Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 21:22:39 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 21:22:39 GMT 1
mnie to uderzyło trochę zagranie na town pointsy znowu? to już trzeci raz chyba zwłaszcza że widział mafię Iau Cenarius
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 21:22:55 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 21, 2023 21:22:55 GMT 1
Uważasz, że ten Cenarius to tak perfidnie mnie zagadywał o testament, przed mordem się do mnie łasił, prosił o wskazówki, a tak naprawdę jest w mafii?Czy bardziej prawdopodobne, że Iau odpierdala chory teatr? Kurwa, rozdarty jestem. Pisałem, żeby nie panikować, ale myślałem, że Wam zostawię ten burdel, a sam polecę. Teraz trochę presję czuję. Ale spokojnie, ogarnę się, zaprawiony w tenisowych bojach jestem, a tam muszę brać emocje w ryzy szybciej niż tu. No jeśli nie widzisz, jak od wczoraj zaczął grać na emocjach, to jednak dobrze, że lecisz na bajabongo. Firefox ciesze się żeś nie padł chłopie, bo masz mózg największy tu ze wszystkich chyba xd Pokaż mi dzisiaj te moje granie. Chętnie o tym poczytam. Wydaje mi się, że dupa się zaczęła palić. Nie pisałem chwilę o tobie to mnie nie atakowałeś. Ja przeszedłem do ataku to ty sobie o mnie przypomniałeś. Pamiętam sprzed 15 lat jak sam się jako mafia na taką chujnie nadziałem i czuję mocno, że teraz żeś odjebal to samo
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 21:24:26 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 21:24:26 GMT 1
a Sowa oczywiście najbardziej miejski występ od czasu Ashley Greene xd
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 21:24:36 GMT 1
Centaur-Lau, twist ewentualnie ze Smasherem lub Gumpem
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 21:25:04 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 21, 2023 21:25:04 GMT 1
Uważasz, że ten Cenarius to tak perfidnie mnie zagadywał o testament, przed mordem się do mnie łasił, prosił o wskazówki, a tak naprawdę jest w mafii? Czy bardziej prawdopodobne, że Iau odpierdala chory teatr? Kurwa, rozdarty jestem. Pisałem, żeby nie panikować, ale myślałem, że Wam zostawię ten burdel, a sam polecę. Teraz trochę presję czuję. Ale spokojnie, ogarnę się, zaprawiony w tenisowych bojach jestem, a tam muszę brać emocje w ryzy szybciej niż tu. No patrz jak Cenarius łyknął to że masz mnie w mafijnym składzie, no jak pelikan jakby mu na rękę było Z Iauem jest ten problem, że ja go teraz w mafii widzę TYLKO z Cenariusem, z Montim na 200% nie, a z Tasiemcem na 99% nie No łyknąłem, wstyd nie wstyd, co to zmienia? O czymś świadczy?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 21:27:07 GMT 1
mnie to uderzyło trochę zagranie na town pointsy znowu? to już trzeci raz chyba zwłaszcza że widział mafię Iau Cenarius No bo ileż można prosić się o to, żeby coś dał od siebie. Jakoś był w stanie przepalić dużo postów a nie dał nic. A jak gra za karę, to niech od razu pisze, że nic nie da i lepiej go odpalić od razu. Nie czułem nawet grama pomocy z jego strony.
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 21:27:09 GMT 1
Kichot przyznał na Dexterka a Ci go zajebali.
I to ja tutaj działam mafijnie i jestem bezużyteczny
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 21:28:41 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 21:28:41 GMT 1
mnie to uderzyło trochę zagranie na town pointsy znowu? to już trzeci raz chyba zwłaszcza że widział mafię Iau Cenarius No bo ileż można prosić się o to, żeby coś dał od siebie. Jakoś był w stanie przepalić dużo postów a nie dał nic. A jak gra za karę, to niech od razu pisze, że nic nie da i lepiej go odpalić od razu. Nie czułem nawet grama pomocy z jego strony. a grałeś już z nim kiedyś?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 21:28:48 GMT 1
Jeśli mafia to Centaur i Iau, to znaczy, że się całą trójką wjebali w Kichota, gdy padła Felietonistka. To by tłumaczyło zniechęcenie egze, że ma tak słaby skład, wtedy tam nie ma żadnej agendy, żadnego planu, tylko po prostu bezsilność i chwytanie się brzytwy.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 21:31:00 GMT 1
Ogółem to polecam mniej się tunnelować.
Nawet ja potrafilem sclearowac Kichota na 75% na podstawie jego gry, podejścia, mety, działania ;d
W ogóle nie jestme w stanie pojąć, jak Mafiozi zmanipulowali to miasto, ze wybraliscie Kichoda nad Centuriona
Z kazdym dniem Kichot stawal sie coraz mniej mafijny, a Centurion tylko bardziej
a wy na opak xD
Fajnie pierwszy raz zobaczyć coś lepiej skillsem niz wiekszosc miasta
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 21:31:44 GMT 1
a Sowa zginął bo chcial dojechac Tasiemca, prosto i na temat
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 21:32:53 GMT 1
No jeśli nie widzisz, jak od wczoraj zaczął grać na emocjach, to jednak dobrze, że lecisz na bajabongo. xd Pokaż mi dzisiaj te moje granie. Chętnie o tym poczytam. Wydaje mi się, że dupa się zaczęła palić. Nie pisałem chwilę o tobie to mnie nie atakowałeś. Ja przeszedłem do ataku to ty sobie o mnie przypomniałeś. Pamiętam sprzed 15 lat jak sam się jako mafia na taką chujnie nadziałem i czuję mocno, że teraz żeś odjebal to samo Ej, ale nie zaklinaj rzeczywistości, bo granie na emocjach wytykałem Ci już wcześniej, gdy się spłakałeś, że jak chcemy Cię linczować, to mamy to zrobić. Ja już nie wiem co odpisywać na to. Ile dni można być na świeczniku i pisać to samo w kółko? Wyjebcie mnie już jak dalej mam być w permanentbym podejrzeniu, bo dawanie z wątroby i zbieranie za to kalumni to nic przyjemnego. I tak mnie nikt nie słucha, pewnie prędzej czy później i tak padnę, a po śmierci nikt nie pochyli się nad moimi postami, a tak to trud skończony i spokojny weekend.Teraz jako mafia to bym zignorował tą wiadomość i odpisał za kilka godzin że niby nie czytałem. W międzyczasie bym sobie wszystko poukładał w głowie i odpisał kwieciście, bo wiem że od tej odpowiedzi może dużo zależeć. A tak to mam to w dupie i możecie mnie linczować, ja już straciłem przyjemność z dalszej gry, a grono mafii myślę że już znam i jest to Tasiemiec i Gump. Z drugiego rzutu wchodzi Kichot lub lau, bo faktycznie chłop sobie dalej pogrywa z tą ilością postów. Całość muszę przeczytać żeby odpowiedzieć jakościowo, ale dzisiaj to mi się nie chce. Ten Twój długi post też trącił graniem na emocjach i wyżalaniem. A w sumie tam mnie opisałeś w lepszym świetle niż Kichota i Laua (przynajmniej ja to tak odebrałem), a też Ci zarzuciłem ten trik z emocjami. Przed mordem też miałeś te takie trikowaste posty.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 21:33:18 GMT 1
Sowa, czemu się kitrałaś przed linczem, zamiast przekonywać do Tasiemca? XDDDDDDDDDDDD
Garyś, trzeba było oddać kierownicę Sowie, a nie po fakcie mu robic guilty-tripa
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 21:34:00 GMT 1
Tak czy siak Centurion i Tasiemiec do pieca i tyle
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 21, 2023 21:35:17 GMT 1
No bo ileż można prosić się o to, żeby coś dał od siebie. Jakoś był w stanie przepalić dużo postów a nie dał nic. A jak gra za karę, to niech od razu pisze, że nic nie da i lepiej go odpalić od razu. Nie czułem nawet grama pomocy z jego strony. a grałeś już z nim kiedyś? No pisaliście przecież że to Łasuch, który nakurwiał postami. Śledziłem tę edycję. A czy z nim grałem w jakiejś edycji, to trzeba pytać tych, co mają tożsamości ze wszystkich edycji spisane w Excelu.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 21, 2023 21:35:57 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 21, 2023 21:35:57 GMT 1
Iauctuna ile procent myślisz, że to cała mafia? który pewniejszy?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 21, 2023 21:36:03 GMT 1
Sowa, czemu się kitrałaś przed linczem, zamiast przekonywać do Tasiemca? XDDDDDDDDDDDD
Garyś, trzeba było oddać kierownicę Sowie, a nie po fakcie mu robic guilty-tripa
Ty, ale ja nie głosowałem na Kichota, bo uważałem, że może być niewinny i to jego mafia chciała wyjebać. Tak więc nie manipuluj.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 21:36:10 GMT 1
a grałeś już z nim kiedyś? No pisaliście przecież że to Łasuch, który nakurwiał postami. Śledziłem tę edycję. A czy z nim grałem w jakiejś edycji, to trzeba pytać tych, co mają tożsamości ze wszystkich edycji spisane w Excelu. W Snajperskiej tylko (chyba?), ale tego bym nie liczył.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 21:37:12 GMT 1
Iauctu na ile procent myślisz, że to cała mafia? który pewniejszy? Na czutke emocjonalna (moja) i jego emocjonalne grnaie? Tasiemiec mafia Na logike - czyli suche działania, progersje, typy postów, etc.? Centurion mafia zakładam na 90% ze jest tam jeden niewinny, ale trzeba dwoch odjebac, by kurwidolek nie wygral
a w finale podnosimy ciezary 2v1 i tyle
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 21, 2023 21:37:56 GMT 1
Tak czy isak nie mam ZIELONEGO POJECIA KTORY Z NICH BARDZIEJ kazde posty Luczyka mi smierdza mafiozem grajacym jako-tako dobrze na emocjach ale caly typ grania (matematyka Njaya) jest tak mafijny wzgledem poprzednich ze ojej no imho obu trzeba, ZWŁASCZZA ze zabilsicie Kichota, to juz ich w ogole trzeba xD Kichot powinien leciec 3
|
|