowego nie mogłem dodać, a u mnie jest tuzin różnych myśli i zero reakcji
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:21:11 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 20:21:11 GMT 1
dla mnie olanie tego postu Centaura jest dopiero mafijne
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 20:22:36 GMT 1
Mi to się dziwnie czyta Smashera, który cokolwiek napiszę to ten ciśnie, że chujowe. Mocny tunel wszedł. Ja obiecuję, że przeczytam bez tunelu jeszcze raz tasiemca. Te ostatnie emocje będą ciekawe do analizy. Widać było w nich panikę przed śmiercią, ale ciężko w tym momencie powiedzieć, czy panika była miejska czy mafijna. Don Kichot zapewne do wyjebania. Nic nie reprezentował sobą, a jeszcze przekroczył limit jakimiś bzdurami, pokazując, że już się pogodził że to dla niego koniec gry.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:23:07 GMT 1
ogólnie dziś pytałem Forresta o argumenty na Felietonistke pytanie olał wczoraj pytałem Felietonistke o argumenty na Gumpa olala oni się tylko napierdalali, jak było dalej czasowo do linczu np. tuż po linczu na Chińczyku można się nawalać ale potem lepiej cicho, żeby ta Felio nie wypadła, żeby inny konsensus był ja nie jestem przekonany NATOMIAST mamy 7-2, czyli przy pudłach 5-2, 3-2 meczówka - 3 lincze Jeżeli trafimy co najmniej jednego w międzyczasie, no to 6-1, 4-1, 2-1 meczówka - 4 lincze W składzie Tasiemiec, Cenarius, Kichot imo jest 2 mafiozów, ale nawet jeśli będzie tylko jeden, mamy lincz zapasu Jeśli tasiemiec wyjdzie czerwony, będzie czas w razie czego i Gumpa sprawdzić chyba że coś pojebałem
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:25:31 GMT 1
A, jeszcze jedna rzecz Firefox - ta rozpiska Tasiemca, no nawet jeśli miałoby to być oddalanie linczu od siebie, no to zobacz, że on do pewnego momentu był mocnym kandydatem żeby polecieć, dopiero pod koniec te głosy sie rozeszły po Felietonistce i Kichocie, tam nie było pewności, że nie poleci Jakby poleciał jako czerwony, no to masz poradnik dla miasta jak nie linczować
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:26:19 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 20:26:19 GMT 1
A, jeszcze jedna rzecz Firefox - ta rozpiska Tasiemca, no nawet jeśli miałoby to być oddalanie linczu od siebie, no to zobacz, że on do pewnego momentu był mocnym kandydatem żeby polecieć, dopiero pod koniec te głosy sie rozeszły po Felietonistce i Kichocie, tam nie było pewności, że nie poleci Jakby poleciał jako czerwony, no to masz poradnik dla miasta jak nie linczować "Jakby poleciał jako czerwony, no to masz poradnik dla miasta jak nie linczować" co masz na myśli?
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 20:27:17 GMT 1
ogólnie dziś pytałem Forresta o argumenty na Felietonistke pytanie olał wczoraj pytałem Felietonistke o argumenty na Gumpa olala oni się tylko napierdalali, jak było dalej czasowo do linczu np. tuż po linczu na Chińczyku można się nawalać ale potem lepiej cicho, żeby ta Felio nie wypadła, żeby inny konsensus był ja nie jestem przekonany NATOMIAST mamy 7-2, czyli przy pudłach 5-2, 3-2 meczówka - 3 lincze Jeżeli trafimy co najmniej jednego w międzyczasie, no to 6-1, 4-1, 2-1 meczówka - 4 lincze W składzie Tasiemiec, Cenarius, Kichot imo jest 2 mafiozów, ale nawet jeśli będzie tylko jeden, mamy lincz zapasu Jeśli tasiemiec wyjdzie czerwony, będzie czas w razie czego i Gumpa sprawdzić chyba że coś pojebałem Podoba mi się ta kolejka. Tylko jeśli Tasiemiec czerwony to Kichot przede mną i będzie elegancko
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 20:29:47 GMT 1
ogólnie dziś pytałem Forresta o argumenty na Felietonistke pytanie olał wczoraj pytałem Felietonistke o argumenty na Gumpa olala oni się tylko napierdalali, jak było dalej czasowo do linczu np. tuż po linczu na Chińczyku można się nawalać ale potem lepiej cicho, żeby ta Felio nie wypadła, żeby inny konsensus był ja nie jestem przekonany NATOMIAST mamy 7-2, czyli przy pudłach 5-2, 3-2 meczówka - 3 lincze Jeżeli trafimy co najmniej jednego w międzyczasie, no to 6-1, 4-1, 2-1 meczówka - 4 lincze W składzie Tasiemiec, Cenarius, Kichot imo jest 2 mafiozów, ale nawet jeśli będzie tylko jeden, mamy lincz zapasu Jeśli tasiemiec wyjdzie czerwony, będzie czas w razie czego i Gumpa sprawdzić chyba że coś pojebałem Nie no, wycziluj. Przecież ja jestem miasto. Czemu mnie a nie Centuriona?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:30:54 GMT 1
A, jeszcze jedna rzecz Firefox - ta rozpiska Tasiemca, no nawet jeśli miałoby to być oddalanie linczu od siebie, no to zobacz, że on do pewnego momentu był mocnym kandydatem żeby polecieć, dopiero pod koniec te głosy sie rozeszły po Felietonistce i Kichocie, tam nie było pewności, że nie poleci Jakby poleciał jako czerwony, no to masz poradnik dla miasta jak nie linczować "Jakby poleciał jako czerwony, no to masz poradnik dla miasta jak nie linczować" co masz na myśli? No popatrz - leci w linczu czerwony Tasiemiec, a tam w jego notatkach masz pierwszych do linczu Kichota i Centaura imo to by była jasna wskazówka że tam siedzi co najmniej jeden miastowy chyba że uważasz, że mafia byłaby w stanie przyjebać takie reverse psychology na 5 minut przed linczem, żeby założyć, że padnie w linczu i wrzucić w kolejkę dwóch swoich
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:31:16 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 20:31:16 GMT 1
Adam Smasherjutro spróbuję to lepiej rozpisać, jak się wyśpię w końcu xd w sensie tę grę felio, tasiemiec, gump, jak to widzę
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:31:41 GMT 1
ja nie jestem przekonany NATOMIAST mamy 7-2, czyli przy pudłach 5-2, 3-2 meczówka - 3 lincze Jeżeli trafimy co najmniej jednego w międzyczasie, no to 6-1, 4-1, 2-1 meczówka - 4 lincze W składzie Tasiemiec, Cenarius, Kichot imo jest 2 mafiozów, ale nawet jeśli będzie tylko jeden, mamy lincz zapasu Jeśli tasiemiec wyjdzie czerwony, będzie czas w razie czego i Gumpa sprawdzić chyba że coś pojebałem Nie no, wycziluj. Przecież ja jestem miasto. Czemu mnie a nie Centuriona? No przecież zdążymy wszystkich mordzia, co się tak stresujesz
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 20:32:20 GMT 1
Adam Smasher Jako mafia nie dawałbym tyle kontentu. I swoim wierzganiem nie spowodowałbym linczu na Felietonistce. Dlaczego ani słowa o Sowie? E: Kiedy zeruje się licznik?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:32:48 GMT 1
Bo sowę mam w niewinnych
|
|