Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 16:44:14 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 16:44:14 GMT 1
Tasiemiec Uzbrojony dlaczego dla Ciebie prędzej Iau dziś niż Cenarius? Cenarius wg Ciebie głównie manipuluje teraz Jakbyś czytał mnie uważnie to: 1. Może zrozumiałbyś dlaczego jestem miastowym. 2. Przeczytał, że boję się tego, że jeden dał się zmanipulować drugiemu i całkowicie odleciał. W takiej sytuacji widzę tylko Centaura zmanipulowanego przez Laua, nie odwrotnie. i wtedy widzisz Iaua z Gumpem czy jak, jeśli Centaur to faktycznie ofiara manipulacji?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 16:47:17 GMT 1
Proszę. Moje na grubo. Centaur – od kilku dni gra na emocjach. Najpierw „jak chcecie, to mnie linczujcie”, potem ogłasza, że będzie mieć wyjazd z żoną i wróci dopiero po linczu. Wyczuwam tu chęć wzbudzenia w mieście uczucia, żeby go nie linczować, gdy go nie będzie. Od wczoraj to najpierw jojczenie, że mogli jednak zlinczować tego Lua, poprzez teorie, że on się z tym Lauem wyklucza w mafii, w międzyczasie fota z gór i teraz kolejna teoria. Chłop wcześniej twierdzi, że w stresujących sytuacjach umie zachować spokój (tak się tłumaczył z okolic linczu), potem wrzuca analizę na 2 strony A4, gdzie pisze, że od drugiego dnia czuł stres związany z chęcią przeżycia (to ja na jego miejscu powinienem być po 5 zawałach), a teraz robi to. Nawet jeśli wczoraj miałem ochotę coś podrążyć i pogmerać a propos plottwista, tak po takim przedstawieniu już nie widzę opcji, żeby był w mieście. Wczoraj i dzisiaj żongluje argumentami tak, jak jest mu wygodnie. Nawet jest w stanie samemu sobie zaprzeczać. No ja mam zdecydowanie inne zdanie. W jaki sposób ja z Tobą się wykluczam? Ja w zasadzie z nikim się nie wykluczam. Ty moim zdaniem też. Z całej tej parady mógłbym wykluczyć mafijny dubel Laua z Gumpem, ale to też z pewną dozą zachowawczości. Dlaczego wysuwasz argumenty wykluczenia, gdy chwilę później piszesz o topowości mafii? W taki że ja cię atakuję od początku, sprzed linczu na Koreańcu. Jego śmierć i testament tylko dodał mi paliwa. Mafia ja+ty jako plejs wzajemnego napierdzielania jest możliwy, ale ciężki do zagrania naturalnie. A tu gralibyśmy ten plejs przez całą grę, nieco niemożliwe się to wydaje
No a co Cię tak nagle oświeciło? Skąd Ci to przyszło do głowy i w jaki sposób potrafiłeś to tak precyzyjnie umiejscowić w postaci mafii Ja-Gump, która wychodzi z Twoich dalszych postów? A żeby Cię dokształcić, to dociekliwość otwartość i logiczność jest do zagrania po obu stronach jednakowo. Oświeciło mnie przemyślenie po linczu na Kichocie. Mafia jest zbyt dobra żeby grać tak nieudolnie. Widzieliśmy to w każdej innej edycji, dlaczego nie widzieć tego w tej?
No właśnie problem w tym, że jeżeli nie ma plottwista, to w obecnej sytuacji musiałeś to robić. No chyba, że chcieliście poddać bez walki. Dlaczego?
A dlaczego Ty i Lau możecie być Kichotem, a ja już nie? Wcześniej każdy wspominał, że cała nasza trójka odstaje. Dlaczego Wy możecie odstawać jako miasto, a ja nie? Dlaczego argumenty za moją mafijnością, które wcześniej wypisywałeś teraz nie traktujesz ich jako kichotyzmu? W czym moje uniewinnie Felietonistki jest mniej kichotujące niż limitowanie się z premedytacją Laua? Dlaczego moja pomoc w zlinczowaniu Koreańca nie jest tak kichotująca, jak Twój brak wkładu w grę przez jej większą część i grę na emocjach? Słusznie, mogłeś być Kichotem. Ale są inne argumenty za tobą
Tu już lecisz po bandzie. Czyli ja jestem mafia na 100%? Argument kichotyzmu mnie nie obejmuje? Topowość mafii mnie nie obejmuje? Jestem pewniakiem? I proszę Cię, nie manipuluj o całym cmentarzu, bo nie masz prawa wiedzieć co się na nim dzieje. I na pewno nie wszyscy pisz, że jestem mafią 100%, bo jakby tak było, to już dawno byłbym zlinczowany. Mam na myśli testamenty i to jest fakt a nie opinia Pogrubiony fragment to zaprzeczenie samemu sobie i zagubienie w swoim bullshitctwie. Bo wcześniej piszesz o tym, że się wykluczamy. Teraz piszesz, że nie wiesz czy Twoja wina mogłaby mnie uniewinnić? No to się zdecyduj, a nie żonglujesz tym argumentem tak, jak jest Ci wygodnie. Czytasz ze zrozumieniem? No nie wiem czy to działa w stronę która jest niemożliwa. Wiem że działa w drugą.
1. Uniewinnienie Laua na podstawie tego, że on czuł tak samo? A ile razy czułeś to samo, gdy się wylimitowywał i był toksyczny? Idąc tym tokiem powinienem uniewinnić każdego. Jeśli jakimś wałem jesteś w mieście to zrozum, że jak miastowy jest na grubym podejrzeniu i mafioza jest na grubym podejrzeniu to mogą im obu towarzyszyć te same emocje. No to jest dla mnie oczywiste jak 2+2, a Ty uniewinniasz Lua, krzycząc eureka? Przecież nigdzie nie pisze, że rozumiem Laua w 100%. Grał chujnię i to punktoeałem. Ale ten jego post jest turbo miejski.2. No przed chwilą pisałeś, że ja jestem mafia na 100%, teraz jednak nie na 100%? Że jednak ja niewinni i wtedy Lau albo Ty i gg? No kupy mi się nie trzyma taki tok myślenia. Za trudne dla ciebie jest rozgraniczenie na zasadzie punktu widzenia z mojej strony i ze strony reszty miasta
Albo jestem zbyt głupi albo to coś zajebistego polega na kolejności Centaur-Lau-Tasiemiec lub Tasiemiec-Lau-Centur. Nie wiem co w tym jest tak kurewnie odkrywczego, że trzeba było to ogłaszać wszem i wobec. Chcesz mnie wcisnąć przed siebie i przed Laua? Spoczi. Powiedz tylko kiedy spróbujesz wcisnąć innych, gdy padnę? To w ogóle jakiś pierd o niczym
A jakby ktoś zapomniał o tym jego długim poście, to dam link. Zobaczcie sobie jak potrafi dobierać i żonglować argumentami. mafiacorner.boards.net/post/699881. Feli z Gumpem się też atakowali od początku a jakimś dziwnym trafem nie wykluczasz ich dwójki w mafii. 2. To czemu nie pisałeś o tym bezpośrednio po linczu na Kichocie? 3. Dlaczego? Bo jest status quo i nawet jeśli to ja dziś polecę, to naturalnie potem powinieneś lecieć Ty i Lau. Więc i tak gg. Dlatego teraz te zapasy z Gumpem. 4. Mogłem być Kichotem ale są inne argumenty za mną? Typie, Ty dwa razy punktowałeś mnie, że mam te samą myśl przekazaną w podobnym czasie, ale tylko u Laua czujesz wspólne myśli. Te nasze już pomijasz, bo tak Ci wygodnie? 5. Ten post nie jest turbomiejski. On płacze jak mała dziewczyneczka. To jego taktyka, żeby się nad nim ulitowali. 6. Tylko, że Ty nie pisałeś wtedy ze strony miasta. Pisałeś ze swojego punktu widzenia. Wiec kolejny raz kłamiesz.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 16:49:20 GMT 1
Jakbyś czytał mnie uważnie to: 1. Może zrozumiałbyś dlaczego jestem miastowym. 2. Przeczytał, że boję się tego, że jeden dał się zmanipulować drugiemu i całkowicie odleciał. W takiej sytuacji widzę tylko Centaura zmanipulowanego przez Laua, nie odwrotnie. i wtedy widzisz Iaua z Gumpem czy jak,https://mafiacorner.boards.net/post/70505 jeśli Centaur to faktycznie ofiara manipulacji? Nie wiem. Tu już bym musiał włączyć plan B, o którym lepiej teraz nie mówić, bo Smasher przyjdzie i utnie temat.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 16:50:49 GMT 1
Firefox Robert Karaśzacząłem obawiać się na serio opcji, w której rzeczywiście mafia to Tasiemiec - Gump Z czego to wynika, mam 2 założenia 1) wy jesteście niewinni, ja wiem, że ja jestem niewinny 2) ergo mafia musi znajdować się w gronie Iau, Cenarius, Tasiemiec, Gump No i teraz tak - mamy jedno pudło, w przypadku mafii Iau, Cenarius to jest kurwa żaden problem nawet jak dzisiaj spudłujemy Tasiemca, bo ich dojeżdżamy na miękkim Jeżeli natomiast mafia to Tasiemiec - Gump, no to jest kurwa grubo I co się teraz dzieje, patrząc z perspektywy takiej mafii - do tej pory kolejka była prosta, leci Cenarius, potem Iau albo na odwrót i GG, no ale jeśli jeden z nich spadnie niewinny, to się okaże, że trzeba wepchnąć do linczu kogoś jeszcze, albo przynajmniej do prawdopodobnych składów mafii no i tą osobą byłbym JA Firefox pytałeś, jak poznać mocnych mafiozów jak Wiśnia - no to te ruchy wyprzedzające są jednym z głównych argumentów. Teraz zobaczcie, co się działo, jak zacząłem wspominać serio o linczu na Tasiemcu. Tasiemiec się uaktywnił (swoją drogą nie chce paść, Cenarius oferuje głowę pod warunkiem że potem pójdziemy jego kolejką) no ale on jest zagrożony więc powiedzmy że jest to mniejszy minus. Co natomiast robi Gump? Podchody pod dwie rzeczy: 1) gambler's fallacy - jakby chciał jak najszybciej wybić ludziom z głowy pairing jego z Tasiemcem, w momencie kiedy zacząłem gadać o linczu na nim 2) szpileczki w moją stronę - jakby szykował sobie grunt pod atak na mnie w końcówce, bo jestem jednym z tych, w stosunku do których poza Gumpem pojawiały się wątpliwości. Bardzo szybko się też wycofał, jak okazało się, że skontratakowałem i wytknąłem mu nieładne zachowanie, jakby się z tym czaił do ostatniego możliwego momentu, kiedy nikt nie będzie mógł mu poza mną na żywo wytknąć nieszczerości, natomiast potem i tak podkreśla, że ja jedyny mam tutaj możliwość robienia wszystkich w chuja, co jest oczywistą nieprawdą. I teraz pod względem siły składów - Iau z Centauem w przypadku pudła na Tasiemcu jest do stłamszenia raz dwa. Tasiemiec z Gumpem? Mogą pokonać każdy skład miejski w meczówce. Wcześniej poleci któryś z was - albo obaj i ktokolwiek z reszty będzie miał spory problem, żeby przechylić szalę zwycięstwa na stronę miasta. Dlatego ja bezpieczniej bym się czuł sprawdzając wcześniej wariant atomowy i jeśli okaże się, że tam jest czysto, wtedy wrócił do "głównego" wariantu. Miałem to swoją drogą w testamencie na dzisiaj napisanym (pisałem wcześniej bo wieczorem mogę nie mieć warunków), ale jak chcecie żebym wyłożył kawę na ławę, no to poszło. Zapraszam do dyskusji.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 17:00:17 GMT 1
Firefox Robert Karaś zacząłem obawiać się na serio opcji, w której rzeczywiście mafia to Tasiemiec - Gump Z czego to wynika, mam 2 założenia 1) wy jesteście niewinni, ja wiem, że ja jestem niewinny 2) ergo mafia musi znajdować się w gronie Iau, Cenarius, Tasiemiec, Gump No i teraz tak - mamy jedno pudło, w przypadku mafii Iau, Cenarius to jest kurwa żaden problem nawet jak dzisiaj spudłujemy Tasiemca, bo ich dojeżdżamy na miękkim Jeżeli natomiast mafia to Tasiemiec - Gump, no to jest kurwa grubo I co się teraz dzieje, patrząc z perspektywy takiej mafii - do tej pory kolejka była prosta, leci Cenarius, potem Iau albo na odwrót i GG, no ale jeśli jeden z nich spadnie niewinny, to się okaże, że trzeba wepchnąć do linczu kogoś jeszcze, albo przynajmniej do prawdopodobnych składów mafiino i tą osobą byłbym JA Firefox pytałeś, jak poznać mocnych mafiozów jak Wiśnia - no to te ruchy wyprzedzające są jednym z głównych argumentów. Teraz zobaczcie, co się działo, jak zacząłem wspominać serio o linczu na Tasiemcu. Tasiemiec się uaktywnił (swoją drogą nie chce paść, Cenarius oferuje głowę pod warunkiem że potem pójdziemy jego kolejką) no ale on jest zagrożony więc powiedzmy że jest to mniejszy minus. Co natomiast robi Gump? Podchody pod dwie rzeczy:1) gambler's fallacy - jakby chciał jak najszybciej wybić ludziom z głowy pairing jego z Tasiemcem, w momencie kiedy zacząłem gadać o linczu na nim 2) szpileczki w moją stronę - jakby szykował sobie grunt pod atak na mnie w końcówce, bo jestem jednym z tych, w stosunku do których poza Gumpem pojawiały się wątpliwości. Bardzo szybko się też wycofał, jak okazało się, że skontratakowałem i wytknąłem mu nieładne zachowanie, jakby się z tym czaił do ostatniego możliwego momentu, kiedy nikt nie będzie mógł mu poza mną na żywo wytknąć nieszczerości, natomiast potem i tak podkreśla, że ja jedyny mam tutaj możliwość robienia wszystkich w chuja, co jest oczywistą nieprawdą. I teraz pod względem siły składów - Iau z Centauem w przypadku pudła na Tasiemcu jest do stłamszenia raz dwa. Tasiemiec z Gumpem? Mogą pokonać każdy skład miejski w meczówce. Wcześniej poleci któryś z was - albo obaj i ktokolwiek z reszty będzie miał spory problem, żeby przechylić szalę zwycięstwa na stronę miasta. Dlatego ja bezpieczniej bym się czuł sprawdzając wcześniej wariant atomowy i jeśli okaże się, że tam jest czysto, wtedy wrócił do "głównego" wariantu. Miałem to swoją drogą w testamencie na dzisiaj napisanym (pisałem wcześniej bo wieczorem mogę nie mieć warunków), ale jak chcecie żebym wyłożył kawę na ławę, no to poszło. Zapraszam do dyskusji. 1. Ciężko mi uwierzyć, że wczoraj pisałeś o traumie z edycji z Bolcem i Pixelem i nie chciałeś gadać o planie B, a teraz lecisz z czymś takim. 2. Do pogrubionego. Dlaczego niewinność kogoś z pary Lau/Centaur powodowałaby, że ten drugi jest niewinny? Dlaczego my z Gumpem musielibyśmy pchać kogoś do linczu? 3. No a Ty byś się nie uaktywnił, jakbyś czytał głupoty z rąk osoby, którą masz za niewinną? 4. Nie umiem się pozbyć wrażenia, że nie wytrzymałeś presji i wyskoczyłeś z tym teraz zanim tak naprawdę ja czy Gump rzuciliśmy podejrzeniami w Twoim kierunku. Ale nie mogę o tym mówić, bo przecież to nie czas na poruszanie planu B. 5. Hipokryta z Ciebie.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 17:04:23 GMT 1
I ten moment tego ataku, kiedy Gumpa już nie ma. Karaś zaczął pić, a Firefox siedzi obsrany. Ale chuj, zakładam, że tlen Ci do mózgu nie dochodzi, a nie że jesteś w mafii. Bo tak to sfiksuję.
Lau -> Centaur -> Ja albo Lau -> Ja -> Centaur
Na to się mogę zgodzić i nie będę zły. Ale jak Wy mnie wjebiecie przed tych dwóch ananasów na podstawie manipulacji Centaura, rozpłakania się Laua i odciecia prądu Smashera, to będzie chujnia opór.
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 23, 2023 17:06:44 GMT 1
Cenarius: "W taki że ja cię atakuję od początku, sprzed linczu na Koreańcu. Jego śmierć i testament tylko dodał mi paliwa. Mafia ja+ty jako plejs wzajemnego napierdzielania jest możliwy, ale ciężki do zagrania naturalnie. A tu gralibyśmy ten plejs przez całą grę, nieco niemożliwe się to wydaje" Ale wierzysz w mafię Tasiemiec z Gumpem, chociaż w Gumpa od prawie początku jebała Felietonistka? To nie jest dorabianie argumentów jak pasuje? Czy te sytuacje się różnią? Różnice są dwie. Po pierwsze tamci to mafiozi z historią gier jako mafia, bardzo dobrze ocenianych gier. Druga różnica to czas trwania plejsu. Im dłużej on trwa tym trudniejszy do zagrania. Tu porownujesz plejs trwający 2-4 dni (nie liczyłem) do trwającego prawie całą grę. Czyli mniej doświadczony człowiek musiałby zagrać trudniejszy plejs
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 17:10:30 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 23, 2023 17:10:30 GMT 1
problem polega na tym, że nie widzisz Smasher, że ja szukam prawdy i muszę brać Ciebie pod uwagę, a według mnie jesteś główna przyczyną ustalenia jakiejś kolejki
nawet idąc wcześniejszą kolejnością przecież bym wygrał będąc w mafii
a chce zrobić dokładnie to co Ty, zabezpieczyć opcje atomową, sprawdzić czarny scenariusz
tak samo jak Ty mam większe zdolności percepcyjne wierzyć że moj scenariusz ma większe szanse, bo znam swój kolor
problem polega na tym, że mam też wrażenie, że manipulujesz, bo piszesz o jakimś wycofaniu, podczas gdy ja tu ewidentnie widzę lustrzane odbicie
tylko z nas dwojga to Ty masz mocniejsza pozycję w mieście i to Ty jesteś nie do wyjebania
zresztą przecież rozpisałem dokładnie to co Ty napisałeś wiedząc o co Ci chodzi bo to kurwa rozumiem będąc w identycznej sytuacji
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 17:11:12 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 17:11:12 GMT 1
Firefox Robert Karaś zacząłem obawiać się na serio opcji, w której rzeczywiście mafia to Tasiemiec - Gump Z czego to wynika, mam 2 założenia 1) wy jesteście niewinni, ja wiem, że ja jestem niewinny 2) ergo mafia musi znajdować się w gronie Iau, Cenarius, Tasiemiec, Gump No i teraz tak - mamy jedno pudło, w przypadku mafii Iau, Cenarius to jest kurwa żaden problem nawet jak dzisiaj spudłujemy Tasiemca, bo ich dojeżdżamy na miękkim Jeżeli natomiast mafia to Tasiemiec - Gump, no to jest kurwa grubo I co się teraz dzieje, patrząc z perspektywy takiej mafii - do tej pory kolejka była prosta, leci Cenarius, potem Iau albo na odwrót i GG, no ale jeśli jeden z nich spadnie niewinny, to się okaże, że trzeba wepchnąć do linczu kogoś jeszcze, albo przynajmniej do prawdopodobnych składów mafiino i tą osobą byłbym JA Firefox pytałeś, jak poznać mocnych mafiozów jak Wiśnia - no to te ruchy wyprzedzające są jednym z głównych argumentów. Teraz zobaczcie, co się działo, jak zacząłem wspominać serio o linczu na Tasiemcu. Tasiemiec się uaktywnił (swoją drogą nie chce paść, Cenarius oferuje głowę pod warunkiem że potem pójdziemy jego kolejką) no ale on jest zagrożony więc powiedzmy że jest to mniejszy minus. Co natomiast robi Gump? Podchody pod dwie rzeczy:1) gambler's fallacy - jakby chciał jak najszybciej wybić ludziom z głowy pairing jego z Tasiemcem, w momencie kiedy zacząłem gadać o linczu na nim 2) szpileczki w moją stronę - jakby szykował sobie grunt pod atak na mnie w końcówce, bo jestem jednym z tych, w stosunku do których poza Gumpem pojawiały się wątpliwości. Bardzo szybko się też wycofał, jak okazało się, że skontratakowałem i wytknąłem mu nieładne zachowanie, jakby się z tym czaił do ostatniego możliwego momentu, kiedy nikt nie będzie mógł mu poza mną na żywo wytknąć nieszczerości, natomiast potem i tak podkreśla, że ja jedyny mam tutaj możliwość robienia wszystkich w chuja, co jest oczywistą nieprawdą. I teraz pod względem siły składów - Iau z Centauem w przypadku pudła na Tasiemcu jest do stłamszenia raz dwa. Tasiemiec z Gumpem? Mogą pokonać każdy skład miejski w meczówce. Wcześniej poleci któryś z was - albo obaj i ktokolwiek z reszty będzie miał spory problem, żeby przechylić szalę zwycięstwa na stronę miasta. Dlatego ja bezpieczniej bym się czuł sprawdzając wcześniej wariant atomowy i jeśli okaże się, że tam jest czysto, wtedy wrócił do "głównego" wariantu. Miałem to swoją drogą w testamencie na dzisiaj napisanym (pisałem wcześniej bo wieczorem mogę nie mieć warunków), ale jak chcecie żebym wyłożył kawę na ławę, no to poszło. Zapraszam do dyskusji. 1. Ciężko mi uwierzyć, że wczoraj pisałeś o traumie z edycji z Bolcem i Pixelem i nie chciałeś gadać o planie B, a teraz lecisz z czymś takim. 2. Do pogrubionego. Dlaczego niewinność kogoś z pary Lau/Centaur powodowałaby, że ten drugi jest niewinny? Dlaczego my z Gumpem musielibyśmy pchać kogoś do linczu? 3. No a Ty byś się nie uaktywnił, jakbyś czytał głupoty z rąk osoby, którą masz za niewinną? 4. Nie umiem się pozbyć wrażenia, że nie wytrzymałeś presji i wyskoczyłeś z tym teraz zanim tak naprawdę ja czy Gump rzuciliśmy podejrzeniami w Twoim kierunku. Ale nie mogę o tym mówić, bo przecież to nie czas na poruszanie planu B. 5. Hipokryta z Ciebie. No tylko problem z tym że nie jesteśmy jeszcze w meczówce. Z edycji Wiśniakowej też mam traumę. Może hipokryta ale miastowy. A chciałem trzymać moje podejrzenia do Gumpa w szachu ale karaś powiedział że na zaufanie do mnie w ciebie nie pójdzie, to musiałem teraz wyjść.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 17:11:49 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 23, 2023 17:11:49 GMT 1
idę pić alkohol, głos oddany, jeśli Smasher nie robi nas w chuja, to i tak jego propozycja jest optymalna w moim rankingu więc nie będę tu robił Rejtana
ale powiedz mi kshaq
robisz mnie w chuja?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 17:12:10 GMT 1
problem polega na tym, że nie widzisz Smasher, że ja szukam prawdy i muszę brać Ciebie pod uwagę, a według mnie jesteś główna przyczyną ustalenia jakiejś kolejki nawet idąc wcześniejszą kolejnością przecież bym wygrał będąc w mafii a chce zrobić dokładnie to co Ty, zabezpieczyć opcje atomową, sprawdzić czarny scenariusz tak samo jak Ty mam większe zdolności percepcyjne wierzyć że moj scenariusz ma większe szanse, bo znam swój kolor problem polega na tym, że mam też wrażenie, że manipulujesz, bo piszesz o jakimś wycofaniu, podczas gdy ja tu ewidentnie widzę lustrzane odbicie tylko z nas dwojga to Ty masz mocniejsza pozycję w mieście i to Ty jesteś nie do wyjebania zresztą przecież rozpisałem dokładnie to co Ty napisałeś wiedząc o co Ci chodzi bo to kurwa rozumiem będąc w identycznej sytuacji Amen.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 17:12:39 GMT 1
idę pić alkohol, głos oddany, jeśli Smasher nie robi nas w chuja, to i tak jego propozycja jest optymalna w moim rankingu więc nie będę tu robił Rejtana ale powiedz mi kshaq robisz mnie w chuja? No chyba nie zagłosowałeś na mnie. No bez jaj.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 17:12:43 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 23, 2023 17:12:43 GMT 1
1. Ciężko mi uwierzyć, że wczoraj pisałeś o traumie z edycji z Bolcem i Pixelem i nie chciałeś gadać o planie B, a teraz lecisz z czymś takim. 2. Do pogrubionego. Dlaczego niewinność kogoś z pary Lau/Centaur powodowałaby, że ten drugi jest niewinny? Dlaczego my z Gumpem musielibyśmy pchać kogoś do linczu? 3. No a Ty byś się nie uaktywnił, jakbyś czytał głupoty z rąk osoby, którą masz za niewinną? 4. Nie umiem się pozbyć wrażenia, że nie wytrzymałeś presji i wyskoczyłeś z tym teraz zanim tak naprawdę ja czy Gump rzuciliśmy podejrzeniami w Twoim kierunku. Ale nie mogę o tym mówić, bo przecież to nie czas na poruszanie planu B. 5. Hipokryta z Ciebie. No tylko problem z tym że nie jesteśmy jeszcze w meczówce. Z edycji Wiśniakowej też mam traumę. Może hipokryta ale miastowy. A chciałem trzymać moje podejrzenia do Gumpa w szachu ale karaś powiedział że na zaufanie do mnie w ciebie nie pójdzie, to musiałem teraz wyjść. jakim szachu jak Cię wyręczyłem w rozpisaniu tego myślenia?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 17:13:49 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 17:13:49 GMT 1
problem polega na tym, że nie widzisz Smasher, że ja szukam prawdy i muszę brać Ciebie pod uwagę, a według mnie jesteś główna przyczyną ustalenia jakiejś kolejki nawet idąc wcześniejszą kolejnością przecież bym wygrał będąc w mafii a chce zrobić dokładnie to co Ty, zabezpieczyć opcje atomową, sprawdzić czarny scenariusz tak samo jak Ty mam większe zdolności percepcyjne wierzyć że moj scenariusz ma większe szanse, bo znam swój kolor problem polega na tym, że mam też wrażenie, że manipulujesz, bo piszesz o jakimś wycofaniu, podczas gdy ja tu ewidentnie widzę lustrzane odbicie tylko z nas dwojga to Ty masz mocniejsza pozycję w mieście i to Ty jesteś nie do wyjebania zresztą przecież rozpisałem dokładnie to co Ty napisałeś wiedząc o co Ci chodzi bo to kurwa rozumiem będąc w identycznej sytuacji Piszę o wycofaniu w kwestii oskarżeń w moją stronę. Gdzie ja jestem wycofany? Tzn inaczej - uważam że jeżeli jesteś w mafii to grasz jedną z najlepszych o ile nie najlepszą mafijną rozgrywkę jaką widziałem. Dlatego chcę najpierw Tasiemca i ewentualnie Cenariusa żeby nie mieć wątpliwości.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 17:14:51 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 17:14:51 GMT 1
idę pić alkohol, głos oddany, jeśli Smasher nie robi nas w chuja, to i tak jego propozycja jest optymalna w moim rankingu więc nie będę tu robił Rejtana ale powiedz mi kshaq robisz mnie w chuja? Kurwa jakbym ja był w tej pozycji jako mafia to bym już był zesrany w chuj po twoich pierwszych wzmiankach o mnie w mafii. Jestem niewinny i mogę przysiąc na cokolwiek se tam wymyślicie.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 23, 2023 17:15:26 GMT 1
Macie gościa, który się wylimitowuje i odpierdala maniany. Macie gościa, który niby ma stlowe nerwy, a nastrój zmienia mu się częściej niż u babki z menopauzą. W dodatku kłamie i manipuluje. Macie gościa, który odjebał chujni z Koreańcem i Feli, ale jest rzetelny, daje kontent, stara się.
Kogo linczujecie? Tego trzeciego. IQ miliard.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 17:16:55 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 17:16:55 GMT 1
No tylko problem z tym że nie jesteśmy jeszcze w meczówce. Z edycji Wiśniakowej też mam traumę. Może hipokryta ale miastowy. A chciałem trzymać moje podejrzenia do Gumpa w szachu ale karaś powiedział że na zaufanie do mnie w ciebie nie pójdzie, to musiałem teraz wyjść. jakim szachu jak Cię wyręczyłem w rozpisaniu tego myślenia? No ja myślałem już wcześniej zanim rozpisałeś tego swojego posta ale miałem to w testamencie z około 15:30 xd no nie mma jak ci tego udowodnić poza ctrl c ctrl v które można łatwo sfabrykować
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 17:19:06 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 23, 2023 17:19:06 GMT 1
Ogólnie to już mam gości więc będzie mnie mniej ale Firefox Robert Karaś dajcie znać co myślicie, będę zaglądał
|
|
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 17:19:31 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 23, 2023 17:19:31 GMT 1
problem polega na tym, że nie widzisz Smasher, że ja szukam prawdy i muszę brać Ciebie pod uwagę, a według mnie jesteś główna przyczyną ustalenia jakiejś kolejki nawet idąc wcześniejszą kolejnością przecież bym wygrał będąc w mafii a chce zrobić dokładnie to co Ty, zabezpieczyć opcje atomową, sprawdzić czarny scenariusz tak samo jak Ty mam większe zdolności percepcyjne wierzyć że moj scenariusz ma większe szanse, bo znam swój kolor problem polega na tym, że mam też wrażenie, że manipulujesz, bo piszesz o jakimś wycofaniu, podczas gdy ja tu ewidentnie widzę lustrzane odbicie tylko z nas dwojga to Ty masz mocniejsza pozycję w mieście i to Ty jesteś nie do wyjebania zresztą przecież rozpisałem dokładnie to co Ty napisałeś wiedząc o co Ci chodzi bo to kurwa rozumiem będąc w identycznej sytuacji Piszę o wycofaniu w kwestii oskarżeń w moją stronę. Gdzie ja jestem wycofany? Tzn inaczej - uważam że jeżeli jesteś w mafii to grasz jedną z najlepszych o ile nie najlepszą mafijną rozgrywkę jaką widziałem. Dlatego chcę najpierw Tasiemca i ewentualnie Cenariusa żeby nie mieć wątpliwości. przecież dokładnie o tym pisałem, kurwa, kshaq
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 23, 2023 17:23:18 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 23, 2023 17:23:18 GMT 1
Smasher będę w domu za godzinę to pogadamy
|