|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 23:05:39 GMT 1
tłumacz się z głosu na ostatnią chwilę oddałem głos wtedy kiedy zadeklarowałem a jak masz zamiar mi pisać jak Antura to wypierdalaj śmieciu zajebany, bo ja nie będę grał w grę która opiera się tylko na mówieniu jaki jestem, jaki mam charakter i atakowaniu mnie od D1 przeinaczonymi faktami to tłumacz się to jest kurwa ruch mafiuszki i uważam, że śmieciem jesteś bez odbioru
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 23:06:02 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 19, 2023 23:06:02 GMT 1
człowieku ta teoria przechodziła w praktykę na moich oczach
jak ta scena z V jak Vendetta jak domino się układały
Karaś: nagania na felio podając argumenty Firefox: mówi, że idzie w Felio i trzymać Centaura
Gump: analizuje firepowery, wytyka posty Cenariusa
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 19, 2023 23:06:22 GMT 1
A bot faktycznie moze pokazywac w kolejnosic, bo ja po linczu na Koreanczyku prawie od razu dalem na Kichota i moj glos stoi 1 cóż
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 23:07:45 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 19, 2023 23:07:45 GMT 1
tłumacz się z głosu na ostatnią chwilę oddałem głos wtedy kiedy zadeklarowałem a jak masz zamiar mi pisać jak Antura to wypierdalaj śmieciu zajebany, bo ja nie będę grał w grę która opiera się tylko na mówieniu jaki jestem, jaki mam charakter i atakowaniu mnie od D1 przeinaczonymi faktami to tłumacz się to jest kurwa ruch mafiuszki i uważam, że śmieciem jesteś bez odbioru Ojej, ale no to jest jakiś wybuch z dupy Pierdolnięcie z armaty w twierdzy Kłodzko w odpowiedzi na rozsądne pytanie
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 19, 2023 23:09:09 GMT 1
Na KOreanczyku mam 2 głos, zastanawiajace, tak duzo ludzie rotuja albo pozno glosuja? Prawie caly czas mialem glos na Kichocie, ale gdy napisalem ze daje KIchotowi +1 dzien na wykazanie sie (nie wiem o ktorej godiznie) to wtedy zmienilem na Koreanczyka ale nie wiem kiedy to bylo bo tego postu znalezc nie moge
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 23:19:40 GMT 1
oddałem głos wtedy kiedy zadeklarowałem a jak masz zamiar mi pisać jak Antura to wypierdalaj śmieciu zajebany, bo ja nie będę grał w grę która opiera się tylko na mówieniu jaki jestem, jaki mam charakter i atakowaniu mnie od D1 przeinaczonymi faktami to tłumacz się to jest kurwa ruch mafiuszki i uważam, że śmieciem jesteś bez odbioru Ojej, ale no to jest jakiś wybuch z dupy Pierdolnięcie z armaty w twierdzy Kłodzko w odpowiedzi na rozsądne pytanie Nie widziałem jeszcze mafii, która na początku gadałaby między sobą o planie 'ja zacznę później, poczekam jak się rozwinie'. to jest dopiero manipulacja i wykorzystanie mojej emocjonalności do tego, żeby pokazać mnie w zlym świetle, ponadto w oparciu o nieprawdziwe dane nie wierze, że zrobiłby to miastowy Firefox, a to było na pewno bardzo wyrachowane ze strony Zmarzlika i jestem pewien, że zaplanowane oddałem głos wtedy, kiedy deklarowałem, o 19:42, jest to oczywiście do udowodnienia przez MG i Centaura w momencie, kiedy zostanie wykazane, że openmafia nie bierze pod uwagę kolejności głosów dlatego uważam, że Firefox po prostu chce mnie udupić, bo nie wyszło to Felietonistce, a że są razem w mafii, to bez problemu może wykorzystać fakt, że egze perfidnie nie chciał podawać nic na mnie do tego, żeby jeszcze bardziej zmanipulować
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 23:20:55 GMT 1
wskazywałem wcześniej, Firefox nawet przez moment nie deklarował głosu na Tasiemca
najpierw był Kichot, potem była dwa razy Felietonistka
tymczasem mówi, że trzykrotnie zmieniał między Tasiemcem, a Felietonistką
|
|
|
Post by lowrider on Sept 19, 2023 23:24:22 GMT 1
tłumacz się z głosu na ostatnią chwilę oddałem głos wtedy kiedy zadeklarowałem a jak masz zamiar mi pisać jak Antura to wypierdalaj śmieciu zajebany, bo ja nie będę grał w grę która opiera się tylko na mówieniu jaki jestem, jaki mam charakter i atakowaniu mnie od D1 przeinaczonymi faktami to tłumacz się to jest kurwa ruch mafiuszki i uważam, że śmieciem jesteś bez odbioru kurwa proszę mi nie robić śmietnika z tematu bitewny foruming bitewnym forumingiem, ale z zachowaniem granic
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 23:25:42 GMT 1
nie baw się z konfederacją tylko kwestie techniczne wyjaśnij, bo jest tu mafioza do zmasakrowania
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 19, 2023 23:25:56 GMT 1
+1
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 19, 2023 23:26:33 GMT 1
A Monti to faktycznie bedzie wygladał jak swoj avatar - najpierw pierwszy upadek na krzyżu przez Iau, potem drugi upadek na krzyżu przez Sae-De-Su, teraz trzeci upadek na krzyzu przez... kurwa.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 23:30:26 GMT 1
jestem autentycznie zmęczony tym, że zamiast grać w grę muszę się bić z zarzutami o mój charakter (fałszywymi), manipulację (fałszywymi, ale przez mafiozę, więc ok), a teraz kwestie techniczne (domniemuję że przez mafiozę, więc na ten moment ok)
imo nie tędy droga, bo zamiast se fajnie grać w gierkę, to zaczynamy robić VR z mafii i jest to ultra-męczące
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 23:30:59 GMT 1
więc może faktycznie zaraz się wypierdolę na głupi ryj i spadnę z rowerka mafijnego na zawsze, a mogłem łowić krewetki
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 23:39:03 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 23:39:03 GMT 1
przepraszam Cię Zmarz niezależnie od Twojej przynależności
ale zobaczymy kto brat a kto wróg
|
|
|
Post by lowrider on Sept 19, 2023 23:43:30 GMT 1
Ogłoszenie Opierając się empirycznie na trzech dotychczasowych głosowaniach: Kolejność głosów wyświetlona przez bota nie jest w pełni kolejnością chronologiczną.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 23:44:50 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 23:44:50 GMT 1
nie powiem tłumacz się, ale teraz możemy rozmawiać
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 23:51:55 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 23:51:55 GMT 1
czy ktoś mógł to wiedzieć?
tylko Centaur
czy Firefox w mafii z Felietonistka mógł wykorzystać taki argument wierząc, że kolejność jest chronologiczna co było mówione przez graczy w poprzednich grach? tak
czy miastowy Firefox mógłby nagle zrzucić wszystko w co wierzy i uwierzyć, że jest alfa i omega i ma cała mafię? według mnie nie
czy miastowy Firefox pisałby, że głosuje na Kichota, potem dwa razy że na Felietonistke a jako argumentu za swoją teoria uzylby twierdzenia, ze w międzyczasie zmieniał trzy razy na tasiemca o którym nie pisał? może
ale czy miastowy Firefox jednocześnie z powyższym nie wziąłby za pewnik mojego zapewnienia że zagłosowałem od razu przy deklaracji? nie wierzę że nie
skala manipulacji jest zbyt duża żebym uwierzył że wyknuł to sam, a nie razem z Felietonistka
jak wyszłoby 'Monti - niewinny' to zrzuciłby na bota
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 19, 2023 23:52:15 GMT 1
Jakbysmy grali w nastepna edycje, to bys umial odwzorowac to co tutaj zagrales jako miasto Monciarz?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 19, 2023 23:57:36 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 23:57:36 GMT 1
nie wierzę że jeszcze trafi się edycja gdzie będzie taki splot okoliczności uderzających w moje elementarne poczucie sprawiedliwości
więc nie, nie sądzę że to w ogóle jest do odwzorowania
i nie wierzę że cyborg z pamięcią Zmarza użył 'tlumacz sie' w jakimkolwiek innym celu niż wywołanie tilta wiedząc że w połączeniu z manipulacja mi to wyprowadzi cios na który odpowiem dwa razy mocniej
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 0:04:20 GMT 1
No cóż, mogl sprawdzac relacje na biezaco.
Ja sam uzylem wobec Ciebie tlumacz sie w ramach tego ze Gary (albo ktos inny), zazwyczaj na starcie uzywa tego tekstu do jakichs durnych wydarzen, wiec chcialem odcykać pozycje w Bingo mafijnym, a tam to tylko eskalowalo głupawa wymiane zdan miedzy nami ;d
jak mowia te porady filozoficzne? Nie zwalaj czegos na zla karte, zwalaj na partactwo ;d ale tutaj jest mafia, i to problem
dziekuje za odp
|
|