|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 17:16:28 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 17:16:28 GMT 1
zakładam że u niego nic, natomiast nastroje miejskie już tak
zrobię jakaś matrycę ten
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 17:26:59 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 17:26:59 GMT 1
to dobrze się rozkłada bo według tego co liczę i nie zakładając jeszcze Smashera/Firefoxa/Karasia, tym się zajmę później i zakładając że ja się wykluczam z Iau konsekwentne lincze na jednym z dwójki Iau/Centaur Tasiemiec/Gump dają wygraną chyba, że mafia to Tasiemiec - Centaur i robią właśnie rajd ostatniej nadziei, ale akurat jedna konfiguracja jest ewidentnie do zbadania dowodowo dzięki Centaur, robotę mi zrobiłeś Kurwa staram się to od rana przekazać, proszę tu centaurowi nie przypisywać
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 17:29:03 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 17:29:03 GMT 1
Jeśli jest twist to Gump 80%, Smasher 20%. Aktualnie jestem zdania, że mafia to Tasiemiec i Gump, nie od dziś z resztą. Problem w tym centaur, że jakbym ja był na twoim miejscu i był w mieście, to bym na chuju stawał żeby to przepchnąć A tobie jest w sumie obojętne Plus to pierdolenie o autorytecie, gościu no, zdechłeś w pierwszym mordzie w poprzedniej gierce Rozumiem że można źle wystartować, ale jak jesteś miastowy to i tak starasz się ten wózek ciągnąć A tu cię mozilla na kurwa pierdole złapał już, mimo że 3 posty na krzyż dzisiaj napisałeś
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 17:30:52 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 17:30:52 GMT 1
I w ogóle przepychanie tych typów jako autorskich twistów też jest zabawne, biorąc pod uwagę że gadamy o tym co najmniej tak od linczu na Pshemie na oko
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 17:32:12 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 22, 2023 17:32:12 GMT 1
to dobrze się rozkłada bo według tego co liczę i nie zakładając jeszcze Smashera/Firefoxa/Karasia, tym się zajmę później i zakładając że ja się wykluczam z Iau konsekwentne lincze na jednym z dwójki Iau/Centaur Tasiemiec/Gump dają wygraną chyba, że mafia to Tasiemiec - Centaur i robią właśnie rajd ostatniej nadziei, ale akurat jedna konfiguracja jest ewidentnie do zbadania dowodowo dzięki Centaur, robotę mi zrobiłeś W sumie o to właśnie chciałem reszty miasta spytać, które dwójki mafijne się waszym zdaniem wykluczają? Moim zdaniem ja z Tasiemcem, ale możecie mieć oczywiście inne zdanie. Tasiemiec - Cenarius Tasiemiec - Lau Tasiemiec - Gump Lau - Cenarius Lau - Gump Gump - Cenarius
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 17:32:29 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 17:32:29 GMT 1
Obecnie Iau jest pierwszy w kolejce do spadnięcia a ty zamiast potraktować to jako boost i wykorzystać dodatkowe dwa dni, to i tak postujesz na smutno jakbyś ręcznego nie umiał spuścić
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 17:33:09 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 22, 2023 17:33:09 GMT 1
to dobrze się rozkłada bo według tego co liczę i nie zakładając jeszcze Smashera/Firefoxa/Karasia, tym się zajmę później i zakładając że ja się wykluczam z Iau konsekwentne lincze na jednym z dwójki Iau/Centaur Tasiemiec/Gump dają wygraną chyba, że mafia to Tasiemiec - Centaur i robią właśnie rajd ostatniej nadziei, ale akurat jedna konfiguracja jest ewidentnie do zbadania dowodowo dzięki Centaur, robotę mi zrobiłeś W sumie o to właśnie chciałem reszty miasta spytać, które dwójki mafijne się waszym zdaniem wykluczają? Moim zdaniem ja z Tasiemcem, ale możecie mieć oczywiście inne zdanie. Tasiemiec - Cenarius Tasiemiec - Lau Tasiemiec - Gump Lau - Cenarius Lau - Gump Gump - Cenarius Dla mnie mocno wyklucza się tylko Iau z Gumpem, trochę słabiej Iau z Tasiemcem Reszta to fair game
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 17:35:35 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 22, 2023 17:35:35 GMT 1
wczoraj tak jednak pisałeś o Gumpie: "Gump zaczął grać treściwiej albo ja zacząłem bardziej to zauważać. Być może miało też na to duży wpływ, że skończył jakąś tą drugą rozgrywkę. Widzę w nim chęć komunikacji ze mną i próby ocenienia, wyłuskania materiału. Ogólnie to bardzo miastowe zagranie. Na mnie najprostsza taktyka to "jest w mafii i chuj", a on gra głębiej, szuka, bada i ocenia. Już Smasher czy Firefox gra bardziej w myśl tej "chujowej" taktyki. Gump analizuje wszystkich po kolei, wkurza się na Smashera i jego "gierki". Jego w mafijnym rankingu ustawiłbym na ten moment najbliżej miasta" jak to się zmieniało w Twoim ciągu przyczynowo-skutkowym? No to są ciężary, bo to co napisałem jest nadal jakby prawdziwe... tylko uświadomiłem sobie, że tu mafia jest na poziomie topowym i tego typu zachowanie jak dociekliwość, analityczność, otwartość i logiczność jest bardziej do zagrania po stronie mafii niż miasta. Czyli sumarycznie moja poprzednia analiza może być gówno warta, tak jak była na felietonistkę.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 17:36:49 GMT 1
to dobrze się rozkłada bo według tego co liczę i nie zakładając jeszcze Smashera/Firefoxa/Karasia, tym się zajmę później i zakładając że ja się wykluczam z Iau konsekwentne lincze na jednym z dwójki Iau/Centaur Tasiemiec/Gump dają wygraną chyba, że mafia to Tasiemiec - Centaur i robią właśnie rajd ostatniej nadziei, ale akurat jedna konfiguracja jest ewidentnie do zbadania dowodowo dzięki Centaur, robotę mi zrobiłeś W sumie o to właśnie chciałem reszty miasta spytać, które dwójki mafijne się waszym zdaniem wykluczają? Moim zdaniem ja z Tasiemcem, ale możecie mieć oczywiście inne zdanie.Tasiemiec - Cenarius Tasiemiec - Lau Tasiemiec - Gump Lau - Cenarius Lau - Gump Gump - Cenarius Dlaczego? Skąd to słynne rozmijanie się z miastem? Tasiemiec, według siebie wykluczasz się z Cenariusem?
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 17:38:29 GMT 1
nie no, dzisiaj Cenarius z Iau robią konkurs o to kto pierwszy w kolejce i nie rozumiem co się właśnie odbywa
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 17:40:13 GMT 1
tu mafia jest na poziomie topowym i tego typu zachowanie jak dociekliwość, analityczność, otwartość i logiczność jest bardziej do zagrania po stronie mafii niż miasta. jak tak inteligentny gość może napisać coś takiego? nawet pomijam trafność, nie rozchodzi mi się o to czy ma rację (oczywiście, że nie ma) ale kur już właściwie zapiał, czas pod perzynę, dzień sznura się zbliża, a spostrzeżenia Cenariusa zamiast ewoluować to spadają: Trawa jest zielona. Słońce jest żółte. Niebo jest niebieskie. nie rozumiem
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 17:41:02 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 22, 2023 17:41:02 GMT 1
Jeśli jest twist to Gump 80%, Smasher 20%. Aktualnie jestem zdania, że mafia to Tasiemiec i Gump, nie od dziś z resztą. Problem w tym centaur, że jakbym ja był na twoim miejscu i był w mieście, to bym na chuju stawał żeby to przepchnąć A tobie jest w sumie obojętne Plus to pierdolenie o autorytecie, gościu no, zdechłeś w pierwszym mordzie w poprzedniej gierce Rozumiem że można źle wystartować, ale jak jesteś miastowy to i tak starasz się ten wózek ciągnąć A tu cię mozilla na kurwa pierdole złapał już, mimo że 3 posty na krzyż dzisiaj napisałeś No sory, ale ja się jej zgadzam z żadną z tych rzeczy. Jeśli chodzi o mafię Tasiemiec Gump to co ja niby robię jak nie staram się tego pokazać? Właśnie to robię, nie wiem czego ty oczekujesz. Co do autorytetu to powtarzasz znowu jakąś bzdurę. Przecież było jawnie powiedziane, że zdechlem w pierwszym mordzie z powodu podejrzeń roli a nie zajebistej gry. A Mozzila na niczym mnie nie złapał tylko dopytał skąd ta zmiana - czemu manipulujesz? Jako mafia bym nie zmieniał zdania co 5 minut chyba? Serio jesteś tak leniwy, że już wszystko co potwierdza to co masz w głowie to jest niezbity dowód? Z jednej strony mówisz jak zajebiście gram w edycjach, a zaraz potem zarzucasz, że będąc w mafii kurwiłbym logikę w tak oczywisty sposób. Właśnie dlatego mam tą furtkę na ciebie. Jak można tak fatalnie analizować czyjąś grę...
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 17:42:20 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 22, 2023 17:42:20 GMT 1
Obecnie Iau jest pierwszy w kolejce do spadnięcia a ty zamiast potraktować to jako boost i wykorzystać dodatkowe dwa dni, to i tak postujesz na smutno jakbyś ręcznego nie umiał spuścić Nie rozumiem. Przecież tak jak piszesz to właśnie zagrałaby mafia. Ja już serio chłopie nie rozumiem twojego sposobu myślenia
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 17:43:28 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 22, 2023 17:43:28 GMT 1
nie no, dzisiaj Cenarius z Iau robią konkurs o to kto pierwszy w kolejce i nie rozumiem co się właśnie odbywa No pierwszy w kolejce Tasiemiec i jak mi się uda to przepchnąć i będzie czerwony to chyba zaśpiewam tango.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 17:45:50 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 22, 2023 17:45:50 GMT 1
tu mafia jest na poziomie topowym i tego typu zachowanie jak dociekliwość, analityczność, otwartość i logiczność jest bardziej do zagrania po stronie mafii niż miasta. jak tak inteligentny gość może napisać coś takiego? nawet pomijam trafność, nie rozchodzi mi się o to czy ma rację (oczywiście, że nie ma) ale kur już właściwie zapiał, czas pod perzynę, dzień sznura się zbliża, a spostrzeżenia Cenariusa zamiast ewoluować to spadają: Trawa jest zielona. Słońce jest żółte. Niebo jest niebieskie. nie rozumiem No to zrozum że Kichot padł za to, że grał chujowo i się okazało, że jest miastem. Jakie stąd wyciągniesz wnioski? I nie chodzi mi o wnioski dotyczące gry Kichota tylko o wnioski miasta i oceniania kolejnych Kichotów.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 17:54:50 GMT 1
no ja się chyba obraziłem teraz na to porównanie
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 18:00:14 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 22, 2023 18:00:14 GMT 1
no ja się chyba obraziłem teraz na to porównanie Ale mi nie chodzi o porównanie ciebie do Kichota, bo chyba tak to zrozumiałeś. Bardziej Lau jest Kichotem, czyli gra swoją chujnię. Bardziej ja jestem Kichotem, bo też uważacie że gram chujnię. No i o to mi chodzi, że moim zdaniem chujnia jest miastowa i przypomniałem sobie o tym po linczu na Kichocie. Jeśli mafia przeżyła niewykryta tak długo, to musi być dobra, a jeśli jest dobra, to nie gra chujni.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 19:23:17 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 19:23:17 GMT 1
Mnie Centaur przekonał. Daję w Gumpa.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 19:40:32 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 22, 2023 19:40:32 GMT 1
ja niewinny stopczyk, ale co wy tam palicie?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 20:03:59 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 22, 2023 20:03:59 GMT 1
Ja? Radomskie. Ale jak Pan kapitancieniutki woli, to Red ma Camele.
|
|