|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 9:44:28 GMT 1
Ja nie jestem odstajacym graczem xD Prosze takich rzeczy nie mówić, bo bede musiał potem znowu X czasu po edycji mówić, jak mimo maksymalnej aktywnosci są jakies absurdalne zarzuty odstawania XD zresztą, zrzucam to na karb działania mafiozów. Byłem na poczatku ładnie uniewiniony, ale z biegiem dni w ramach całego Lowriderowa "planowania następnych działan" krok po kroczku moj temat jest coraz bardziej nakrecany, z kazdym dniem coraz bardziej, az pewnie do dnia, w ktorym mafia zdecyduje mnie linczowac glosami miasta i wtedy bedzie grillowanie 100% XD tak czy siak mowienie ze odstaje jest absurdem jezeli ja odstaje, to Ty Karaś też odstajesz poza tytm, z tego co pamiętam, to największym orędownikiem linczu na tobie od początku był Karaś - to ta mafia, na której karb zrzucasz swoją pozycję? od wczoraj to grasz jakbyś był polskim raperem - strzały w niebo bez wymieniania ksywek
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:44:36 GMT 1
14 wrzesnia: Mialem sesje RPG + bylem na galeri na zakupach 15 września: Siłownia 16 września: Randeczka do 5 nad ranem 17 wrzesnia: planszówki od rana do wieczora 18 wrzesnia: Sesja RPG od po pracy do nocy 19 wrzesnia: Nadgodziny pracy w biurze i wspinanie sie na sciance po pracy + ping-pong (prace skoczylem o 20, wiec mozecie sobie wyobrazic jaka tutaj ciasnota planowa) 20 wrzesnia: Pojechanie do innego miasta po pracy na całowieczorny spacer z psem 21 wrzesnia: Od razu po pracy sesja RPG do wieczora 22 wrzesnia: Dzisiaj, zapewne randeczka do nocy 23-24 września: Studia mi sie zaczynaja, mam dnia dni nowego semestru na uczelni, a pewnie jednego dnia ide na silke, a drugiego na sauny 25 wrzesnia: Poniedzialke, sesja RPG 26 wrzesnia: Siłka albo sicnka 27 wrzesnia: Mozlie ze wyjazd do wrocławia Żebyśmy się rozumieli - każdy ma swoje życie i wiadomo, że nie da rady tu non stop siedzieć, no ale jak gra cię broni, to nie masz potrzeby po takie rozpiski sięgać szczególnie jak się chwalisz maksymalną aktywnością tylko no ta aktywność nic nie wnosi w kontekście najważniejszych momentów gry wypostowujesz się i spierdalasz Lepiej sie wypostowac i spierdolic, niz nie wypostowac i spierdolic wtedy byscie pewnie pisali
HURR DURR POSZEDL SOBIE A MA POSTY HURR DURR PEWNIE ZACHOWAL POSTY JAKBY MU SIE DUPA PALIŁA, ALE ZE SIE NIE PALI TO NIE WYKORZYSTUJE I GO NIE MA HURR DURR <INNY CHOCHOŁ SOBIE TUTAJ WSTAW> jestem po 10 czy tam ilu rozegranych i przeczytanych edycjach xD ciagle to samo
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 9:45:53 GMT 1
Żebyśmy się rozumieli - każdy ma swoje życie i wiadomo, że nie da rady tu non stop siedzieć, no ale jak gra cię broni, to nie masz potrzeby po takie rozpiski sięgać szczególnie jak się chwalisz maksymalną aktywnością tylko no ta aktywność nic nie wnosi w kontekście najważniejszych momentów gry wypostowujesz się i spierdalasz Lepiej sie wypostowac i spierdolic, niz nie wypostowac i spierdolic wtedy byscie pewnie pisali
HURR DURR POSZEDL SOBIE A MA POSTY HURR DURR PEWNIE ZACHOWAL POSTY JAKBY MU SIE DUPA PALIŁA, ALE ZE SIE NIE PALI TO NIE WYKORZYSTUJE I GO NIE MA HURR DURR <INNY CHOCHOŁ SOBIE TUTAJ WSTAW> jestem po 10 czy tam ilu rozegranych i przeczytanych edycjach xD ciagle to samo
pokaż mi jeden taki post w tej grze w stosunku do kogokolwiek, kto się nie wypostował są zarzuty względem aktywności, ale to nie ma nic wspólnego z wypostowaniem się, czy nie
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:46:09 GMT 1
Tak czy siak jak chcecie to jebnijcie sobie we mnie
tylko to ja z was sie bede smial po edycji ze znowu eNty raz pod rzad te sama chujowke gracie xD
zwłaszcza ze mnie juz dobrze znacie i nie WYJDE SAM Z SIEBIE ze swojego jestestwa i nie stane sie kims innym, no sorrasy, nie zagram jak Red, Volv czy iny ancymon
nie moge nie byc sobą XD
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:46:58 GMT 1
Lepiej sie wypostowac i spierdolic, niz nie wypostowac i spierdolic wtedy byscie pewnie pisali
pokaż mi jeden taki post w tej grze w stosunku do kogokolwiek, kto się nie wypostował są zarzuty względem aktywności, ale to nie ma nic wspólnego z wypostowaniem się, czy nie Czekaj, naprawde musze Ci szukac postu gdzie zarzucacie ludziom ze kogos nie ma przy linczu?
NAWET KARASIOWI BYLO JEBANE NA MRODE JAK GO JEDNEGO WIECOZRU NIE BYLO XDD
nie wiem czy przez Ciebie czy firefoxa
Chryste, naprawde takich zwyczajnych postów nie pamietasz czy specjalnie teraz udajesz glupiego?
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 9:47:01 GMT 1
Tak czy siak jak chcecie to jebnijcie sobie we mnie tylko to ja z was sie bede smial po edycji ze znowu eNty raz pod rzad te sama chujowke gracie xD zwłaszcza ze mnie juz dobrze znacie i nie WYJDE SAM Z SIEBIE ze swojego jestestwa i nie stane sie kims innym, no sorrasy, nie zagram jak Red, Volv czy iny ancymon nie moge nie byc sobą XD mafiacorner.boards.net/post/65726
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:47:46 GMT 1
A tego bylo duzo wiecej
do Kichota, do Centuriona, do Felietonistki, do Tasiemca jak go nie bylo, do Sowy jak nadrabial
do nich sie czepialiscie ze ich nie ma jak maja posty
do mnie ze nie mam postów i mnie ni ema
do kazdego te same przypierdolki xD
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:48:09 GMT 1
Tak czy siak jak chcecie to jebnijcie sobie we mnie tylko to ja z was sie bede smial po edycji ze znowu eNty raz pod rzad te sama chujowke gracie xD zwłaszcza ze mnie juz dobrze znacie i nie WYJDE SAM Z SIEBIE ze swojego jestestwa i nie stane sie kims innym, no sorrasy, nie zagram jak Red, Volv czy iny ancymon nie moge nie byc sobą XD mafiacorner.boards.net/post/65726Czyli ze do Wora z toba skoro wchodzisz mi na psyche?
great plan
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 9:48:44 GMT 1
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:49:10 GMT 1
Widzisz cwaniaczku? : >
chcialoby sie jebnac hipokryzje ze to ja Ci wchodze na psyche nie? xD
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:50:33 GMT 1
tak czy siak wlasnie przewalilem swoja przerwe w pracy na jakies gówno posty, tak w ramach mojego braku czasu xD nawet sobie odpoczac nie moge, ale jak sie pojawiam i postuje bo mam chwile
TO I TAK SI ENIE PODOBA XD
jestem niedobrz enie ma mnie niedobrze postuje niedobrze nie postuje niedobrze do limitu niedobrze z zachowaniem niedobrze oceniam graczy niedobrze nieoceniam niedobrze mam progresje i zmieniam zdanie niedobrze nie zmieniam zdania i wale w tych samych niedobrze daje wiekszy effort niedobrze i chujowo nie daje effortu niedobrze staram sie niedobrze nie starma sie niedobrze I TAK TO LECI
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 9:50:41 GMT 1
no nie no, jeżeli uważasz, ze to co robię to manipulacyjny wjazd na psychę, to kręć na mnie lincz, droga wolna
tylko problem jest taki że pierdolisz no
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:51:17 GMT 1
pierdolę bo Ci tak wygodnie grac i patrzec na mnie
tak, to jasne akurat
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:54:40 GMT 1
no nie no, jeżeli uważasz, ze to co robię to manipulacyjny wjazd na psychę, to kręć na mnie lincz, droga wolna tylko problem jest taki że pierdolisz no Niemniej, ja nie bede spłycałej całej gry w mafie do
"Ten kto Ci wchodzi na psyche, tego linczuj"
bo to nubowski OMGUS
w mafi kazdy kazdemu wchodzi na psyche bez konca, lol
kazdy innym sposobem
to podstawa tej gry
robienie takich zaruztów i linczowanie z tego powodu to jak linczowanie ze ktos ma kurwa kreację Nazisty XD
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 9:56:08 GMT 1
do wszystkich: na ile wulgarność Tasiemca wydaje się Wam autentyczna w tej grze a na ile przerysowana? Miejscami wydaje mi się przerysowana, ale problem jest taki, że ja pamiętam Łuczyka sprzed 8 lat, więc to mi zaburza trochę percepcję. Bo żebyśmy się dobrze zrozumieli: Łuczyka z lat 2015-2016 uważałem za chujowego, wulgarnego prostaka (a ja wrażliwy nie jestem). Jak wrócił jako Piękny Marian w 2020 r. i Red napisał na cmentarzu, że to Łuczyk, o którym ja już zapomniałem, to zrobiłem oczy jak 5 zł. A jego kolejne partie pokazały, że to nie była chwilowa metamorfoza (Sam Losco był super, Tenorek nie, bo mnie w chuja zrobił ). Na spotkaniach społeczności na kanale głosowym też się wypowiadał mega rozsądnie, więc wyraźnie widać, że przemiana jest trwała i pod tym kątem ta wulgarność mało pasuje. No ale jak się pamięta Rykowskiego czy Miszcza Pavarottiego, to w sumie ta obecna wulgarność jest nie tyle w normie, co wręcz w jej niższych stanach. Ta edycja to emocjonalnie zdecydowanie najbliższe temu, gdy grałem Krzaklewskim. Czułem podjarkę, czułem, że gram dobrze, a padłem przez podły fortel DJ Bobo, który sclaimował księdza. Oczywiście pojechałem po nim, jak po burej suce, ale ta agresja nie była tak stałą jak w przypadku edycji Szufladowo-Rykowskich. Teraz pierwsza 2 dni do brak podjarki, ale gdy wszedłem już w tę grę, to mnie mocno wciągnęła i żyję ją już nawet, gdy nie przeglądam rozgrywki. Odpaliłem się 3 razy. NAjpierw przed linczem na Feli, kiedy zjechałem Centaura. Przesadziłem, przeprosiłem. Potem po linczu na Kichocie. Na razie nie przepraszam, bo jako miastowy zagrał niefair z jednej strony pisząc, że ma mało czasu a z drugiej nawalając dużo postów o dupiemaryni. Teraz jestem najbardziej wkurzony, ale może dlatego, że jestem w pracy to gdzieś to od razu tłumię. Lau kłamie prosto w oczy odnośnie porównywania edycji z Influencerem i tej. Do tego jest na tyle bezczelnym chamem, że pomimo tego co tworzy ma czelność pouczać wszystkich z pogardliwym tonem. Zarzuca mi granie na emocjach, a to on poza Centaurem najwięcej tego robi. Nie ma moralności, żeby nie stosować w grze mety wyjętej z prywatnych rozmów, prowadzi chore gierki o jakieś obiadowe zakłady, a na koniec zbija pionę z Centim i ładuje we mnie, szukając coraz bardziej mijających się z prawdą argumentów. Chciałbym nie reagować aż tak agresywnie, ale w tej sytuacji jemu się zwyczajnie należy zakucie w dyby i obrzucanie gównem.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:59:42 GMT 1
No cóż, mam nadzieje ze ten post otworzy oczy Karasiowi ze jestes spressowany i poruszony xD moim dzialaniem
bo w tym wszystkim widac MASE REAKCJI DO MOJEGO ZACHOWANIA I DZIALANIA XDDD i absurdem jest mowic ze nic nie poruszam do przodu i nie wywieram wpływu
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 10:00:03 GMT 1
Widzisz cwaniaczku? : > chcialoby sie jebnac hipokryzje ze to ja Ci wchodze na psyche nie? xD Jakby to powiedzieć, hipokryzja jest spoko o ile to ja jestem hipokrytą. pokaż mi jeden taki post w tej grze w stosunku do kogokolwiek, kto się nie wypostował są zarzuty względem aktywności, ale to nie ma nic wspólnego z wypostowaniem się, czy nie Czekaj, naprawde musze Ci szukac postu gdzie zarzucacie ludziom ze kogos nie ma przy linczu? NAWET KARASIOWI BYLO JEBANE NA MRODE JAK GO JEDNEGO WIECOZRU NIE BYLO XDD nie wiem czy przez Ciebie czy firefoxa Chryste, naprawde takich zwyczajnych postów nie pamietasz czy specjalnie teraz udajesz glupiego? Ty serio nie czaisz? Bo ja w to nie wierzę, to musi być prowokacja. Ja się nie wypostowałem ani razu. Zarzut do mnie był chyba 2 razy, raz że się nie udzielałem między linczem i mordem (bo pisałem testament) i robił to Monti, który często takie rzeczy wyciąga z dupy. Nie podoba mi się to, ale cóż, chyba ten typ tak ma. Za drugim wywoływał mnie Smasher, gdy były kluczowe momenty przed linczem a mnie nie było. Też go za to zjebałem, ale z drugiej strony rozumiem, że oczekiwał ode mnie liderowania. Ale ja przyszedłem, pokazałem lowriderowi jak się robi wajchy i sobie poszedłem na mecz. Problem z Tobą jest taki, a właściwie kilka problemów: 1) nie ma Cię w kluczowych momentach. Nigdy. 2) wypostowujesz się na pokaz. Ty przepalasz posty. 3) manipulujesz i kłamiesz. Np. Pshemo nie pisał mafijnych postów i nikt go za to nie oskarżał. On poleciał za coś innego. Ty chyba nie rozumiesz w ogóle pojęcia mafijny post. Albo udajesz.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 10:03:07 GMT 1
Miejscami wydaje mi się przerysowana, ale problem jest taki, że ja pamiętam Łuczyka sprzed 8 lat, więc to mi zaburza trochę percepcję. Bo żebyśmy się dobrze zrozumieli: Łuczyka z lat 2015-2016 uważałem za chujowego, wulgarnego prostaka (a ja wrażliwy nie jestem). Jak wrócił jako Piękny Marian w 2020 r. i Red napisał na cmentarzu, że to Łuczyk, o którym ja już zapomniałem, to zrobiłem oczy jak 5 zł. A jego kolejne partie pokazały, że to nie była chwilowa metamorfoza (Sam Losco był super, Tenorek nie, bo mnie w chuja zrobił ). Na spotkaniach społeczności na kanale głosowym też się wypowiadał mega rozsądnie, więc wyraźnie widać, że przemiana jest trwała i pod tym kątem ta wulgarność mało pasuje. No ale jak się pamięta Rykowskiego czy Miszcza Pavarottiego, to w sumie ta obecna wulgarność jest nie tyle w normie, co wręcz w jej niższych stanach. Ta edycja to emocjonalnie zdecydowanie najbliższe temu, gdy grałem Krzaklewskim. Czułem podjarkę, czułem, że gram dobrze, a padłem przez podły fortel DJ Bobo, który sclaimował księdza. Oczywiście pojechałem po nim, jak po burej suce, ale ta agresja nie była tak stałą jak w przypadku edycji Szufladowo-Rykowskich. Teraz pierwsza 2 dni do brak podjarki, ale gdy wszedłem już w tę grę, to mnie mocno wciągnęła i żyję ją już nawet, gdy nie przeglądam rozgrywki. Odpaliłem się 3 razy. NAjpierw przed linczem na Feli, kiedy zjechałem Centaura. Przesadziłem, przeprosiłem. Potem po linczu na Kichocie. Na razie nie przepraszam, bo jako miastowy zagrał niefair z jednej strony pisząc, że ma mało czasu a z drugiej nawalając dużo postów o dupiemaryni. Teraz jestem najbardziej wkurzony, ale może dlatego, że jestem w pracy to gdzieś to od razu tłumię. Lau kłamie prosto w oczy odnośnie porównywania edycji z Influencerem i tej. Do tego jest na tyle bezczelnym chamem, że pomimo tego co tworzy ma czelność pouczać wszystkich z pogardliwym tonem. Zarzuca mi granie na emocjach, a to on poza Centaurem najwięcej tego robi. Nie ma moralności, żeby nie stosować w grze mety wyjętej z prywatnych rozmów, prowadzi chore gierki o jakieś obiadowe zakłady, a na koniec zbija pionę z Centim i ładuje we mnie, szukając coraz bardziej mijających się z prawdą argumentów. Chciałbym nie reagować aż tak agresywnie, ale w tej sytuacji jemu się zwyczajnie należy zakucie w dyby i obrzucanie gównem. drobna poprawka - wspaniały mafiozo Dj Bobo sclaimował wtedy deta
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 10:12:46 GMT 1
Miejscami wydaje mi się przerysowana, ale problem jest taki, że ja pamiętam Łuczyka sprzed 8 lat, więc to mi zaburza trochę percepcję. Bo żebyśmy się dobrze zrozumieli: Łuczyka z lat 2015-2016 uważałem za chujowego, wulgarnego prostaka (a ja wrażliwy nie jestem). Jak wrócił jako Piękny Marian w 2020 r. i Red napisał na cmentarzu, że to Łuczyk, o którym ja już zapomniałem, to zrobiłem oczy jak 5 zł. A jego kolejne partie pokazały, że to nie była chwilowa metamorfoza (Sam Losco był super, Tenorek nie, bo mnie w chuja zrobił ). Na spotkaniach społeczności na kanale głosowym też się wypowiadał mega rozsądnie, więc wyraźnie widać, że przemiana jest trwała i pod tym kątem ta wulgarność mało pasuje. No ale jak się pamięta Rykowskiego czy Miszcza Pavarottiego, to w sumie ta obecna wulgarność jest nie tyle w normie, co wręcz w jej niższych stanach. Ta edycja to emocjonalnie zdecydowanie najbliższe temu, gdy grałem Krzaklewskim. Czułem podjarkę, czułem, że gram dobrze, a padłem przez podły fortel DJ Bobo, który sclaimował księdza. Oczywiście pojechałem po nim, jak po burej suce, ale ta agresja nie była tak stałą jak w przypadku edycji Szufladowo-Rykowskich. Teraz pierwsza 2 dni do brak podjarki, ale gdy wszedłem już w tę grę, to mnie mocno wciągnęła i żyję ją już nawet, gdy nie przeglądam rozgrywki. Odpaliłem się 3 razy. NAjpierw przed linczem na Feli, kiedy zjechałem Centaura. Przesadziłem, przeprosiłem. Potem po linczu na Kichocie. Na razie nie przepraszam, bo jako miastowy zagrał niefair z jednej strony pisząc, że ma mało czasu a z drugiej nawalając dużo postów o dupiemaryni. Teraz jestem najbardziej wkurzony, ale może dlatego, że jestem w pracy to gdzieś to od razu tłumię. Lau kłamie prosto w oczy odnośnie porównywania edycji z Influencerem i tej. Do tego jest na tyle bezczelnym chamem, że pomimo tego co tworzy ma czelność pouczać wszystkich z pogardliwym tonem. Zarzuca mi granie na emocjach, a to on poza Centaurem najwięcej tego robi. Nie ma moralności, żeby nie stosować w grze mety wyjętej z prywatnych rozmów, prowadzi chore gierki o jakieś obiadowe zakłady, a na koniec zbija pionę z Centim i ładuje we mnie, szukając coraz bardziej mijających się z prawdą argumentów. Chciałbym nie reagować aż tak agresywnie, ale w tej sytuacji jemu się zwyczajnie należy zakucie w dyby i obrzucanie gównem. Ja proponuję, żeby pasowało do kreacji, utopić go, przejechać (rowerem) i podeptać. I tak 10 razy. Ale tak bardziej merytorycznie, to ja mam głos na Iau. Wydaje mi się, że to jest zbyt przerysowane, żeby on był niewinny. Mamy jakieś 5h na obgadanie tego, potem zniknę i będę sporadycznie zaglądał i jeszcze rzadziej pisał. Jeśli ktoś uważa, że mafia jest poza gronem Cenarius, Iau, Tasiemiec, to niech pisze jak najszybciej, żebyśmy mogli to przedyskutować.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 10:17:11 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 10:17:11 GMT 1
dlaczego zginęła Sowa, nie Karaś?
to identyczny poziom czystości
ja wiem, że z mordami to różnie, ja wiem, że wiesz, że ty wiesz, i tak dalej
ale skoro byli tak samo czyści, to nie zginęła po to, żeby Karaś został przy swoim rozumowaniu Centauro/Ioktanowym?
Sowa by pałowała tego Tasiemca, z nią miałby trudniej, Karasiowi Tasiemiec się zielenił
|
|