|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 14:35:40 GMT 1
Adam Smasher Forrest Gump na ile Firefox jest lepszy od Cugowskiego? Bo ja tamtej edycji praktycznie nie czytałem, to był czas, kiedy byłem obrażony na mafię i przeczytałem ze 3 posty. Fakt, że akurat Cugowskiego, ale nie jest to reprezentatywne. Zresztą w ogóle jak się nie gra, to się inaczej odbiera rzeczy niż gdy się gra. Sonica odbieram jako o 3-4 poiomy poniżej gry Firefoxa, moim zdaniem nie do przeskoczenia. Forrest Gump jakie miałeś przemyślenia po Glorfindelu? Jakie wnioski wyciągnąłeś? Co postanowiłeś zmienić w swojej mafijnej grze, żeby następnym razem wygrać?
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 14:37:25 GMT 1
A gdzie ja jestem anty-mozilla?
wykaż mi chociaż jednego posta
Kurwa co za kłamstwa na ryj całemu miastu jak sie akurat pojawilem
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 14:37:44 GMT 1
Chyba ze sobie fantazjujesz jak potencjalna mafia (Mnie i Cena) moglaby zagrac... CHOCIAZ NIE MASZ ZADNEGO POSTA NA POPARCIE TEGO XD
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 14:38:11 GMT 1
Ale jezeli zamiast o grze zamierzasz rozprawiac o swoich fantazjach i dopowiadac mi jakies rzeczy, na ktore nie ma nawet JEDNEJ wskazówki, tto Mr Firefox lepiej wroc na ziemie
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 14:39:40 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 14:39:40 GMT 1
A gdzie ja jestem anty-mozilla? wykaż mi chociaż jednego posta Kurwa co za kłamstwa na ryj całemu miastu jak sie akurat pojawilem tam jest tryb przyszły przypuszczający + uniewinniałeś mocniej Forresta tak kminię nie rozumiałem Twoich postów w nocy, że czytasz Firefoksa i wynika, że Monti jest zajebisty, nie wiem, o co tam chodziło
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 14:40:22 GMT 1
jeśli Iau + Cenarius to się spozycjonowaliby na antagonizm Cenarius: team Mozilla, anty Gump Iau: team Gump, anty Mozilla żebyśmy zrobili napierdalankę i głowy pod topór i Cenarius oskarża Gumpa bardzo płytko: "no dla mnie to nie jest Glorfindel" - od kiedy Cenarius oskarża na podstawie tożsamości? tam nie padało dużo argumentów a Cenarius to analityczny gość, oskarża na podstawie przemyśleń/zachowań zwłaszcza że to byłby Glorfindel na resorachNo właśnie. On już tam przecież był mocny, ale tu gra o 2 poziomy wyżej. Ja tego nie widzę, nie wierzę w aż taką refleksję, wyniesienie lekcji z porażki. No jeśli mnie zrobił tak w chuja, to brawo, ale akurat tu nie przyjąłbym Złotej Ameby za uniewinnienie go. Tam gdzieś padło z Twojej strony, że Monti olał Twoje pytanie. Pamiętam, że jako Podsumowanie Reda go jebałem, bo mi obiecywał odpowiedzi na pytanie i przez 2 dni mnie zwodził. A na koniec napisał, że jednak ma ważniejsze tematy do puruszenia i mnie zjebał, że głowę zawracam, zaś jak napisałem, że nie może dożyć meczówki, to stwierdził, że na głowę upadłem. Tak więc ja tu widzę klasycznego Montiego.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 14:41:06 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 20, 2023 14:41:06 GMT 1
nie chodzi czy jest lepszy, czy jest gorszy
jest zdecydowanie inny, pisze tym strumieniem świadomości który notabene skopiował ode mnie, nie wali analiz na tysiąc znaków, nie ma kija w dupie
jednocześnie iska się jak piskorz, bardzo jest elastyczny
jeśli to mafia, to mafia stawiająca na zupełnie inny styl, ale czytam sobie dzisiaj i powiedzmy widzę autentyzm i wyciąganie wniosków
bardzo ciężko myślę to naśladować
po Glorfinderze zagrałbym na pewno nie-siebie, skitrałbym się pod konwencją, kreacja i jakaś inna metą, powiedzmy zrozumiałem, że bez sposobu niemożliwe jest żebym tutaj jako mafia wygrał
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 14:42:25 GMT 1
A gdzie ja jestem anty-mozilla? wykaż mi chociaż jednego posta Kurwa co za kłamstwa na ryj całemu miastu jak sie akurat pojawilem tam jest tryb przyszły przypuszczający + uniewinniałeś mocniej Forresta tak kminię nie rozumiałem Twoich postów w nocy, że czytasz Firefoksa i wynika, że Monti jest zajebisty, nie wiem, o co tam chodziło
Nie udawaj debila lol
Przedstawiasz Montiego jako wielkiego Władce i Pana ciemnosci co potrafi kontrolowac emocje, zarzadzac nimi i grac zajebiscie a poza tym robi zajekurwabiste plejsy
A przedstawiasz to tak ze da sie w to uwierzyc - wiec wynika z tego ze Monti jest zajebisty
i to kurwa oczywiste a Ty jakies "OJEJ OJEJ NIE WIEM O CO CHODZI"
Najebales ogromnego paszkiwła na Montiego przedstawiajac go tak i owak
Ja mowie "biorac pod uwage wersje Firefoxa to Monti musialby byc zajebisty"
A ty OCO CHODZI?
what de
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 14:42:50 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 20, 2023 14:42:50 GMT 1
nie chodzi czy jest lepszy, czy jest gorszy jest zdecydowanie inny, pisze tym strumieniem świadomości który notabene skopiował ode mnie, nie wali analiz na tysiąc znaków, nie ma kija w dupie jednocześnie iska się jak piskorz, bardzo jest elastyczny jeśli to mafia, to mafia stawiająca na zupełnie inny styl, ale czytam sobie dzisiaj i powiedzmy widzę autentyzm i wyciąganie wniosków bardzo ciężko myślę to naśladować po Glorfinderze zagrałbym na pewno nie-siebie, skitrałbym się pod konwencją, kreacja i jakaś inna metą, powiedzmy zrozumiałem, że bez sposobu niemożliwe jest żebym tutaj jako mafia wygrał aczkolwiek uważam że takie dywagacje o teorii są chuja warte i trochę nie rozumiem czemu Ty i Firefox się w nich w tej edycji lubujecie przecież na pytanie o siebie można wszystko powiedzieć, liczy się to co na stole
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 14:43:24 GMT 1
nie chodzi czy jest lepszy, czy jest gorszy jest zdecydowanie inny, pisze tym strumieniem świadomości który notabene skopiował ode mnie, nie wali analiz na tysiąc znaków, nie ma kija w dupie jednocześnie iska się jak piskorz, bardzo jest elastyczny jeśli to mafia, to mafia stawiająca na zupełnie inny styl, ale czytam sobie dzisiaj i powiedzmy widzę autentyzm i wyciąganie wniosków bardzo ciężko myślę to naśladować po Glorfinderze zagrałbym na pewno nie-siebie, skitrałbym się pod konwencją, kreacja i jakaś inna metą, powiedzmy zrozumiałem, że bez sposobu niemożliwe jest żebym tutaj jako mafia wygrał Kto skopiowal strumien swiadomosci od Ciebie?
Jeżeli ja to xD chyba Ego Ci uderza do główki Ja to zapoczatkowałem jako Pikachu, a potem ludzie zaczeli ode mnie kopiowac dwie mety
Mete napierdalania postów i ukazywnaia duszy
A potem potęgowanie tego strumieniem swiadomosci
ALE JA BYLEM PIERWSZY
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 14:44:07 GMT 1
A potem wszyscy zaczeli kopiowac to nawalanie postami i zrobil się problem postowy
ale nie bez powodu Spamerska jest nazywana Spamerska
bo Pikachu and KOnsultat DID IT FIRST
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 14:45:34 GMT 1
Juz nie wspominajac ze mowienie o braku analiz to obraza i propagandówka xD
bo zrobilem wczoraj chociazb idac przez wszysktie posty Cena i Kichota - wykaz ich interakcji, ich progresji mysli na temat siebie itp
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 14:46:19 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 20, 2023 14:46:19 GMT 1
nie chodzi czy jest lepszy, czy jest gorszy jest zdecydowanie inny, pisze tym strumieniem świadomości który notabene skopiował ode mnie, nie wali analiz na tysiąc znaków, nie ma kija w dupie jednocześnie iska się jak piskorz, bardzo jest elastyczny jeśli to mafia, to mafia stawiająca na zupełnie inny styl, ale czytam sobie dzisiaj i powiedzmy widzę autentyzm i wyciąganie wniosków bardzo ciężko myślę to naśladować po Glorfinderze zagrałbym na pewno nie-siebie, skitrałbym się pod konwencją, kreacja i jakaś inna metą, powiedzmy zrozumiałem, że bez sposobu niemożliwe jest żebym tutaj jako mafia wygrał Kto skopiowal strumien swiadomosci od Ciebie?
Jeżeli ja to xD chyba Ego Ci uderza do główki Ja to zapoczatkowałem jako Pikachu, a potem ludzie zaczeli ode mnie kopiowac dwie mety
ALE JA BYLEM PIERWSZY
Firefox błaźnie, nie wszystko się kręci wokół Ciebie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 14:46:56 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 20, 2023 14:46:56 GMT 1
Juz nie wspominajac ze mowienie o braku analiz to obraza i propagandówka xD bo zrobilem wczoraj chociazb idac przez wszysktie posty Cena i Kichota - wykaz ich interakcji, ich progresji mysli na temat siebie itp to też o Firefoxie aleś drażliwy Iau, nawet nie zrobiłem tego celowo a tu wyszła postawa obronna
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 14:47:07 GMT 1
Adam Smasher Forrest Gump na ile Firefox jest lepszy od Cugowskiego? Bo ja tamtej edycji praktycznie nie czytałem, to był czas, kiedy byłem obrażony na mafię i przeczytałem ze 3 posty. Fakt, że akurat Cugowskiego, ale nie jest to reprezentatywne. Zresztą w ogóle jak się nie gra, to się inaczej odbiera rzeczy niż gdy się gra. Sonica odbieram jako o 3-4 poiomy poniżej gry Firefoxa, moim zdaniem nie do przeskoczenia. Forrest Gump jakie miałeś przemyślenia po Glorfindelu? Jakie wnioski wyciągnąłeś? Co postanowiłeś zmienić w swojej mafijnej grze, żeby następnym razem wygrać? nie no Cugowski miał spoko rozkminki, pasujące akurat do tego co myślałem momentami, ale jednak zestresowany uczniak trochę dużo było treści, ale mało spontanicznej, no i na pewno nie był liderem to by była imo spora poprawa plus myślałem o tej teorii z Gumpem i Tasiemcem wczorajszej, no i bez względu na to ilu tam jest mafiozów, to analogicznie se przypomniałem, jak ja się czułem, jak w Botowej wymyśliłem, że to Wiśnia z Gołotem na pewno są w mafii xD no przekonany byłem że mam skurwysynów, a potem poszedłem spać i się okazało że jednak Gołota niewinny dla mnie to było typowo miastowe zachłyśnięcie się swoją hipotezą
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 14:47:11 GMT 1
Kto skopiowal strumien swiadomosci od Ciebie?
ALE JA BYLEM PIERWSZY
Firefox błaźnie, nie wszystko się kręci wokół Ciebie No najwidoczniej tak czy siak i tak uważasz ze Ty niby to stworzyles a nie Pika/Konsultant XD Konsultant zreszta nawet bardzeij
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 14:47:52 GMT 1
Juz nie wspominajac ze mowienie o braku analiz to obraza i propagandówka xD bo zrobilem wczoraj chociazb idac przez wszysktie posty Cena i Kichota - wykaz ich interakcji, ich progresji mysli na temat siebie itp to też o Firefoxie aleś drażliwy Iau, nawet nie zrobiłem tego celowo a tu wyszła postawa obronna Nazywanie mnie mafią? spoko MOwienie ze jestem chujowy? spoko Mowienie ze nie zrobilem czegos co zrobilem? triggered Mowienie ze zrobilem cos czego nie zrobilem? triggered
jbc
To jak ten, kto tam mowil? ZE PONOC KRECILEM LINCZ NA KICHOTA W 1 DNIU XD sam z siebie nie-reaktywni eod innych miastowych
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 14:54:54 GMT 1
nie chodzi czy jest lepszy, czy jest gorszy jest zdecydowanie inny, pisze tym strumieniem świadomości który notabene skopiował ode mnie, nie wali analiz na tysiąc znaków, nie ma kija w dupie jednocześnie iska się jak piskorz, bardzo jest elastyczny jeśli to mafia, to mafia stawiająca na zupełnie inny styl, ale czytam sobie dzisiaj i powiedzmy widzę autentyzm i wyciąganie wniosków bardzo ciężko myślę to naśladować po Glorfinderze zagrałbym na pewno nie-siebie, skitrałbym się pod konwencją, kreacja i jakaś inna metą, powiedzmy zrozumiałem, że bez sposobu niemożliwe jest żebym tutaj jako mafia wygrał aczkolwiek uważam że takie dywagacje o teorii są chuja warte i trochę nie rozumiem czemu Ty i Firefox się w nich w tej edycji lubujecie przecież na pytanie o siebie można wszystko powiedzieć, liczy się to co na stole Oczywiście, że można odpowiedzieć wszystko. Ale to "wszystko" może być w różnym stylu. Czasem sam fakt, że takie pytanie padło powoduje stres (o kurwa, skoro mnie pyta, to mnie podejrzewa) i można dostać odpowiedź z kijem w dupie. No u Ciebie go nie stwierdzam. Edit: W ogóle największa różnica między Glorfindelem a Gumpem jest taka, że jak się Glorfindel zaczepiał i ktoś stawał do równego boju a nie się wcyofywał (jak np. ja, gdy mnie wywoływał, że gdzie ja jestem), to szybko się starał załagodzić. Ten tutaj nie ustępuje pola nawet o milimetr. Może wyciągnął wnioski, ale czy byłby w stanie aż tak to wdrożyć w życie? Moim zdaniem trudne by to było.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 20, 2023 14:59:52 GMT 1
@tasiemiec czyli taka klasyczna mafia wg Ciebie to by była, która napierdala w jeden cel, który za szybko nie padnie? nawet nie jeden Felio: w Gumpa, Tasiemca i Karasia jak Ty padasz, to Gumpa, jak Gump to Karaś Iau: w Kichota dwa dni? ale akurat Kichot mógł paść w każdej chwili, co by Iau robił, gdy Kichot pada?
czy Iau szykował grunt/progresje na kogoś innego?
bo jest sens w tym, co piszesz jak Ty byś ją tak jawnie bronił, to mogłaby Cię pociągnąć za sobą, spleść Wasze losy a Cenarius miał ją za yellowreada, więc jakby mniejszy sens go aż tak bronić tylko jaki sens miała gra Felietonistki? przecież to jest do odjebania ale w sumie mimo wszystko dwa dni pożyła, prawie trzy, więc nie taka głupia strategia? Robert Karaś kojarzysz przypadki, gdy aż tak jawnie by mafioza bronił mafiozy? takimi wybuchami jak Tasiemiec Felio? No na to mi wychodzi, jeżeli chodzi o sparowanie 3 mafiozo. Bo zarówno Feli swoją strategią do tego dążyła i Centaur trochę tak perfidnie pograł a propos rozkłądu głosów. I ten Lau, który szybko się wypostowywał, ale głos mógł zmienić w każdej chwili i łątwo wytłumaczyć brak ogłoszenie o tym na kogo głosuje. Lau też coś tam dużo pitolił o tym, jak Openmafia szereguje głosy i że robi to chronoligicznie. Nie wiem czy był MG w jakiejś edycji z OM, ale jakieś takie drążenie z jego strony też mi trochę podśmierdywało. No i Centaur który powinien to najlepiej wiedzieć, mimo iż ten temat się wcześniej pojawiał, uciął go dość późny bo chyba dopiero dziś w nocy lub nad ranem, a przecież ten temat przewijał się już wcześniej i nawet ja to kilka razy odnotowałem.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 15:16:40 GMT 1
Moje komentarze na kolorowo. 1. Ale w tamtym momencie nikt poza mafią nie wiedział, że Felietonistka jest w mafii. Ty to teraz przedstawiasz tak, że Ty chciałeś przewajchować na mafiozę, a ja się tym oburzyłem. Trochę nie fair przedstawienie punktu widzenia. Może i nie fair, ale z drugiej strony fakty są takie, że broniłeś mafiozy i to dość czynnie. Ok, mogłeś nie wiedzieć i faktycznie jesteś niewinny, ale problem jest taki, że uniewinniłem sporo graczy i jeśli się nie walnąłem z żadnym uniewinnieniem, to mafia jest w gronie przeznaczonym do odjebki. I jeśli tak rzeczywiście jest, no to ich taktyką mogło być liczenie na to, że najpierw padną niewinni z grona nieuniewinnionych, a potem liderzy złapią paranoję. W takim wypadku odganianie od Felietonistki się w taką taktykę wpasowuje.Odnośnie analizy na Felietonistkę, to wieczór przed analizą nad nią przy czytaniu Sowy zauważyłem, że Felietonistka chciała się podlizać Sowie i uniewinnić ją, chcąc sobie kupić jej zaufanie. Potem dostrzegłem, że Sowa bezpośrednio ani razu nie przypierzyła się do Feli i sobie pomyślałem "Feli mafia, jutro będę grillować". No i nadeszło jutro, a ja czytając Feli miałem Pikachu fejs bo jak już wydawało mi się, że już coś na nią mam, to przeglądałem posty z perspektywy całej i rozgrywki i jednak nie miałem podstaw byc ją atakować. No generalnie zauważyłem parę zgrzytów, ale "zaufałem" Feli. Jak analizuję osobę, którą uważam za miasto i wychodzi mi dalej, że gra miastowo, to nie ma to aż tak takiej mocy, gdy miasto wychodzi mi z analizy osoby, którą początkowo miałem za mafię. Dlatego nie chciałem jej linczować, bo może poczułem aż nadmierny townread nad nim niż w rzeczywistości powinienem mieć. Kurde, ja mam problem z samym założeniem, że z analizy wyszło Ci miasto u Feli. Bo szczerze mówiąc nie za bardzo wiem, jak ono tam mogło wychodzić. Twoje notowania rosły, byłeś chwalony za analizy i ja to widzę tak, że postanowiłeś spróbować poprawić też notowania Felietonistki, pisząc żeś go przeanalizował i że czysty. Zwłaszcza, że tak się jakoś złożyło, że najpierw napisałeś inne analizy, a tę na Felietonistkę dopiero na koniec, jakby odkładając jej temat na później. Przypominam cytat:
" Felietonistkę zostawiam na później, bo już i tak w chuja lecę w robocie, a przy nim pewnie będzie dużo rzeczy do analizowania." mafiacorner.boards.net/post/690112. Na ten moment jest to dla mnie najsensowniejsza dwójka do bycia w mafii. Kichota uniewinnia cała wczorajsza otoczka okołolinczowa, Firefox też wygląda w chuj czysto, Gump mnie przekonuje przy każdym "konflikcie" w który wchodzi, Ty po wczorajszym wieczorze jesteś zielony na amen, Smasher zielony, do Sowy mam pewne wątpliwości, ale praktycznie wszyscy mają za miasto, więc uznaję, że to tylko moje schizy. A Lau tak naprawdę nikogo w tej grze nie docisnął mocniej w kluczowym momencie. Wolał wrzucać emotki niż zachować sobie posty na gorętsze chwile. Centaur ma wahania, bo generalnie miałem go za mafię, ale w wielu kwestiach się z nim zgadzałem. Jego wczorajszy cynizm, opanowanie i kalkulacja wskazują, że jednak mafia. Dodatkowo moja wizja jest taka, że mafia chciała po kolei wpychać niewinnych przed szereg, żeby dojechać do 4 vs 3 nawet kosztem mocniejszych podejrzeń względem pojedynczych graczy (tak, ja się z perspektywy dzisiejszej wiedzy najlepiej wpisuję w tę strategię, ale po prostu jestem w niej fatalny). 3. No dla mnie na ten moment to sci-fi. Owszem, mam fatalne czytanie gry w tej edycji. Brałem udział w dwóch linczach na miastowych, na mafiozie nie i o mało bym nie doprowadził do chyba kończącego grę linczu na Kichotcie. 4. Ja nie wiem na jakiej on gra mecie, bo poza Anastazją nie kojarzę innych edycji, w których bralibyśmy razem udział, ale to jest okrutne do rozczytania. No i to wypostowywanie się emotkami w spokojniejszych momentach trąci mocno. I w sumie te "zdupyanalizy" do których co prawda dowaliła się Feli, ale no to mógł być mafplay, bo tak naprawdę ani razu mocniej w niego nie przywaliła. On był Pikachu, gdy Ty grałeś Pięknym Marianem. Kojarzysz? Czy to coś zmienia w Twoim postrzeganiu tego gracza?
|
|