|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 22:31:57 GMT 1
więc wpadłem na pomysł stworzenia indeksu pierdolenia, uważam, że jest dużo chaosu i rozmemłania, więc taki indeks będzie wspaniałą metryką wspierającą dla tezy 'kto tu robi chaos'
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 22:32:32 GMT 1
tak, a o co chodzi? co to za dziwna spina Forrest? jestem podirytowany oczekiwaniami czasowymi w moją stronę i podminowywaniem effortu Don Kichot to wprost napisał że ja broniłem Felietonistkę, specjalnie to jeszcze wywołałem i nikt nawet nie podniósł tematu XD więc czuję się jakbym sam miał drogę na golgotę przejść przecież ja cię kurwa broniłem przy Mozillowej teorii, jakbyś miał losowo wybierać do kogo tu się o to przyjebać to byś lepiej trafił niż celując swoją frustrację akurat we mnie a to że subiektywnie wydawało mi się ciebie mało w temacie dzisiaj, no to już nic nie poradzę
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 22:37:07 GMT 1
no a jeszcze apropos wspólnej pracy - o której zagłosowałeś na Felietonistkę? ja głos na niej miałem od 19, od kiedy to zadeklarowałem mafiacorner.boards.net/post/69299/thread - tutaj rozmawiałem z Tobą dlaczego mamy dziwny obraz przedlinczowy cztery minuty później bezpośrednio wskazałem Tasiemcowi i zgromadzeniu kto może jak zagłosować, żeby Felietonistkę wyrzucić mafiacorner.boards.net/post/69305/threadpotem zaczęły się mecyje odnośnie a jednak na Centaura a jednak na Kichota i zbieranie mieczów przez obie ekipy tymczasem openmafia pokazuje tak: Prześliczna Felietonistka 5 Don Kichot , Robert Karaś , Firefox , Adam Smasher , Forrest Gump wcześniej gadaliśmy, że teoretycznie pokazuje w kolejności od pierwszego no nie wierzę, że Karaś oddał głos wcześniej niż ja, skoro de facto wyglądał jakby podejmował decyzję przed Barkowym spoczynkiem
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 22:38:20 GMT 1
jestem podirytowany oczekiwaniami czasowymi w moją stronę i podminowywaniem effortu Don Kichot to wprost napisał że ja broniłem Felietonistkę, specjalnie to jeszcze wywołałem i nikt nawet nie podniósł tematu XD więc czuję się jakbym sam miał drogę na golgotę przejść przecież ja cię kurwa broniłem przy Mozillowej teorii, jakbyś miał losowo wybierać do kogo tu się o to przyjebać to byś lepiej trafił niż celując swoją frustrację akurat we mnie a to że subiektywnie wydawało mi się ciebie mało w temacie dzisiaj, no to już nic nie poradzę a co ty taki delikatny, z kim mam rozmawiać, że mnie to wkurwia, jak nie z Tobą? jak zadawałem to pytanie, to miałem w głowie sedno mojego ostatniego postu, zapraszam do dyskusji
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 22:38:58 GMT 1
Karaś o której zagłosowałeś
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 22:39:23 GMT 1
no ja ostateczny głos oddałem jakoś na 5 minut przed końcem ^^ Miałem na Felietonistce jakoś od rana, potem zmieniłem na Kichota i z powrotem chwilę przed dedlajnem
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 22:43:20 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 22:43:20 GMT 1
to jest w kolejności
pięknie palisz argument, zanim ktoś to wyjął
ja zmieniałem między Tasiemiec a Felio z 3 razy
i mi pasuje kolejność
wszystko się zgadza
ja zmieniłem ostatecznie, jak Smasher napisał, że woli głosować z nami niż z Cenariusem na Kichota
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 22:43:57 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 22:43:57 GMT 1
"hmm po co on w mafii by to wyjmował ten Forrest faktycznie niewinny"
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 22:46:08 GMT 1
no też mi tak zajebało
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 19, 2023 22:51:49 GMT 1
@centurion, potwierdz jak bot pokazuje wyniki, kolejnosc czy losowe?
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 22:52:57 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 22:52:57 GMT 1
w ogóle nazywanie półboga elfów
Centaurem
ale by się Cenarius wkurwił
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 22:57:47 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 22:57:47 GMT 1
i Forrest wsiąkł
e Forrest zrób Glorfindela
ja będę kurwiszon
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 22:58:05 GMT 1
No Centaur w ogóle nie wykazuje żadnych wątpliwości mimo świetnego dnia Tasiemca, ja nie wiem co tu się dzieje no a to jest dobre pytanie w kontekście mecyjów linczowych Kichot jest pewnie mafią, ale nie umieszczam go w kolejce. To jest ten Twój jebany effort. No bo kolejka nie dotyczy Kichota. Jestem w stanie na niego zwajchować, ale ty będziesz kolejny misiu 20:51, Cenarius wykazuje ochotę na wajchę na Kichota ok w takim razie ja na Kichota 20:53, Felietonistka deklaruje Kichota idąc razem z Cenariusem Mogę zmienić na Kichota jak jeszcze 1-2 osoby się zadeklarują 20:55, Cenarius czeka na Kichotową reakcję Kurwa jak mam z Centaurem i Felietonistką wypierdalać Kichota to już wolę z Mozillą i Karasiem iść w Felietonistke 20:56, Smasher się odżegnuje i mówi wprost o Felietonistce Ja będę dupę ratować Kichotem. 20:56, Tasiemiec nie ma wyboru? teoretycznie i mówi o ratowaniu dupy Kichotem ale przecież jak by nie liczył, to musiał wiedzieć, że Felietonistka ma więcej głosów, a głosy z niego zeszły 20:56, ostatnia próba Centaurowa Ja bym mógł ale nie przejdzie dzisiaj z tego co widzę 20:58, Smasher stwierdza, że nie 20:58, Tasiemiec zostaje przy Kichocie (???) 20:59, Cenarius pyta, czy nikt w Kichota, mimo, że przecież mógł być właściwie pewny, że Iau na niego głosuje, głosuje na niego Felietonistka i głosuje na Kichota też Tasiemiec CO SIĘ WIĘC DZIEJE Prześliczna Felietonistka 5 - Don Kichot , Robert Karaś , Firefox , Adam Smasher , Forrest Gump Don Kichot 3 - Iauctagnhy'otl , Tasiemiec Uzbrojony , Prześliczna Felietonistka Tasiemiec Uzbrojony 2 Sowa Mądra Głowa , Cenarius 1. Głos Sowy w powietrze. 2. Głos Cenariusa kurwa totalnie wyrachowany. Przecież w tym momencie miał trzy osoby pewne na Kichocie, a on pytał i pytał i pytał. Z zadeklarowanych mógł być pewien, że na Felietonistce będzie 5. Wiedział, że JEŚLI TYLKO ON ZWAJCHUJE NA KICHOTA, TO KICHOT NIE UMRZE. NIE PODJĄŁ WIĘC RYZYKA. Przecież cały ten posting wyglądał jakby był ślepy na deklaracje osób spoza Felietonistkowego kręgu. 3. Głos Tasiemca - nie umiem tego ocenić, to go jednocześnie oczernia i wybiela. Z jednej strony mógł faktycznie uważać pod wpływem lekkiej paranoi, że może zlecieć, z drugiej strony z deklaracji czysto wychodziło, że będzie pięć głosów na Felietonistkę. Notabene Felietonistka bardzo chciała storpedować jakiekolwiek próby kalkulacji tego na forum publicznym: Gump po chuj przewidujesz głosy skoro i tak nie polecisz i nie jesteś w mafii? Z drugiej strony przecież mafia na pewno potrafiła to policzyć lepiej I TYM BARDZIEJ wiedziała, że Felietonistka zleci. Smasher wyraził się jasno, ja wyraziłem się jasno, Don Kichot mówi, że w ogóle on tę Felietonistkę obalił, a Firefox deklarował głos już wcześniej. Po chuj mafijny Tasiemiec w ogóle robiłby jakieś szacher-macher z Centaurem? Skoro ten sam Centaur wygląda na wyrachowanego skurkowańca, który doskonale zdaje sobie sprawę, że dopóki ktoś z piątki głosujących nie zejdzie z Felietonistki, to nie ma w jego przypadku sensu głosowania na Kichota. 4. Tunnel vision Firefoxa - skąd to się wzięło? Przecież z rozkładu głosów ewidentnie wyglądało na to, że leci Felietonistka i jest zaklepana. Przywołuję jeszcze raz - dwa cele i dwie wajchy, Centaurowa i Kichotowa. W Centaura nikt nie poszedł, w Kichota poszły dwie osoby. Wystarczyłoby mi, żebym poszedł w Don Kichota i wówczas co mamy? Co najmniej remis między Felietonistką, a Kichotem. PONADTO jeśli wówczas Tasiemiec poszedłby za mną, to mamy lincz na Don Kichocie. Jak to się więc ma do teorii mafii Tasiemiec - Gump - Felietonistka, skoro taka mafia mogłaby NA LUZIE KURWA zejść w Don Kichota i odpalić go? Co to kurwa są za kocopoły? No właśnie. Co to są za kocopoły. ja mam na felio Centaura bym dziś nie chciał Ja właśnie nie mam tam feelingu zajebanie się w akcji tylko podążania za miejskimi prądami Tylko no właśnie to leci za prądem, a nie go tworzy były takie momenty i go to obciążało że progresja się dziwna robiła, i ktoś trafiał z niewinnych do odwalenia
ale tak, jak mówiłem, rzucił dziś takie teksty, że dostałem wątpliwości myślę, że warto mu dać jeden cykl z mniejszą presją, skoro mówi, że inaczej gra pod presją/będąc na świeczniku
ja mam głos na Felio i Wam też polecam wczoraj prosiłem go o argumenty na Gumpa, to odmówił nie dążył do linczu swoich podejrzanych nie bronił Chińczyka zignorował Karasia o głowę pod topór spędziłem właśnie pół godziny na czytaniu capibary, Kichota i Łasucha i kurwa nie wiem ogólnie, gdy był niewinny, to ten poziom analiz był o tonę wyższy, ale ta, choć nie na temat, nie była aż tak zła, ogólnie jako capibara takiej nie pierdolnął ta capibara pisała same naturalne, odważne, fajne posty Łasuch był dociekliwy i pchał swoje typy do końca, starał się, robił pracę domową jeszcze grałem z nim w Zapoznawczej (miasto), to wysmażył na mnie paszkiwila na pięć stron A4, a tu dał takie coś liche jeszcze te prace domowe od Cieniutkiego + przygotowanie fake claimu w ogóle gość robi wszystko, żeby nie paść, a tu się wylimitował i fajrant, w mieście ma full woli życia, w mafii gada o swojej śmierci w tej freakowej to też unikał gry i biadolił, że za styl linczują i próbował przeczekać tak 75% bym dał tu ma mafię ale po ponownym przeczytaniu Felietonistki i argumentach Karasia i Forresta i że nie zrobiła Czesiowiska, daję Felio chyba więcej, 80+? pozmieniało się u mnie od rana Cenariusa bym nie chciał na ten moment linczować no u mnie Firefox -50% w tym momencie, jeśli Centaur jest w mafii
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 22:59:55 GMT 1
to jest w kolejności pięknie palisz argument, zanim ktoś to wyjął ja zmieniałem między Tasiemiec a Felio z 3 razy i mi pasuje kolejność wszystko się zgadza ja zmieniłem ostatecznie, jak Smasher napisał, że woli głosować z nami niż z Cenariusem na Kichota aha, między Tasiemcem? ani razu kurwiu nie deklarowałeś głosu na Tasiemca a przypierdalasz się do mnie zarzutami z kosmosu, bo ja się zadeklarowałem na Felio i to trzymałem jbc ja Cenarius o tobie nie zapomniałem, mam zamiar cię poczytać przed linczem tylko w robocie ciężary chwilowo i wpadam tylko na jakiś live posting jak mam chwilę a ja muszę odpocząć, bo mi mózg paruje mam wrażenie, że przez to, że kisimy się 48h bez nowych informacji, to mi overthinking wjeżdża, w robocie ciągle myślę o wszystkich graczach z perspektywy miasto/mafia i mam odpały nie chce mi się dzisiaj gadać z Cenariusem, bo uważam, że jego i Felio trzeba zostawić i pogadać jutro jestem zdecydowany w Kichota, mam wrażenie, że on momentami nawet nie udaje wcześniej pisałeś o Kichocie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 23:02:18 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 23:02:18 GMT 1
Forest jak ty byś miał głos gdziekolwiek indziej poza Felietonistką, to swoją wiarygodność w tej edycji mógłbyś spuścić w kiblu
Więc ten argument jest inwalidą
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 23:02:31 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 23:02:31 GMT 1
przed linczem Tasiemiec zaczął odkurwiać mafijny festiwal
wiedziałem, że muszę doprowadzić do tego by padł Felio albo Tasiemiec
dlatego starałem sie odwodzić od Cenariusa, bo Felio i Tasiemiec kleili mi się z Tobą, ale chciałem wyjść z tym po linczu, żeby nie zdradzić, że wiem za szybko i obserwować
padnięcie Felio nie było pewne, sam mówisz, że mógł być Remis z Kichotem
na tamtej moment widziałem i teraz widzę mafię Forrest/Tasiemiec
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 23:03:23 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 23:03:23 GMT 1
tłumacz się z głosu na ostatnią chwilę
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 23:04:06 GMT 1
przed linczem Tasiemiec zaczął odkurwiać mafijny festiwal wiedziałem, że muszę doprowadzić do tego by padł Felio albo Tasiemiec dlatego starałem sie odwodzić od Cenariusa, bo Felio i Tasiemiec kleili mi się z Tobą, ale chciałem wyjść z tym po linczu, żeby nie zdradzić, że wiem za szybko i obserwować padnięcie Felio nie było pewne, sam mówisz, że mógł być Remis z Kichotem na tamtej moment widziałem i teraz widzę mafię Forrest/Tasiemiec mógł być remis półmózgu spowodowany przeze mnie i Tasiemca, przez nikogo innego więc skoro ja z Tasiemcem jestem w mafii według Ciebie, to jak miało nie być pewne? ja wiem, że to sexi mieć teorię i uwierzyć w swoją wielkość ale ma ona tonę luk
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 19, 2023 23:05:34 GMT 1
Kurwa - czytam Montiego i mysle sobie - no fajnie, udowodnil ze Cenarius mafia Kurwa - czytam Firefoxa i mysle sobie - kurwa, zajebisty ten Monciarz
eeeeech
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 23:05:35 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 23:05:35 GMT 1
tłumacz się z głosu na ostatnią chwilę
|
|