|
Post by Sheogorath on Sept 14, 2023 11:26:01 GMT 1
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 11:27:23 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 14, 2023 11:27:23 GMT 1
Ta Sowa to tak, żeby ktoś się mógł dojebać, czemu chcesz Sowę zabijać? ...Fuck, wpadłem Żeby się odsowiła i pokazała mądrość głowy
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 11:27:31 GMT 1
Jesteś głupszy, niż myślałem, robalu. Doedukuj się, kim jest Adam Smasher, zanim Adam Smasher przeprowadzi na tobie lobotomię bez znieczulenia. Nie muszę decydować, kto padnie w mordzie. Po prostu morduję. Spytaj Johnny'ego, na pewno chętnie opowie. Adam Smasher jest mafiozą. Czy muszę się doedukowywać bardziej? Wyszukaj se w Google, przestarzały kawałku oprogramowania. Wyszukałem sobie w Google Adam Smasher + Forrest Gump i nie wyskoczyło nic, żadne powiązanie, więc wygląda na to, że była to po prostu przypierdolka z dupy, zupełnie losowa, raczej mafijna, skoro nie potrafisz jej wytłumaczyć i jeszcze agresywnie odwracasz kota ogonem. Nie musisz nic, jeżeli lubisz się ośmieszać. A przypierdolka nie była z dupy, ale wyjaśnię, jak uznam za słuszne, mięczaku.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 11:28:21 GMT 1
Od głupiego gadania lepiej ściszyć mowę dziś głosujemy na.... ...Sowę Lub lepiej na frajera Adama Smashera Smashera zabić nie da się A gówno jedzą Karasie
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 14, 2023 11:28:47 GMT 1
Adam Smasher jest mafiozą. Czy muszę się doedukowywać bardziej? Wyszukałem sobie w Google Adam Smasher + Forrest Gump i nie wyskoczyło nic, żadne powiązanie, więc wygląda na to, że była to po prostu przypierdolka z dupy, zupełnie losowa, raczej mafijna, skoro nie potrafisz jej wytłumaczyć i jeszcze agresywnie odwracasz kota ogonem. Nie musisz nic, jeżeli lubisz się ośmieszać. A przypierdolka nie była z dupy, ale wyjaśnię, jak uznam za słuszne, mięczaku. Mam nadzieję, że nastąpi to przed pierwszym linczem. Bo na razie zupełnie szczerze, to Twoje wejście nie podoba mi się najbardziej.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 14, 2023 11:29:15 GMT 1
...Sowę Lub lepiej na frajera Adama Smashera Smashera zabić nie da się A gówno jedzą Karasie Co za częstochowskie rymy.
|
|
|
Post by Sheogorath on Sept 14, 2023 11:29:27 GMT 1
A przypierdolka nie była z dupy, ale wyjaśnię, jak uznam za słuszne, mięczaku. Zła odpowiedź, obawiam się, coraz gorzej Adam
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 11:31:21 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 14, 2023 11:31:21 GMT 1
Co sądzisz o Smasherze, Forrest Gump? On cię zaczepił, ty wrzuciłeś mema na temat jego kreacji, a jakieś wstępne zdania na temat jego przynależności? I chętnie posłucham rymowanki Jest w mafii albo w mieście, jeszcze nie wiem.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 11:32:33 GMT 1
A przypierdolka nie była z dupy, ale wyjaśnię, jak uznam za słuszne, mięczaku. Zła odpowiedź, obawiam się, coraz gorzej Adam
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 14, 2023 11:33:00 GMT 1
Kto jest w potrzebie i mnie wołał?
A może mam tylko pośredniczyć jako świadek.
Z życzeniami należy uważać.
Zwłaszcza gdy każde słowo ma znaczenie.
Jestem.
Słucham.
Ciut zaciekawiony.
|
|
|
Post by Sheogorath on Sept 14, 2023 11:34:07 GMT 1
To dobrze, że nie wiesz, bo jakbyś wiedział, to by znaczyło że jesteś w mafii, punkt dla Ciebie. A jakbyś miał umieścić go na skali od 1 do 7, gdzie 1 to POTĘŻNE przekonanie, że jest w mafii, a 7 to to samo, tylko że w mieście, to ile byś mu dal? Iauctu jaka jest historia tego nicku?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 14, 2023 11:38:06 GMT 1
a czyjegoś wejścia w temat nie lubisz? Sheogoratha. Dziwne pytania zadaje.
|
|
|
Post by Sheogorath on Sept 14, 2023 11:39:45 GMT 1
Zła odpowiedź, obawiam się, coraz gorzej Adam VIDEO ZE ŚMIECHEM Dobra Adam, to zmieniając temat z Ciebie, kto Ci nie przypasował? Forrest na plus czy na minus po swoich następnych postach? @up
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 11:50:01 GMT 1
Dobra Adam, to zmieniając temat z Ciebie, kto Ci nie przypasował? Forrest na plus czy na minus po swoich następnych postach? @up Ty mi się nie podobasz, Firefox mi się nie podoba. Forrest na zero, chociaż miał jeden spoko post w międzyczasie. U Karasia nie podoba mi się niereformowalna niechęć do zrozumienia kreacji innych graczy i budowanie na tej podstawie oskarżeń jebie na kilometr.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 14, 2023 11:51:05 GMT 1
Biorąc pod uwagę samą kreację Smashera w świecie cyberpunka to jest typowe dla tej postaci zachowanie i patrzenie na ludzi z góry. W końcu jedyną pozostałością z jego starego ciała jest mózg i mechanizacja pozwala mu w pełni wykonywać zadania ( odniesienie do lore cyberpunka).
Natomiast w temacie jego napinka wygląda sztucznie niezależnie od koloru i zapala się przy nim żółta lampa. Przy czym może to zwalić na karb kreacji i zobaczymy co z tego wyjdzie później.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 14, 2023 11:54:24 GMT 1
Od głupiego gadania lepiej ściszyć mowę dziś głosujemy na... Klasycznie, niemowę. Adam Smasher Co nie tak z Firefoxem?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 11:57:55 GMT 1
via mobile
Post by Sheogorath on Sept 14, 2023 11:57:55 GMT 1
O chuj, dopiero teraz zauważyłem, że ten mem od Forresta jest nawiązaniem do mafii,a nie tylko do kreacji, tylko jak głupi myślałem, że punchline będzie na ostatnim slajdzie xD
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 14, 2023 11:58:37 GMT 1
Sheogorath Pan tego świata rzekł, by połączyć wszystkie wasze maski.
Jestem zatem nagi, w swej oryginalnej postaci.
Z każdym mającym tyle samo wspólnego.
Jednak odnalezienie tych, którzy mają dodatkową maskę jest mym zadaniem, jak mniemam.
Książę Obłędu, czy nie nadchodzi właśnie Szary Marsz?
Czy Książę Porządku nie drży pod kopułą świadomości?
Jesteś w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 12:01:57 GMT 1
via mobile
Post by Sheogorath on Sept 14, 2023 12:01:57 GMT 1
Nie odpowiada się pytaniem na pytanie. Chyba, że ten wywód miał być odpowiedzią, wtedy pas
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 12:03:57 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 14, 2023 12:03:57 GMT 1
laktator pisz po polsku
|