Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 23:45:16 GMT 1
ale clu postowania jest taki, ze jak mnie nie ma, to nie moge dokurwic miastu negatywnie xD a moje interakcje i dzialania we wszytkich edycjach jako miaasto - byly negatywnexD
a np. jako Bajeczka poddalem sie z uniewinnienia nawet, wiec WSTYD DLA MNIE
tak jak mowilem tak jest
zawzse sie uniewiniennie jako miastowy post-Bajeczka
udalo sie jako sluzba, udalo sie tu, udalo sie w Discordowej
essasito dla miasta, cel spelniam, baby steps dalej
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 20, 2023 23:48:20 GMT 1
Ogolem wiadomo, moze byc haczyk i kwadratowe jaja
ale tego imho trzeba szukac na koniec
by nie powtarzac Slepokulawej i najpierw zamknac proste sciezki ;d
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 0:06:24 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 21, 2023 0:06:24 GMT 1
Ale tutaj strumień świadomości w nocy leci, i do tego czuję, że miejski strumień świadomości, taki wygrywający gierkę.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 0:08:23 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 0:08:23 GMT 1
ale się podpiąłeś Kichot
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 0:09:28 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 0:09:28 GMT 1
kurwa, skończyłem pracę, po co mi to, na co mi to
Kichot, opinia o Tasiemcu i Centaurze, dawaj. Bez wymówek.
E: ale taka przeglądowa, nie boli mnie co tam se myślisz o pojedynczym poście, rozgrywki dużo za nami, całokształt mi tu oceniaj chip chop
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 0:11:50 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 0:11:50 GMT 1
Firefox, bo to nam się zgubiło w strumieniu nienawiści.
Czemu nie napisałeś ani przez chwilę, że głosujesz na Tasiemca a domniemanie trzy razy zmieniałeś. W których konkretnie momentach tak Cię na niego nachodzilo?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 0:12:47 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 0:12:47 GMT 1
Sowa, kiedy ostatnio zagrałeś edycję w mieście z której jesteś zadowolony?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 0:16:32 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 21, 2023 0:16:32 GMT 1
kurwa, skończyłem pracę, po co mi to, na co mi to Kichot, opinia o Tasiemcu i Centaurze, dawaj. Bez wymówek. E: ale taka przeglądowa, nie boli mnie co tam se myślisz o pojedynczym poście, rozgrywki dużo za nami, całokształt mi tu oceniaj chip chop Mam 10 minut zanim dojadę do domu i pójdę spać, mój mózg nie ma wolne o tych godzinach Edit: jutro mogę coś napisać, ale nie spodziewaj się niczego odkrywczego bo nie mam czasu ich czytać od nowa
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 0:17:00 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 0:17:00 GMT 1
To jest to +50% effortu? Miejże godność i nie pierdol. Dzisiaj mam rocznicę ślubu, więc planuję pierdolić. A małżonka dalej niezadowolona? Niedobrze. Pokrótce odpowiadając na zarzuty, @smasher słusznie zauważony "bias", z mojej strony mogę jedynie odpowiedzieć, że starałem się analizować bez biasu. Może nie doceniasz roli przypadku lub ja nie doceniam roli biasu. @najman post o niczym. Jako miasto - rzucenie pierda który nie ma wpływu na nic, jako mafia - próba utorowania reszty i wrzucenia Cenariusa na świecznik. Za ten post -1pkt Border Collie-dae tożsamość + inny styl gry, where plusy/minusy Firefox odkrywasz właśnie, że różni ludzie różnie rozkładają akcenty @karaś Podczepileś się pod Smashera, zero własnych wniosków? Prześliczna Felietonistka Na ogólne obrazki przyjdzie pora, a całościową gra, o której mówisz, dotyczy zarówno detalu jak i ogółu. A nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa, ba, nie jestem nawet w połowie. Dobrnąłem do końca 10 strony. Wrzucam teraz, nie liczę na jakieś dyskusje czy głębsze odpowiedzi, bo mało mnie one obchodzą. Wyrzucam co mam w głowie, żebyście wy mogli ocenić i mnie, bo wiem, że dotychczas grałem zbyt mało wobec oczekiwań. Jestem zadowolony z tej analizy, bo kilka wniosków udało się poczynić. Mam swoich niewinnych i swoje typy. Kontynuować będę w późniejszym terminie. Oh dae su mafiacorner.boards.net/post/66729/thread myślę, że mafia takie coś napisałaby raczej na mafijnym niż w wątku głównym, więc +1 mafiacorner.boards.net/post/66740/thread tu znowu zaczął jakąś chujową wymianę zdań na siłę. Takie -0.5, bo albo to tryhardująca mafia albo luzacki miastowy. Zależy od tożsamości mafiacorner.boards.net/post/66855/thread Dobry post kreujący nowy wątek, a nie adaptujący się do warunków. Za to dam +2pkt mafiacorner.boards.net/post/66858/thread Jego opinia pokrywa się w większości z moimi obserwacjami dotychczas. +1 i awansuje do grona moich osobistych doradców. mafiacorner.boards.net/post/66859/thread Kolejny +1. Leci jak burza Karaś mafiacorner.boards.net/post/66733/thread zaczyna się bronić przed postem kreacyjnym. Póki co nie umiem określić czy to na plus czy minus, zależy od tożsamości. mafiacorner.boards.net/post/66743/threadKontynuacja obrony, ale wraz z kontratakiem w myśl zasady on mnie atakuje to ja jego. To takie lekko miastowe, +0.5pkt mafiacorner.boards.net/post/66787/thread Tego typu długie tasiemce i głębokie analizy mogą być elementem manipulacji. Dla mafii to nic trudnego, naprodukować się tunelowo na jeden temat. Z drugiej strony, emocjonalny miastowy też by mógł spokojnie tak zagrać. Bez punktów, za to odnotowane na później. mafiacorner.boards.net/post/66790/thread rel Firefox od razu zauważył to co ja. Ten post jednak mógłby powstać po obu stronach barykady. Kusi dać połówkę na plus, ale jednak neutral, by nie zatopić się w pułapce potwierdzenia. mafiacorner.boards.net/post/66822/thread zauważył to co i ja podczas ten analizy, że Najman pisze miałkie rzeczy. Brak treści i brak moich notatek o nim mimo jego aktywności. +0.5 mafiacorner.boards.net/post/66829/thread emocje brzmią naturalnie, +1 Smasher mafiacorner.boards.net/post/66768/thread mafia rzadko kiedy pieni się o regulamin w temacie gry, więc takie +0.5 Do tego wejście agresywne (kreacyjne) jest dość ryzykowne, jako mafia raczej nieopłacalne. To moim zdaniem daje solidne podwaliny miejskości, za to to nawet +2 mafiacorner.boards.net/post/66854/thread Smasher dalej punktuje. +1. Na ten moment imo pewny niewinny, awansuje do mojej osobistej świty doradczej. Firefox mafiacorner.boards.net/post/66784/thread wyciąganie glonów z kurwidołka może być zarówno działaniem zaangażowanego miastowego jak i dość łatwą strategią mafijną. Bez punktów, ale może później złoży się z tego puzzla większy obrazek mafiacorner.boards.net/post/66792/threadOstatnie zdanie tak zajebało mafijnością, że aż w lasach Ashenvale druidzi się przebudzili sprawdzić co tak dupcy. Mafia targetuje się na sobie i swoich błędach. Miastowy nie analizuje swojej gry, bo nie ma z tego korzyści. -2pkt mafiacorner.boards.net/post/66846/thread pierwsze zdanie brzydkie. Jak tu zaatakować ale jakby się dobrze pobronił to wtedy się wycofać i przyznać do błędu. Moim zdaniem -1, co więcej, Firefox wyklucza się teraz z Forrestem w mafii mafiacorner.boards.net/post/66878/thread Bardzo duże uproszczenie. Albo głupi wniosek miejski albo szybka wrzuta mafijna, żeby liczba interakcji się zgadzała. -1 mafiacorner.boards.net/post/66895/thread Do powrotu do tej analizy gdy już będzie znana strona konfliktu Johnny mafiacorner.boards.net/post/66807/thread W tym krótkim poście jest ciut pozytywnej treści. Czy mafia mogłaby zasymulować "lampkę" i wycofanie? Mogłaby. Jednak te cechy pasują bardziej naturalnie do miasta. Jak dla mnie +1 mafiacorner.boards.net/post/66834/thread Z tego posta widać analizatora. Niestety jest on równocześnie dość łatwy do odegrania dla mafii, więc tylko +0.5 Forest mafiacorner.boards.net/post/66816/thread bardzo nie podoba mi się słowo "wybrnął". Czy miastowy liczy na to, że ktoś wybrnie? Raczej chce uniewinnić, uwinnić, oczyścić lub obciążyć. Wybrnięcie to mafijne słówko, mogło tu podziałać podświadomie. -1 mafiacorner.boards.net/post/66862/thread Post wyglądający miejsko. Od strony mafii taki post mógł powstać, ale nie jest to taki oczywisty kierunek, więc +0.5 mafiacorner.boards.net/post/66867/thread Agresja pasuje do kilku tożsamości, jeśli to jedna z nich, to na tym etapie nie przesądza w żadną ze stron. Jeśli to ktoś inny to działa na minus. Najman mafiacorner.boards.net/post/66839/threadPodoba mu się Karaś w momencie, gdy ja mam go na plus dwa. Czyli również dostrzega jego dobry wpływ na grę, a wrzucając go na lidera robi przysługę miastu. Daję za to solidne +1.5pkt Sowa mafiacorner.boards.net/post/66853/threadNie sposób nie przyznać temu logiki, taka strategia wydaje się z punktu widzenia mafii nieopłacalna. Z punktu widzenia miasta jednak również, ale w mniejszym stopniu. Dam +0.5pkt Lauctagceifhehdive mafiacorner.boards.net/post/66875/threadAlbo bardzo dobra analiza promiejska albo perfidny plan mafijny dla zmyłki. Małe szanse na to drugie, więc +1 ale ja o tym - zrobisz jeszcze raz taką sztuczkę ale powiedzmy w oparciu o 2h przed ostatnim linczem?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 0:19:26 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 0:19:26 GMT 1
kurwa, skończyłem pracę, po co mi to, na co mi to Kichot, opinia o Tasiemcu i Centaurze, dawaj. Bez wymówek. E: ale taka przeglądowa, nie boli mnie co tam se myślisz o pojedynczym poście, rozgrywki dużo za nami, całokształt mi tu oceniaj chip chop Mam 10 minut zanim dojadę do domu i pójdę spać, mój mózg nie ma wolne o tych godzinach Edit: jutro mogę coś napisać, ale nie spodziewaj się niczego odkrywczego bo nie mam czasu ich czytać od nowa ile się da przeżyć na takim przemykaniu, jak uwazasy? dłużej niż rurururkowiec? dawaj jutro jak odpoczniesz
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 0:35:14 GMT 1
via mobile
Post by Don Kichot on Sept 21, 2023 0:35:14 GMT 1
Mam 10 minut zanim dojadę do domu i pójdę spać, mój mózg nie ma wolne o tych godzinach Edit: jutro mogę coś napisać, ale nie spodziewaj się niczego odkrywczego bo nie mam czasu ich czytać od nowa ile się da przeżyć na takim przemykaniu, jak uwazasy? dłużej niż rurururkowiec? dawaj jutro jak odpoczniesz Dłużej niż rurururkowiec? To kreacja z jakiejś edycji? Nie wiem ile można przeżyć na przemykaniu, nie żebym jakoś specjalnie trzymał się życia. Jestem przygotowany że mogę zostać odjebany i byłem przygotowany na to już przy ostatnim linczu. Nie wiedziałem jak to będzie wyglądać i że nie będę miał za wiele czasu na odpoczynek po pracy, a już się zadeklarowałem, że zagram. Na początku myślałem, że edycja będzie na 10 osób to już wgl nie chciałem odchodzić. Jeśli uważasz, że przemykam specjalnie, a nie przez to, że nie mam czasu na wgryzienie się w temat to raczej nie musisz się martwić, bo jeśli centaur albo pasożyt nie będą mafią to i tak raczej padnę.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 21, 2023 6:43:01 GMT 1
Sowa, kiedy ostatnio zagrałeś edycję w mieście z której jesteś zadowolony? Ale z edycji, czy z mojej gry?
Co do Ioktanego, to nie raz stawiałem mu zarzuty i odpowiadał tego typu rzeczami: Ok, obiecuje ze go przeczytam, Niebezpieczny czlowiek A LEWKON CO JAKO SOWA WJECHAL XD jezeli Sowa miastowa to potwierdza to, ze Lewkon umie grac naprawde twardo, brutalnie i agresywnie, ale z o wiele wieksza chilelra i luzem jak jest miastowym. A jezeli jest mafioza - to znaczy ze sie nam rozwija. tak czy siak fajnie, good for him Damn. Zajebisty ten Lewkoń. Najlepszy jakiego widzialem posting kiedykolwiek i najlepsze wypowiedzi. A zarazem duzo otrosci, fajnej maniery, cynizmu. Mu sie CHCE! shocked Ja widzę, że Sowa wysnuwa te same wnioski co do Centaura co ja Iauctu - co uważasz na temat podejrzeń, które w twoim kierunku wysuwa Sowa konsekwentnie od jakiegoś czasu? Lewkon że mną nie grał żadnej edycji. (jeżeli się nie mylę) Jako miasto powinien mnie uważać za mafię Karas - ok, to już nie pisze, alw po 20 jadę na ściankę i jedtem out przez 1,5-3h Daliście mu immunitet za strumień świadomości, to teraz macie - tańce, swawole, hulanki.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 8:40:09 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 8:40:09 GMT 1
Twojej gry w mieście.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 8:48:54 GMT 1
Koneksje Lau – Felietonistka (starałem się bez własnego komentarza, ten dam przy ocenie samego Lau)Felietonistka o Lau/Iau:Nie bardzo rozumiem motywacji Iau-a, to znaczy te tabelki są fajne i można z nich parę wniosków wysnuć, ale on wysnuwa o tym kto ma przekichane a nie kto np. nie typuje winnych (np. ja).
Ogółem o Foresterze nie powiem nic obiektywnego ani nawet subiektywnie fajnego Lubie graczy ktorzy mnie nie lubia. Lubie z nimi tworzyć sztame w trakcie gry. Lubie zawzietosc i nakurwianie. No dla mnie z tego powodu Forester same +++ lapie od poczatku do konca, co tu mowic. Twoja naiwność jest godna podziwu Iau. Jedyne bezpośrednie odniesienie się do Laua, tak to zawsze pisała o nim w trzeciej osobie lp. No chyba, że nazywała go inaczej niż „Iau” albo „Lau”, ale aż tak dokładnie nie szperałem.
A powołania Tasiemca beznadziejne. Powołał mafiozę i gościa, który nawet niewinności Iaua nie widzi. Gratuluję. W mafii nie jestem ja, Sówka i prawdopodobnie Iau. Generalnie Feli uniewinniała Laua jako drugą osobę po Sowie.
W ogóle Iau po raz kolejny rzucił ciekawym spostrzeżeniem. Moim zdaniem znów trochę źle je interpretuje, ale ciekawsze jest coś innego. Postawa Karasia, który od razu chce zdeprecjonować to co napisał Antura. Od razu spacyfikować takie myślenie, że to może być silna mafia, w zarodku. Spropsowanie Laua i atak na Karasia za dopierdolenie się do Laua. Lau o Felietonistce:Prześliczna FelietonistkaDla mnie najlepsza kreacja. Wyszła relatywnie szybko, ale relatywnie też późno w grze, bo nie była w temacie. Ogółem nie mam zielonego pojecia kto to, ale wydaje sie być mafijnie-buta i mająca silny-charakter. Mafijne. Duuuużo o mecie i teorii mety. Nie wiem. Takie neutralne i guess, jeżeli założymy, że ten gracz lubi grać mówieniem o sposobach mety (ale tutaj zaplątuje sie w jego myślenie). Nie ma żadnego problemu z outowaniem graczy na totalnym wyjebnaiu (duh), co jest mafijne, co już chyba pisalem przy Smasherze, żę to takie mafijne łoski lubia sie takimi rzeczami chwalić. ALe kto tam kurwa wie XD Wyglada jakby tworzyl naturalny front z Sową - podobnie jest twardy charakterem, podobnie nie boi sie mowic tego co chce, wchodzic kiedy chce. Troche wszedl w kontre do Karasia i raczej widac ze nie da sie mu ulozyc. Progresja myśli: Gumpa mial za lepszego w konflikcie niż mnie - ale juz tam wstawial, że Gump jest przewrażliwiony emocjonalny. Na starcie tez wrzucil ze Gump ma rozpoznawalna mete i bedzie nia gral. Po linczu wstawia Gumpa do listy winnych, ale jako jakiś tam "Gump". No progresja jakaś tam jest. Nie chce sie zdradzać z tym co robi. Ech, ciezko mi cokolwiek powiedzieć. Bardzo mocny indywidualny gracz. Raczej miastowy, ale moze być silny mafioza, bo ma super wygodna pozycje na ten moment : d Raczej miastowy, ale może silny mafioza. W sumie to nie wie, napisał raczej oczywistości.
Ale co ważne do Felietonistki: Uważa sowę za faktycznie totalnie niewinną, i ją aktywnie broni - jest mocna konsekwenjca. Widać też ataki celowane w Karasia rozlozone na posty: mafiacorner.boards.net/post/67650/threadmafiacorner.boards.net/post/67151/threadmafiacorner.boards.net/post/67148/threadWygląda jak naturalny rywal dla Karasia, i zobaczymy jak sie to rozwinie, i warto będzie na to pewnie patrzeć? Z drugiej strony, Felietonistka mowi, ze konflikt mój-Gumpa - na pewno był ze skrzyżowaniem (maksymalnie jeden z nas to mafia). I potem wstawia Gumpa z naszej dwójki do mafii. Generlanie wzsytko to co zrobila, wyobrazam sobie ze moze zrobic mafia. Felietonistka: Ma zero chaosu. Stałe opinie. Logiczna progresje myslenia. czepia sie trwałych elementów. Chlodno skalkulownaie I nie robi tego w derpowaty (to nie jest obraza) sposób jak Centurion. tylko robi to tak jakby kurwa z nadwiedzą xD Felietonistke moge wasdzic póki co do mafijnego/neutral wora Czyli jednak mafijny/neutral wór.
co ty mówisz kolego, przecież pozycja Felietonistki zaczęła bardzo mocno słabnąć po linczu a i wcześniej nie była jakaś idealna Przez wygodną pozycję mam to, że wypowiedziała się na mała ilosc tematów, poszukała sobie kolegi (Sowa), poszukała sobie celu (Gump), nie antagonizowała mnie, bo widziała ze mam do niej słabosc (perfidia), a dodatkowo nie akceptuje autorytetu Karasia, co daje jej mozliwosc na dyryogowanie w przyszlosci linczow wbrew woli toppera Karasia. Imho to krzyżuje (do meczówki-meczówki) Karasia z Felietonistka, i na teraz bym mowil ze Karas gra jakaś swoja topperska-mafijna gre, ale jeżeli nie, to duza szansa ze Fiele moze byc w kontrze do niego (bo i tak nie mam innych maf susów, to moge sobie ja tutaj wstawiac bo kogos wypada xD)
Zestawienie skrzyżowania się postaci Felietonistki i Karasia.
Twoja naiwność jest godna podziwu Iau. No i masz rację. A Karaś się dziwuje, jakobym tylko w tej edycji taki był. Mimo iż jestes bardziej mafijna, to jako że jestem biased względem Forestera, to bym linczował wpierw Forestera niz Ciebie, mimo iz jest bardziej townie. Ale jest bardziej townie, bo jest pod moje preferencje. A nie to powinnismy oceniac co nie?
Ty emocjonalnie imho jestes w stanie poswiecac siebi dla miasta. I to gituwa. No zobaczymy.
Egze (FELIE) to bym zostawil do meczowki, jezeli nie bedize jakichs dziwnosci. Chetnie bym zobaczyl jego wjazd jak w Wisnie w akcji, a mam moralniaka ze mu wtedy nie zauwaflem : d
No i fajnie ogolem - Felie nie musialem czytac to Tasiemiec na jutro zostaje hehe
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 8:50:52 GMT 1
ok panie Tasiemiec, i co z tego wynika twoim zdaniem?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 8:55:02 GMT 1
ok panie Tasiemiec, i co z tego wynika twoim zdaniem? Napisałem wyraźnie na samym początku, że komentarz dam przy okazji oceny gry Lau jako całości.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 9:38:41 GMT 1
Sowa, kiedy ostatnio zagrałeś edycję w mieście z której jesteś zadowolony? Ale z edycji, czy z mojej gry?
Co do Ioktanego, to nie raz stawiałem mu zarzuty i odpowiadał tego typu rzeczami: Ok, obiecuje ze go przeczytam, Niebezpieczny czlowiek A LEWKON CO JAKO SOWA WJECHAL XD jezeli Sowa miastowa to potwierdza to, ze Lewkon umie grac naprawde twardo, brutalnie i agresywnie, ale z o wiele wieksza chilelra i luzem jak jest miastowym. A jezeli jest mafioza - to znaczy ze sie nam rozwija. tak czy siak fajnie, good for him Damn. Zajebisty ten Lewkoń. Najlepszy jakiego widzialem posting kiedykolwiek i najlepsze wypowiedzi. A zarazem duzo otrosci, fajnej maniery, cynizmu. Mu sie CHCE! shocked Lewkon że mną nie grał żadnej edycji. (jeżeli się nie mylę) Jako miasto powinien mnie uważać za mafię Karas - ok, to już nie pisze, alw po 20 jadę na ściankę i jedtem out przez 1,5-3h Daliście mu immunitet za strumień świadomości, to teraz macie - tańce, swawole, hulanki. Też tak sobie pomyślałem, że za szybko został uniewinniony i sobie teraz kopiuje to, za co został uniewinniony bez absolutnie żadnego wkładu merytorycznego. @iauctagnhy'otl czemu w tych nocnych postach skupiłeś się na napierdalaniu kocopołów o tym, że się w tej edycji uniewinniłeś, zamiast na tym, kto jest w mafii? W zasadzie jedyny wkład merytoryczny to uniewinnienie Kichota za to, że przysiągł na kota. Trochę słabo.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 9:45:43 GMT 1
Ja skomentuję przed spaniem tylko te fragmenty o mnie - motałem się, owszem, i tylko tyle mam sobie do zarzucenia. To że Centaur wygląda słabo, pisałem od pierwszego dnia, co do Felietonistki miałem uczucia mieszane ze wskazaniem na winę i to wszystko można sprawdzić. A jeszcze postaw się w mojej pozycji - no ty powiedziałeś że głosujesz na Egze ale se poszedłeś. Forresta autorytet jakoś nie jaśniał mocno nad rozgrywką cały wczorajszy dzień. Działo się bardzo dużo, mafia musiała mieszać w chuj. Gramy na niejawnych, jakbym zagłosował na Kichota to byłby co najmniej remis i mogłoby się potoczyć to głosowanie zupełnie inaczej. Przeanalizuj sobie W KONTEKŚCIE MOJEJ GRY CAŁOŚCIOWO, czy pchałem jakąś agendę na potrzeby tego głosowania, czy po prostu grałem konsekwentnie ze swoimi typami. A ostatecznie dokonałem dobrego wyboru.No w kontekście globalnej gry to mały zarzut był, ale że się to rzuciło w oczy, to napisałem. Nie planuję Cię za to linczować, żeby nie było. Ale z tym "dokonałem dobrego wyboru", to nie zawsze jest plus. Tak jak pisałem, Szarlej kiedyś się tak motał jako OC, żeby finalnie wybrać dobrze. Tylko wtedy i tak padł niewinny.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 9:54:11 GMT 1
Robert Karaś znaczy Tasiemiec zachował się jak ktoś, kto miał Felio mocno za niewinną tylko pytanie, jakim cudem on tej mafijności egzego nie widział, skoro nawet dla mnie w pewnym momencie była, zwłaszcza pod koniec, jak te rzeczy pisał egze dziwne i ledwie się bronił No to jest dobre pytanie. Moim zdaniem nie chciał widzieć. Jeśli w mafii nie ma jakiegoś twista ze Smasherem, Tobą czy Gumpem, a moim zdaniem nie ma, to moim zdaniem ich gra szła pod to, żeby cały czas wpychać przed siebie kogoś z nieuniewinnionych. Bo oczywiście można zagrać jako mafiozo tak jak Karetka, poza podejrzeniami, ale to jest trudne w chuj i jest też druga droga, być podejrzewanym, ale cały czas być nie tym pierwszym do linczu. Kiedyś tak zagrałem jako Adamski (raczej tak wyszło niż taki był plan, po prostu egze mnie szybko wtedy wyłapał, a ja się ślizgałem, żeby nie paść). No i tutaj takie wpychanie mogło mieć miejsce. Padłby Kichot, zakładam, że niewinny, to by było 6-3. Niby dalej bezpiecznie, ale już mniej bezpiecznie, już się robią nerwy, a jakby jeszcze niewinny padł dziś, to przy meczówce wystarczy im wzbudzić paranoję i liczyć na sukces. Ja to widzę w ten sposób i stąd moim zdaniem było kluczowe, żeby tworzyć narrację, że ta Felietonistka to nie, że to zły pomysł, że on niewinny. Ale tutaj strumień świadomości w nocy leci, i do tego czuję, że miejski strumień świadomości, taki wygrywający gierkę. Czyli co, Iau niewinny i mafia to Tasiemiec-Centaur?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 9:59:56 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 21, 2023 9:59:56 GMT 1
ja idę na Legię o 16 i potem mnie nie będzie
Centaur, czy powinien dziś zlecieć Tasiemiec?
Tasiemiec, czy powinien dziś zlecieć Centaur?
|
|