Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 11:20:41 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 25, 2023 11:20:41 GMT 1
Domyślam się, że "cokolwiek" o mnie pisała, bo gdyby nie napisała całkowitego nic to rzuciło by się w oczy. Ale te cytaty to takie chuje muje, choć o kilku z nich faktycznie zapomniałem. Ale skoro ty znalazłeś je w 5 minut to i ja bym to zrobił jakby mi zależało. A jakbym teraz był mafią to by mi zależało. Kurde no problem z tym że ja jestem w stanie w miarę akuratnie opisać stosunek chyba każdego gracza do mnie, a ty tym czasem dość mocno się mijasz, bo przecież te posty Felie to raczej są soft uniewinnienia No zgadzam się, są soft uniewinnieniami. Wyszukajcie mój post gdzie pisałem, że posty Felietonistki omijałem wzrokiem, był taki. Wtedy był jeszcze ten etap gry gdy nie ogarnialem całego przekroju graczy, nie mówiąc o tożsamościach, których zwyczajnie nie znałem.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 11:24:34 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 25, 2023 11:24:34 GMT 1
Nie wspominam dużo o felietonistkę, bo są pewniejsze typy do ubicia, a felietonistki byłoby szkoda na tym etapie jakby była miastowa. Z tego powodu nie skupiałem się na niej w czytaniu i analizach, skutkiem tego nie mam mocno wyrobionego zdania. Na podstawie dotychczasowych interakcji jest taka neutral właśnie, ale w stronę miejskości jednak. przecież to jest straszny post z perspektywy czasu, szczególnie biorąc pod uwagę:
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 11:25:42 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 25, 2023 11:25:42 GMT 1
Lau najgorzej jeśli chodzi o podejście promiastowe, ja najgorzej jeśli chodzi o zwalczanie mafii. Centaur z kolei nie tworzy zbytnio kontentu i nie podejmuje tak otwartej gry, więc też ma mniejsze ryzyko na niemiastowe zagrania. Ja tworzę mnóstwo kontentu autorskiego, ostatnimi dniami coraz więcej. Nie mnie go oceniać, sam zjebałem uniewinnienie Felietonistki w późniejszej fazie, ale najpierw ją hejtowałem, więc jakoś się to żeruje. piszesz dopiero co że najpierw unikales jej tematu a wcześniej zgarniales creditsy wymuszone na tym że 'najpierw hejtowales'
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 11:32:21 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 25, 2023 11:32:21 GMT 1
Najpierw był mój hejt że się podczepiła pod miasto, które zjechało mnie za drugą część pierwszej analizy.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 11:37:40 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 25, 2023 11:37:40 GMT 1
Iau, jesteś?
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 25, 2023 11:39:41 GMT 1
jestem
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 25, 2023 11:40:52 GMT 1
Tak czy siak jezeli zabijemy dzisiaj Cen i okaze sie ze nie ma podwójnego^2 haczyka, to w meczowce bedzie wiadomo miedzy kim wybierac 50/50 z mojej perspektywy czyli chujnia. Teoretycznie przeciwstawni panowi tez beda wiedzieli ze sa niewinni ale to jakos specjalmnie mnie nie pociesza jakbym mial hard cleara xd tak czy siak ja bym zakladal ze dzisiaj Centurion -> A jak mafia to w meczowce zabijamy przeciwienstwo Garego (tzn. drugiego pana z CORE) i chuj jak Gary core mafia to robie mu bez zazenowania z przełykiem i trudno
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 25, 2023 11:42:01 GMT 1
To jest moj plan na teraz xD ale to nierealny plan bo pewnie padne dzisiaj a jak nie dzisiaj to jutro xd bo bedziecie szuakc we mnie jakies CUDACZNEGO 10/10 innojujacego sie mafioze ale zarazem mafioze ktory gra totalnie anty-miastowo, chujowo, slabo sie komunikuje i 100 rzeczy na mnie wskazuje xd jakbym byl w 2 spektrach autyzmmu a jestem po prostu sobie sobą miastowym jak zawsze
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 11:55:28 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 25, 2023 11:55:28 GMT 1
dlaczego nie odpowiadasz na moje pytania
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 12:44:00 GMT 1
via mobile
Post by Robert Karaś on Sept 25, 2023 12:44:00 GMT 1
Jeśli nie ma twista, to paranoja nas zabije, jeśliby był, to trzeba dobrze wybrać z pary Iau-Cenarius i patrzeć na reakcje reszty, jak nakierowują na odjebanie tego czy tamtego. Ciężkie zadanie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 13:04:19 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 25, 2023 13:04:19 GMT 1
ja jestem 55-45 za Iau
Ty zmieniłeś z Centaura na Iau
Smasher ma ich równo
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 13:04:49 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 25, 2023 13:04:49 GMT 1
chciałem zrobić matryce se średnia ważona ale Iau ma w dupie moje prośby o procenty
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 13:06:16 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 25, 2023 13:06:16 GMT 1
zakładam że Smasher i Karaś nie są w mafii razem
proste głosowanie i 2-1 przeważa?
Smasher co sądzisz
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 13:07:26 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 25, 2023 13:07:26 GMT 1
Zakładając że Iau i Centaur zagłosują na siebie
powiedzmy głosowanie na Iau
Iau - 4 Centaur - 1
no nie da się tego przeważyć i tak jeśli twist jest w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Sept 25, 2023 13:17:29 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 25, 2023 13:17:29 GMT 1
Adam Smasher: 1. Nie mam pojecia kim jest, a jeżeli miałby być tym, kim może być drogą eliminacją - to gra strasznie under-potencjał. Więc nawet nie zakładam, że jest jakimś prosem. Wydaje mi się jakimś przeciętniakiem, na moim poziomie główkowania, więc no raczej bym sie nie sugerował jego typami, chyba że celowo gra under-potencjał. 2. Posty kreacyjne drętwe, no ale to juz ta cała edycja, bywa. 3. Wchodził z każdym w interakcje i miał najwięcej interakcji 1 dnia, to się chwali. No i raczje wjebaniec bo duzy posting i duza aktywnosc. 4. Karasia pojazd do Smashera, sprawil ze Smasher od razu lekki siad wyszedł z kreacji i zaczał sie tłumaczyć na poważnie. No dla mnie to mocno mafijne mafiacorner.boards.net/post/66781/thread , jezeli zakldamy ze Smasher to jakis kozak. 5. No ale Smasher moze tez uwazac ze opina Karasia i chce go miec przy sobie - no ale to znowu mafijne, bo malo ktory znajomy ma za cel byc kumplami z ziomkami co fajniejszymi, tylko złapac mafie przeca. 6. Ten ton tłumaczacy tutaj był dalej kontynuowany: mafiacorner.boards.net/post/66800/threadFragmenty Smashera, ktore imho sa za powazne na ten moment, i jeszcze wychodzace z kreacji: a ty się obruszasz jakbym ci matkę obraził. Bo jest początek gry, na litość boską Kto sie tłumaczy takim tonem ze tłumaczenia musza zostac przyjete? No mafioza sie tak tłumaczy. Odpowiedz na moje pytanie z kim chcialby byc w mafii: Nie wiem, jakbym chciał być z kimś w mafii to pewnie z groźnymi graczami albo tymi wyglądającymi obecnie miastowo. Chwilowo to by był (o zgrozo) Karaś, Oh Dae-Su, może Najman. Odpowiedz od linijki imho. "Grozni/Miastowi gracze". Nuda. Dla mnie to jak unik od odpowiedzi, bo mogl tutaj cos ciekawego zajechać, a pojechał po prostym. no mogl. W swojej analizie znowu WYJASNIA (i jakie to wazne) ze kreacyjnosc byla kreacyjna, a nie try-hardowa. Hmm, no imho nie try-hardował, ale i tak słaba kreacja, taka blatant on the face. No ale im dalej w las tym lepiej: Nie widze w nim wstrzymania biegu. Nie ma charakterystycznego dla siebie chaosu - ale to moze rozwoj? Posting w temacie regularny i mocny, wiec byc moze mafijnego brkauje? Dodatkowo posty wieksze niz mniejsze, wiec widac chec do gry i pisania, i wykorzystywanie tego (czego jako mafia by nie prezentował?) No generalnie dalbym go zieloneg za calokształt, ale chyba nizej niz Ty wiec Firefox Smasher nie wiem
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 13:19:41 GMT 1
ja powiem tak no, mi jest wsio ryba dzisiaj, EWENTUALNIE jeśli miałbym wyciągnąć jakieś zalety głosowania jednego nad drugim, no to jeśli Iau padnie czerwony no to ja ciebie już wtedy maluje na zielono i chuj
Cenarius gra tak, że w zasadzie z każdym może być w tej mafii, więc no z jednej strony w drugiej meczówce już nie ma dyskusji a z drugiej jeżeli boimy się twistów, to jego lepiej odpalić
jeszcze właśnie się zabieram za czytanie jak wyglądały opinie co do was nawzajem na wszelki wypadek
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 13:22:43 GMT 1
Zgodnie z powyższymi punktami oraz moją teorią podjaraniową*, określam, że w jutrzejszym głosowaniu jestem aktualnie za Forrestem. *W przypadku niewinności Don kichota, na 70% mafia jest w składzie Firefox, Forrest Gump. kurwa no, przypomniałem sobie właśnie to czy mafijny Njay chciałby tak szybko wyjebać kozaka Montiego i się na nim wybielić? Nie wierzę, że mafia w składzie Monti, Egze, Cenarius wymyśliłaby próby odpalenia Forresta od d1, biorąc pod uwagę twój potencjał meczówkowy
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 13:28:33 GMT 1
Ja się dopiero teraz wieczorem dowiedziałem, że Gump to Monti i szczerze to mi to jebie. Monti zawsze wjeżdżał na pełnej i nie zbierał jeńców, stąd na początku myślałem, że iaudjefielf to on. A tak, to coś cienki ten Gump, taki łagodny jak na niego. Ostatnio jako Glorfindel przegiął pałę z bezsensowną agresją, tym razem spróbował coś poprawić i poszedł w spokój? Nie czytałem go dokładnie, teraz tak z pamięci na to wpadłem. i tu jeszcze od tego momentu zaczyna cię jechać, no nie wiem, jeden rabin powie że to nierozpoznanie tożsamości do miastowe, a drugi że fejk i Iau robił przecież to samo a mój mózg nie jest w stanie już stworzyć rzeczywistości, w której w tej dwójce nie ma ani jednego mafiozy
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 13:35:57 GMT 1
Zgadzam się na kolejkę Tasiemiec-Cenarius-Gump. Jeśli będzie pudło to przynajmniej umrę za coś, za co wierzę. my spider senses tingling, nop bo Tasiemiec był zielony, a ogólnie jeśli Cenarius miałby być w mafii z Gumpem no to ta kolejka jest przegrywająca dla mafii xd nie wiem jaki wniosek z tego wyciągnąć, bo wiadomo było, że to się rozjebie jak Tasiemiec poleci pierwszy zielony, więc co można z tego wywnioskować 1) jak leci Tasiemiec to przynajmniej jednego mają wepchniętego w kolejkę 2) jak leci Cenarius, to z tej trójki poleci max Tasiemiec no ale nie wiem czy mafiozo Njay miałby jaja tak wymienić swojego kolegę, gdzie matematycznie zakładaliśmy, że w dwójce Iau Gump jest pewnie jeden mafiozo
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 25, 2023 13:37:32 GMT 1
ja nie jestem przekonany NATOMIAST mamy 7-2, czyli przy pudłach 5-2, 3-2 meczówka - 3 lincze Jeżeli trafimy co najmniej jednego w międzyczasie, no to 6-1, 4-1, 2-1 meczówka - 4 lincze W składzie Tasiemiec, Cenarius, Kichot imo jest 2 mafiozów, ale nawet jeśli będzie tylko jeden, mamy lincz zapasu Jeśli tasiemiec wyjdzie czerwony, będzie czas w razie czego i Gumpa sprawdzić chyba że coś pojebałem Podoba mi się ta kolejka. Tylko jeśli Tasiemiec czerwony to Kichot przede mną i będzie elegancko jeżeli Cenarius czerwony to znowu jest śmierdzące w sensie że łatwo przyszło mu zgodzenie się na kolejkę zawierającą Gumpa na końcu
|
|