|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 19:05:24 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 19:05:24 GMT 1
A dlaczego Ty nie powiesz, jaki powinien być dalszy plan? Przecież nie masz nic do stracenia. Dawaj. Nie będę cię za rączkę prowadzić przecież, musiałeś na coś wpaść? Miałeś cały dzień Sheo kurwa, masz zaraz lecieć a ty nie chcesz podać swoich typów? Mam tylko jedno rozwiązanie tej zagadki i nie zachęca mnie do zdjęcia z ciebie głosu.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 19:06:58 GMT 1
A dlaczego Ty nie powiesz, jaki powinien być dalszy plan? Przecież nie masz nic do stracenia. Dawaj. Nie będę cię za rączkę prowadzić przecież, musiałeś na coś wpaść? Miałeś cały dzień kurwa gościu ale ja piszę na co wpadłem na bieżąco, mój 'cały dzień' zaczął się po pracy niedługo przed Tobą i jeszcze Cię swoim statementem broniłem, bo bardziej mi się dodawał Don Kichot więc wyciągam do Ciebie rękę, bo mam jakieś przeczucie, oczekuję tego, że MASZ COKOLWIEK DO POWIEDZENIA, a Ty dajesz to co wyżej? przecież to wygląda jak mafiozo który nie chce zostawiać śladów
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 19:07:18 GMT 1
Smasher możesz być moim nowym lowriderem.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 15, 2023 19:08:52 GMT 1
Ja przy czytaniu Iau odniosłem wrażenie że jego posty są pisane z perspektywy mafii i jego wybuchy emocjonalne na tym etapie są dziwne. Dość szybko się wypostował przed linczem aby w razie czego nie dało się z nim prowadzić dyskusji. Najlepiej go punktował Karaś przy próbie zrozumienia logiki Iau.
Mi co nie podpasowało po części w nocy to jak próbował usiąść mi na plecy w tym poście mafiacorner.boards.net/post/67063 tak jakbym ja miał go za rączkę prowadzić w tej rozgrywce.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 19:10:30 GMT 1
Ja przy czytaniu Iau odniosłem wrażenie że jego posty są pisane z perspektywy mafii i jego wybuchy emocjonalne na tym etapie są dziwne. Dość szybko się wypostował przed linczem aby w razie czego nie dało się z nim prowadzić dyskusji. Najlepiej go punktował Karaś przy próbie zrozumienia logiki Iau.
Mi co nie podpasowało po części w nocy to jak próbował usiąść mi na plecy w tym poście mafiacorner.boards.net/post/67063 tak jakbym ja miał go za rączkę prowadzić w tej rozgrywce. Gdzie go punktował Karaś, gdzie nie punktowałem go ja? Skąd ten Karasio-centryzm? Jaką masz konkretną opinię o ostatniej dyskusji, w której powołałem się także na Twoją wypowiedź - czysto obiektywnie jesteś w stanie stwierdzić, że odglanawianie przewijało się u Iau już wcześniej?
|
|
|
Post by Sheogorath on Sept 15, 2023 19:10:45 GMT 1
No dobra, a ja cię pytam jaki dalszy plan, jak wyjdzie niewinny. Jeśli nie brałeś pod uwagę takiej ewentualności to weź ją teraz
@johnny, wyłuszczę ci swój sposób myślenia, daederyczną perspektywę, i pozwolę sobie zignorować twoje dalsze posty w moją stronę: pojawiłem się godzinę temu, jednocześnie pisząc z pracy. Nadrabiam sobie post, ale nie mam specjalnie czasu ani ochoty brać się za analizę postów powstałych jak mnie nie było - czasu z wiadomych względów, ochoty, bo to co napisałem do tej pory przeszło bez większego echa i przez cały dzień dalej byłem jednym z głównych kandydatów do linczu. Swoją niewinność udowadniam bieżącymi relacjami, tzw. niewinnym luzem. Uda się, nie uda się, trudno, zdarza się, obrażać się nie będę
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 19:12:19 GMT 1
Szugorat, Ioktany, Don Kichot?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 19:15:42 GMT 1
Szugorat, Ioktany, Don Kichot? Albo Sówka zamiast Don Kichota, wtedy zachowanie Iaua wobec Kichota lepiej pasuje.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Post by Firefox on Sept 15, 2023 19:16:23 GMT 1
Witam witam, dopiero wstałem po nocce, pełny sił do walki z wiatrakami. I co tam? Mamy już tych mafiozów wytypiwanych? Kiedy leci Firefox? a u takiego Forresta nie czułeś agresywności? które konkretnie moje posty wydały Ci się agresywne? Któreś posty z wczoraj, jeśli bardzo chcesz to mogę poszukać jak wrócę z miasta, natomiast nie uważam ich teraz za istotne bo po sprawdzeniu twoich reakcji nie jesteś już u mnie tak podejrzany to szybko z lecenia do niebycia aż tak podejrzanym przeszedłem nie wiem, gdzie sprawdzano moją reakcję w ciągu tych trzech godzin kurwa nie podoba mi się ten Kichot jakby tam nie poszedł pressing to byśmy nic nie dostali pewnie i by radośnie prześmignął i codziennie tak dawał a to, co teraz dostałem, wydaje mi się kijowe jakby ulotniła się ta cwaniackość, wyjebka i nonszalancja Szugorat, Ioktany, Don Kichot? niestety tak łatwo nie ma zazwyczaj
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 19:16:47 GMT 1
Jestem bardziej niewinny od ciebie, więc nie podskakuj.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 19:18:02 GMT 1
Dlaczego Szugorat nawet nie próbował, jak miał Don Kichota przed sobą do linczu? To może być depresja wynikająca z tego, że razem są w mafii.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 15, 2023 19:18:24 GMT 1
Mi co nie podpasowało po części w nocy to jak próbował usiąść mi na plecy w tym poście mafiacorner.boards.net/post/67063 tak jakbym ja miał go za rączkę prowadzić w tej rozgrywce. Gdzie go punktował Karaś, gdzie nie punktowałem go ja? Skąd ten Karasio-centryzm? Jaką masz konkretną opinię o ostatniej dyskusji, w której powołałem się także na Twoją wypowiedź - czysto obiektywnie jesteś w stanie stwierdzić, że odglanawianie przewijało się u Iau już wcześniej? Z tym punktowaniem to jak nadrabiałem to najczęściej po prostu widziałem że Karaś mu odpowiadał.
Wczorajszą dyskusję twoją z Iau chciałem pominąć bo nie była przyjemna do czytania i uznawałem początkowo za kłótnię dwóch miastowych. Za to dzisiejsza twoja dyskusja z Iau zapala mi kolejną lampę ostrzegawczą przy Iau.
Tak jestem wstanie stwierdzić że u niego przewijało się odglanawianie. mafiacorner.boards.net/post/67043 Przewijali się tam Felietonistka i Cenariusz wtedy. Tą drugą listę dał w tym samym poście by nie było że zajmuje się tylko glonami ale i tak jako element wspólny dał tam Sowę.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 19:18:40 GMT 1
skąd Ty tak dużo wiesz Sówka
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 19:19:14 GMT 1
Będąc w mafii najbardziej bałem się remisu mafiozów, kiedy mafia decydowała.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 19:19:40 GMT 1
skąd Ty tak dużo wiesz Sówka Mam mądrą głowę.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 15, 2023 19:20:51 GMT 1
Gdzie go punktował Karaś, gdzie nie punktowałem go ja? Skąd ten Karasio-centryzm? Jaką masz konkretną opinię o ostatniej dyskusji, w której powołałem się także na Twoją wypowiedź - czysto obiektywnie jesteś w stanie stwierdzić, że odglanawianie przewijało się u Iau już wcześniej? Z tym punktowaniem to jak nadrabiałem to najczęściej po prostu widziałem że Karaś mu odpowiadał.
Wczorajszą dyskusję twoją z Iau chciałem pominąć bo nie była przyjemna do czytania i uznawałem początkowo za kłótnię dwóch miastowych. Za to dzisiejsza twoja dyskusja z Iau zapala mi kolejną lampę ostrzegawczą przy Iau.
Tak jestem wstanie stwierdzić że u niego przewijało się odglanawianie. mafiacorner.boards.net/post/67043 Przewijali się tam Felietonistka i Cenariusz wtedy. Tą drugą listę dał w tym samym poście by nie było że zajmuje się tylko glonami ale i tak jako element wspólny dał tam Sowę.
Wątek Don Kichota pojawił się u niego w tym poście dopiero mafiacorner.boards.net/post/67216
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 19:23:33 GMT 1
No to powinni się żreć między sobą będąc w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 19:24:20 GMT 1
via mobile
Post by Sheogorath on Sept 15, 2023 19:24:20 GMT 1
Nie będę cię za rączkę prowadzić przecież, musiałeś na coś wpaść? Miałeś cały dzień Sheo kurwa, masz zaraz lecieć a ty nie chcesz podać swoich typów? Mam tylko jedno rozwiązanie tej zagadki i nie zachęca mnie do zdjęcia z ciebie głosu. Moje typy nie różnią się specjalnie od typów, które podałem rano, poza tym, że zmieniłem zdanie na temat Silvera na podstawie tożsamości (tyle chyba mogę napisać bez spiny o regulamin). Może jak bym nie musiał odpowiadać na te same pytania all over again, to bym doszedł do nowych wniosków, ale wątpię. Nie mam czasu wracać do postów z dziś i rozważać jakieś nowe idee, odpowiadanie na bieżąco to inna sprawa
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 19:28:41 GMT 1
Jeśli jest w mafii, to Szugorat taktycznie tragicznie sobie tych podejrzanych dobrał.
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 19:29:43 GMT 1
Znaczy, wtedy Firefox miał spory sens, ale warto mieć jakiegoś glona, czy glonopodobnego w odwodzie.
|
|