|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 17:23:26 GMT 1
FirefoxA Ty będziesz tym, który patrzył na holocaust i nic nie zrobił.
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 17:28:56 GMT 1
Firefox A Ty będziesz tym, który patrzył na holocaust i nic nie zrobił. Granie na emocjach detected
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 17:29:49 GMT 1
Firefox A Ty będziesz tym, który patrzył na holocaust i nic nie zrobił. Granie na emocjach detected Jak tam w górach? Żona nie krzyczy, że wolisz rzucać gównem w internecie?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 17:31:44 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 23, 2023 17:31:44 GMT 1
Firefox Robert Karaśzacząłem obawiać się na serio opcji, w której rzeczywiście mafia to Tasiemiec - Gump Z czego to wynika, mam 2 założenia 1) wy jesteście niewinni, ja wiem, że ja jestem niewinny 2) ergo mafia musi znajdować się w gronie Iau, Cenarius, Tasiemiec, Gump No i teraz tak - mamy jedno pudło, w przypadku mafii Iau, Cenarius to jest kurwa żaden problem nawet jak dzisiaj spudłujemy Tasiemca, bo ich dojeżdżamy na miękkim Jeżeli natomiast mafia to Tasiemiec - Gump, no to jest kurwa grubo I co się teraz dzieje, patrząc z perspektywy takiej mafii - do tej pory kolejka była prosta, leci Cenarius, potem Iau albo na odwrót i GG, no ale jeśli jeden z nich spadnie niewinny, to się okaże, że trzeba wepchnąć do linczu kogoś jeszcze, albo przynajmniej do prawdopodobnych składów mafii no i tą osobą byłbym JA Firefox pytałeś, jak poznać mocnych mafiozów jak Wiśnia - no to te ruchy wyprzedzające są jednym z głównych argumentów. Teraz zobaczcie, co się działo, jak zacząłem wspominać serio o linczu na Tasiemcu. Tasiemiec się uaktywnił (swoją drogą nie chce paść, Cenarius oferuje głowę pod warunkiem że potem pójdziemy jego kolejką) no ale on jest zagrożony więc powiedzmy że jest to mniejszy minus. Co natomiast robi Gump? Podchody pod dwie rzeczy: 1) gambler's fallacy - jakby chciał jak najszybciej wybić ludziom z głowy pairing jego z Tasiemcem, w momencie kiedy zacząłem gadać o linczu na nim 2) szpileczki w moją stronę - jakby szykował sobie grunt pod atak na mnie w końcówce, bo jestem jednym z tych, w stosunku do których poza Gumpem pojawiały się wątpliwości. Bardzo szybko się też wycofał, jak okazało się, że skontratakowałem i wytknąłem mu nieładne zachowanie, jakby się z tym czaił do ostatniego możliwego momentu, kiedy nikt nie będzie mógł mu poza mną na żywo wytknąć nieszczerości, natomiast potem i tak podkreśla, że ja jedyny mam tutaj możliwość robienia wszystkich w chuja, co jest oczywistą nieprawdą. I teraz pod względem siły składów - Iau z Centauem w przypadku pudła na Tasiemcu jest do stłamszenia raz dwa. Tasiemiec z Gumpem? Mogą pokonać każdy skład miejski w meczówce. Wcześniej poleci któryś z was - albo obaj i ktokolwiek z reszty będzie miał spory problem, żeby przechylić szalę zwycięstwa na stronę miasta. Dlatego ja bezpieczniej bym się czuł sprawdzając wcześniej wariant atomowy i jeśli okaże się, że tam jest czysto, wtedy wrócił do "głównego" wariantu. Miałem to swoją drogą w testamencie na dzisiaj napisanym (pisałem wcześniej bo wieczorem mogę nie mieć warunków), ale jak chcecie żebym wyłożył kawę na ławę, no to poszło. Zapraszam do dyskusji. Ja uważam, że Gump wyklucza się z Iau. Generalnie wątpię w winę Gumpa, ale niech będzie, że go rozpatrujemy. Możliwe mafie to: Iau-Cenarius Iau-Tasiemiec Cenarius-Tasiemiec Cenarius-Gump Tasiemiec-Gump Cenarius albo Tasiemiec są w każdej parze. Tasiemiec gra lepiej, więc ja głosuję na Centaura.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 17:32:22 GMT 1
Granie na emocjach detected Jak tam w górach? Żona nie krzyczy, że wolisz rzucać gównem w internecie? Nie, siedzimy sobie w knajpie i jemy picke, a żona czyta książkę. Pozdrawiam
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 23, 2023 17:34:52 GMT 1
To chyba mój ostatni trzeźwy post. Widzimy się po linczu i mordzie lub na cmentarzu.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 17:36:31 GMT 1
Firefox Robert Karaś zacząłem obawiać się na serio opcji, w której rzeczywiście mafia to Tasiemiec - Gump Z czego to wynika, mam 2 założenia 1) wy jesteście niewinni, ja wiem, że ja jestem niewinny 2) ergo mafia musi znajdować się w gronie Iau, Cenarius, Tasiemiec, Gump No i teraz tak - mamy jedno pudło, w przypadku mafii Iau, Cenarius to jest kurwa żaden problem nawet jak dzisiaj spudłujemy Tasiemca, bo ich dojeżdżamy na miękkim Jeżeli natomiast mafia to Tasiemiec - Gump, no to jest kurwa grubo I co się teraz dzieje, patrząc z perspektywy takiej mafii - do tej pory kolejka była prosta, leci Cenarius, potem Iau albo na odwrót i GG, no ale jeśli jeden z nich spadnie niewinny, to się okaże, że trzeba wepchnąć do linczu kogoś jeszcze, albo przynajmniej do prawdopodobnych składów mafii no i tą osobą byłbym JA Firefox pytałeś, jak poznać mocnych mafiozów jak Wiśnia - no to te ruchy wyprzedzające są jednym z głównych argumentów. Teraz zobaczcie, co się działo, jak zacząłem wspominać serio o linczu na Tasiemcu. Tasiemiec się uaktywnił (swoją drogą nie chce paść, Cenarius oferuje głowę pod warunkiem że potem pójdziemy jego kolejką) no ale on jest zagrożony więc powiedzmy że jest to mniejszy minus. Co natomiast robi Gump? Podchody pod dwie rzeczy: 1) gambler's fallacy - jakby chciał jak najszybciej wybić ludziom z głowy pairing jego z Tasiemcem, w momencie kiedy zacząłem gadać o linczu na nim 2) szpileczki w moją stronę - jakby szykował sobie grunt pod atak na mnie w końcówce, bo jestem jednym z tych, w stosunku do których poza Gumpem pojawiały się wątpliwości. Bardzo szybko się też wycofał, jak okazało się, że skontratakowałem i wytknąłem mu nieładne zachowanie, jakby się z tym czaił do ostatniego możliwego momentu, kiedy nikt nie będzie mógł mu poza mną na żywo wytknąć nieszczerości, natomiast potem i tak podkreśla, że ja jedyny mam tutaj możliwość robienia wszystkich w chuja, co jest oczywistą nieprawdą. I teraz pod względem siły składów - Iau z Centauem w przypadku pudła na Tasiemcu jest do stłamszenia raz dwa. Tasiemiec z Gumpem? Mogą pokonać każdy skład miejski w meczówce. Wcześniej poleci któryś z was - albo obaj i ktokolwiek z reszty będzie miał spory problem, żeby przechylić szalę zwycięstwa na stronę miasta. Dlatego ja bezpieczniej bym się czuł sprawdzając wcześniej wariant atomowy i jeśli okaże się, że tam jest czysto, wtedy wrócił do "głównego" wariantu. Miałem to swoją drogą w testamencie na dzisiaj napisanym (pisałem wcześniej bo wieczorem mogę nie mieć warunków), ale jak chcecie żebym wyłożył kawę na ławę, no to poszło. Zapraszam do dyskusji. Ja uważam, że Gump wyklucza się z Iau. Generalnie wątpię w winę Gumpa, ale niech będzie, że go rozpatrujemy. Możliwe mafie to: Iau-Cenarius Iau-Tasiemiec Cenarius-Tasiemiec Cenarius-Gump Tasiemiec-Gump Cenarius albo Tasiemiec są w każdej parze. Tasiemiec gra lepiej, więc ja głosuję na Centaura. I dopełni się proroctwo Pshema
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 17:42:37 GMT 1
Adam SmasherJeszcze raz myślałem nad tym, co pisałeś, no i przecież jaki kurwa miałby sens, żebyśmy z Gumpem dzisiaj zaczęli "pucz" na Tobie? Wystarczyłoby zostawić status quo albo nawet poświęcić mnie i polecieć dalej Lauem i Centurem.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 17:46:06 GMT 1
Firefox przyrzekam ci, że ani razu nie manipulowałem, nie grałem na emocjach. Pisałem szczere posty. Ta rozgrywka była dla mnie bardzo emocjonalna. Wiem, że grałem nierówno, miałem zjazdy i podjarki. Po grze przyznasz mi rację, że to mogła być dla mnie ciężka gra. Przemyśl dzisiejszy dzień w moim wykonaniu. Uważam, że dziś dałem z siebie 200% i zagrałem bardzo pro miasto, wytyczylem prawidłowe ścieżki, które dla mnie osobiście nie są korzystne. Jeśli odpadne dziś to jeszcze gra nie będzie przegrana, ale zrobi się ciężko, a ja zostanę z poczuciem porażki. Mam tylko nadzieję, że cmentarz powita mnie jak Adminala Gwiezdnej Floty, który poległ tuż przed zadaniem ostatniego ciosu Sułtanowi Kosmitów.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 17:47:59 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 17:47:59 GMT 1
Adam SmasherJeszcze raz myślałem nad tym, co pisałeś, no i przecież jaki kurwa miałby sens, żebyśmy z Gumpem dzisiaj zaczęli "pucz" na Tobie? Wystarczyłoby zostawić status quo albo nawet poświęcić mnie i polecieć dalej Lauem i Centurem. No proste - jeżeli albo Iau albo Centaur padną niewinni, to chociażby do składu mafijnego potrzebujecie typu, nawet nie musicie mnie linczować
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 17:48:37 GMT 1
Firefox przyrzekam ci, że ani razu nie manipulowałem, nie grałem na emocjach. Pisałem szczere posty. Ta rozgrywka była dla mnie bardzo emocjonalna. Wiem, że grałem nierówno, miałem zjazdy i podjarki. Po grze przyznasz mi rację, że to mogła być dla mnie ciężka gra. Przemyśl dzisiejszy dzień w moim wykonaniu. Uważam, że dziś dałem z siebie 200% i zagrałem bardzo pro miasto, wytyczylem prawidłowe ścieżki, które dla mnie osobiście nie są korzystne. Jeśli odpadne dziś to jeszcze gra nie będzie przegrana, ale zrobi się ciężko, a ja zostanę z poczuciem porażki. Mam tylko nadzieję, że cmentarz powita mnie jak Adminala Gwiezdnej Floty, który poległ tuż przed zadaniem ostatniego ciosu Sułtanowi Kosmitów. Zachowaj chociaż godność, a nie płaszcz się przed każdym jak jakiś karzeł moralny.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 17:50:29 GMT 1
Firefox przyrzekam ci, że ani razu nie manipulowałem, nie grałem na emocjach. Pisałem szczere posty. Ta rozgrywka była dla mnie bardzo emocjonalna. Wiem, że grałem nierówno, miałem zjazdy i podjarki. Po grze przyznasz mi rację, że to mogła być dla mnie ciężka gra. Przemyśl dzisiejszy dzień w moim wykonaniu. Uważam, że dziś dałem z siebie 200% i zagrałem bardzo pro miasto, wytyczylem prawidłowe ścieżki, które dla mnie osobiście nie są korzystne. Jeśli odpadne dziś to jeszcze gra nie będzie przegrana, ale zrobi się ciężko, a ja zostanę z poczuciem porażki. Mam tylko nadzieję, że cmentarz powita mnie jak Adminala Gwiezdnej Floty, który poległ tuż przed zadaniem ostatniego ciosu Sułtanowi Kosmitów. Zachowaj chociaż godność, a nie płaszcz się przed każdym jak jakiś karzeł moralny. Już w jednym dniu mnie haniebnie zwyzywałeś, zachowałbyś choć dziś godność.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 17:50:39 GMT 1
Adam Smasher Jeszcze raz myślałem nad tym, co pisałeś, no i przecież jaki kurwa miałby sens, żebyśmy z Gumpem dzisiaj zaczęli "pucz" na Tobie? Wystarczyłoby zostawić status quo albo nawet poświęcić mnie i polecieć dalej Lauem i Centurem. No proste - jeżeli albo Iau albo Centaur padną niewinni, to chociażby do składu mafijnego potrzebujecie typu, nawet nie musicie mnie linczować Kurwa, nie rozumiem o co Ci chodzi? Jakiego typu do składu mafijnego?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 17:51:47 GMT 1
Zachowaj chociaż godność, a nie płaszcz się przed każdym jak jakiś karzeł moralny. Już w jednym dniu mnie haniebnie zwyzywałeś, zachowałbyś choć dziś godność. Jedyne czego żałuję to tamtych przeprosin. Ciesz się chwilą w życiu, a nie lecisz po najniższych płotkach.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 17:53:23 GMT 1
Już w jednym dniu mnie haniebnie zwyzywałeś, zachowałbyś choć dziś godność. Jedyne czego żałuję to tamtych przeprosin. Ciesz się chwilą w życiu, a nie lecisz po najniższych płotkach. Jeśli jesteś w mafii, a jesteś, to ci chyba po edycji nie wybaczę, bo tak perfidnie i cynicznie gnoic człowieka to jest poziom poniżej jakiegokolwiek ludzkiego zachowania.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 17:53:27 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 17:53:27 GMT 1
No proste - jeżeli albo Iau albo Centaur padną niewinni, to chociażby do składu mafijnego potrzebujecie typu, nawet nie musicie mnie linczować Kurwa, nie rozumiem o co Ci chodzi? Jakiego typu do składu mafijnego? Linczujemy dzisiaj Cenariusa. Pada zielony. Kto jest w mafii? Bez owijania w bawełnę, dawaj ksywki.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 18:07:21 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 18:07:21 GMT 1
Lau i Gump/Smasher
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 18:08:57 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 18:08:57 GMT 1
Jedyne czego żałuję to tamtych przeprosin. Ciesz się chwilą w życiu, a nie lecisz po najniższych płotkach. Jeśli jesteś w mafii, a jesteś, to ci chyba po edycji nie wybaczę, bo tak perfidnie i cynicznie gnoic człowieka to jest poziom poniżej jakiegokolwiek ludzkiego zachowania. Nie musisz wybaczać. Średnio mi na tym zależy. Walisz takiego posta do Firefoxa, że mi by było wstyd nawet jakbym musiał ratować maf8jną dupę.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 18:17:04 GMT 1
Jeśli jesteś w mafii, a jesteś, to ci chyba po edycji nie wybaczę, bo tak perfidnie i cynicznie gnoic człowieka to jest poziom poniżej jakiegokolwiek ludzkiego zachowania. Nie musisz wybaczać. Średnio mi na tym zależy. Walisz takiego posta do Firefoxa, że mi by było wstyd nawet jakbym musiał ratować maf8jną dupę. Przykro się na to patrzy
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 18:18:01 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 18:18:01 GMT 1
Gump czy Smasher? Uważasz że Iau z Gumpem mogą być teamem?
|
|