|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 12:05:29 GMT 1
Od głupiego gadania lepiej ściszyć mowę dziś głosujemy na... Klasycznie, niemowę. Adam Smasher Co nie tak z Firefoxem? Tania przypierdolka do Sowy, typ wrzucił jednego kreacyjnego posta i poszedł, jesteśmy w pierwszych godzinach 48-godzinnego cyklu, a to wyciąganie do aktywności imo na siłę.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 12:07:49 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 14, 2023 12:07:49 GMT 1
To dobrze, że nie wiesz, bo jakbyś wiedział, to by znaczyło że jesteś w mafii, punkt dla Ciebie. A jakbyś miał umieścić go na skali od 1 do 7, gdzie 1 to POTĘŻNE przekonanie, że jest w mafii, a 7 to to samo, tylko że w mieście, to ile byś mu dal? Iauctu jaka jest historia tego nicku? 3,5 panie lil'[cenzura ze względu na zakaz meta-gry]. Players - A Haiku by forrest Oh end of summer then an other, players talks near the creations Sheogorath to Hermiona Granger.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 12:13:56 GMT 1
Forrest dlaczego pogrywasz se z regulaminem?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 12:14:02 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 14, 2023 12:14:02 GMT 1
A przypierdolka nie była z dupy, ale wyjaśnię, jak uznam za słuszne, mięczaku. Skąd założenie, że dożyjesz słuszności?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 12:16:06 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 14, 2023 12:16:06 GMT 1
Hermiona Granger to postać fikcyjna nieutożsamiana z graczami, post odnosi się do prymusostwa daedrycznego pomiotu.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 12:16:13 GMT 1
A przypierdolka nie była z dupy, ale wyjaśnię, jak uznam za słuszne, mięczaku. Skąd założenie, że dożyjesz słuszności? Mamy jeszcze 1.5 doby do pierwszego linczu, zdążysz jeszcze contentu mi nagenerować.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 12:16:46 GMT 1
Hermiona Granger to postać fikcyjna nieutożsamiana z graczami, post odnosi się do prymusostwa daedrycznego pomiotu. Cugowski też?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 12:17:44 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 14, 2023 12:17:44 GMT 1
Krzysztof Piotr Cugowski (ur. 30 maja 1950 w Lublinie) – polski piosenkarz, senator VI kadencji. Współzałożyciel i wieloletni wokalista rockowego zespołu Budka Suflera. Nagrał z nim dwanaście albumów studyjnych, wśród Nic nie boli, tak jak życie, którego sprzedaż przekroczyła milion egzemplarzy.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 12:17:49 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 14, 2023 12:17:49 GMT 1
Forrest dlaczego pogrywasz se z regulaminem? wytykanie pogrywania z regulaminem też jest pogrywaniem z regulaminem więc ucinam regulaminowy temat, nie wspominaj o tym więcej, Adamie, a Forrest niech nie odpowiada
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 14, 2023 12:18:54 GMT 1
Adam SmasherJakbyś był w mafii, to z kim chciałbyś tworzyć ten zacny zespół, wybierając z graczy, którzy mają chociaż jedną napisaną wiadomość? W mafii zmierzającej do zwycięstwa oczywiście.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 12:18:56 GMT 1
Krzysztof Piotr Cugowski (ur. 30 maja 1950 w Lublinie) – polski piosenkarz, senator VI kadencji. Współzałożyciel i wieloletni wokalista rockowego zespołu Budka Suflera. Nagrał z nim dwanaście albumów studyjnych, wśród Nic nie boli, tak jak życie, którego sprzedaż przekroczyła milion egzemplarzy.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 14, 2023 12:19:45 GMT 1
Motywacja Forresta jest intrygująca.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 14, 2023 12:23:06 GMT 1
Dobra Adam, to zmieniając temat z Ciebie, kto Ci nie przypasował? Forrest na plus czy na minus po swoich następnych postach? @up Ty mi się nie podobasz, Firefox mi się nie podoba. Forrest na zero, chociaż miał jeden spoko post w międzyczasie. U Karasia nie podoba mi się niereformowalna niechęć do zrozumienia kreacji innych graczy i budowanie na tej podstawie oskarżeń jebie na kilometr. A jak to "jebie na kilometr" się ma na skali podejrzeń do Firefoxa i Sheogoratha? Nie podoba mi się ten post, bo w sumie ze mną masz top 2 interakcji, z czego te z Johnnym zdaje się są kreacyjne i wymuszone przez pochodzenie z jednego uniwersum, tymczasem o mnie piszesz tak jakbyś sobie dopiero przypomniał, że masz się wypowiedzieć i nie jest to naturalne. Z zarzutem w moim kierunku ("niereformowalna niechęć do zrozumienia kreacji innych graczy") się nie zgadzam. Po pierwsze, na razie dotyczyć by to potencjalnie mogło jednego gracza - Ciebie. Do innych się raczej nie przypierdalałem, a na pewno nie mocno. Po drugie, ja rozumiem, że możesz sobie budować konflikt z Johnnnym, bo jesteście kreacjami z jednego środowiska. Ale jak piszesz o rozsmarowaniu Forresta, na pytanie Firefoxa odsyłasz do Google, a jak Google nic nie pokazuje i postanawiam podrążyć, to reagujesz agresją, a teraz jeszcze piszesz, że moje zachowanie jebie na kilometr, bo śmiałem się do Ciebie doczepić. No coś tu jest nie tak. I sorry, ja akurat nie jestem fanem kreowania się dłużej niż przez 2-3 posty, no chyba że ktoś w kreacji przemyca jakąś grę i jest to dla innych zrozumiałe. Ty na razie tylko pierdolisz, że tamtego zabijesz, tego zdepczesz, a owego rozsmarujesz. Ok, tylko niech to ma jakieś podstawy w grze. Dla mnie na przykład przypierdolka do Forresta nie miała podstaw, to się dojebałem.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 14, 2023 12:26:51 GMT 1
Tania przypierdolka do Sowy, typ wrzucił jednego kreacyjnego posta i poszedł, jesteśmy w pierwszych godzinach 48-godzinnego cyklu, a to wyciąganie do aktywności imo na siłę. A to akurat celna uwaga ze strony Smashera. Bardzo nie lubię wyciągania nieaktywnych na początku gry. Wszyscy mają swoje życie, a już zwłaszcza w tym trybie, gdy ważne wydarzenia są dopiero za ponad 30h, wygląda to dla mnie niesmacznie, że wyciąga się typa po jednym poście kreacyjnym. Tak więc Firefox, wytłumacz się, dlaczego akurat do Sowy się dojebałeś a nie do innego jednopostowca?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 12:27:11 GMT 1
via mobile
Post by lowrider on Sept 14, 2023 12:27:11 GMT 1
Na przyszłość proszę nie wszczynać bójek o regulamin, jak pała zostanie przegięta to będę reagować, nie musicie się tym przejmować.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 12:28:08 GMT 1
Ty mi się nie podobasz, Firefox mi się nie podoba. Forrest na zero, chociaż miał jeden spoko post w międzyczasie. U Karasia nie podoba mi się niereformowalna niechęć do zrozumienia kreacji innych graczy i budowanie na tej podstawie oskarżeń jebie na kilometr. A jak to "jebie na kilometr" się ma na skali podejrzeń do Firefoxa i Sheogoratha? Nie podoba mi się ten post, bo w sumie ze mną masz top 2 interakcji, z czego te z Johnnym zdaje się są kreacyjne i wymuszone przez pochodzenie z jednego uniwersum, tymczasem o mnie piszesz tak jakbyś sobie dopiero przypomniał, że masz się wypowiedzieć i nie jest to naturalne. Z zarzutem w moim kierunku ("niereformowalna niechęć do zrozumienia kreacji innych graczy") się nie zgadzam. Po pierwsze, na razie dotyczyć by to potencjalnie mogło jednego gracza - Ciebie. Do innych się raczej nie przypierdalałem, a na pewno nie mocno. Po drugie, ja rozumiem, że możesz sobie budować konflikt z Johnnnym, bo jesteście kreacjami z jednego środowiska. Ale jak piszesz o rozsmarowaniu Forresta, na pytanie Firefoxa odsyłasz do Google, a jak Google nic nie pokazuje i postanawiam podrążyć, to reagujesz agresją, a teraz jeszcze piszesz, że moje zachowanie jebie na kilometr, bo śmiałem się do Ciebie doczepić. No coś tu jest nie tak. I sorry, ja akurat nie jestem fanem kreowania się dłużej niż przez 2-3 posty, no chyba że ktoś w kreacji przemyca jakąś grę i jest to dla innych zrozumiałe. Ty na razie tylko pierdolisz, że tamtego zabijesz, tego zdepczesz, a owego rozsmarujesz. Ok, tylko niech to ma jakieś podstawy w grze. Dla mnie na przykład przypierdolka do Forresta nie miała podstaw, to się dojebałem. Nie wiem, nie rysowałem wykresu. Nie rozumiem totalnie twojego zarzutu, chińczyk mnie spytał kto mi się nie podoba to mu odpowiedziałem. Gdzie tu wymuszenie czegokolwiek? Cała ta agresja jest kreacyjna, a ty się obruszasz jakbym ci matkę obraził. Co mnie obchodzi, czy jesteś fanem kreowania się przez 3 posty, czy 30? Mamy 48-godzinny tryb dnia, do linczu 1.5 doby a zachowujesz się, jakbyśmy mieli już pożar. Dodatkowo jeszcze nie wiem, czy się za bardzo wczuwasz, czy wyłączyłeś poczucie humoru na tę edycję, ale to o Google'u było skierowane do Mozilli (PRZEGLĄDARKI INTERNETOWEJ), nie do ciebie.
|
|
|
Post by Marcin Najman on Sept 14, 2023 12:34:55 GMT 1
czy ktoś mi wytłumaczy skond na zgrupowaniu reprezentacji POLSKI tylu chińczyków??????
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 14, 2023 12:35:28 GMT 1
Co do Forresta, żeby była jasność, że nic sobie z dupy nie wyciągam: Życie jest jak pudełko czekoladek. Czasami nic się nie dzieje, a czasami zaśpisz do roboty trzy godziny. Ten post na wejście nie spodobał mi się jakąś taką niezręczną konstrukcją - niby kreacyjny, ale coś tam o prawdziwym życiu przemycimy, nie wiem po co to, dlatego sobie rzuciłem posta o nim wzmocnionego kreacją. Dalej to wyciąganie kreacji z poprzednich edycji, chuj wie po co to, bardzo dziwne a tak naprawdę na tym etapie nic niewnoszące. Memik o mnie zajebał mi trochę TMI ale może jestem biased. Na lekki plusik ten post, o czym już wspominałem: Co sądzisz o Smasherze, Forrest Gump ? On cię zaczepił, ty wrzuciłeś mema na temat jego kreacji, a jakieś wstępne zdania na temat jego przynależności? I chętnie posłucham rymowanki Jest w mafii albo w mieście, jeszcze nie wiem. Natomiast nie jest to na razie nic co by go w 100% oczyszczało.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 14, 2023 12:36:48 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 14, 2023 12:36:48 GMT 1
Tania przypierdolka do Sowy, typ wrzucił jednego kreacyjnego posta i poszedł, jesteśmy w pierwszych godzinach 48-godzinnego cyklu, a to wyciąganie do aktywności imo na siłę. A to akurat celna uwaga ze strony Smashera. Bardzo nie lubię wyciągania nieaktywnych na początku gry. Wszyscy mają swoje życie, a już zwłaszcza w tym trybie, gdy ważne wydarzenia są dopiero za ponad 30h, wygląda to dla mnie niesmacznie, że wyciąga się typa po jednym poście kreacyjnym. Tak więc Firefox, wytłumacz się, dlaczego akurat do Sowy się dojebałeś a nie do innego jednopostowca? A ja lubię wyciągać wcześnie: myślę, że te najwcześniejsze strony mogą sporo powiedzieć. Wiadomo, że mafioza chce wyrobić pozycję lub w planie minimum nie trafić na świecznik za szybko. Czy Sowa to jakiś ogar, który postawił się w roli obserwatora? Czy to mafioza, który chce przeczekać wczesne formowanie świecznika, żeby się nie poplamić? A czemu akurat Sowa: cóż, rzuciła najbardziej "nietreściwym" jednopostem, onomatopejką, a jednocześnie czekała, jak mniemam, na start gry, bo wpisała się stosunkowo wcześnie. Równie dobrze mógł się tam pojawić Cenarius, ale Sówka jakby roztoczyła większą enigmatyczność, stąd wybór
|
|
|
Post by Marcin Najman on Sept 14, 2023 12:38:51 GMT 1
nie powołam do składu nikogo kogo nazwiska nie potrafie wymówić
|
|