|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 15, 2023 19:30:53 GMT 1
Dobra. Rozegram to po swojemu. Ktoś chciałby dziś zlinczować Silverhanda? No dobra, jeszcze raz. Pytałem co na niego masz, dasz coś? I dlaczego już dzisiaj chcesz się za niego brać? To samo, co o nim pisałem wczoraj. Chęć nadmiernego tłumaczenia wszystkich zjawisk na tej planecie, nawet tych najbardziej oczywistych. Myślałem, że po dzisiejszym czytaniu zmienię zdanie, ale tylko się w nim utwierdziłem. Wymuszony, nienaturalny vibe. Mocnych dowodów nie mam.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 19:30:57 GMT 1
Po co pisał pozytywnie o Najmanie i nic o Cenariusie? I czemu ja to teraz rozważam, a nie on? Mnie ma zależeć?
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 19:32:24 GMT 1
Odnośnie Silverhanda to na mafijnym mogli powiedzieć - "kopiuj przemyślenia Karasia, to cię uniewinnią".
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 19:32:52 GMT 1
ja Cię pytałem, czemu mnie podejrzewasz pisałeś to zanim o Tobie więcej wspominałem dlaczego ja jestem w mafii? bo nie z nienawiści jak Karas ---- w ogóle widziałem Tasiemca mówiącego, że Karas traci immunitet na dziś i Iau przyklaskuje kuriozum jakieś, Karaś jest najczystszy w grze Kurwiozalna sytuacja? Dla mnie zaczyna bredzić i szukać myszki tam, gdzie moim zdaniem, absolutnie nie jest. Nie wiem czy to jakieś gierki z mafią, żeby mnie nie zamordowali, czy Ty tak na serio, więc wyjaśnijmy sobie to. Nie przypierdalam się do Iau za tabelkę, czy jak Ty to nazywasz - analizę, a przynajmniej jest to argument trzeciorzędny z mojej perspektywy. Owszem, uważam, że to jest pozorowanie aktywności, przyjmuję do wiadomości Twój argument, że Twoim zdaniem mafiozo miałby tam na końcu jakieś wnioski, żeby zyskać coś na tym, ja to widzę inaczej, ale nie będę się tu kłócił, że któryś z nas błądzi niebywale, uważam, że oba poglądy się bronią. To co mi się nie podoba w Iau to przede wszystkim: 1) wpasowanie się w moje estymatory tego, jak moim zdaniem zagra jak będzie w mafii; 2) pisze posty z perspektywy mafii; 3) gra na emocjach; 4) normalnie jest betonem a tu się niby ugiął pod presją ludu i zaczął napierdalać w glona, bo ludzie domagali się od niego napierdalania w glona; 5) i rozwijając powyższe, ogólnie mam wrażenie, że robi rzeczy na pokaz, a nie bo tak czuje. Zobacz, że już się wypostował. Ale ostatniego posta zużył na to, żeby napisać 100. Nie zostawił go sobie na jakąś obronę w razie czego, nie zostawił na atak, tylko go przepalił. 6) bardzo mnie zakuło to, jak podpiął się pode mnie z Kichotem. Wiem, że odnoszę się do mety, ale zrobię to nie wprost: w skrócie nienawidzę gracza kryjącego się pod Don Kichotem i jest to wiadome. Jak go rozpoznałem, to napisałem CapsLockiem, że można typa odjebać. Napisałem to bardziej dla jaj niż na serio. Kichot jest glonem i nie płakałbym, gdyby padł, ale uważam, że lepiej jak padnie Szogun, bo Szogun jest mafijny, a Kichot jest po prostu nijaki. No a co zrobił Iau? Napisał najpierw, że wie, czemu chcę głosować na Kichota, a potem walnął posta, jakby argumentującego, usprawiedliwiającego jego głos: mafiacorner.boards.net/post/67316A potem jeszcze jednego, strasznie śmierdzącego: mafiacorner.boards.net/post/67321 Aż go może zacytuję, bo w linki to się nie chce klikać: Panie Karaś, pojdę zatem za Twoim leadem i moim wstępnym "odglonowaniem", tzn. opcją, która sie wyklarowała, gdy inni zaczeli mi gadać o glonach i tym nie-ciskaniu. Jeżeli wszystkie inne opinie o tym że Sheo jest KIMŚ charakterystycznym są prawdziwe, to on i tak będzie miał giga ciężary w dniach nastepnych i nie widzę musu teraz go linczować, zwłascza ze ma potencjalnie z 20 postów, do ktorych sie moze odnosic (to tak luzno napisalem, nie dosłownie, ale ma mnogo materialu). Przecież ten post to jest jeden wielki czerwony tekst!!! Jak Ty tego możesz nie widzieć? Po pierwsze, Iau twierdzi, że idzie za moim "leadem", choć wie, że moje motywacje w głosowaniu na Kichota mogą być pozagrowe (a tak naprawdę trollowałem). No chujowe co najmniej, o ile nie śmierdzące. Po drugie, pisze jakby miał de facto w dupie jak gra Sheogorath, tylko KIM JEST! Iau zajmuje się nie ocenianiem mafijności, tylko tym, kto się gdzie kryje. I w ogóle co to za pisanie, że "i tak będzie miał giga ciężary"? Przecież to jest pisanie z perspektywy mafii! No kurwa, przecież to mafia sobie zostawia na drugi dzień gościa "bo i tak pewnie padnie", a woli zlinczować typa, który mógłby się wybronić. Z jego posta wynika, że woli jebnąć Kichota, a Sheo to będzie miał jutro ciężary, czyli będzie się bronił może bronił cały dzień i uwaga się skupi na nim. No mnie to nie gra, w chuj mi się to nie podoba i uważam, że Iau jest w mafii, a uniewinnianie go to niesmaczny żart.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 19:32:58 GMT 1
Zresztą, on sam to pewnie wie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 19:34:04 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 19:34:04 GMT 1
No dobra, jeszcze raz. Pytałem co na niego masz, dasz coś? I dlaczego już dzisiaj chcesz się za niego brać? To samo, co o nim pisałem wczoraj. Chęć nadmiernego tłumaczenia wszystkich zjawisk na tej planecie, nawet tych najbardziej oczywistych. Myślałem, że po dzisiejszym czytaniu zmienię zdanie, ale tylko się w nim utwierdziłem. Wymuszony, nienaturalny vibe. Mocnych dowodów nie mam. Czyli nie wiesz kto to, no ok Zwykle bym te argumenty przyjął ale nie w tym przypadku, na pewno nie w pierwszy dzień
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 19:34:38 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 19:34:38 GMT 1
Odnośnie Silverhanda to na mafijnym mogli powiedzieć - "kopiuj przemyślenia Karasia, to cię uniewinnią". Ale to działa zawsze, w sensie w tym przypadku nie musieliby tego mówić na mafijnym bo mogłoby i tak się wydarzyć
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 19:35:28 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 19:35:28 GMT 1
dobra, widzę że sam do tego doszedłeś
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 19:35:51 GMT 1
Odnośnie Silverhanda to na mafijnym mogli powiedzieć - "kopiuj przemyślenia Karasia, to cię uniewinnią". Ale Ty uważasz, że on winny, czy że nie tak niewinny jak zawsze?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 19:35:56 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 19:35:56 GMT 1
Po co pisał pozytywnie o Najmanie i nic o Cenariusie? I czemu ja to teraz rozważam, a nie on? Mnie ma zależeć? No właśnie problem w tym że to wyższy poziom wyjebania i nie wiem czy jest z tego wyjście. Co mu szkodziło w ogóle powtórzyć te typy Forrestowi jak o nie spytał, skoro się nie zmieniły od rana?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 19:36:22 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 19:36:22 GMT 1
tylko to trochę inna gierka, powiedzmy tam na tym etapie już było 'niewinny bo niewinny', a teraz mam wrażenie jest tylko jakieś odczucie zawieszone w eterze
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 19:37:15 GMT 1
via mobile
Post by Marcin Najman on Sept 15, 2023 19:37:15 GMT 1
Mógłbym sie podpisać pod słowami Karasia o iau
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 19:37:47 GMT 1
Ja przy czytaniu Iau odniosłem wrażenie że jego posty są pisane z perspektywy mafii i jego wybuchy emocjonalne na tym etapie są dziwne. Dość szybko się wypostował przed linczem aby w razie czego nie dało się z nim prowadzić dyskusji. Najlepiej go punktował Karaś przy próbie zrozumienia logiki Iau.
Mi co nie podpasowało po części w nocy to jak próbował usiąść mi na plecy w tym poście mafiacorner.boards.net/post/67063 tak jakbym ja miał go za rączkę prowadzić w tej rozgrywce. Gdzie go punktował Karaś, gdzie nie punktowałem go ja? Skąd ten Karasio-centryzm? Czemu Ci tak bardzo zależy na jakimś uznaniu, zasługach?
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 19:38:41 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 19:38:41 GMT 1
mnie się Silverhand coraz bardziej podoba, umacniam się w tym readzie
fajne jak tak z odwagą się przypierdala na spontanie, nawet jeśli do pierdołek
nie kmini, czy warto
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 19:39:30 GMT 1
Gdzie go punktował Karaś, gdzie nie punktowałem go ja? Skąd ten Karasio-centryzm? Czemu Ci tak bardzo zależy na jakimś uznaniu, zasługach? nie, to nie było pytanie o uznanie ani zasługi. to było pytanie o percepcję. chciałem ją ocenić.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 19:40:11 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 19:40:11 GMT 1
Sowa też fajna
Cenarius musi odjebać solidna robotę detektywistyczna
Tasiemiec i Felietonistka nie wpierdalają się z buta w nikogo i to mnie niepokoi
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 19:40:34 GMT 1
Czemu Ci tak bardzo zależy na jakimś uznaniu, zasługach? nie, to nie było pytanie o uznanie ani zasługi. to było pytanie o percepcję. chciałem ją ocenić. a wyjaśnienie dlaczego się w międzyczasie wydarzyło w postach Sowy i moich na temat kopiowania
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 19:42:21 GMT 1
via mobile
Post by Sheogorath on Sept 15, 2023 19:42:21 GMT 1
Odkąd się pojawiłem, nie napisałem nic, co nie byłoby prawdą, mój sposób rozumowania jest jasny. Fakt, że nie spinam dupska sypiąc typami jak z rękawa też powinien być zrozumiały (bo go wyjaśniłem, adnotacja autora) Co mu szkodziło w ogóle powtórzyć te typy Forrestowi jak o nie spytał, skoro się nie zmieniły od rana? Bo mnie zirytował, że zamiast zadać to pytanie jak człowiek, to mi się wpieprza w rozmowę z Najmanem
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 19:42:50 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 15, 2023 19:42:50 GMT 1
Hej, jestem. Jakieś tl/dr? Mam 10 stron do nadrobienia, może być ciężko
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 19:42:59 GMT 1
przecież to jest forum, gramy asymetrycznie, jakie wpieprza? Szogun.
|
|