|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 15:18:38 GMT 1
na moment obecny najbliżej mi do stwierdzenia, że trzeba sprawdzić Tasiemca, sorry mordo, nothing personnel ale podskórnie mam wrażenie, że z trójki ty, Kichot, Cenarius tu jest największa szansa na trafienie
no i w zależności od koloru lecimy dalej - jak jest trafiony zatopiony to i obu pozostałych gagatków zdążymy sprawdzić
a jak pudło, to imo czym prędzej trzeba myśleć co dalej, bo na czutkę to oni dwaj średnio mi się razem dodają w mafii
chyba że Egze był taki zrezygnowany bo dostał do mafii znowu nieprzewidywalnego Czueka, a dodatkowo podrdzewiałego mafijnie Njaya xD ale to tak rzucam w powietrze, w kontrze do teorii Mozillowej mafii turbo plejsowej
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 20, 2023 15:29:58 GMT 1
Forrest Gump brakuje mi inicjatywy z twojej strony dzisiaj mocno no wytłumaczenie masz mniej więcej w ostatnim poście, mam wrażenie, że wszyscy balansujemy przez to, że rozkład jest na cztery osoby, Karaś NIE PROWADZI (zresztą nie powinien kurwa, nie ma nic poza softem), a powstał jakiś pomniejszy circlejerk plus podejrzani paradoksalnie w tym momencie mam wrażenie, że rozkład firepower (firepower, nie niewinności) jest taki Karaś Smasher Firefox Gump Iau Sowa Centaur Felietonistka Don Kichot Tasiemiec kolejność w grupach przypadkowa no to de facto grupa z dołu powinna mieć JASNE STANOWISKO, a grupa z góry powinna ze wsparciem Karasia rozważać za i przeciw a się rozmemłaliśmy nie wiem jak ocenić Centaura, bo z jednej strony jest totalnie nieskonkretyzowany, siada na płocie i czeka na outcome z drugiej strony jednocześnie wyraża jakby chęć do dyskusji, nie unosi emocjami, czyli jednocześnie w zgodzie ze swoją metą, ale też powiedzmy w zgodzie z jakimś archetypem mafiozy stanów średnich nie pasuje mi tylko ten fragment co firefox napisał, że 'inaczej gra będąc pod presją/na świeczniku' no moim zdaniem na świeczniku siedzi cały czas, tylko ten świecznik się rozwalił na czwórkę graczy w tym momencie I NIKT nie próbuje w tym momencie wziąć lejców w swoje dłonie (ja też, przyznaję, ale nie wiem co jeszcze mógłbym napisać o Felietonistce), nawet ten Iau co Don Kichota wręcz włóczył końmi po podwórzu - nic no nie pasuje mi to ale może mafia zdaje sobie sprawę, że rozkład głosów nie jest tak oczywisty jak sugeruje to Tasiemiec i może liczą na jakiś dobry rzut no bo czyj głos da się przewidzieć? ja - Felietonistka Iau - Don Kichot Sowa - Tasiemiec Firefox - Felietonistka Czy to jest faktycznie wytłumaczenie wątpliwości Smashera? Mnie wygląda na zmianę tematu.
To chyba w złym świetle stawia i mnie i Sowę XD Mnie? Niby dlaczego?
ogólnie dziś pytałem Forresta o argumenty na Felietonistke pytanie olał wczoraj pytałem Felietonistke o argumenty na Gumpa olala oni się tylko napierdalali, jak było dalej czasowo do linczu np. tuż po linczu na Chińczyku można się nawalać ale potem lepiej cicho, żeby ta Felio nie wypadła, żeby inny konsensus był Z perspektywy czasu, nieobecność Felietonistki w dniu linczu na Oh Dae Su wygląda na taktyczną. Gump też jest mało obecny w tej edycji.
to jest jakieś dziwne va banque i ja idę serio odpocząć bo nie rozumiem No to jak przez większość tej edycji. no wytłumaczenie masz mniej więcej w ostatnim poście, mam wrażenie, że wszyscy balansujemy przez to, że rozkład jest na cztery osoby, Karaś NIE PROWADZI (zresztą nie powinien kurwa, nie ma nic poza softem), a powstał jakiś pomniejszy circlejerk plus podejrzani paradoksalnie w tym momencie mam wrażenie, że rozkład firepower (firepower, nie niewinności) jest taki Karaś Smasher Firefox Gump Iau Sowa Centaur Felietonistka Don Kichot Tasiemiec kolejność w grupach przypadkowa no to de facto grupa z dołu powinna mieć JASNE STANOWISKO, a grupa z góry powinna ze wsparciem Karasia rozważać za i przeciw a się rozmemłaliśmy No ja się dziwię że ten twój firepower nie jest on par z Karasiem dzisiaj Miałeś mieć wczoraj dzień odpoczynku ale mam wrażenie że ci się przedłużył do 48 godzin trochę Hehe.
różnica jest taka że jej gra nie zmieniła się ani na jotę co podkreślalem, więc nic nowego nie mogłem dodać, a u mnie jest tuzin różnych myśli i zero reakcji Chciałbym zobaczyć ten tuzin różnych myśli.
Swoją drogą Cenarius dużo lepsza reakcja na to jak zaproponowałem kolejkę, od Tasiemca, który zaczął chytrym okiem spoglądać w stronę Sowy Serio widzisz mnie w mafii po tym wszystkim co się wydarzyło? Wierzysz w mafię ja-egze i takie rozwiązanie sprawy? Może i jestem trochę perfidny po tym co się okazało i powinienem skulić uszy, ale no kurła. Nie przeszłoby to jakbym był w takim duecie w mafii. A Egze nie miał powodu prowokować strzał snajpera w discordowej, bo mafiozi stanowili 2/3 potencjalnych strzałów. Desperackie czasy wymagają desperackich kroków.
Myślę, że gra Felietonistki wyglądała tak, a nie inaczej, bo albo koledzy z mafii mieli się na niej uniewinniać, jak napisał Firefox, albo grali tak słabo, że mu się odechciewało, a on już nie chce walić po swoich. Dodam, że jeśli Felietonistka była w mafii z Gumpem, to na mafijnym mogli się na śmierć pożreć i stąd też ich znikomy entuzjazm do tej edycji. W tym konflikcie Tasiemiec mógł służyć raz jednej, raz drugiej stronie jako żywa tarcza, co tłumaczyłoby jego skołowanie na początkowym etapie rozgrywki.
Felietonistka bez Szpiega, w mafii grube ryby. Kichot chyba nie może mieć Szpiega, "fortelowo" mógłby go dostać Cenarius, ale ja zakładam, że ma go Tasiemiec/Gump. Doskonałe spostrzeżenia, zgadzam się z nimi w stu procentach. Zostało nam 2 mafiozów, jednym z nich jest szpieg, w związku z tym lepiej jest szukać mafiozy, który może być zarówno szeregowym mafiozą, jak i szpiegiem, niż takiego, który może być tylko szeregowym mafiozą. Mafia wybierała szpiega do 1. linczu. Don Kichot poleciałby w pierwszym linczu, gdyby Szugorat sam nie storpedował swojej pozycji. Zakładam, że mafia chciałaby ze Snajpera uzyskać przynajmniej 3 sprawdzenia, a to oznacza przeżycie 4 linczów. Czy gra Cenariusa, będąc w mafii, coś takiego rokowała? Mam wątpliwości. Podejrzewam, że 2 dnia sprawdzili Silverhanda i dlatego zginął, więc od 2 linczu walka o przeżycie szpiega nie była już takim priorytetem. Czy widzimy, by Cenarius sobie trochę odpuścił, albo zeszła z niego presja? Raczej nic takiego nie przychodzi mi do głowy. Jeśli więc mafia nie dała szpiega Felietonistce, to kto by go udźwignął, by przeżyć z nim przynajmniej 4 lincze? Tasiemiec i Gump to najsensowniejsze odpowiedzi, dalej są Smasher, Ioktany i Firefox.
132. strona skończona, czytam dalej.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 15:33:08 GMT 1
No ja jestem skłonny tego Kichota na czutkę uniewinnić. Dalej wczorajszy dzień widzę tak, że mafia chciała go wjebać pod lincz. Szkoda tylko, że Czuek to nie kurwiszon (przynajmniej nie w tym znaczeniu ) i to uniewinnienie niekoniecznie przesądzi o wygraniu gry. No ale dalej mamy 3 lincze. Czy możliwe, że w gronie Tasiemiec, Centaur, Iau nie ma mafiozy? Jeśli Kichot niewinny, to nie wyobrażam sobie tego. Ok, 1 misclear to z trudem przyjmę do wiadomości. Ale 2? No nie ma chuja.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 15:35:11 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 20, 2023 15:35:11 GMT 1
sowa mi podjumala indeks pierdolenia
ale pytanie - czy ty przywołujesz swoje posty w tej ostatniej sekwencji, czy się cytowanie zjebało?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 15:36:09 GMT 1
No ja jestem skłonny tego Kichota na czutkę uniewinnić. Dalej wczorajszy dzień widzę tak, że mafia chciała go wjebać pod lincz. Szkoda tylko, że Czuek to nie kurwiszon (przynajmniej nie w tym znaczeniu ) i to uniewinnienie niekoniecznie przesądzi o wygraniu gry. No ale dalej mamy 3 lincze. Czy możliwe, że w gronie Tasiemiec, Centaur, Iau nie ma mafiozy? Jeśli Kichot niewinny, to nie wyobrażam sobie tego. Ok, 1 misclear to z trudem przyjmę do wiadomości. Ale 2? No nie ma chuja. Uważam, że jest co najmniej jeden.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 15:38:26 GMT 1
Felietonistka bez Szpiega, w mafii grube ryby. Kichot chyba nie może mieć Szpiega, "fortelowo" mógłby go dostać Cenarius, ale ja zakładam, że ma go Tasiemiec/Gump. Doskonałe spostrzeżenia, zgadzam się z nimi w stu procentach. Zostało nam 2 mafiozów, jednym z nich jest szpieg, w związku z tym lepiej jest szukać mafiozy, który może być zarówno szeregowym mafiozą, jak i szpiegiem, niż takiego, który może być tylko szeregowym mafiozą. Mafia wybierała szpiega do 1. linczu. Don Kichot poleciałby w pierwszym linczu, gdyby Szugorat sam nie storpedował swojej pozycji. Zakładam, że mafia chciałaby ze Snajpera uzyskać przynajmniej 3 sprawdzenia, a to oznacza przeżycie 4 linczów. Czy gra Cenariusa, będąc w mafii, coś takiego rokowała? Mam wątpliwości. Podejrzewam, że 2 dnia sprawdzili Silverhanda i dlatego zginął, więc od 2 linczu walka o przeżycie szpiega nie była już takim priorytetem. Czy widzimy, by Cenarius sobie trochę odpuścił, albo zeszła z niego presja? Raczej nic takiego nie przychodzi mi do głowy. Jeśli więc mafia nie dała szpiega Felietonistce, to kto by go udźwignął, by przeżyć z nim przynajmniej 4 lincze? Tasiemiec i Gump to najsensowniejsze odpowiedzi, dalej są Smasher, Ioktany i Firefox. Weź mi wytłumacz, skąd Ci się wzięły 3 sprawdzenia oraz kogo i po co szpieg miałby sprawdzać po zabiciu deta. Edit: sowa mi podjumala indeks pierdolenia ale pytanie - czy ty przywołujesz swoje posty w tej ostatniej sekwencji, czy się cytowanie zjebało? Tak, on przywołuje swoje posty i się do nich pałuje. Częściowo wyszło chujowo, bo się zakręcił z nieznajomością regulaminu, natomiast trochę racji ma - jak szpiegiem nie był egze, to albo w mafii jest ktoś z porównywalną pozycją, albo to był jakiś turbo-plejs. Ale to prędzej wtedy widzę w mafii Sowę, która ten temat otwiera niż Kichota ze szpiegiem na sobie.
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 15:40:07 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/69693Minus. Suchy post i podstawa pod danych graczy. mafiacorner.boards.net/post/69662Minus. Co to za dretwe "polecam CI myslec co jak polece jako niewinny". Wyluzowany mafiozo. mafiacorner.boards.net/post/69618/threadMinus. Suche spokojne logiczne tlumaczenie idealnie pod Garego. mafiacorner.boards.net/post/69604/threadMinus. Na to akurat znamy odpowiediz. mafiacorner.boards.net/post/69602/threadPlus. KOnkretne punktowanie. mafiacorner.boards.net/post/69600/threadMinus. Nie jestem optymistycznie nastawiony hehe. mafiacorner.boards.net/post/69593/threadMinus. Iks de. Whatsa doing fellow townmembers. mafiacorner.boards.net/post/69586/threadPlus. Odpowiednia chillera. Ale to akurat mafijno-łuczykowe, wiec powinien byc minus. mafiacorner.boards.net/post/69584/threadMinus. Wyrachowana przewrócona gra. A po przewróceniu gry po X czasie reflekjsa ze nie jest optymistyczny (czytam od tylu). lul mafiacorner.boards.net/post/69583/threadMInus. Progresowanie suche w opór. mafiacorner.boards.net/post/69579/threadPlus. Bo przeoczony post. Minus. "Ten fakt nie swiadczy o tym ze jestem mafijny/niemafijny" xD jezeli jestes niemafijny to wszystko o tym swiadczy lol mafiacorner.boards.net/post/69579/threadNeutral. mafiacorner.boards.net/post/69452/threadJAK WIDAC - mimo suchych emocjonalnych chłodnych postow Łuczyka, POTRAFI OKAZYWAC EMOCJE! Co ciekawe, we wszystkich poprzednich postach nie pokazuje emocji tylko jest szorstki i z nich kurwa wyprany. Tutaj dostal autentycnzie dzialajaca kare i to jest troche off-game - to potrafi nagle pokazac jakas MOCNIEJSZA REAKCJE. Ale tutaj nie musi klamac. Lol SUPER WIELKI MINUS WZGLEDEM INNYCH POSTÓW mafiacorner.boards.net/post/69442/threadMinus. Czemu moge pisac mimo przekroczena psotów KURWA IKS DE mafiacorner.boards.net/post/69441/threadPlus. Normalne emocje i normalny post. Takich chcialbym wiecej bez wyprania/udawanego iks de/i tak dalej. mafiacorner.boards.net/post/69439/threadMinus. Mafijne tlumaczenie. mafiacorner.boards.net/post/69436/threadMinus. Co to za blagalny ton. mafiacorner.boards.net/post/69426/threadPlus. (Biorac pod uwage Luczykowanie) Ale to zarazem tanie odwolywanie sie do latwo wygranych gierek jako mafia, gdzie Luczyk nie musial. No teraz by MUSIAL. Wiec to kurwa nie mowi nam nic w ramach tej gry, tylko tyle, ze tutaj musialby sie bardziej postarac co byc moze robi. mafiacorner.boards.net/post/69421/threadJestem miasto. Nie klamie. Luczyk nigdy by czegos takiego nie zrobil. mafiacorner.boards.net/post/69411/threadxd chyba nie bylo mu do smiechu po czasie jak pokazuje dzisiejsza sytuacja mafiacorner.boards.net/post/69409/threadNo akurat zamykanie mordy to zawsze zle dla miastowego. mafiacorner.boards.net/post/69399/threadALE ALE - placzliwy post mafiacorner.boards.net/post/69393/threadJestem miasto (znowu). Nie klamie, naprawde. mafiacorner.boards.net/post/69389/threadAU-TEN-TYCZNIE sie czuje. Rozumiecie a-u-t-e-n-t-y-c-z-n-i-e. ALez EGZALTACJA UCZUCIA! Tak ciezko mafiozom o to. mafiacorner.boards.net/post/69387/threadMarna sucha refleksja. mafiacorner.boards.net/post/69383/threadHEHE IKS DE FELLOW KIDS OJEJKU NIE WYSZLO mafiacorner.boards.net/post/69373/threadRelatywnie na plus mafiacorner.boards.net/post/69371/threadAle koniec koncow z gory tego nie widac. Zgwalcony, zgongowany. A przeprosil, a potem dalej polityka leci hehe. mafiacorner.boards.net/post/69363/threadImho Tasiemiec moze sie krzyzowac z Kichotem. Bo jezeli kichot w mafii to Tasiemiec niewinny i nie wiedzial w kogo wali. ALe jezeli tasiemiec niewinny to mogl chciec zabic kichota przed wspol-mafioza Egze (ktory i ta kby padl ale lincz pozniej) Jezeli zas Kichot mafia, to mafia blokowala lincz na kichocie i chciala odratowac z Egzego (albo w ogole patrzec co sie dzieje) ogolem cala ta sytuacja masowkowosci zle stawia i Kichota i Tasiemca mafiacorner.boards.net/post/69357/threadJEstem wsciekly. Serio. Naprawde. I przepraszam tez naprawde. (XD) mafiacorner.boards.net/post/69353/threadALE ZE SEEEEEEEEEERIO NIKT? jak to morzliwe mafiacorner.boards.net/post/69351/threadJak na to ze uwazal ze bedzie musial ratowac dupe i jest zagrozony - to po linczu na Egze nijak sie cieszyl z tego ze przezyl. Wiec moze wiedzial ze nie jest zagrozony? mafiacorner.boards.net/post/69345/threadNAWET PRZEROSINY CYNICZNIE PLANUJE XD mafiacorner.boards.net/post/69334/threadO, nawet autentyczny wkurw. Ale wzgledem calosci postów, to tkaie pojedyncze wyskoki jakos tak dziwnie wygladaja. mafiacorner.boards.net/post/69328/threadPrzeprosil, a potem zglasza ze znowu przeprosi. Wirtuoz marnego grana na emocjach. mafiacorner.boards.net/post/69324/threadTutaj, przed ratowaniem dupy, wali w Centura. Zakladajac lincz na Centaurze i Kichocie to daje mafii Tasiemiec-Egze DWIE OSOBY przed nich. Noise. mafiacorner.boards.net/post/69323/threadSwoja droga, bardzo dobrze sie luczyk wyspozycjonowal na lincz na Centaurze bo jeszcze zagral byciem przez niego w opor wkurwionym. co wiecie, daje autentycznosci
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 20, 2023 15:42:25 GMT 1
Przecież jak wybierają szpiega, to nie wiedzą kiedy znajdą deta. O kurwa, myślałem, że ma nieograniczoną ilość sprawdzeń.
No to chuj, Cenarius mógł być szpiegiem.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 15:43:35 GMT 1
Doskonałe spostrzeżenia, zgadzam się z nimi w stu procentach. Zostało nam 2 mafiozów, jednym z nich jest szpieg, w związku z tym lepiej jest szukać mafiozy, który może być zarówno szeregowym mafiozą, jak i szpiegiem, niż takiego, który może być tylko szeregowym mafiozą. Mafia wybierała szpiega do 1. linczu. Don Kichot poleciałby w pierwszym linczu, gdyby Szugorat sam nie storpedował swojej pozycji. Zakładam, że mafia chciałaby ze Snajpera uzyskać przynajmniej 3 sprawdzenia, a to oznacza przeżycie 4 linczów. Czy gra Cenariusa, będąc w mafii, coś takiego rokowała? Mam wątpliwości. Podejrzewam, że 2 dnia sprawdzili Silverhanda i dlatego zginął, więc od 2 linczu walka o przeżycie szpiega nie była już takim priorytetem. Czy widzimy, by Cenarius sobie trochę odpuścił, albo zeszła z niego presja? Raczej nic takiego nie przychodzi mi do głowy. Jeśli więc mafia nie dała szpiega Felietonistce, to kto by go udźwignął, by przeżyć z nim przynajmniej 4 lincze? Tasiemiec i Gump to najsensowniejsze odpowiedzi, dalej są Smasher, Ioktany i Firefox. Weź mi wytłumacz, skąd Ci się wzięły 3 sprawdzenia oraz kogo i po co szpieg miałby sprawdzać po zabiciu deta. Edit: sowa mi podjumala indeks pierdolenia ale pytanie - czy ty przywołujesz swoje posty w tej ostatniej sekwencji, czy się cytowanie zjebało? Tak, on przywołuje swoje posty i się do nich pałuje. Częściowo wyszło chujowo, bo się zakręcił z nieznajomością regulaminu, natomiast trochę racji ma - jak szpiegiem nie był egze, to albo w mafii jest ktoś z porównywalną pozycją, albo to był jakiś turbo-plejs. Ale to prędzej wtedy widzę w mafii Sowę, która ten temat otwiera niż Kichota ze szpiegiem na sobie. no ta nieznajomość ról to imo typowo miejskie zamotanie
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 15:45:59 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/69318/threadI cale to wkurwienie do ktorego dochodzilem to jeden marny typowy scapsowany post napisany cholernie stereotypowo, jeszcze na kanwie OMGUSA xD z kolejka, lol mafiacorner.boards.net/post/69316/threadA w sumie i tak robil to co zapowiedzial - walil miedzy tych dwoch, ale dolozyl sobie auntetycnzosci troche. mafiacorner.boards.net/post/69314/threadTutaj ten dobry dla mafi tunneling Cen-Kichot (jezeli tasiemiec w mafii). A wiedzial ze ma pod to granie bo mial miedzy innymi moja szable, ale tez wiecej. mafiacorner.boards.net/post/69309/threadKURWA NO xD mafiacorner.boards.net/post/69308/threadMatematyczna mafijna logiczna rozpiska. mafiacorner.boards.net/post/69298/threadMafijne liczenie glosow mafiacorner.boards.net/post/69291/threadNa plusik post. mafiacorner.boards.net/post/69290/threadPRzy tak otwartym bronieniu to ciezko az teamowac ich razem. mafiacorner.boards.net/post/69281/threadBudowanie pod Centuriona. mafiacorner.boards.net/post/69262/threadW miare spoko emocja. Ale dotyczaca... zartu xD mafiacorner.boards.net/post/69261/threadPO TYLU POSTACH DOSZLISMY DO WIADOMOSCI GDZIE LUCZYK POGODZIL SIE Z LINCZEM NA SOBIE - a chuja sie pogodzil i nakurwial, jeszcze cwano, a nie tak miastowo otwarcie xD mafiacorner.boards.net/post/69261/threadMoglby teraz na nowo rozrysowac, ALE DOKLADNIE, a nie po bylejakosci, juz po linczu na Egze. Biorac pod uwage ze jest na swieczniku, to powinno mu zalezec? mafiacorner.boards.net/post/69256/threadTaki poscior na zas. mafiacorner.boards.net/post/69255/threadTo stare budowanie na mnie, ktore ogolem powtarza, ale nie za mocno, bo nie ma posluchu i woli Centuriona-Kichota. mafiacorner.boards.net/post/69244/threadxddd
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 15:46:41 GMT 1
Dobra, dla mnie tasiemiec moze leciec, plus po tym Luczykowaniu-mafijnym co rozpierdalal nas bez effortu, to jako miastowy bardziej sie powinien postarac hehe
Ale jestem tez gotowy na Cenuriona, imho nawet badzije na Cenuriona niz Tasiemca (beka jakbym znowu wybral niewinnego ponad mafioze jak z duo Kichot-Felie) xD
Ide sie myc
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 15:47:24 GMT 1
Weź mi wytłumacz, skąd Ci się wzięły 3 sprawdzenia oraz kogo i po co szpieg miałby sprawdzać po zabiciu deta. Edit: Tak, on przywołuje swoje posty i się do nich pałuje. Częściowo wyszło chujowo, bo się zakręcił z nieznajomością regulaminu, natomiast trochę racji ma - jak szpiegiem nie był egze, to albo w mafii jest ktoś z porównywalną pozycją, albo to był jakiś turbo-plejs. Ale to prędzej wtedy widzę w mafii Sowę, która ten temat otwiera niż Kichota ze szpiegiem na sobie. no ta nieznajomość ról to imo typowo miejskie zamotanie No dla mnie też, bez dwóch zdań. Sowa niewinna, ale to widać moim zdaniem już od wczoraj. Dlatego byłem ciekaw, czy Tasiemiec będzie pchał narrację, że Sowa winna, tak jak mu wyszło jeszcze przed linczem.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 15:48:24 GMT 1
sowa tu najbardziej niewinna
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 15:48:57 GMT 1
W ogóle strasznie mily ten Lewkon-Sowa, jakby byl w mafii to pewnie bardziej by sobie pozwalał na rownanie nas z ziemia xD
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 20, 2023 15:50:25 GMT 1
Zmyliła mnie nazwa Starszy Szpieg. Jak on może być starszy, jak ma tylko 2 sprawdzenia? Starszy od kogo?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 15:51:34 GMT 1
Zmyliła mnie nazwa Starszy Szpieg. Jak on może być starszy, jak ma tylko 2 sprawdzenia? Starszy od kogo? od młodszego
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 15:52:04 GMT 1
Zmyliła mnie nazwa Starszy Szpieg. Jak on może być starszy, jak ma tylko 2 sprawdzenia? Starszy od kogo? No nie od Ciebie, Ty pamiętasz dinozaury. Chyba chodzi o to, że szpieg wskazuje tylko, że ktoś ma rolę. Starszy szpieg - jaką. A mógłby się nazywać "Celniejszy Szpieg" albo "Lepszy Szpieg", ewentualnie z niemiecka "Ueber Szpieg". Edit: Iau, ile tam tych plusów i minusów naliczyłeś? Jaki wniosek Ci z tego wyszedł? Podsumujesz nam to jakoś, czy to taki bezsensowny wysiłek na pokaz jak tabelka?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 15:56:21 GMT 1
przy tej analizie Iau trochę wajby Wiśniakowe mam - sporo postów i komentarzy ale podane w takiej formie, że ni chuja nic z tego nie wynika, a jeszcze zniechęca do czytania samodzielnie
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 15:58:14 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 15:58:14 GMT 1
ja postanowiłem sobie spisać
Cenarius:
+ opanowanie przy linczu ++ to miastowe pojechanie na "nikt mnie nie rozumie i każdy pogrąża" -- jeszcze płytszy poziom rozkmin (niecharakterystyczny scumread Gumpa na podstawie tożsamości) - mniej logiczna chęć ratowania go przez Felio - progresja w sprawie Chińczyka
Kichot:
+ głos w powietrze d1 +++ głos w Felio wczoraj + vice versa - strach, że mafia zrobiła sobie cleara na akcji bolcowej - ta słynna "łatwa gierka" + zajebista zdolność do pisania wielu krótkich, naturalnych postów w mafii - test sonicowy - moja analiza z d1 - tekst "nieprawda, wcale tak nie pisali na mafijnym Discordzie" - unikanie gry
Tasiemiec: + dzisiejszy posting wydał mi się szczery; jednocześnie stwierdził, że ja i Gump niewinni: opłacałoby mu się to? w jakim scenariuszu? ++ AŻ tak jawne bronienie Felio + wczorajsze napierdalanie - tendencyjna analiza na Felio - case Sowy z wczoraj (w tym niedoświadczony ja) - skill mafijny
niestety nie podzielam aż takiego przekonania do niewinności Kichota
fleszbeki mam z bolca
tylko że nawet jakby Felio go wyjebała, to i tak byśmy sprawdzili Felio, no ni chuja inaczej z taką grą
więc tu chyba jeszcze jeden plus
Tasiemiec mnie kupuje effortem i merytoryką dzisiaj
i tym tekstem do mnie, że się wywyższam, też taka frustracja jaką poczułem u Cenariusa
ciężary, na ten moment chyba o zgrozo Tasiemiec najmniej u mnie do linczu?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 16:00:38 GMT 1
Co to jest test sonicowy?
|
|