|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 16:36:59 GMT 1
Pytanie do wszystkich i niech każdy mi odpowie indywidualnie. Jaki effort do gry miasta miała Sowa? Ile rzeczy pchnęła do przodu lub starała się drążyć i rozwikłać? Czy Sowa wydaje ci się bardziej podejrzana od Iau?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 16:37:08 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 20, 2023 16:37:08 GMT 1
No na to mi wychodzi, jeżeli chodzi o sparowanie 3 mafiozo. Bo zarówno Feli swoją strategią do tego dążyła i Centaur trochę tak perfidnie pograł a propos rozkłądu głosów. I ten Lau, który szybko się wypostowywał, ale głos mógł zmienić w każdej chwili i łątwo wytłumaczyć brak ogłoszenie o tym na kogo głosuje. Lau też coś tam dużo pitolił o tym, jak Openmafia szereguje głosy i że robi to chronoligicznie. Nie wiem czy był MG w jakiejś edycji z OM, ale jakieś takie drążenie z jego strony też mi trochę podśmierdywało. No i Cekntaur który powinien to najlepiej wiedzieć, mimo iż ten temat się wcześniej pojawiał, uciął go dość późny bo chyba dopiero dziś w nocy lub nad ranem, a przecież ten temat przewijał się już wcześniej i nawet ja to kilka razy odnotowałem. Gdzie się temat wcześniej pojawiał? Proszę o konkrety. Po linczu na Koreańcu był na bank temat grzany. Dokładnie nie pamiętam kto z nim wyskoczył,ale było kilka wypowiedzi na ten temat.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 16:38:20 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 20, 2023 16:38:20 GMT 1
Pytanie do wszystkich i niech każdy mi odpowie indywidualnie. Jaki effort do gry miasta miała Sowa? Ile rzeczy pchnęła do przodu lub starała się drążyć i rozwikłać? Czy Sowa wydaje ci się bardziej podejrzana od Iau? Nie tak brzmiały pytania. Chcę po prostu coś zobaczyć. Możesz mi odpowiedzieć, to potem ja odpoqiem Tobie. Deal?
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 16:39:59 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 20, 2023 16:39:59 GMT 1
Pytanie do wszystkich i niech każdy mi odpowie indywidualnie. Jaki effort do gry miasta miała Sowa? Ile rzeczy pchnęła do przodu lub starała się drążyć i rozwikłać? często wyprzedzała moje ciągi przyczynowo-skutkowe, ale nie tak, jak Felio, ale z wykazaną progresją zwróciła uwagę na mafię antagonistyczną, co miało wpływ na mój wczorajszy wystrzał forrestowo-tasiemcowy, bo znalazłem lekkie potwierdzenie tej teorii w mojej głowie imo drąży w chuj, patrzy po liczbie postów, patrzy po tym szpiegu, rozważa scenariusze, wraca do postów, jednocześnie zachowuje taką lewkoniowa nonszalancje i luz, jak z tym cytowaniem swoich postów
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 16:41:32 GMT 1
Czy Sowa wydaje ci się bardziej podejrzana od Iau? Nie tak brzmiały pytania. Chcę po prostu coś zobaczyć. Możesz mi odpowiedzieć, to potem ja odpoqiem Tobie. Deal? Okej. Sowa pcha od dłuższego czasu temat ciebie - czy słusznie pewnie się okaże. Poza tym ma niebywały jak na siebie luz w rozgrywce i na czutkę ja to kupuję. Teraz twoja kolej.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 20, 2023 16:44:55 GMT 1
Nie, nie uważam jej za bardziej podejrzaną niż Lau. Mało tego, w ciągu ostatnich 24h gry to Lau wygląda najgorzej, ale o tym później bo muszę szanować posty, bo jakiś geniusz niż zajebał 30.*
*Jeszcze, żeby było to gdzieś wyjaśnione w regulaminie, ale nie. Za to zakaz mety tożsamościowej w regulaminie jest a chuj na to był kładziony.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 20, 2023 16:52:02 GMT 1
Nie, nie uważam jej za bardziej podejrzaną niż Lau. Mało tego, w ciągu ostatnich 24h gry to Lau wygląda najgorzej, ale o tym później bo muszę szanować posty, bo jakiś geniusz niż zajebał 30.* *Jeszcze, żeby było to gdzieś wyjaśnione w regulaminie, ale nie. Za to zakaz mety tożsamościowej w regulaminie jest a chuj na to był kładziony. A wyjaśnisz też cel pytania o Sowę?
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 20, 2023 17:28:20 GMT 1
no a jeszcze apropos wspólnej pracy - o której zagłosowałeś na Felietonistkę? ja głos na niej miałem od 19, od kiedy to zadeklarowałem mafiacorner.boards.net/post/69299/thread - tutaj rozmawiałem z Tobą dlaczego mamy dziwny obraz przedlinczowy cztery minuty później bezpośrednio wskazałem Tasiemcowi i zgromadzeniu kto może jak zagłosować, żeby Felietonistkę wyrzucić mafiacorner.boards.net/post/69305/threadpotem zaczęły się mecyje odnośnie a jednak na Centaura a jednak na Kichota i zbieranie mieczów przez obie ekipy tymczasem openmafia pokazuje tak: Prześliczna Felietonistka 5 Don Kichot , Robert Karaś , Firefox , Adam Smasher , Forrest Gump wcześniej gadaliśmy, że teoretycznie pokazuje w kolejności od pierwszego no nie wierzę, że Karaś oddał głos wcześniej niż ja, skoro de facto wyglądał jakby podejmował decyzję przed Barkowym spoczynkiem To chyba jest tak, że pokazuje wg czasu oddania głosu, a nie jego zmiany, a jak miałeś głos na kimś i on nie padł to nadal trzyma ci głos na tej osobie, więc masz oddanie głosu albo sprzed rozpoczęcia głosowania, albo równo z chwilą jego rozpoczęcia.
tłumacz się z głosu na ostatnią chwilę oddałem głos wtedy kiedy zadeklarowałem a jak masz zamiar mi pisać jak Antura to wypierdalaj śmieciu zajebany, bo ja nie będę grał w grę która opiera się tylko na mówieniu jaki jestem, jaki mam charakter i atakowaniu mnie od D1 przeinaczonymi faktami to tłumacz się to jest kurwa ruch mafiuszki i uważam, że śmieciem jesteś bez odbioru Nie wiem o co tutaj chodzi.
Jakbysmy grali w nastepna edycje, to bys umial odwzorowac to co tutaj zagrales jako miasto Monciarz? WIESZ, że miasto?
monciarz niewinny a jak monciarz winny to zasluguje we wszystkich nast. edycjach na takie jebanie, jakiego tu nawet nie zobaczył hehe To ja chcę usłyszeć, co go tak uniewinniło.
W sumie przeoczyłem to spostrzeżenie Gumpa i rzeczywiście Centaur był wyrachowany, jak skurwesyn w okolicach linczu. I te teksty, które mnie odpalały były tak cyniczne, że miastowy by tak chyba nie robił chcąc dobrze dla miasta.
Przecież ten niby wyrachowany głos bo i tak by było 5 do 4 to jakieś szachy 5D. Jakbym był taką mafią to bym aż obrósł w piórka po tej edycji. Chodzi o chłód, spokój i kalkulację. Kalkulować powinienem ja, ale się odpaliłem. Ty jako osoba "postronna" byłeś nad wyraz zainteresowany kalkulowaniem i budowaniem na tym swoich postów.
Przeczytałem jeszcze godzinę temu jego pierwszych 5 stron i się utwierdziłem w przekonaniu o jego mafijności. Dziś wieczorem wiadomo że rośnie stres i niepewność, ale w tej grze trzeba mieć stalowe nerwy i szczelne gacie. A ty go coś za mocno bronisz... Przekonał się o mojej mafijności, ale gdy zaoferowałem pójście w Kichota, to ten od razu podłapał temat. Mogę zmienić na Kichota jak jeszcze 1-2 osoby się zadeklarują
Podsumowując: Najbliższe 2 lincze to Tasiemiec i Cenarius Jeśli to nie wystarczy, to Gump. Jeśli mamy szpiega, to może być Don Kichot, jeśli nie, to trzeba myśleć o kimś z trójki Ioktany, Smasher, Firefox, chyba w tej kolejności.
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 20, 2023 17:59:36 GMT 1
Gdzie się temat wcześniej pojawiał? Proszę o konkrety. Po linczu na Koreańcu był na bank temat grzany. Dokładnie nie pamiętam kto z nim wyskoczył,ale było kilka wypowiedzi na ten temat. To nie jest konkret. Proszę o konkrety.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 20, 2023 18:36:53 GMT 1
Po linczu na Koreańcu był na bank temat grzany. Dokładnie nie pamiętam kto z nim wyskoczył,ale było kilka wypowiedzi na ten temat. To nie jest konkret. Proszę o konkrety. mafiacorner.boards.net/post/68055/thread - trochę pojebałem, bo nie było to po linczu na Koreańcu tylko po linczu na Shogunie i w trakcie napierdalanki Desu. A wyjaśnisz też cel pytania o Sowę? Z czystej ciekawości, bo on tu jest niemal wynoszony na ołtarze, a nie widzę, żeby dołożył jakiś mocny effort. Liczyłem też na większy odzew, żeby zobaczyć czy ludzie sami wiedzą za co go tak wielbią.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 20, 2023 18:41:13 GMT 1
Nie bądź zawistny.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 20, 2023 19:07:30 GMT 1
Cenarius po pierwszym linczu robił wielką teorię rozkładu głosów, teraz ma 3 lincze do dyspozycji i wiedzę o jednym mafiozie, a żadnych teorii nie ma.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 20, 2023 19:54:51 GMT 1
To nie jest konkret. Proszę o konkrety. mafiacorner.boards.net/post/68055/thread - trochę pojebałem, bo nie było to po linczu na Koreańcu tylko po linczu na Shogunie i w trakcie napierdalanki Desu. A wyjaśnisz też cel pytania o Sowę? Z czystej ciekawości, bo on tu jest niemal wynoszony na ołtarze, a nie widzę, żeby dołożył jakiś mocny effort. Liczyłem też na większy odzew, żeby zobaczyć czy ludzie sami wiedzą za co go tak wielbią. Ok, dzięki za konkret. Jebanie zasłużone, ale odpowiedź to przeoczenie całkowite tego wątku @sowa bo już mam dosyć effortu, który nic nie daje poza dostarczaniem kolejnej paszy dla utorowanych. Może jeszcze się skuszę na jedną porządną analizę, dla czystego sumienia, ale chyba nie więcej. No chyba że dojdą nowe okoliczności typu mord kolejnej mafii. I tak nie dożyję końca, dzień w tą czy w tą nie zrobią różnicy, a nie gram wcale lepiej od reszty, więc w sumie czemu nie pójść do ścięcia od razu
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 20:29:55 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 20, 2023 20:29:55 GMT 1
Wypiłem pół litra wina, zapraszam do dyskusji. Dla mnie to dużo, taki disclaimer
No i co, nikt nie chce. To piję dalej
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 20, 2023 20:42:54 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 20, 2023 20:42:54 GMT 1
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 20:43:35 GMT 1
No ale: Mamy meczówkę nieparzysta - zajebiscie dla miasta. Nawet na random linczu mamy 33% na wygranie edycji. Zleci w mordzie Sowa i Karas (inaczej mafia by nam clearowala miasto, a tego nie zrobi) ale jeszcze 3 osoba - wiec mafia i tam nam wyclearuje 1 susaNO ZAJEBISCIE to mnie sie podoba Bardziej mnie smuci ze dzisiaj i jutro pewnie zleci ten Karas/Sowa (be ready for death even today), i ze raczej ciezko myslec by ktos inny zlecial NO ALE SAM FAKT ze jest jeszcze 3 mrod xD to dobrze bardzo dla miastabo sie waptliwosci wiecej rozwieje no i KOCHANA MECZOWKA 3 OSOBWA <3 To jest podejrzane, czy tylko się przypierdalam? Czy niewinny Iau nie powinien zakładać, że pada 2 winnych i nie ma żadnej meczówki ani żadnego trzeciego mordu, bo będzie jutro 6-1 (załóżmy, że padam ja lub Sowa) i potem lincz na ostatnim winnym. Ewentualnie jest jedno pudło i robi się 5-2 (w mordzie ja lub Sowa) i potem 4-1 (pada winny w linczu oraz drugi z pary ja-Sowa w mordzie) i potem lincz na winnym. Nawet jak ktoś uważa, że Kichot może być w mafii i ktoś dalej podejrzewa Gumpa, to i tak wydaje się, że jesteśmy zgodni, że mafia jest w gronie Tasiemiec/Centaur/Kichot/Iau/Gump. Ale raczej ten Gump jest uniewinniany, a i część wątpi w winę Kichota. Ty, Iau, powinieneś mieć łatwiej, bo wiesz, że jesteś niewinny. Tymczasem już wiesz, że będzie meczówka parzysta i że będą trzy mordy. Przelicz mi to, pokaż ciąg myślowy jak do tej meczówki doszedłeś. Kto ma lecieć, z jakim kolorem Twoim zdaniem itp. Bo mnie się to nie podoba, to o "kochanej meczówce 3 osobowej" też ni chuja. Kojarzę, że miałeś o tym na Discordzie dyskusję, bardzo gorącą, teraz mi to wygląda jak nachalne przypominanie tego, taki teatrzyk pod publiczkę.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 20, 2023 20:45:07 GMT 1
Wypiłem pół litra wina, zapraszam do dyskusji. Dla mnie to dużo, taki disclaimer No i co, nikt nie chce. To piję dalej Jakie masz argumenty na winę Gumpa poza "nie gra jak niewinny Monti"? Co sądzisz o winie Iau? Czy Twoim zdaniem Kichot może być niewinny? Czy uważasz, że wczoraj zagrożone były 3 mafie?
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 20, 2023 20:50:52 GMT 1
ja mam to samo może zróbmy pojedynek rewolwerowców
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 20, 2023 20:51:11 GMT 1
przynajmniej jedno małżeństwo czy tam konkubinat się nie rozpadnie
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 20, 2023 20:51:40 GMT 1
dobra wiadomość jest taka, że druga mafia się zakończyła, byłem w niej zaginionym mafiozą i wygrałem
|
|