|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 13:44:59 GMT 1
Jak dla mnie kolejka wyglądać powinna następująco: Tasiemiec: Winny -> Gump Niewinny -> Lau nie wiem też co sądzić o tym znowu w sensie i tutaj, i wcześniej w poście na dużo słów Cenarius zrobił taki dziwny zwrot, że od ciśnięcia ciebie zaczął mówić że grasz lepiej, że jednak mniej mafia, niż wcześniej, bla bla przecież mafijny Cenarius by wiedział, że padnie niewinny Tasiemiec i co, w taki sposób wystawiałby swojego współmafiozę Iaua? chyba że już czuł, że jest ciężko i w tym momencie grają na maksymalne rozparowanie i zgarnianie town pointsów
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 13:49:05 GMT 1
Kurwa, typie. Wypunktowałem Cię jak szczeniaczka. Punkt po punkcie, post po poście udowiadniałem, że kłamiesz i naginasz fakty po swojemu. Ty tylko rzucasz ogólnikami i nie potrafisz się odnieść do konkretnego materiału. Jeśli ja padnę dziś przed Tobą, to nie dltego że przewróciłeś miastowy stół. Dlatego, że miastowy stół przegrzał se banię na słoneczku i nie widział oczywistych trików, emocjonalnych sztuczek i najzwyklejszej manipulacji i przekłamania. Widzę, że próbujesz słowami kreować rzeczywistość zamiast ją opisywać. No ale co więcej ci zostało... a to tak przy okazji bardzo subiektywny argument, ale kurwa te trzykropki mi się kojarzą mafijnie xD z jakimś teatralnym odpierdalaniem i próbą pokonania przeciwnika sztuczkami erystycznymi, a i emocji nie ma w tym za wiele jak na taką wojnę, jaką z Tasiemcem toczyli
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 13:52:56 GMT 1
No normalnie, że nie wszystkie mafioki zagłosowały za nieboszczykiem, tylko część w DonKichota aha, bo napisałeś, że nie spodziewali się równego wyniku, a wynik jest równy, czyli powinieneś napisać, że nie spodziewali się nierównego wyniku tylko równego, więc dywersyfikowali no ja się spodziewałem równego, ale co miałem dywersyfikować jak od 18 mam głos na Kichocie który sobie poszedł no tutaj z kolei to jest imo interakcja na plus dla Forresta - imo mafijny kompan przeszedłby nad tym potknięciem do porządku dziennego, zamiast sprawiać że współmafiozo może się potknąć
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 14:02:19 GMT 1
nie wiem jak ocenić Centaura, bo z jednej strony jest totalnie nieskonkretyzowany, siada na płocie i czeka na outcome z drugiej strony jednocześnie wyraża jakby chęć do dyskusji, nie unosi emocjami, czyli jednocześnie w zgodzie ze swoją metą, ale też powiedzmy w zgodzie z jakimś archetypem mafiozy stanów średnich nie pasuje mi tylko ten fragment co firefox napisał, że 'inaczej gra będąc pod presją/na świeczniku' no moim zdaniem na świeczniku siedzi cały czas, tylko ten świecznik się rozwalił na czwórkę graczy w tym momencie I NIKT nie próbuje w tym momencie wziąć lejców w swoje dłonie (ja też, przyznaję, ale nie wiem co jeszcze mógłbym napisać o Felietonistce), nawet ten Iau co Don Kichota wręcz włóczył końmi po podwórzu - nic no nie pasuje mi to ale może mafia zdaje sobie sprawę, że rozkład głosów nie jest tak oczywisty jak sugeruje to Tasiemiec i może liczą na jakiś dobry rzut no bo czyj głos da się przewidzieć? ja - Felietonistka Iau - Don Kichot Sowa - Tasiemiec Firefox - Felietonistka to jest jeszcze jeden moment, gdzie Gump napisał to co mi chodziło po głowie (ale chyba sam tego nie napisałem) - że Cenarius mówił, że na świeczniku gra inaczej, gdzie praktycznie od d1 był w gronie bardziej podejrzanych tylko pytanie co by miało na celu takie zagranie Cenariusa mafiozy? zmiana optyki miasta? a może właśnie z perspektywy mafiozy źle odczuwał jakie są nastroje w mieście? ciężko rzec
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 14:08:16 GMT 1
czy ktoś mógł to wiedzieć? tylko Centaur czy Firefox w mafii z Felietonistka mógł wykorzystać taki argument wierząc, że kolejność jest chronologiczna co było mówione przez graczy w poprzednich grach? tak czy miastowy Firefox mógłby nagle zrzucić wszystko w co wierzy i uwierzyć, że jest alfa i omega i ma cała mafię? według mnie nie czy miastowy Firefox pisałby, że głosuje na Kichota, potem dwa razy że na Felietonistke a jako argumentu za swoją teoria uzylby twierdzenia, ze w międzyczasie zmieniał trzy razy na tasiemca o którym nie pisał? może ale czy miastowy Firefox jednocześnie z powyższym nie wziąłby za pewnik mojego zapewnienia że zagłosowałem od razu przy deklaracji? nie wierzę że nie skala manipulacji jest zbyt duża żebym uwierzył że wyknuł to sam, a nie razem z Felietonistka jak wyszłoby 'Monti - niewinny' to zrzuciłby na bota to jest imo post, który na 99% wyklucza mafiowanie Gump + Cenarius no bo patrzcie - gość jest wkurwiony analizą Firefoxa, napierdala potężnego OMGUSa w jego stronę xD A rykoszetem dostaje Centaur, który miałby być z nimi razem w mafii no nie no, to byłoby zupełnie niepotrzebne zwracanie uwagi na swojego timmejta który i tak już nie miał dobrej pozycji dla mnie to było autentyczne wpadnięcie klocka w odpowiednie miejsce i spontaniczne wyrażenie tego w temacie
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 14:13:46 GMT 1
niby rozum mówi Iau Centaur niby serce mówi Iau Centaur ale ta cisza mnie przeraża Centaur, dlaczego nagle dałeś Smasher, Iau? kurwa to jest też raczej niewinny post, ja zawsze dostaję owsików w meczówkach jak widzę, że nikt nic nie gada
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 14:15:54 GMT 1
ta interakcja całościowo wygląda raczej dobrze ze strony Gumpa, z drugiej strony Cenarius tak se waha tymi procentami, kto jest bardziej winny, ja czy Gump, jak akurat miejskie wiatry zawieją
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 14:24:26 GMT 1
jakbym miał iść ścieżką rozumowania "kto najmniej szuka obecnie twistu" to chyba jeszcze Karasia bym musiał zdjąć z 0% na mafijność xD ale kurwa z drugiej strony teraz po przeczytaniu Gump vs Cenarius tym bardziej się z tym zgadzam
Karaś miał na początku momenty gdzie chciał bardzo mocno zlinczować Iau, gdybyśmy go posłuchali to poleciałby Cenarius zamiast Tasiemca, na Felie też oddał głos
no celność by miał wtedy mega dobrą, tylko no mafiozów w tej grze jest 3, nie 4, więc chyba już tego byłoby za dużo
nie grałem z mafijnym Garym długo, bo tylko parę godzin w anulowanej edycji ale imo zupełnie inaczej tam wyglądał
więc może po ludzku ma po prostu rację xd
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 14:25:10 GMT 1
imo trzeba po prostu zdecydować, którego z nich dzisiaj chcemy odpalić i to zrobić, raz kozie śmierć
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 14:30:02 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 25, 2023 14:30:02 GMT 1
dżuma a cholera
Iau to właściwie już nie gra tylko kontestuje
Cenarius niesie wielki wór całej edycji za sobą
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 14:37:23 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 25, 2023 14:37:23 GMT 1
jakbym miał iść ścieżką rozumowania "kto najmniej szuka obecnie twistu" to chyba jeszcze Karasia bym musiał zdjąć z 0% na mafijność xD ale kurwa z drugiej strony teraz po przeczytaniu Gump vs Cenarius tym bardziej się z tym zgadzam Karaś miał na początku momenty gdzie chciał bardzo mocno zlinczować Iau, gdybyśmy go posłuchali to poleciałby Cenarius zamiast Tasiemca, na Felie też oddał głos no celność by miał wtedy mega dobrą, tylko no mafiozów w tej grze jest 3, nie 4, więc chyba już tego byłoby za dużo nie grałem z mafijnym Garym długo, bo tylko parę godzin w anulowanej edycji ale imo zupełnie inaczej tam wyglądał więc może po ludzku ma po prostu rację xd Ja szukam twista, czytając stare posty, ale z telefonu nie chciało mi się pisać, że w sumie nic niepokojącego nie znalazłem. Siedzę na rynku we Wrocławiu i za półtorej godziny wsiadam do auta, żeby wrócić do Częstochowy. Trzymam się myśli, że to Iau-Cenarius, nie widzę, żebym miał linczować Gumpa, który się tłukł z Felietonistką, czy Ciebie, mającego małe zgrzyty na początku i ze 2 momenty w środku, gdy mi coś nie zagrało, ale też wniosłeś mnóstwo analiz, przemyśleń, których jako mafia byś moim zdaniem nie wniósł. Stop paranoi, ja walę w Anturę.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 14:38:28 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 25, 2023 14:38:28 GMT 1
to ja w Cenariusa
i Smasher decyduj
myślę że nie robisz mnie w huja
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 14:41:35 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 14:41:35 GMT 1
to ja w Cenariusa i Smasher decyduj myślę że nie robisz mnie w huja Kurwa ale jak tak pójdziemy to przecież jeżeli mafia to Cenarius Iau to mogą np. razem pójść w kogoś innego i nas doprowadzić do remisu w meczówce xD czy się mylę
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 14:43:03 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 25, 2023 14:43:03 GMT 1
ale jeszcze kurwa
Iau, dlaczego piszesz że jesteś 100% sobą sweet Antura a jednocześnie CAŁKOWICIE i USILNIE umywales ręce od decydowania, a jak zawsze mówisz że miastowy to powinien się rzucać jak ryba w wodzie a tymczasem powtarzam, siedzisz lamusy dupa cicho i tyle?
jesteś tak daleko od swojej mety imo jak można, przecież jakbyś był niewinny to jestem pewien że od czytania Ciebie tutaj dostałbym wylewu
a nie ma nic
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 14:43:17 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 25, 2023 14:43:17 GMT 1
to ja w Cenariusa i Smasher decyduj myślę że nie robisz mnie w huja Kurwa ale jak tak pójdziemy to przecież jeżeli mafia to Cenarius Iau to mogą np. razem pójść w kogoś innego i nas doprowadzić do remisu w meczówce xD czy się mylę No też mi tak wychodzi. Zrobią remis i losowanie decyduje. Nie wkurwiaj mnie, Gump. Ustalmy jeden cel.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 14:44:43 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 25, 2023 14:44:43 GMT 1
to ja w Cenariusa i Smasher decyduj myślę że nie robisz mnie w huja Kurwa ale jak tak pójdziemy to przecież jeżeli mafia to Cenarius Iau to mogą np. razem pójść w kogoś innego i nas doprowadzić do remisu w meczówce xD czy się mylę nie no, to głosowanie przedwstępne, musimy we trójkę zaglosować na podstawie tego co przeważy chociaż skoro ja dałem przeciwstawnie do Karasia którego mam za niewinnego 98% to już i tak jeden chuj, bo Ty masz te 5% winy no ale powiedzmy kwestia ceremonialna
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 14:45:02 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 25, 2023 14:45:02 GMT 1
czytacie mnie w ogóle
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 14:49:21 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 14:49:21 GMT 1
Kurwa no ja powiem tak - jeżeli tu ma być jakiś twist, to imo z Cenariusem w składzie
Jeżeli jest w mafii Iau, to nie dodaje mi się ani z Gumpem ani z Karasiem
Więc pod tym względem to by był bardziej optymalny lincz, bo jutro jeszcze jesteśmy bogatsi o mord w potencjalnych analizach
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 25, 2023 15:19:43 GMT 1
Dobranoc, do widzenia! Cześć, giniemy!
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 15:22:48 GMT 1
Kurwa jakimś cudem dodałem sobie ten thread jako bookmark i teraz każdy post mi wypierdala powiadomienie
Jak to wyłączyć, pomocy xd
|
|