Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 23:12:46 GMT 1
via mobile
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 23:12:46 GMT 1
Generalnie dzisiaj widzę to że temat mnie chwycił i jest kto ny, ale jest 2 mafiozow więc kurcze, nie wiem ile z nich kręciło mój temat i go pompowało XD
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 23:12:52 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 23:12:52 GMT 1
Stawiam dolary przeciw orzechom, że w następnym mordzie poleci Firefox. Karaś i Smasher nie przyjmą do wiadomości, że w mafii może być ktoś z core, w domyśle Gump i to dlatego właśnie przeżyli ostatni mord. Ja obiecuję, że umysł mam otwarty i na miarę możliwości czasowych będę czytał i na podstawie linczu analizował.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 23:16:56 GMT 1
via mobile
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 23:16:56 GMT 1
Ogółem mój key insight to że zostawili Garego bo gary będzie grał tak jak mafii wygodniej i go można robić XD sorry Gary
Lewkon jest bezpardonowy i chuj, nie dałoby się go więc
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 23:22:05 GMT 1
via mobile
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 23:22:05 GMT 1
I na wiarę uważam że jest haczyk xd
Że Tasiemiec I centurion nie dadzą dwóch winnych
Ale trzeba ich zabić bo ślepo kulawosx
Mi mkzsdie nawet powiedzieć miarowo grupowo kogo mam słuchać w meczowce, no problemo
Zresztą, ta edycja wygląda dla mnie jak zawsze
Mafia mnie nie zabija
Z czasem gry mam coraz więcej sus na mnie
I ogllem wtkdstdyeanke tego że jestem słaby
Tylko kurwa w tej edycji na te stuesxje przy założeniu haczyka
Ja daje miastu przegrane jako lincz na mnje. A przy zachowaniu mnke daje chocisz 50%50 dla miasta
Chyba że odjebie się super gówno i Lowrider powoli mafi nie Acijsd I gdzie 1v3
|
|
|
Rozgrywka
Sept 22, 2023 23:33:58 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 22, 2023 23:33:58 GMT 1
Ehh no problem jest taki Iau, że jak na analizę która miałaby ci uratować życie, to to jest mało przekonujące, ciągle kręci się płyta pt "no będą ciężary ale nie wiem kto robi plot twist w mafii, elo" Rozumiem że najebany jesteś i z panną, ale do linczu jeszcze 22 godziny i serio da się zrobić coś porządniejszego A jeżeli jesteś niewinny to kurwa powinieneś widzieć więcej niż cała reszta bo masz dodatkowe uniewinnienie do dyspozycji na sobie A widzisz tyle samo albo i mniej A co mam widzieć? Doszedłem do tego że Kichot niewinny, dumny jestem z tego, lincz na Psjemke to totalna pizda i mam guilt trips ale czuję że całe miasto to zabiło by nie zostać przsz niego wteudhantm Zdołałeś dojść do tego, że Kichot niewinny? Felietonistka doszła do tego, że niewinna jest Sowa.🤣
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 23:35:50 GMT 1
No cóż, nabijaj sie ze mnie jak chcesz uwazam ze jezeli jestes mafiozem to zasluzyles na zwyciestwo jak nie, to cóż mimo iz mnie nie lubisz, radzilbym sie nie biasowac tym ze mnie nie lubisz i tyle
+ uwazam ze gram jak w discordowej i Kshaq czy tam Zmarzlik klamali (ale oni chyba discordowej nie grali?)
tam mialem autentyczne super siady psychy, tutaj to chillera tam Monti tak mnei rozkurwial ze myslalem ze pekne tam caly moj wklad i caly moj wysilek byl iignorowany xd tam zarzucano mi ze kurwidolkuje czy ze mnie nie ma, jak kazda wolna chwile poswiecalem na mafie
napierdalalem, malem chujowe typy dzialalem pisalem drazylem sprawdzalem nakurwiaelm
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 23:36:24 GMT 1
i mimo IKS edycji nakurwiania sie z czuekiem nie przenosze outside game, normalnie mamy relacje, tu sie mozemy nakurwiac, a na zywo chillera, tka jak powinno byc w mafii mam na mysli ze nie ma tu zadnyc meta zagran ale tez nie ma zadnych toxic rezczy
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 22, 2023 23:39:29 GMT 1
jestem marny w mafie, jestem marny w typowanie, nie zrobie cudów, zazwyczaj jak forsowales swoja wizje gry ponad innych
pikachu (lamerskie walenie w deta i rozwalenie tego typa co go nie bylo co tam zrobilem lincz, taki czarno bialy avatar mial? A potem zremisownaie detow) bajka - brak obrony, i marne obrony Lipszyca i walenie w te typiarke co grala z nami discordowa co chcialem ratowac Egzego na chwile przed linczem i postanowilem lincz na czueku wyzej niz na Funflu MVP gdzie walilem w raymonda i nie zmienilem zdania bo kurwa to obiecalem komus chyba tobie gary jako glon
KURWA WSZEDIZE GRALEM CHUJNIE nie wiem czemu zakldaacie ze ja grajac miastowo i jako miasto nagle gralbym jakies cuda jestem marny z czuty, jestem marny z analiz
uznawalem jako Sluzba Egze za 100% niewinnego, ale mialem wyjebane na jego bronienie bo powiedzialem ze Sidor decyduje i stwierizldzem ze bez wnikliwego czytania gry sie nie wiperdalam, nie wiem na chuj, moglem tego egze uniewinnic
NIGDY JAKO MIASTOWY Z MOICH OCNE I CZUT NIGDY NIC NIE ZROBILEM DOBREGO a wy sie dziwujecie u uznajecie za mafiowe ze sie SPECJALNIE wypostowuje by miastu nie dopierdolic w decyzjach?
PREZCIEZ TO KROK NA PRZOD nie przejmuje sterow nie dominuje nie kradne atencji dla atencji
staram sie jak moge na moj autysyczny spobo staram sie byc niewinny i pozwalam lebskim gosciom zdecycodwac
ale kurwa nie chce zginac i dostac lepe na ryj znowu jako miasto
WSZYSTKIE EDYCJE ZE MNA JAKO MIASTO BYLY PRZEGRANE
kinda chujowka byloby jakby sie to kurna powtorzylo
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 1:06:06 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 23, 2023 1:06:06 GMT 1
dopiero co wolales dyskordową w której wygrales z nami
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 1:12:14 GMT 1
Wołałem? Czy wolałem?
Discordowa no byla fajna dojebania i dobrze weszla
Tam bylo jednak: Bez kreacji Unlimited postów Czat szybki i czas wolny Faza wajchowania bez cooldownu A i tak bylo ciezko
Niemniej Monti, discordowa dla mnie to była orka na psychice i ciezka mega sprawa ;d
W porównaniu do Discordowej to tutaj od startu jestem zaglodzonym biedakiem, a tam mialem PELEN ENTUZJAZM MAFIJNy
tutaj sie zapisalem bo imho wstyd mistrozwac, organizowac a sie nie zapisywac a tez chce by duzo sie dzialo bez mojej obecnosci (mokry sen Reda) wiec ani moje mistrzowanie nie byl oisotne, ani nie wpierdalac sie przesadnie w organizowanie gierek ale glupio tyle nakracac trzymac z ludzmi i wgl wiec gram i gram najlepiej jak moge na sytuacje i mozlwiosci i morale i wszystko
thats my best
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 1:15:15 GMT 1
ofc woalblym grac w formacie discordowym xd tutaj coz, w opór ciezko czuc, ciezary naprawde silne Lowrider wszystko zmienil we wszystkim XD
oczywiscie zakladajac cale czytanie Volva to 4 corow i stojacych z topu miasta nie powinno byc mafiozami Teoretycnzie zkaladajac 1 jedyny core i stanie totalnie z przodu = Gary
to w 2 rzedzie zostaje wasza 3
a w 3 rzdzie moja trojka ja Cen i Tesiemiec
tak w ekstremalnei pozytywnym pattrzeniu Volvowania
no ale to trzba by zabic 2 osoby z nas 3, zalozyc niewinneosc trzeciego (nawet jezeli nie) i potem suzkac haczyka na 2000000% normy
ale to trzeba by byc 600000000000000% pewny ze sotawia sie niewinnego w mojej troje no tylko ja jestem 9000000000000000000000000% niewinny xdddd
Tasiemiec walczy ale z kolejkowaniem "jedna osoba do przodu i do przodu" centruion tez ale mam wraenie ze on wieksze zrezyngowanie i bardziej zgoda na samolincz
ale czuje to w mojej trojce meg asie rozpychanie
najgorzje ze jestesmy jeden lincz do tylu a DETEKTYW NIC NAM NIE DAL
1 sprawdzenie wsrod nasezj 3 = dalo by 1 licnz do przodu = dalboy mozliwosc 10000000% szukania haczyka
teraz jestesmy/jestescie w dupie bo albo haczyk albo walicie po drugim rzedzie calym
i beda ciezary decyzyjne dac super-haczykowatemu mafiozwie wygrac (za dobra gre - jezeli ejst) czy zaufac jednemu z 2 rzedu i szuakc hazyka?
a moze Cen i Tasiemiec razem w mafii xdddddd
ale oni chyba sie wykluczaja lae tez nie do konca
wiec jeden lincz za malo GIGA CIEZARY
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 1:15:35 GMT 1
a sie smialem w duchu ze Volv chujowo to zbalansowal pod MIASTO I LATWIZNA XDDD
TO JEST LATWIZNA JAK DETEKTYW DAJE 1/2 INFO
a tutaj NIC ZERO NULL
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 3:19:45 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 3:19:45 GMT 1
Ja to już spać przez tą grę nie mogę. Niedziela robię detox jeśli będzie mi dane. Natomiast mam teraz takie czesiowe wajby i bulwersy, ja i on pewny swoich typów, nikt tego nie słucha i jeszcze nie uniewinnia z mety, bo nikt dobrze mety nie zna. No i silne emocje bo tak bardzo chce a mocy brakuje.
@smasher jesteś najbardziej chyba zacietrzewiony na mnie to porozmawiajmy. Daj mi szansę wyciągając pomocną dłoń. Zadaj pytania, odpowiem szybko. Daj znać kiedy być to będzie szybkie instynktowne odpisywanko.
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 3:41:55 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 3:41:55 GMT 1
W sumie o to właśnie chciałem reszty miasta spytać, które dwójki mafijne się waszym zdaniem wykluczają? Moim zdaniem ja z Tasiemcem, ale możecie mieć oczywiście inne zdanie. Tasiemiec - Cenarius Tasiemiec - Lau Tasiemiec - Gump Lau - Cenarius Lau - Gump Gump - Cenarius Ja wykluczam Iau-Gump, tamta kłótnia nie była udawana. Reszta jest dla mnie do uwierzenia. Jak sprawdzić limit postów na telefonie? Dobrze pamiętam, że mam 387? Przy wykluczaniu lau - Gump chyba moje zacietrzewienie na tasiemcu ma jeszcze więcej sensu? On jest mafią na 100%, tylko wszyscy o tym piszą łącznie z całym cmentarzem, a zawsze ktoś przed niego jest wpychany. Idąc kolejką Cenarius-Tasiemiec miasto ma 50% na wygraną wybierając Lau/Gump, choć mam osobiste przeczucia że wybór pójdzie w Lau i będzie przegrana. Zaczynając od Tasiemca wydaje mi się że jego czerwień uniewinnia mnie całkowicie. Jeśli nie to słucham dlaczego. Wtedy miasto 100% na wygraną, więc ta ścieżka ma tyle sumarycznych szans na ile oceniacie mafijność Tasiemca. Nie wiem czy moja czerwień uniewinniałaby tasiemca, dla mnie to nie do oceny, bo to fantasy. Zaczynając od Lau jeśli pudło to miasto ma teoretycznie 1/3 na wygraną, choć wtedy mafia ładuje się all we mnie i też mam złe przeczucia. Jeśli trafiony to wtedy jest 2/3.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 8:27:57 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 8:27:57 GMT 1
wczoraj tak jednak pisałeś o Gumpie: "Gump zaczął grać treściwiej albo ja zacząłem bardziej to zauważać. Być może miało też na to duży wpływ, że skończył jakąś tą drugą rozgrywkę. Widzę w nim chęć komunikacji ze mną i próby ocenienia, wyłuskania materiału. Ogólnie to bardzo miastowe zagranie. Na mnie najprostsza taktyka to "jest w mafii i chuj", a on gra głębiej, szuka, bada i ocenia. Już Smasher czy Firefox gra bardziej w myśl tej "chujowej" taktyki. Gump analizuje wszystkich po kolei, wkurza się na Smashera i jego "gierki". Jego w mafijnym rankingu ustawiłbym na ten moment najbliżej miasta" jak to się zmieniało w Twoim ciągu przyczynowo-skutkowym? No to są ciężary, bo to co napisałem jest nadal jakby prawdziwe... tylko uświadomiłem sobie, że tu mafia jest na poziomie topowym i tego typu zachowanie jak dociekliwość, analityczność, otwartość i logiczność jest bardziej do zagrania po stronie mafii niż miasta. Czyli sumarycznie moja poprzednia analiza może być gówno warta, tak jak była na felietonistkę. myślałem, że Cenarius tu wyskoczy z jakimś związkiem przyczynowo-skutkowym że skoro jego główny wczorajszy kandydat Kichot niewinny, to mafia chciała zrobić X za pomocą Y, żeby wyszło Z i stąd Gump mafia a tu zmiana estymatorów o 180 stopni w dobę u tak twardego typa aż mi głupio się zrobiło, że go trochę broniłem bazując na emocjach; jak faktycznie jesteś w mafii Cenarius i mi robiłeś wyrzuty sumienia, to nie gadamy już po edycji
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 8:35:19 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 8:35:19 GMT 1
Cenariusjak oceniasz szansę na mafiowanie przez Iau? co sądzisz o tych nocnych wypowiedziach w jego wykonaniu?
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 8:37:58 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 8:37:58 GMT 1
Iauctujak oceniasz szanse w mafiowaniu przez Cenariusa? co sądzisz o tym fikole Gumpowym? tylko w jednym poście, proszę
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 8:43:54 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 8:43:54 GMT 1
Obecnie uważam że totalnie Tasiemiec, niestety xentruon do sprawdzenia a w meczowce sprawdzanie od zera na super ostrym i mocnym vrindzie - haczyk Myślę że jest haczyk Że jest ktoś dokurwuobt Że ktoś jebię wszystkich i Elo Udowadnia że wiśniak jest możliwy Ale ze jestem niewinny a może być słaba mafią Tasiemiec i centurion to lijczowalvtm ich Lincz na mnie to jeden mniej lincz dla miasta plus mamy lylo uważasz, że totalnie Tasiemiec: jednak w ostatnim głosowaniu miałeś Tasiemca za pewniaka, zrobiłeś analizę, a jednak głosem walnąłeś w Centaura, dlaczego?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 9:59:49 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 23, 2023 9:59:49 GMT 1
jestem marny w mafie, jestem marny w typowanie, nie zrobie cudów, zazwyczaj jak forsowales swoja wizje gry ponad innych pikachu (lamerskie walenie w deta i rozwalenie tego typa co go nie bylo co tam zrobilem lincz, taki czarno bialy avatar mial? A potem zremisownaie detow) bajka - brak obrony, i marne obrony Lipszyca i walenie w te typiarke co grala z nami discordowa co chcialem ratowac Egzego na chwile przed linczem i postanowilem lincz na czueku wyzej niz na Funflu MVP gdzie walilem w raymonda i nie zmienilem zdania bo kurwa to obiecalem komus chyba tobie gary jako glon KURWA WSZEDIZE GRALEM CHUJNIE nie wiem czemu zakldaacie ze ja grajac miastowo i jako miasto nagle gralbym jakies cuda jestem marny z czuty, jestem marny z analiz uznawalem jako Sluzba Egze za 100% niewinnego, ale mialem wyjebane na jego bronienie bo powiedzialem ze Sidor decyduje i stwierizldzem ze bez wnikliwego czytania gry sie nie wiperdalam, nie wiem na chuj, moglem tego egze uniewinnic NIGDY JAKO MIASTOWY Z MOICH OCNE I CZUT NIGDY NIC NIE ZROBILEM DOBREGO a wy sie dziwujecie u uznajecie za mafiowe ze sie SPECJALNIE wypostowuje by miastu nie dopierdolic w decyzjach? PREZCIEZ TO KROK NA PRZOD nie przejmuje sterow nie dominuje nie kradne atencji dla atencji staram sie jak moge na moj autysyczny spobo staram sie byc niewinny i pozwalam lebskim gosciom zdecycodwac ale kurwa nie chce zginac i dostac lepe na ryj znowu jako miasto WSZYSTKIE EDYCJE ZE MNA JAKO MIASTO BYLY PRZEGRANE kinda chujowka byloby jakby sie to kurna powtorzylo Strasznie płaczliwy ten post. A jak ja napisałem, że kiepski ze mnie nafiozo, to się czepiałeś, że to podejrzane i manipulacja. No a teraz sam tak piszesz, jakbyś chciał usprawiedliwić marną grę. Nie wiem, czy ja już teraz wszystko będę widział jako argument za Twoją winą, ale mi się to nie podoba. PS. Ten typ z czarnobiałym avatarem, którego zlinczowałeś, bo poszedł spać zamiast grać to byłem ja.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 10:03:52 GMT 1
Iauctu jak oceniasz szanse w mafiowaniu przez Cenariusa? co sądzisz o tym fikole Gumpowym? tylko w jednym poście, proszę Uważam że: Najwieksze szanse (prawie pewne) na bycie w mafii jest Tasiemie. Łuczyk imho nie pokazal niczego, czego by nie pokazał jako mafiozo. Z takich drobostek to to jego wkurzenie o pseudo-meta-prywatne-uniewinnianie Centurion - dla mnie słaby wkurw, a miastowi okazuaj dezaporabte czesto, ale korzystaja z takich rzeczy. Zreszta, tak samo jego odciecie sie od nieukryica na forum. Mafiozi maja generalnie takie tendencje czystosci. ALE najbardziej co mi sie w rzuca to: slabe zarządzanie emocjami (wiekszosc reakcji emocjonalnych na czute dla mnie strasznie napompowana i to napompowe widze w jednolitej formie u niego przybiera i caly czas ma taka sama maniere. No strasznie statycznie. Dodatkowo Luczyk to niby tutaj jeden z lepszych mafiozów, a nie widze by tak dobry mafioza taich rzeczy nie mial odegrac. Doodatkowo ma chyba najlepszy podglad na miasto i na mape swiata - bo jak widac potrafi powoli ulepszac swoja pozycje, wpisywac sie w nastroje miasta, dostosowywac sie do nich, wić się z nimi i jak ktos juz powiedzial - lincz za linczem, dzien za dniem, przeciagac siebie na potem.
Ale mowie o Tasiemcu a mialem o Centurionie.
Wierze ze Njay dałby rade to zagrać z mafii - ale o wiele mniejsza szansa u niego ze zagra to co gra w mafi, niz to ze Łuczyk zagra to co gra. U Njaya wymagałoby to wiekszego skillsa, wczuty i obczajki. Oczywiscie razem moga byc w mafii i Centurion moze mowic o tym "krzyzowaniu" bo zakladajac ze zginie jeden z nich = to dla drugiego przetrwanie jest wszytkim. Zatem krzyzowanie = to ZŁOTO dla nich.
Jednakze Centurion w swoim stylu: - Mial pewne zmiany charakteru (ostrosc, siła pressu, typ ressu)
- Mial zmiany motywacji grą (jak daje z watroby)
- Mial zmiany aktywnosci (ile daje z postów)
- Mial oznaki samoswiadomosci (jak sie wynurza i sam siebie anaizuje i jak powoli dochodzi jak go widzi miasto - no mafiozo ma tak ciezk bo duzo widzi przez to jak mafiozi go widza i jak to jest na mafijnym i jak sobei mysla ze są widziany. te jego oznaki samoswiadomosci imho pokazuj ze myslal co NIE STYKA i czemu jest widziany jako winny i do tego dochodzil. Moze jako mafiozo, ale imho to miastowe raczej odruchy) - I wykazuje pewnego rodzaju chaos i brak konkretnych tendencji (imho) chociaz jak inni znajduja, to tak, da sie u niego znalezc pewnego ogolne plany i zamierzenia i icch realizwoanie pod tym chaosem (tzn. nie takim chaosem jak ja, ale tym ze nie jest calkowicie koherentny w ramiach pojscia do 1 celu = ale to miastowe przeciez) -> wiec nadal mozliwe by zagral to mafiozo
Imho:
Tasiemiec > > > Centurion > > > > > > Haczyk
Nie wiem jaki fikol Gumpa? Który? Imho Gump mial sporo juz fikołów, i naprawde dziwnych procesów. Ale jak porównamy Montiego z jego innymi edycjami to ten MONTI JEST STRASZNIE... jakiś takiś doruchany. Mało wprowadza rozpierdolu. Malo imho ma takich z dupy obczaj. Dojrzały konkretny gracz. Imho Monti to zawsze nawał jak z pepeszy po calym budynku, i tylko raz na jakis czas trafil w jakiegos czlowieka. CZYSTA CHODZACA DESTRUKCJA. Ogrom wszystkiego. Kazda mysl. Kazda pierodła. Kazde absurdalne nawet myslenie. Wszystko to walił. Wypisał. Zmieniał zdania. Schodzil na manowce. czasem trafiał. czasem skupial sie na trafieniach. I tak powoli dochodzil i dochodzil i dochodzil. Imho w tym racje mial Pshemo, ale moze ja to odbieram inaczej - ze ten Monti tutaj to CALKOWICIE INNY MONTI, niz ten Chaotyczny nakurwiajacy.
Wystarczy porównac tego stonowanego Montiego do Discordowego (nakurwiasz) czy Slepokuwlatego (Nakurwiasz) czy nawet snajperskiego (BOZE TE 3-4 STRONNICOWE MONOLOGI NA TEMAT BEZSESONWYCH AKCYJNOSCI XDDD).
czy to sprawia ze Monti moze byc mafiozą? Nie wiem.
Ale gra najbardziej out of meta.
Kshaq gra na przyjemnego luzaka. Zmarzlik gra na przyjemnoeg luzaka. (Bardzo podobni są, tylko Zmarzlik ma lepszy press z przeszłosci rozgrwyki, a Kshaq lepszy press "osobisty" imho. Ale ciezko ich rozrozniac. Mam wrazenie ze jak styl Zmarzlika sie juz uformowal, to jest blizniaczym stylek Kshaqa. Ale to bardzo dobrze dla Zmarzlika. To znaczy ze robi rzeczy z celem, orgaizacja, z ulozenien, a nie tak jak robil jako Smerf i jako zapan brat Łasuhca - gdzie nakurwaili dla nakurwiania. Tutaj? Jakby rozegal w tym czasie dla mnie z 10 edycji. Strach myslec co przyjdzie po poziomi eKshaqa) Gary gra na tego suchego analitycznego spokojnego autorytarnego dociekliwe faceta z super mocnych charakterem. A ze w edycji nei ma Lowridera nie ma Volva nie ma Reda... a dodadtkowo nie ma ani Tomusa, a Egze był w mafii, to nic dziwnego ze Gary ma totalnie rozdzke wladzy i samotnego liderowania. We wszystkich edycjach Gary zazwyczaj (z tego co widzialem) rozpychal sie o wladze z tymi Weteranami. Tutaj od 1 dnia prym w starym mocnym stylu
|
|