|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 21:00:47 GMT 1
Poleciała Sowa
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 21:01:17 GMT 1
mam nadzieję, że ten twój typ to była próba odciągnięcia mordu od siebie Karaś
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 21:01:43 GMT 1
W mafii Tasiemiec ze Smasherem. To był baicik przed mordem?
|
|
|
Post by lowrider on Sept 21, 2023 21:02:08 GMT 1
Testament Sowy:
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 21:02:40 GMT 1
mam nadzieję, że ten twój typ to była próba odciągnięcia mordu od siebie Karaś No raczej, że tak, ale nie wiem, czy to to zdecydowało, czy to, że Lewkoń miał lepsze typy, czy to, że ktoś pamiętał ze społecznościowego Discorda, że mnie przez 3 dni nie będzie. W mafii Tasiemiec ze Smasherem. To był baicik przed mordem? Jak powyżej napisane.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 21:02:56 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 21:02:56 GMT 1
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 21:03:49 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 21, 2023 21:03:49 GMT 1
Karaś to wklejaj testament
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 21:05:18 GMT 1
mam nadzieję, że ten twój typ to była próba odciągnięcia mordu od siebie Karaś No raczej, że tak, ale nie wiem, czy to to zdecydowało, czy to, że Lewkoń miał lepsze typy, czy to, że ktoś pamiętał ze społecznościowego Discorda, że mnie przez 3 dni nie będzie. To był baicik przed mordem? Jak powyżej napisane. wydaje mi się, że ten mord na Sowie po prostu daje stosunkowo mało info, Sowa grała swoje, nie wpisywała się w żadne "ugrupowania" albo może ktoś chce zwrócić uwagę na to jak nakurwiał w Tasiemca, no ale to już WIFOM klasyczny
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 21:05:30 GMT 1
CenariusZnowu Ci się chce grać i przeżywać?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 21:05:56 GMT 1
Karaś to wklejaj testament
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 21:08:18 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 21:08:18 GMT 1
Robert KaraśTy byś mi oddał kierowanie miastem chłopie ja w mieście nigdy tak długo nie żyłem
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 21:09:44 GMT 1
Z tym wyjazdem to na serio jest, więc trochę chujowo. Jutro do 16-16.30 będę z pracy pisał, ale potem to tylko na telefonie aż do poniedziałku do około 19.30, więc będę dość bezużyteczny. Tak więc optymalnie by było przynajmniej plan na sobotni lincz mieć przedyskutowany dość mocno jutro do tej 16.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 21:10:46 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 21, 2023 21:10:46 GMT 1
CenariusZnowu Ci się chce grać i przeżywać? Teraz przyszły nowe informacje + mam w dupie co kto o mnie pomyśli i piszę od serca. A już ten etap gry jest, że ja bym przyspieszał, bo w temacie posucha będzie, a przynajmniej ja nie zamierzam produkować się o tym samym czwarty i kolejny dzień.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 21:11:07 GMT 1
Robert Karaś Ty byś mi oddał kierowanie miastem chłopie ja w mieście nigdy tak długo nie żyłem To co z tego? Tu chodzi o zaufanie teraz, a do Ciebie mam największe.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 21:11:27 GMT 1
ja się ogólnie zgadzam z tym testamentem, z tym że tak jak liczyłem, to przy trafieniu jednego mafiozy, mamy 3 lincze do końca
tak że no Cenariusa bym sprawdził najpierw obowiązkowo, ale jeżeli tu będzie pudło, to chyba Iaua odpuścił i szedł w Tasiemca od razu
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 21:11:55 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 21, 2023 21:11:55 GMT 1
Firefox ciesze się żeś nie padł chłopie, bo masz mózg największy tu ze wszystkich chyba
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 21:14:21 GMT 1
ja się ogólnie zgadzam z tym testamentem, z tym że tak jak liczyłem, to przy trafieniu jednego mafiozy, mamy 3 lincze do końca tak że no Cenariusa bym sprawdził najpierw obowiązkowo, ale jeżeli tu będzie pudło, to chyba Iaua odpuścił i szedł w Tasiemca od razu Uważasz, że ten Cenarius to tak perfidnie mnie zagadywał o testament, przed mordem się do mnie łasił, prosił o wskazówki, a tak naprawdę jest w mafii? Czy bardziej prawdopodobne, że Iau odpierdala chory teatr? Kurwa, rozdarty jestem. Pisałem, żeby nie panikować, ale myślałem, że Wam zostawię ten burdel, a sam polecę. Teraz trochę presję czuję. Ale spokojnie, ogarnę się, zaprawiony w tenisowych bojach jestem, a tam muszę brać emocje w ryzy szybciej niż tu.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 21:15:41 GMT 1
ja się ogólnie zgadzam z tym testamentem, z tym że tak jak liczyłem, to przy trafieniu jednego mafiozy, mamy 3 lincze do końca tak że no Cenariusa bym sprawdził najpierw obowiązkowo, ale jeżeli tu będzie pudło, to chyba Iaua odpuścił i szedł w Tasiemca od razu Uważasz, że ten Cenarius to tak perfidnie mnie zagadywał o testament, przed mordem się do mnie łasił, prosił o wskazówki, a tak naprawdę jest w mafii?Czy bardziej prawdopodobne, że Iau odpierdala chory teatr? Kurwa, rozdarty jestem. Pisałem, żeby nie panikować, ale myślałem, że Wam zostawię ten burdel, a sam polecę. Teraz trochę presję czuję. Ale spokojnie, ogarnę się, zaprawiony w tenisowych bojach jestem, a tam muszę brać emocje w ryzy szybciej niż tu. No jeśli nie widzisz, jak od wczoraj zaczął grać na emocjach, to jednak dobrze, że lecisz na bajabongo. Firefox ciesze się żeś nie padł chłopie, bo masz mózg największy tu ze wszystkich chyba xd
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 21, 2023 21:16:54 GMT 1
ja się ogólnie zgadzam z tym testamentem, z tym że tak jak liczyłem, to przy trafieniu jednego mafiozy, mamy 3 lincze do końca tak że no Cenariusa bym sprawdził najpierw obowiązkowo, ale jeżeli tu będzie pudło, to chyba Iaua odpuścił i szedł w Tasiemca od razu Uważasz, że ten Cenarius to tak perfidnie mnie zagadywał o testament, przed mordem się do mnie łasił, prosił o wskazówki, a tak naprawdę jest w mafii? Czy bardziej prawdopodobne, że Iau odpierdala chory teatr? Kurwa, rozdarty jestem. Pisałem, żeby nie panikować, ale myślałem, że Wam zostawię ten burdel, a sam polecę. Teraz trochę presję czuję. Ale spokojnie, ogarnę się, zaprawiony w tenisowych bojach jestem, a tam muszę brać emocje w ryzy szybciej niż tu. No patrz jak Cenarius łyknął to że masz mnie w mafijnym składzie, no jak pelikan jakby mu na rękę było Z Iauem jest ten problem, że ja go teraz w mafii widzę TYLKO z Cenariusem, z Montim na 200% nie, a z Tasiemcem na 99% nie
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 21:19:44 GMT 1
Uważasz, że ten Cenarius to tak perfidnie mnie zagadywał o testament, przed mordem się do mnie łasił, prosił o wskazówki, a tak naprawdę jest w mafii?Czy bardziej prawdopodobne, że Iau odpierdala chory teatr? Kurwa, rozdarty jestem. Pisałem, żeby nie panikować, ale myślałem, że Wam zostawię ten burdel, a sam polecę. Teraz trochę presję czuję. Ale spokojnie, ogarnę się, zaprawiony w tenisowych bojach jestem, a tam muszę brać emocje w ryzy szybciej niż tu. No jeśli nie widzisz, jak od wczoraj zaczął grać na emocjach, to jednak dobrze, że lecisz na bajabongo. Firefox ciesze się żeś nie padł chłopie, bo masz mózg największy tu ze wszystkich chyba xd Nie wiem kurwa, zmęczony jestem. 48/0 to jest naprawdę dla mnie morderstwo, nigdy więcej. Ja nigdy tak długo nie grałem, no dobra, jeszcze na prawdziwe nicki na forach FCB, BVB, Bayernu i potem na MLMie, ale tam inaczej się grało i lincze były codziennie, a mordy co dwa dni. Pracę zaniedbuję trochę, dom zaniedbuję, inne hobby zaniedbuję, więc możliwe, że nie dostrzegam oczywistości. Przemyślę sobie temat. A Ty jak widzisz mafię? Cenarius-Iau, czy jakiś twist?
|
|