|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 9:10:43 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 9:10:43 GMT 1
zakładając że widzisz że Natura wie że padnie niewinny, to widząc to musisz zakładać jego niewinność
więc mafia to Tasiemiec - Centaur albo plottwist
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 9:14:40 GMT 1
zakładając że widzisz że Natura wie że padnie niewinny, to widząc to musisz zakładać jego niewinność więc mafia to Tasiemiec - Centaur albo plottwist no właśnie problem w tym, że on napisał, że w tej dwójce na 90% jest niewinny
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 9:14:55 GMT 1
skoro wie że padnie niewinny to czemu go za to łapiesz? Kurwa, on w zasadzie nie wspomniał nic o innych winnych niż Tasiemiec i Centaur. Jednocześnie twierdzi, że oni się wykluczają. Ale nie robi nic, żeby znaleźć, który się wyklucza i walnąć w drugiego. No mnie to jakoś nie gra. Mamy 3 graczy, którzy odstają: Iau, Cenarius i Tasiemiec. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że mafia jest tam. Iau ma łatwiej, bo jest w tej grupie, czyli albo powinien czuć, że zna mafię, albo robić wszystko, żeby przewrócić stolik. A on nam radośnie oświadcza, że zlinczujemy niewinnego i potem będzie miał ciężki krzyż, bo się rzucimy na niego. Nie czujesz, że to nie gra?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 9:17:37 GMT 1
A jeszcze w kontekście mojej mafijności. Naprawdę myślicie Karaś i Smasher, że byłbym w stanie tak zagrać jako mafia? Mam za sobą raptem kilka miastowych gier po długiej przerwie i powiedzmy sobie szczerze, średnich gier, gdzie nie byłem liderem. W mafii ostatni raz byłem lata temu i zawsze uchodziłem za tego, który w mafii nie radzi sobie zbyt dobrze. I teraz miałbym wejść do gry i zamieszać, dożywając tak daleko? To w sumie miły komplement, ale przeceniacie ludzkie, a w szczególności moje możliwości.Zaraz, czy Ty nam chcesz napisać, że w mafii nie grałbyś tak dobrze? Bo z całym szacunkiem, moim zdaniem nie grasz dobrze i takie coś w mafii, to by nawet Lewkoń był w stanie zagrać.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 9:19:12 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 22, 2023 9:19:12 GMT 1
"A on nam radośnie oświadcza, że zlinczujemy niewinnego i potem będzie miał ciężki krzyż, bo się rzucimy na niego. Nie czujesz, że to nie gra?"
problem z Iau jest taki, że on właściwie ogłosił chyba w tej grze już wszystko i nic
żadna teoria z jego ust mnie nie zdziwi
nie wiem, jak miałbym go teraz weryfikować ze zgodnościami we własnej logice
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 9:23:28 GMT 1
do wszystkich: na ile wulgarność Tasiemca wydaje się Wam autentyczna w tej grze a na ile przerysowana? Miejscami wydaje mi się przerysowana, ale problem jest taki, że ja pamiętam Łuczyka sprzed 8 lat, więc to mi zaburza trochę percepcję. Bo żebyśmy się dobrze zrozumieli: Łuczyka z lat 2015-2016 uważałem za chujowego, wulgarnego prostaka (a ja wrażliwy nie jestem). Jak wrócił jako Piękny Marian w 2020 r. i Red napisał na cmentarzu, że to Łuczyk, o którym ja już zapomniałem, to zrobiłem oczy jak 5 zł. A jego kolejne partie pokazały, że to nie była chwilowa metamorfoza (Sam Losco był super, Tenorek nie, bo mnie w chuja zrobił ). Na spotkaniach społeczności na kanale głosowym też się wypowiadał mega rozsądnie, więc wyraźnie widać, że przemiana jest trwała i pod tym kątem ta wulgarność mało pasuje. No ale jak się pamięta Rykowskiego czy Miszcza Pavarottiego, to w sumie ta obecna wulgarność jest nie tyle w normie, co wręcz w jej niższych stanach.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 9:27:33 GMT 1
Teraz tak patrzę na ten sojuszyk Laua i jakoś mi się on gryzie w kontekście ich podwójnej winy. Chociaż widać, że zaczynają iść na bezczelnego. Imo powinniśmy się dzisiaj skupić na tym, kto z miastowego core ma najmniejsze chęci do drążenie tematu w kontekście plottwista. Na pewno Karaś najmocniej, a jak reszta? Najmniej moim zdaniem Smasher. On raczej gasił nasze paranoje niż je podsycał lub dostawał swojej własnej, prywatnej. Firefox zaczepił na początku mnie, potem Gumpa też, on rozważa cały czas różne opcje. Gump starł się z Firefoxem, podszczypywał mnie, chyba ze Smasherem też coś było. Ale ja naprawdę wnioskuję o brak paniki. Szukanie twista, gdy w grze mamy odstających Iau i Cenariusa to proszenie się o nadzianie się na Bolca.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 9:29:53 GMT 1
Jeżeli to Ci jebie, to racje miał ktoś z pierwszych stron tematu - że pisać umiesz ładnie, ale typować to nie potrafisz. Cóż, zabij mnie i się ucz!
A co to za jakieś tanie gierki psychologiczne, granie na emocjach? Jak to było pisane na cmentarzu zeszłej edycji? Jak ktoś gra na emocjach to do wora? Ja przypominam nieśmiało tego posta, bo do teraz pamiętam jak mnie na początku edycji pod chuja brał "Zlinczuj mnie, zlinczuj, będziesz się wstydził!", po ostatniej edycji jestem czujny w takich kwestiach, to kshaq zwracał uwagę na takie gierki Montiego jako Glorfindela i tu czuję, że to była podobna gierka. Edit: Bede szukał w meczówce jezeli dozyje, na swieża głowę, zreszta, co juz dawno pisalem i delkarowalem Ale czemu nie teraz?
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:33:04 GMT 1
Ja nie jestem odstajacym graczem xD Prosze takich rzeczy nie mówić, bo bede musiał potem znowu X czasu po edycji mówić, jak mimo maksymalnej aktywnosci są jakies absurdalne zarzuty odstawania XD zresztą, zrzucam to na karb działania mafiozów. Byłem na poczatku ładnie uniewiniony, ale z biegiem dni w ramach całego Lowriderowa "planowania następnych działan" krok po kroczku moj temat jest coraz bardziej nakrecany, z kazdym dniem coraz bardziej, az pewnie do dnia, w ktorym mafia zdecyduje mnie linczowac glosami miasta i wtedy bedzie grillowanie 100% XD
tak czy siak mowienie ze odstaje jest absurdem jezeli ja odstaje, to Ty Karaś też odstajesz
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:33:28 GMT 1
A co to za jakieś tanie gierki psychologiczne, granie na emocjach? Jak to było pisane na cmentarzu zeszłej edycji? Jak ktoś gra na emocjach to do wora? Ja przypominam nieśmiało tego posta, bo do teraz pamiętam jak mnie na początku edycji pod chuja brał "Zlinczuj mnie, zlinczuj, będziesz się wstydził!", po ostatniej edycji jestem czujny w takich kwestiach, to kshaq zwracał uwagę na takie gierki Montiego jako Glorfindela i tu czuję, że to była podobna gierka. Edit: Bede szukał w meczówce jezeli dozyje, na swieża głowę, zreszta, co juz dawno pisalem i delkarowalem Ale czemu nie teraz? Bo mam życie i mam wyjebnae? Każdego dnia tej edycji pracuje z zapierdolem w pracy od 9 do 18 a potem robie w chuj rzeczy
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:36:15 GMT 1
14 wrzesnia: Mialem sesje RPG + bylem na galeri na zakupach
15 września: Siłownia
16 września: Randeczka do 5 nad ranem
17 wrzesnia: planszówki od rana do wieczora
18 wrzesnia: Sesja RPG od po pracy do nocy
19 wrzesnia: Nadgodziny pracy w biurze i wspinanie sie na sciance po pracy + ping-pong (prace skoczylem o 20, wiec mozecie sobie wyobrazic jaka tutaj ciasnota planowa)
20 wrzesnia: Pojechanie do innego miasta po pracy na całowieczorny spacer z psem
21 wrzesnia: Od razu po pracy sesja RPG do wieczora
22 wrzesnia: Dzisiaj, zapewne randeczka do nocy
23-24 września: Studia mi sie zaczynaja, mam dnia dni nowego semestru na uczelni, a pewnie jednego dnia ide na silke, a drugiego na sauny
25 wrzesnia: Poniedzialke, sesja RPG
26 wrzesnia: Siłka albo sicnka
27 wrzesnia: Mozlie ze wyjazd do wrocławia
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:36:29 GMT 1
Biorac pod uwage jak wyglada moje zycie i jak czesto siedze w temacie to kurwa zarzucanie mi odstawania to ABSURD
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 9:37:16 GMT 1
Ja nie jestem odstajacym graczem xD Prosze takich rzeczy nie mówić, bo bede musiał potem znowu X czasu po edycji mówić, jak mimo maksymalnej aktywnosci są jakies absurdalne zarzuty odstawania XD zresztą, zrzucam to na karb działania mafiozów. Byłem na poczatku ładnie uniewiniony, ale z biegiem dni w ramach całego Lowriderowa "planowania następnych działan" krok po kroczku moj temat jest coraz bardziej nakrecany, z kazdym dniem coraz bardziej, az pewnie do dnia, w ktorym mafia zdecyduje mnie linczowac glosami miasta i wtedy bedzie grillowanie 100% XD tak czy siak mowienie ze odstaje jest absurdem jezeli ja odstaje, to Ty Karaś też odstajesz xD oczywiście, ja odstaję. No najgorszym graczem tu jestem i zdecydowanie odstaję od reszty. Co Ty pierdolisz w ogóle? Przecież nie chodzi o liczbę postów, bo jak się uprę, to się wylimituję przed wyjściem z pracy dzisiaj, tylko o jakość rozkmin. Twoje kurewsko odstają. Zajebałeś najbardziej mafijnym posem edycji, pierdoliłeś coś o szpiegu w moim kontekście, jebałeś Kichota, że 100% mafia, potem że 75%, potem że niewinny jednak. Nie robisz nic, żeby popchnąć grę do przodu, pozorujesz aktywność, przepalasz posty. ODSTAJESZ KURWA!!! I to wyraźnie. Tasiemiec, nawet mimo uniewinnienia Feli, jest ze swoimi postami półkę wyżej z wkładem w grę niż Ty.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:39:27 GMT 1
No kurwa, wlasnie udowodniles ze jestem zajebiscie miastowy bo mam naturalna progresje gry ktora jest widoczna z postownaia przy naturalnym postingu, emocjach ,pressingu, konfliktach i bez kurwa udawania zadnego
a nie takie odwalanie chochołów jak Ty
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:40:54 GMT 1
KURWA TYPIE
potrzebujesz jesczze 20 lat grac w mafie by sie nauczyc ze Mityczne Mafijne posty to wali Miasto, a mafia nie?
czy jednak czegos sie nauczyles po tylu latach doswiadczenia?
powinienes mnie uczyć z twoim intelektem i propsem, a nie rzucać sie ze miastowy gra chujowo jak miastowo i nie gra lepiej z samego faktu ze jest miastowym XD
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 9:41:30 GMT 1
No kurwa, wlasnie udowodniles ze jestem zajebiscie miastowy bo mam naturalna progresje gry ktora jest widoczna z postownaia przy naturalnym postingu, emocjach ,pressingu, konfliktach i bez kurwa udawania zadnego a nie takie odwalanie chochołów jak Ty Czyli miastowość polega na tym, że im ktoś bardziej chujowy, tym bardziej miastowy? O jakim Ty pressingu piszesz? Na kim Ty założyłeś pressing oprócz ewentualnie Kichota? Edit: KURWA TYPIE potrzebujesz jesczze 20 lat grac w mafie by sie nauczyc ze Mityczne Mafijne posty to wali Miasto, a mafia nie? czy jednak czegos sie nauczyles po tylu latach doswiadczenia? powinienes mnie uczyć z twoim intelektem i propsem, a nie rzucać sie ze miastowy gra chujowo jak miastowo i nie gra lepiej z samego faktu ze jest miastowym XD Ależ ja wiem, że miastowi też walą mafijne posty. Ale nie jest prawdą, że mafia ich nie wali. Dobra mafia - faktycznie nie. Ciebie o bycie dobrą mafią nie podejrzewam. Ale do sedna, gdybym uważał, że tylko mafiozi walą mafijne posty, to bym Cię dojeżdżał już pierwszego lub drugiego dnia i ani przez chwilę nie zwątpił w Twoją winę. No ale skoro niektóre tropy okazały się błędne i trzeba znaleźć 2 mafiozów, to gościa, który pisał z perspektywy interesów mafii siłą rzeczy trzeba podejrzewać. A jeśli jakimś cudem jesteś w mieście, to naprawdę się ogarnij. Naturalność nie polega na pisaniu każdej bzdury i zupełnym sraniu logice do ryja. Polega na gładkim i niespiętym przelewaniu na papier miastowych myśli.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:42:01 GMT 1
Zajebalismy Kichota za te mityczne mafiowe posty i zagrania Zajebalismy Koreanczyka za te mityczne mafiowe posty i zagrania i jeszcze dalej sie na tych rzeczach nakrecasz i sobie robisz schize XD
to nie granie w przedszkolu, gdzie mafia wykazuje archetypiczne zachowania jak z przykladu ksiazkowego na żenujacym poziomie mafia wie co sie dzieje i o co chodzi
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 9:42:46 GMT 1
14 wrzesnia: Mialem sesje RPG + bylem na galeri na zakupach 15 września: Siłownia 16 września: Randeczka do 5 nad ranem 17 wrzesnia: planszówki od rana do wieczora 18 wrzesnia: Sesja RPG od po pracy do nocy 19 wrzesnia: Nadgodziny pracy w biurze i wspinanie sie na sciance po pracy + ping-pong (prace skoczylem o 20, wiec mozecie sobie wyobrazic jaka tutaj ciasnota planowa) 20 wrzesnia: Pojechanie do innego miasta po pracy na całowieczorny spacer z psem 21 wrzesnia: Od razu po pracy sesja RPG do wieczora 22 wrzesnia: Dzisiaj, zapewne randeczka do nocy 23-24 września: Studia mi sie zaczynaja, mam dnia dni nowego semestru na uczelni, a pewnie jednego dnia ide na silke, a drugiego na sauny 25 wrzesnia: Poniedzialke, sesja RPG 26 wrzesnia: Siłka albo sicnka 27 wrzesnia: Mozlie ze wyjazd do wrocławia Żebyśmy się rozumieli - każdy ma swoje życie i wiadomo, że nie da rady tu non stop siedzieć, no ale jak gra cię broni, to nie masz potrzeby po takie rozpiski sięgać szczególnie jak się chwalisz maksymalną aktywnością tylko no ta aktywność nic nie wnosi w kontekście najważniejszych momentów gry wypostowujesz się i spierdalasz
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 9:43:38 GMT 1
No kurwa, wlasnie udowodniles ze jestem zajebiscie miastowy bo mam naturalna progresje gry ktora jest widoczna z postownaia przy naturalnym postingu, emocjach ,pressingu, konfliktach i bez kurwa udawania zadnego a nie takie odwalanie chochołów jak Ty Czyli miastowość polega na tym, że im ktoś bardziej chujowy, tym bardziej miastowy? O jakim Ty pressingu piszesz? Na kim Ty założyłeś pressing oprócz ewentualnie Kichota? 1. Tak? Miasto nie wie kto jest mafia, a kto nie. Mafia wie. Mafia ma nadwiedze. Mafia wykonuje wszystkie dzialania z CELOWOSCI, bo wszysstko wie i nie moze sama przed tego sobą ukryć. O co CI w ogole chodzi ze takie oczywistosci mam tlumaczyc? PRzesledz moje poprzednie gry i zobacz jakie mialem "udane" miastowe wystepy XDD
Czy moze jako Bajka tez bylem mafiozem? Jako Anastazja tez bylem mafiozem? Jako Felix tez bylem mafiozem? Jako Pikachu tez bylem mafiozem? Bo tam tez mialem GIGA SUPER CHJOWE TYPY, i wszyscy ZAWSZE MNIE JEBIECIE JAK CHUJOWO GRAM XDDDDDDD
tylko zawsze wam to wygodne chujowo gram - fajnie niewinny chujowo gram - niefajnie winny w zaleznosci od waszego humoru, za kazdym razem, co kazda edycje, TO SAMO XD
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 9:43:57 GMT 1
14 wrzesnia: Mialem sesje RPG + bylem na galeri na zakupach 15 września: Siłownia 16 września: Randeczka do 5 nad ranem 17 wrzesnia: planszówki od rana do wieczora 18 wrzesnia: Sesja RPG od po pracy do nocy 19 wrzesnia: Nadgodziny pracy w biurze i wspinanie sie na sciance po pracy + ping-pong (prace skoczylem o 20, wiec mozecie sobie wyobrazic jaka tutaj ciasnota planowa) 20 wrzesnia: Pojechanie do innego miasta po pracy na całowieczorny spacer z psem 21 wrzesnia: Od razu po pracy sesja RPG do wieczora 22 wrzesnia: Dzisiaj, zapewne randeczka do nocy 23-24 września: Studia mi sie zaczynaja, mam dnia dni nowego semestru na uczelni, a pewnie jednego dnia ide na silke, a drugiego na sauny 25 wrzesnia: Poniedzialke, sesja RPG 26 wrzesnia: Siłka albo sicnka 27 wrzesnia: Mozlie ze wyjazd do wrocławia A znajdujesz czas na posiłki i higienę osobistą?
|
|