Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:33:14 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 20:33:14 GMT 1
"Jakby poleciał jako czerwony, no to masz poradnik dla miasta jak nie linczować" co masz na myśli? No popatrz - leci w linczu czerwony Tasiemiec, a tam w jego notatkach masz pierwszych do linczu Kichota i Centaura imo to by była jasna wskazówka że tam siedzi co najmniej jeden miastowy chyba że uważasz, że mafia byłaby w stanie przyjebać takie reverse psychology na 5 minut przed linczem, żeby założyć, że padnie w linczu i wrzucić w kolejkę dwóch swoich przecież wiesz, że na takie rozpiski się potem inaczej patrzy ostatnio Douglas do końca pisał, kto w mafii, jak czerwony padał, nawet po linczu, jak jeszcze tematu mu nie zablokowali xd w Discordowej egze jak padał, to pisał do końca Antura mafia tu to samo, tylko trochę szerzej
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:35:00 GMT 1
No popatrz - leci w linczu czerwony Tasiemiec, a tam w jego notatkach masz pierwszych do linczu Kichota i Centaura imo to by była jasna wskazówka że tam siedzi co najmniej jeden miastowy chyba że uważasz, że mafia byłaby w stanie przyjebać takie reverse psychology na 5 minut przed linczem, żeby założyć, że padnie w linczu i wrzucić w kolejkę dwóch swoich przecież wiesz, że na takie rozpiski się potem inaczej patrzy ostatnio Douglas do końca pisał, kto w mafii, jak czerwony padał, nawet po linczu, jak jeszcze tematu mu nie zablokowali xd w Discordowej egze jak padał, to pisał do końca Antura mafia tu to samo, tylko trochę szerzej No ale patrz - jeżeli zakładasz czerwonego Tasiemca, to zrobił dokładnie to, co ja pisałem, bo wtedy w dwójce Cenarius, Kichot nie może być dwóch mafiozów xD
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:36:35 GMT 1
Ale no poczytam jutro te momenty w których Felietonistka z Gumpem się napierdalali i spróbuję wydać osąd, na ile to dystansowanie się było autentyczne, a na ile staged
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:39:01 GMT 1
Swoją drogą Cenarius dużo lepsza reakcja na to jak zaproponowałem kolejkę, od Tasiemca, który zaczął chytrym okiem spoglądać w stronę Sowy
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:40:52 GMT 1
Natomiast ja z Tasiemcem mam problem bo nie umiem do końca czytać jego gry, najbardziej naturalny mi się wydawał jako Influencer, jako Losco wjebałem go do podejrzanych typów bezpośrednio przed tym jak padł w mordzie xD a tu miałem kilka zgrzytów które uznawałem za nienaturalne, więc ciężko powiedzieć
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:42:15 GMT 1
Ogólnie to na moment obecny Karaś, Mozilla i Sowa to jest mój core któego się trzymam i nie wiem, no tu by musiała jakaś turbo analiza na Sowę siąść żeby ją wykruszyć
To z jakim luzem dzisiaj wszedł posting chyba jest nie do zrobienia w mafii, to by był jakiś uber progres
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:42:33 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 20:42:33 GMT 1
Natomiast ja z Tasiemcem mam problem bo nie umiem do końca czytać jego gry, najbardziej naturalny mi się wydawał jako Influencer, jako Losco wjebałem go do podejrzanych typów bezpośrednio przed tym jak padł w mordzie xD a tu miałem kilka zgrzytów które uznawałem za nienaturalne, więc ciężko powiedzieć z nim to łatwiej, zobacz jak dziś go Sowa dopytała o tę nadwiedzę, że jestem niedoświadczony, a on zaczął w ogóle o czymś innym gadać xD o zakazie mety
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 20:43:18 GMT 1
Swoją drogą Cenarius dużo lepsza reakcja na to jak zaproponowałem kolejkę, od Tasiemca, który zaczął chytrym okiem spoglądać w stronę Sowy Serio widzisz mnie w mafii po tym wszystkim co się wydarzyło? Wierzysz w mafię ja-egze i takie rozwiązanie sprawy? Może i jestem trochę perfidny po tym co się okazało i powinienem skulić uszy, ale no kurła. Nie przeszłoby to jakbym był w takim duecie w mafii.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:44:02 GMT 1
Iau gra siebie imo, no być może do przeczytania jeszcze raz ale raczej też niewinny
Gumpa miałem jako mocno niewinnego ale nie podobała mi się dzisiaj ta jego mała aktywność, więc z tych 99.9% jak to pisał karaś, pewność na pewno o parę(naście?) punktów procentowych spadła
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:44:10 GMT 1
via mobile
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 19, 2023 20:44:10 GMT 1
Myślę, że gra Felietonistki wyglądała tak, a nie inaczej, bo albo koledzy z mafii mieli się na niej uniewinniać, jak napisał Firefox, albo grali tak słabo, że mu się odechciewało, a on już nie chce walić po swoich.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 20:44:31 GMT 1
Natomiast ja z Tasiemcem mam problem bo nie umiem do końca czytać jego gry, najbardziej naturalny mi się wydawał jako Influencer, jako Losco wjebałem go do podejrzanych typów bezpośrednio przed tym jak padł w mordzie xD a tu miałem kilka zgrzytów które uznawałem za nienaturalne, więc ciężko powiedzieć z nim to łatwiej, zobacz jak dziś go Sowa dopytała o tę nadwiedzę, że jestem niedoświadczony, a on zaczął w ogóle o czymś innym gadać xD o zakazie mety No ale ta nadwiedza się wiąże z metą. Czego Ty tu nie rozumiesz?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:46:09 GMT 1
Swoją drogą Cenarius dużo lepsza reakcja na to jak zaproponowałem kolejkę, od Tasiemca, który zaczął chytrym okiem spoglądać w stronę Sowy Serio widzisz mnie w mafii po tym wszystkim co się wydarzyło? Wierzysz w mafię ja-egze i takie rozwiązanie sprawy? Może i jestem trochę perfidny po tym co się okazało i powinienem skulić uszy, ale no kurła. Nie przeszłoby to jakbym był w takim duecie w mafii. Pisałeś, że wydaje ci się że padniesz, Felietonistka była twoim głównym kontrkandydatem, widziałeś, że zbierają się szable Mozilli, Karasia, Gumpa Tym czasem zamiast zagłosować na nią, to zagłosowaliście razem na Kichota - i mało brakło, żeby był remis, bo ja na 5 minut przed końcem miałem jeszcze na Kichocie głos Sam przyznasz, że może to jebać
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 20:46:38 GMT 1
Ale w sumie dzięki mojej heroicznej obronie w końcówce to poleciała mafia, więc w sumie nie aż tak chujowa edycja z mojej strony, jak mi się wcześniej wydawało. XD
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 20:48:01 GMT 1
Serio widzisz mnie w mafii po tym wszystkim co się wydarzyło? Wierzysz w mafię ja-egze i takie rozwiązanie sprawy? Może i jestem trochę perfidny po tym co się okazało i powinienem skulić uszy, ale no kurła. Nie przeszłoby to jakbym był w takim duecie w mafii. Pisałeś, że wydaje ci się że padniesz, Felietonistka była twoim głównym kontrkandydatem, widziałeś, że zbierają się szable Mozilli, Karasia, Gumpa Tym czasem zamiast zagłosować na nią, to zagłosowaliście razem na Kichota - i mało brakło, żeby był remis, bo ja na 5 minut przed końcem miałem jeszcze na Kichocie głos Sam przyznasz, że może to jebać No np. Centurion się zdeklarował na Kichota a zagłosował na mnie. A jeżeli miałem wybierać między moim podejrzanym, a moim raczej zielonym, to wiadomo, że wybrałem Kichota. Dla mnie lincz na Feli był zaskakujący. E: Czemu mogę pisać mimo iż przekroczyłem licznik? Kiedy się to kasuje?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 20:49:20 GMT 1
xD nie kasuje się, musisz sam pilnować
100, do zoba po mordzie
E: A kurwa nie ma dzisiaj xD to po 22
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 20:58:41 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 20:58:41 GMT 1
Pisałeś, że wydaje ci się że padniesz, Felietonistka była twoim głównym kontrkandydatem, widziałeś, że zbierają się szable Mozilli, Karasia, Gumpa Tym czasem zamiast zagłosować na nią, to zagłosowaliście razem na Kichota - i mało brakło, żeby był remis, bo ja na 5 minut przed końcem miałem jeszcze na Kichocie głos Sam przyznasz, że może to jebać No np. Centurion się zdeklarował na Kichota a zagłosował na mnie. A jeżeli miałem wybierać między moim podejrzanym, a moim raczej zielonym, to wiadomo, że wybrałem Kichota. Dla mnie lincz na Feli był zaskakujący. E: Czemu mogę pisać mimo iż przekroczyłem licznik? Kiedy się to kasuje? Co ty tu za farmazony jebiesz co? Powiedziałem, że mogę w Kichota jak 1-2 osoby się zadeklarują. No ty się zadeklarowałeś, ale sory, ty akurat to mało, jak widać słusznie uznałem że mało. Nie złamałem słowa, nikt inny się nie zadeklarował.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 21:00:13 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 21:00:13 GMT 1
No np. Centurion się zdeklarował na Kichota a zagłosował na mnie. A jeżeli miałem wybierać między moim podejrzanym, a moim raczej zielonym, to wiadomo, że wybrałem Kichota. Dla mnie lincz na Feli był zaskakujący. E: Czemu mogę pisać mimo iż przekroczyłem licznik? Kiedy się to kasuje? Co ty tu za farmazony jebiesz co? Powiedziałem, że mogę w Kichota jak 1-2 osoby się zadeklarują. No ty się zadeklarowałeś, ale sory, ty akurat to mało, jak widać słusznie uznałem że mało. Nie złamałem słowa, nikt inny się nie zadeklarował. Bartek Zmarzlik XD
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 21:00:56 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 21:00:56 GMT 1
Sory ale nie rozumiem
|