Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 10:04:01 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 10:04:01 GMT 1
"Ten typ z czarnobiałym avatarem, którego zlinczowałeś, bo poszedł spać zamiast grać to byłem ja."
haha, czytałem niedawno tę edycję, ogólnie to ustawianie remisów było tak śmieszne, że nie wiem, jak ludzie w to szli
co ciekawe, gdy w tej grze Tasiemiec nie schował obecności, a był online, gdy nie pisał, to na tej podstawie Iau go uniewinniał
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 10:04:50 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 23, 2023 10:04:50 GMT 1
Zaczynając od Tasiemca wydaje mi się że jego czerwień uniewinnia mnie całkowicie. Jeśli nie to słucham dlaczego. Wtedy miasto 100% na wygraną, więc ta ścieżka ma tyle sumarycznych szans na ile oceniacie mafijność Tasiemca. Nie wiem czy moja czerwień uniewinniałaby tasiemca, dla mnie to nie do oceny, bo to fantasy. Wiele mafijnych ustawek już w życiu widziałem i to, że się trochę powyzywaliście z Tasiemcem to nie jest wystarczający argument, że się wykluczacie. Są inne argumenty? PS. Jaki mam limit? 387?
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 10:05:34 GMT 1
Obecnie uważam że totalnie Tasiemiec, niestety xentruon do sprawdzenia a w meczowce sprawdzanie od zera na super ostrym i mocnym vrindzie - haczyk Myślę że jest haczyk Że jest ktoś dokurwuobt Że ktoś jebię wszystkich i Elo Udowadnia że wiśniak jest możliwy Ale ze jestem niewinny a może być słaba mafią Tasiemiec i centurion to lijczowalvtm ich Lincz na mnie to jeden mniej lincz dla miasta plus mamy lylo uważasz, że totalnie Tasiemiec: jednak w ostatnim głosowaniu miałeś Tasiemca za pewniaka, zrobiłeś analizę, a jednak głosem walnąłeś w Centaura, dlaczego? Bo myslalem (jak skonczyly mi sie posty, potem mnie nie bylo bo bylem na miescie? Na sciance? to wtedy bylo? A moze innego dnia) ze tego dnia wykurwiamy jednego "kurwidolka". Tasiemiec sie nie liczyl z kurwidolka. To wallem w centaura. Zwlaszcza ze tamtego dnia doszedlem ze Kichot niewinny. Jako ze Taiemiec (z mojej perspektywy) nie mial szans, to chcialem wywalic Centuriona, bo jeden z nich dwoch (kichot/cent) musial poleciec. Nie wiem czy mialem racje. Na pewno mialem racje w tym ze nie glosowalem na Kichota. Ale mozliwe ze sie mylile z Centurionem (Jak jest haczyk). Ale jak nie ma - to zrobilem dobrze
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 10:08:47 GMT 1
jestem marny w mafie, jestem marny w typowanie, nie zrobie cudów, zazwyczaj jak forsowales swoja wizje gry ponad innych pikachu (lamerskie walenie w deta i rozwalenie tego typa co go nie bylo co tam zrobilem lincz, taki czarno bialy avatar mial? A potem zremisownaie detow) bajka - brak obrony, i marne obrony Lipszyca i walenie w te typiarke co grala z nami discordowa co chcialem ratowac Egzego na chwile przed linczem i postanowilem lincz na czueku wyzej niz na Funflu MVP gdzie walilem w raymonda i nie zmienilem zdania bo kurwa to obiecalem komus chyba tobie gary jako glon KURWA WSZEDIZE GRALEM CHUJNIE nie wiem czemu zakldaacie ze ja grajac miastowo i jako miasto nagle gralbym jakies cuda jestem marny z czuty, jestem marny z analiz uznawalem jako Sluzba Egze za 100% niewinnego, ale mialem wyjebane na jego bronienie bo powiedzialem ze Sidor decyduje i stwierizldzem ze bez wnikliwego czytania gry sie nie wiperdalam, nie wiem na chuj, moglem tego egze uniewinnic NIGDY JAKO MIASTOWY Z MOICH OCNE I CZUT NIGDY NIC NIE ZROBILEM DOBREGO a wy sie dziwujecie u uznajecie za mafiowe ze sie SPECJALNIE wypostowuje by miastu nie dopierdolic w decyzjach? PREZCIEZ TO KROK NA PRZOD nie przejmuje sterow nie dominuje nie kradne atencji dla atencji staram sie jak moge na moj autysyczny spobo staram sie byc niewinny i pozwalam lebskim gosciom zdecycodwac ale kurwa nie chce zginac i dostac lepe na ryj znowu jako miasto WSZYSTKIE EDYCJE ZE MNA JAKO MIASTO BYLY PRZEGRANE kinda chujowka byloby jakby sie to kurna powtorzylo Strasznie płaczliwy ten post. A jak ja napisałem, że kiepski ze mnie nafiozo, to się czepiałeś, że to podejrzane i manipulacja. No a teraz sam tak piszesz, jakbyś chciał usprawiedliwić marną grę. Nie wiem, czy ja już teraz wszystko będę widział jako argument za Twoją winą, ale mi się to nie podoba. PS. Ten typ z czarnobiałym avatarem, którego zlinczowałeś, bo poszedł spać zamiast grać to byłem ja. Ja na podstawie tego ze jestes marnym mafiozem a grasz to co grasz zawsze 1 do 1, IDEALNE ODWZORWOANIE SAMEGO SIEBIE - nic nie ukrywasz, nic nie zmineiasz, jestes DODKLADNIE TAKI SAM bez zadne jrysy i pekniecia (imho) -> jestem w stanie dac Ci autowina
czepialem sie ciebie. Na pierwszych stronach
ale potem zawsze koherentnie mowie ze jak jestes mafioza - to autowin dla cIebie i tyle bo nic na to nie rzobimy (tzn. po edycji sie mozna zastanawiac co z takimi gagatkami robisz)
Wiec prosze patrz na calosc moich slow stosunku i progresji do ciebie, a nie na1 maly podtemacik.
Dla mnie jestes absolutnym tutaj no1 liderem nie do ruszenia, i mozliwe ze porobiles gierke jak mafia. Ale nie moge zakladac ze jestes mafią.
czytales poradnik Vovla jak czytac mafiozów?
Jestes w 1 rzędzie. CAŁY CZAS> interakcje z wszystkimi, i wszystko klarowne.
Jestes 1 typem gracza.
Vovl mowil ze u nas NIGDY nie bylo mafiozy w 1 rzędzie.
Nigdy nie bylo mafiozy - zawsze w top postach, top aktywnosic, top liderownaiu, top podejmowaniu decyjzi, calkowicie aktynwy i inicjujacy
jakbys byl w tej edyjci to bylbys NAJLEPSZY MAFIOZEM z tych 40 jebanych edycji
xD
nawet Lowrider-Wisniak byl reaktywny, i w 2 rzędzie i nie trafił do core miasta.
Wiec sza-po-ba jak wygrales i tyle
Ale skoro zakladm ze jestes niewinny to jestes nietykalny i nie do ruszenia
i tak cala gre do Ciebi podchodze po tych 1 stronach xd przecież
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 10:08:50 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 10:08:50 GMT 1
Zaczynając od Tasiemca wydaje mi się że jego czerwień uniewinnia mnie całkowicie. Jeśli nie to słucham dlaczego. Wtedy miasto 100% na wygraną, więc ta ścieżka ma tyle sumarycznych szans na ile oceniacie mafijność Tasiemca. Nie wiem czy moja czerwień uniewinniałaby tasiemca, dla mnie to nie do oceny, bo to fantasy. Wiele mafijnych ustawek już w życiu widziałem i to, że się trochę powyzywaliście z Tasiemcem to nie jest wystarczający argument, że się wykluczacie. Są inne argumenty? PS. Jaki mam limit? 387? masz 387, na telefonie możesz sprawdzić jak będziesz w temacie z rozgrywką, poprzez dotknięcie tych trzech kropek w prawym, górnym rogu przeglądarki (ustawień) i przełączenie tam opcji "wersja na komputery", jak już zerkniesz, to odhacz, żeby wrócić do "komórkowego" interfejsu
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 10:10:51 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 10:10:51 GMT 1
Ja to już spać przez tą grę nie mogę. Niedziela robię detox jeśli będzie mi dane. Natomiast mam teraz takie czesiowe wajby i bulwersy, ja i on pewny swoich typów, nikt tego nie słucha i jeszcze nie uniewinnia z mety, bo nikt dobrze mety nie zna. No i silne emocje bo tak bardzo chce a mocy brakuje. @smasher jesteś najbardziej chyba zacietrzewiony na mnie to porozmawiajmy. Daj mi szansę wyciągając pomocną dłoń. Zadaj pytania, odpowiem szybko. Daj znać kiedy być to będzie szybkie instynktowne odpisywanko. Ja nie jestem na ciebie zacietrzewiony, ja po prostu uważam, że stać cię na dużo więcej, niż pokazujesz w tej edycji i zastanawiam się, dlaczego, bo na nieprzygotowaniu można jechać dzień, może dwa, a my już tydzień z okładem w tę gierkę napierdalamy Mnie ogólnie przez weekend nie będzie za dużo, bo trochę z zaskoczenia mam wizytę rodziców od dzisiaj, ale będę czytał co tu się dzieje i w miarę możliwości się udzielał Więc masz sporo czasu na odpowiedź, przemysł sobie to Rozumiem że chcesz wyjebać w pierwszej kolejności Tasiemca - czy uważasz, że on może być w teamie tylko z Gumpem? Co z Iau, co z tobą? Nie uważam, szczególnie w twoim przypadku, że poszło tam jakoś bardzo na noże między wami. Co jeśli Tasiemiec padnie zielony? Wiem że żyjesz w świecie, w którym to niemożliwe, ale zastanów się. Ogólnie problem jaki ja z tobą też mam, to że w mafii imo mógłbyś być z każdym. Natomiast zastanawiam się, czy mafiozo jednak nie starałby się mieć bardziej wyrobionej, stanowczej pozycji Co sądzisz o kolejce: - najpierw Iau - jezeli Iau winny, to lecisz ty, potem ewentualnie Tasiemiec - jeżeli Iau niewinny to leci Tasiemiec, a potem do rozważenia ty/Gump
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 10:11:14 GMT 1
"Ten typ z czarnobiałym avatarem, którego zlinczowałeś, bo poszedł spać zamiast grać to byłem ja." haha, czytałem niedawno tę edycję, ogólnie to ustawianie remisów było tak śmieszne, że nie wiem, jak ludzie w to szli co ciekawe, gdy w tej grze Tasiemiec nie schował obecności, a był online, gdy nie pisał, to na tej podstawie Iau go uniewinniał Mozesz przejrezc moja progresje Tasiemica
na poczatku uznalem za winnego, potem niewinnego, potem winnego, potem nie wiem czy byly zmiany
ale bylo sporo mich zmian dot. tasiemca xd
glowne przejscie wydarzylo sie gdy Sowa stal sie top-toperem, w charakterze i sile to nawet niejako ponad Garego (Chociaz mniejszy wplyw na gre)
a Sowe stawialem w kontrze do Tasiemca
jak Sowa urosł na GIGA-SZEFA
to Tasiemec tylko robil sie slabszy i slbaszy
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 10:12:22 GMT 1
a co do krzyzowania - ja uwazam ze krzyzuje sie tutaj tylko z Montim z racji tej nie do powtorzenia klotni z OMGUSEM i nie do zasyulowania to jakbysmy mieli kontakt bekowy na mafijnym
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 10:13:12 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 10:13:12 GMT 1
No to są ciężary, bo to co napisałem jest nadal jakby prawdziwe... tylko uświadomiłem sobie, że tu mafia jest na poziomie topowym i tego typu zachowanie jak dociekliwość, analityczność, otwartość i logiczność jest bardziej do zagrania po stronie mafii niż miasta. Czyli sumarycznie moja poprzednia analiza może być gówno warta, tak jak była na felietonistkę. myślałem, że Cenarius tu wyskoczy z jakimś związkiem przyczynowo-skutkowym że skoro jego główny wczorajszy kandydat Kichot niewinny, to mafia chciała zrobić X za pomocą Y, żeby wyszło Z i stąd Gump mafia a tu zmiana estymatorów o 180 stopni w dobę u tak twardego typa aż mi głupio się zrobiło, że go trochę broniłem bazując na emocjach; jak faktycznie jesteś w mafii Cenarius i mi robiłeś wyrzuty sumienia, to nie gadamy już po edycji No zmiana estymatorów wynika z linczu na Kichocie. Może oczekiwałeś wywodu na temat Gumpa, ja poszedłem w drugą stronę, zazielenił mi się Lau. wy nie gracie w mafie xD tylko w szukanie sobie kolegów i na podstawie empatii uniewinnianie i uwiniannie ludzi, tyle lat w piach Tyle mówi się o rozumieniu lub nie miejskich emocji. Ja mam to właśnie z tym postem, on był tak dobry że w mojej punktacji Lau dostałby +10. Tylko tu zamiast miejskich emocji są moje emocje i podpisałbym się pod jego postem. Widać w nich te same wnioski, te same emocje i frustracje. No jeśli mafia była w stanie znaleźć i odwzorować te same emocje co u miastowego będącego w podobnej sytuacji to chapeau bas. Dlatego właśnie jestem za Tasiemcem dzisiaj, a po nim Gump. Jeśli Tasiemiec okaże się niewinny to wtedy Lau albo ja i gg.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 10:14:21 GMT 1
myślałem, że Cenarius tu wyskoczy z jakimś związkiem przyczynowo-skutkowym że skoro jego główny wczorajszy kandydat Kichot niewinny, to mafia chciała zrobić X za pomocą Y, żeby wyszło Z i stąd Gump mafia a tu zmiana estymatorów o 180 stopni w dobę u tak twardego typa aż mi głupio się zrobiło, że go trochę broniłem bazując na emocjach; jak faktycznie jesteś w mafii Cenarius i mi robiłeś wyrzuty sumienia, to nie gadamy już po edycji No zmiana estymatorów wynika z linczu na Kichocie. Może oczekiwałeś wywodu na temat Gumpa, ja poszedłem w drugą stronę, zazielenił mi się Lau. wy nie gracie w mafie xD tylko w szukanie sobie kolegów i na podstawie empatii uniewinnianie i uwiniannie ludzi, tyle lat w piach Tyle mówi się o rozumieniu lub nie miejskich emocji. Ja mam to właśnie z tym postem, on był tak dobry że w mojej punktacji Lau dostałby +10. Tylko tu zamiast miejskich emocji są moje emocje i podpisałbym się pod jego postem. Widać w nich te same wnioski, te same emocje i frustracje. No jeśli mafia była w stanie znaleźć i odwzorować te same emocje co u miastowego będącego w podobnej sytuacji to chapeau bas. Dlatego właśnie jestem za Tasiemcem dzisiaj, a po nim Gump. Jeśli Tasiemiec okaże się niewinny to wtedy Lau albo ja i gg. No i jakby co to nie wiem czy to zaznaczalem:
ale tez rozumiem frustracje tutaj Centuriona te, bo on ją zawsze mial
to mam na mysli "nowi" vs "starzy"
zazwyczaj sa Ci lepiej traktowanie gracze i ci gorzej
np. ja, Centurion i Czeuku zawsze trafiamy do tego grona drugiego no matter what przynaleznosc
dla nas kazda edycja to GIGA ORKA xD
Uwazam i jestem tego absolutnie pewny, (nie wiem jak z tego swiadomoscia u Garego) ze gary napierdala dla mnie tylko dlatego ze nieninawidzi mojego stylu i nim gardzi To jak Gary cala gre na mnie nakurwial - nie ma zadnego zwiazku z tym jak gram (miastowo/mafijnie) - tylko ze stylem i niechecia do tego
Zaden ale to zaden inny tak ogarniety topowy gracz nigdy nawet nie byl tak blisko tej calo-edycyjnej orki ktora mi Gary robi ;d
(to jest dopiero mieszanie meta-stosunku do in-game gracza) ale zycie, zyje z tym xD
szkoda mi ze tu nie ma reda/volva ale trudno, Gary i tak jest zajebisty i dojebany i ma slusznosc w krytyce mnie, ale no powinien sie wzniesc ponad takie odruchy bo jest zajebistym czlwieczkiem, wiec mu tego zycze (i wielokrotnie to podczas edycji mowilem ze bedzie musial zrewidowac to jak na mnie patrzy jak sie ptowierdzi ze jestem niewiny)
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 10:17:09 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 10:17:09 GMT 1
No zmiana estymatorów wynika z linczu na Kichocie. Może oczekiwałeś wywodu na temat Gumpa, ja poszedłem w drugą stronę, zazielenił mi się Lau. Tyle mówi się o rozumieniu lub nie miejskich emocji. Ja mam to właśnie z tym postem, on był tak dobry że w mojej punktacji Lau dostałby +10. Tylko tu zamiast miejskich emocji są moje emocje i podpisałbym się pod jego postem. Widać w nich te same wnioski, te same emocje i frustracje. No jeśli mafia była w stanie znaleźć i odwzorować te same emocje co u miastowego będącego w podobnej sytuacji to chapeau bas. Dlatego właśnie jestem za Tasiemcem dzisiaj, a po nim Gump. Jeśli Tasiemiec okaże się niewinny to wtedy Lau albo ja i gg. No i jakby co to nie wiem czy to zaznaczalem:
ale tez rozumiem frustracje tutaj Centuriona te, bo on ją zawsze mial
to mam na mysli "nowi" vs "starzy"
zazwyczaj sa Ci lepiej traktowanie gracze i ci gorzej
np. ja, Centurion i Czeuku zawsze trafiamy do tego grona drugiego no matter what przynaleznosc
dla nas kazda edycja to GIGA ORKA xD
Ty no ale ja czy Mozilla zaczęliśmy z wami grać później To kwestia stylu gry, nie jakiejś przynależności Cenarius jako Makłowicz czy Drzewiec zebrał propsy, ty w botowej jako Służby w sumie też, nie widzę powodu, dla którego gadamy o jakimś my vs oni
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 10:22:04 GMT 1
Strace na to posta ale nie chce tracic na takie gówna. Sam Njay pisal ze jako Makłowicz wiekszosc gry był ignorowany. Imho temat jest zamkniety. Sluzba był detem, i gdyby nie det - to cale miasto sie zgadzalo ze do wora z nim. Tak, chodzi o "styl", ale to nadal robi "my" vs "oni", i sa Ci z tym stylem, ktora podoba sie wiekszosci i te osoby latwo wchodzą do CORE, i jest tez ten styl, ktory sie nie podoba i osoby uatomatyzcnie wchodza do SUS, i sa tez sredniacy (oni nigdzie tendencyjnie nie wchodza, ale oni decyduja tez kto wchodzi do SUS/CORE). Cóż, nie ma lekko
Na dowód: Super-Lewkon. W tej edycji Lewko zagral jak totalny JEBANY CORE, 10/10. I co? Był kurwa na pograniczu gry i nawet nie zostal wziety do rady medrców ;d czemu? bo Lewkon normatywnie (przynajmniej z edycji na tym forum) ma styl, ktory wchodzi z autoumatu do SUS (przynajmniej mial jako mafia). Wiec jako miasto - tez ma z tym problem. Ale wydaje mi sie ze nawet Lewkon mimo swojej miastowej mety, ma taki styl i cahrakter - ze raczej bedzie w gronie zblizajacej do SUSa.
cóż. jest tak i jest ciezko (dla takich jak ja i Njay) xD
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 10:23:27 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 10:23:27 GMT 1
"Uwazam i jestem tego absolutnie pewny, (nie wiem jak z tego swiadomoscia u Garego) ze gary napierdala dla mnie tylko dlatego ze nieninawidzi mojego stylu i nim gardzi"
Iau, co Ty bredzisz
kurwa ale wjazdy na psychę padły w tej rozgrywce ze strony Iauowo-Centaurowej
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 10:24:20 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 10:24:20 GMT 1
chyba trzeba iść myślą różyczkową
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 23, 2023 10:25:34 GMT 1
No tak, bo mafia robi wjazdy na psyhce, a nie miastowi ktorym zalezy na grze i sa totalnie zdesperowani
Jak gra mafia?
Tak by zostac zrozumiana przez miasto, zaackeptowana, podbita, i wszystko - zrezsta lowrider o tym pisal
wez nie pierdol glupot z tą rozyczka i tamtym chujowym do kwadratu wnioskiem
alob idz sobie poczytja Lowridera i rozroznij zacznij mafie od miasta
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 10:27:09 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 10:27:09 GMT 1
Zaczynając od Tasiemca wydaje mi się że jego czerwień uniewinnia mnie całkowicie. Jeśli nie to słucham dlaczego. Wtedy miasto 100% na wygraną, więc ta ścieżka ma tyle sumarycznych szans na ile oceniacie mafijność Tasiemca. Nie wiem czy moja czerwień uniewinniałaby tasiemca, dla mnie to nie do oceny, bo to fantasy. Wiele mafijnych ustawek już w życiu widziałem i to, że się trochę powyzywaliście z Tasiemcem to nie jest wystarczający argument, że się wykluczacie. Są inne argumenty? PS. Jaki mam limit? 387? Tak, masz 387, sam jestem z komórki i polecam w opcjach ustawić "wersja na komputer". No ale przeanalizuj, że ja tego Tasiemca cisnę od dawien dawna, prawie od początku. Głosowałem na chłopa, więc konsekwencja była. Jasne, mafia niejedno grała, ale jest też jakiś rachunek prawdopodobieństwa
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 10:50:36 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 10:50:36 GMT 1
Jedno mnie naszło i uważam to za zajebiste. Otóż wyjdźmy z założenia, że Lau wyklucza się z Gumpem. W takim wypadku w dwójce Lau Gump jest CO NAJWYŻEJ jedna mafia, więc prawdopodobieństwo trafienia wynosi <=50%. Z kolei z tego wynika, że w parze Cenarius -Tasiemiec jest CO NAJMNIEJ jedna mafia, prawdopodobieństwo wynosi >=50%. Z tego wynika, że NIELOGICZNYM jest ciśnięcie dziś w Lau, trzeba się skupić na parze Cenarius vs Tasiemiec. Pomyslcie nad tym proszę. Ja idę w góry, będę potem.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 11:01:29 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 11:01:29 GMT 1
Jedno mnie naszło i uważam to za zajebiste. Otóż wyjdźmy z założenia, że Lau wyklucza się z Gumpem. W takim wypadku w dwójce Lau Gump jest CO NAJWYŻEJ jedna mafia, więc prawdopodobieństwo trafienia wynosi <=50%. Z kolei z tego wynika, że w parze Cenarius -Tasiemiec jest CO NAJMNIEJ jedna mafia, prawdopodobieństwo wynosi >=50%. Z tego wynika, że NIELOGICZNYM jest ciśnięcie dziś w Lau, trzeba się skupić na parze Cenarius vs Tasiemiec. Pomyslcie nad tym proszę. Ja idę w góry, będę potem. To ma sens kurde Firefox Robert Karaś dajcie znać co o tym sądzicie Ale jakbym poszedł za matematyką w Wiśniakowej to mafiozo by zdechł xd No i Cenarius który forsuje parę do linczu która zawiera jego, nie wiem czy mafiozo by to robił
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 11:01:57 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 23, 2023 11:01:57 GMT 1
nom, chłop ma rację, problem polega na tym, że ja coś przestaje wierzyć
Smasher, zakończyłem swoją wypowiedź cztery posty temu nie dokańczając jej bo myślałem że ja podlapiesz
tymczasem Ty emeryturka, kolejkowanie, fajrancik, bieżącą ocena i ot wszystko
albo stetryczeliśmy albo trzeba bardziej wytężyć mózgownicę
co do posta Iau - zabawne że pytanie Firefoxa o fikołka Cenariusa wziął za pytanie o mojego fikołka
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 11:03:49 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 11:03:49 GMT 1
nom, chłop ma rację, problem polega na tym, że ja coś przestaje wierzyć Smasher, zakończyłem swoją wypowiedź cztery posty temu nie dokańczając jej bo myślałem że ja podlapiesz tymczasem Ty emeryturka, kolejkowanie, fajrancik, bieżącą ocena i ot wszystko albo stetryczeliśmy albo trzeba bardziej wytężyć mózgownicę *** co do posta Iau - zabawne że pytanie Firefoxa o fikołka Cenariusa wziął za pytanie o mojego fikołka To było wczoraj wieczorem mordzia Ja czekałem na ten dalszy ciąg, ale potem poszedłem spać i zapomniałem xd
|
|