|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 15, 2023 21:20:44 GMT 1
Gump, Karaś szybka opinia o Tasiemcu, Smasher też się może wypowiedzieć
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 21:21:14 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 21:21:14 GMT 1
Tasiemiec prawdopodobnie mafia, do tego jakiś Gump i ktoś z trzeciego szeregu. mafia bingo u twojej starej odhaczona w robocie byłaś? kiedy głos oddałaś?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 21:21:31 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 15, 2023 21:21:31 GMT 1
Gump, Karaś szybka opinia o Tasiemcu, Smasher też się może wypowiedzieć detektyw
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 21:22:11 GMT 1
Proponuję porozmawiać jutro o trio Felietonistka - lau - cenarius Ja bym jeszcze Sówkę dorzucił. I Don Kichota, jednak. I będzie piątka najniżej plasująca się w moim testamencie. Edit: Testament pisałem, jak widać niepotrzebnie. A potem po chipsy do Żabki pobiegłem. Ale biorąc pod uwagę, że Ciebie nie było dziś przez większość dnia, to to Twoje pytanie jest kurewsko niesmaczne. nom, pracowałem nie widzę niesmaku, tylko kluczową, godzinn ą wyrwę niebycia u typa którego przewidywano do mordu no ale powiedzmy że mogę założyć że nie chciałeś się rzucać w oczy czy coś? To jest jeszcze prostsze - pisałem testament. Wcześniej ciągle byłem w grze lub pracowałem i nie napisałem nawet słowa testamentu, a byłem pewien, że padnę i chciałem zebrać swoje przemyślenia. A to nierzucanie się w oczy to taki drugorzędny argument bym powiedział, ale trochę też. No i jeszcze moja małżonka bardzo mnie prosiła, żebym skoczył do Żabki po chipsy, to skoczyłem.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 15, 2023 21:23:53 GMT 1
Głos oddałam wczoraj a co?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 21:24:19 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 21:24:19 GMT 1
Gump, Karaś szybka opinia o Tasiemcu, Smasher też się może wypowiedzieć Szczerze to nie mam jakiejś mocno sprecyzowanej Długo go nie było, potem wpadł i zrobił parę dziwnych rzeczy, to forsowanie Sliverhanda było niezrozumiałe. Gość musi nie wiedzieć kto to, ale nie wiem czy w tym przypadku pressowanie go jest mafijne czy miastowe. Poczytam go jutro ale nie było tam też nic co jakoś by mocno mi zapaliło mafiowykrywacz do tej pory.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 21:24:31 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 21:24:31 GMT 1
Proponuję porozmawiać jutro o trio Felietonistka - lau - cenarius Ja bym jeszcze Sówkę dorzucił. I Don Kichota, jednak. I będzie piątka najniżej plasująca się w moim testamencie. Sówka imo niewinna
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 21:24:42 GMT 1
A to dlaczego? @karaś
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 21:27:55 GMT 1
Pewnie znowu ja padnę w mordzie, już się przyzwyczaiłem. Ten post to bait czy jakaś szopka? Cenarius zagrał słaby w opór dzień, i co takiego pisze.
Wierzycie, że gracz, który nie jest u nas propsowany na Toppera, który gra słabiutki dzień, który jest (a przynajmniej był w topie oskarzeń), którego kilku graczy nawet nie chciało komentować... wali taki komentarz na chwilę przed mordem?
Jeez.
Możesz mi wyjaśnić Cenarius co Ty w ogóle robisz tak pisząc i tak działając?
Zakładając, żę masz setki gier doświadczeń... a tutaj się uważasz za tak dobrze wypadającego gracza, że masz polecieć, mimo iż pograłes kaszę?
Albo mi to wyjaśnisz, albo to uznam za miafijne. Łolaboga.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 21:29:10 GMT 1
Gump, Karaś szybka opinia o Tasiemcu, Smasher też się może wypowiedzieć W testamencie dałem go do grupy niewiadomych z taką notką: b) Tasiemiec Uzbrojony – czasami mam wrażenie, że super niewinny, a potem wali jakimś takim dziwnym postem, że zaczynam wątpić. Np. to walenie w Silverhanda naturalne dla kogoś, kto nie używa mety i gra sam, ale jakby był w mafii, to przecież by mu powiedzieli, kto to i mógłby na przekór w niego iść. To dobry gracz, ja bym mu nie ufał tak do końca w kwestii koloru, ale też bym go nie linczował za szybko. Jak Iau winny, to jego notowania rosną, bo on raczej dobiłby kolegę niż go bronił i jeszcze oskarżał za to mnie.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 15, 2023 21:29:44 GMT 1
Gump, Karaś szybka opinia o Tasiemcu, Smasher też się może wypowiedzieć Szczerze to nie mam jakiejś mocno sprecyzowanej Długo go nie było, potem wpadł i zrobił parę dziwnych rzeczy, to forsowanie Sliverhanda było niezrozumiałe. Gość musi nie wiedzieć kto to, ale nie wiem czy w tym przypadku pressowanie go jest mafijne czy miastowe. Poczytam go jutro ale nie było tam też nic co jakoś by mocno mi zapaliło mafiowykrywacz do tej pory. no ja uważam, że to gracz o jednym z najwyższych skillów w naszej społeczności, szczególnie jeśli jest w mieście, a tu się kurwa skupił na Silverhandzie. To jest absurdalne. Do tego na tyle dobrze gra w mafii, że jest w stanie przemknąć przez całą edycję grając po prostu solidnie, nie wyróżniając się ani na plus ani na minus. Jeszcze wczoraj myślałem, że z tym Silverhandem to po prostu kwestia jego charakteru, ale po tym jak on dziś nadal to forsował, by ostatecznie inaczej zagłosować, mam coraz większe wątpliwości. Idealnie pasuje mi na ogarniętego mafiozę.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 21:30:10 GMT 1
aha, bo napisałeś, że nie spodziewali się równego wyniku, a wynik jest równy, czyli powinieneś napisać, że nie spodziewali się nierównego wyniku tylko równego, więc dywersyfikowali no ja się spodziewałem równego, ale co miałem dywersyfikować jak od 18 mam głos na Kichocie który sobie poszedł Masz rację, źle napisałem, bo się podjarałem spostrzeżeniem Znowu... nikt nie zwrocił uwagi na tego posta! Cenarius, inteligentny człowiek. Mega doświadczenie. Raczej chłodny i spokojny.
I uwaga... PODJARAŁ SIĘ (capsuje to, i aż sylabizuje POD-JA-RAŁ-SIĘ) bo uwaga:
Mafia mogła (ale nie musiała) zagłosować razem.
To jest truizm, to jest oczywistość, to ZAWSZE może wystąpić.
A dla Cenariusa fakt, że mafia MOGŁA NIE ZAGŁOSOWAC RAZEM.... JEST TAK PRZECUDOWNIE WSPANIAŁY ŻE:
Okazał najwięcej emocji z wszystkich postów które napisałem. Napisał posta pod wpływem emocji, w którym popelnił błąd. A tresć posta dotyczy czegoś TAK KURWA OCZYWISTEGO XD że nawet dla rigczu nie wypadałoby czegoś takiego mówić.
No chyba, że mamy teraz dziękować o Cenariuse, że nam uświadomiłeś, iż jest opcja (WOAH) że Mafia być moze nie zagłosowała razem.
Kurwa iks de XD
Co tutaj się wydarzyło.
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 21:30:55 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 21:30:55 GMT 1
Pewnie znowu ja padnę w mordzie, już się przyzwyczaiłem. Ten post to bait czy jakaś szopka? Cenarius zagrał słaby w opór dzień, i co takiego pisze.
Wierzycie, że gracz, który nie jest u nas propsowany na Toppera, który gra słabiutki dzień, który jest (a przynajmniej był w topie oskarzeń), którego kilku graczy nawet nie chciało komentować... wali taki komentarz na chwilę przed mordem?
Jeez.
Możesz mi wyjaśnić Cenarius co Ty w ogóle robisz tak pisząc i tak działając?
Zakładając, żę masz setki gier doświadczeń... a tutaj się uważasz za tak dobrze wypadającego gracza, że masz polecieć, mimo iż pograłes kaszę?
Albo mi to wyjaśnisz, albo to uznam za miafijne. Łolaboga.
sztywna przyjebka xd rozumiałbym prędzej rzucić w to jednolinijkowcem, ale mam wrażenie, że nadałeś dużo zbędnego volume
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 21:31:59 GMT 1
Nie podobało mi się to, jak rzucałaś jednozdaniówkami przed linczem. Bardziej kura, która się wygodnie rozsiadła na grzędzie a nie Sowa. Wyglądało, jakby Ci przebieg tego linczu pasował i tylko dogadywałaś z boku. Miałem bardzo nieprzyjemne odczucia jak to czytałem jeszcze raz, już znając kolor Szoguna.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 21:32:21 GMT 1
A poza tym moja uwaga co do Kichota, bo po śmierci księcia żałuje, że dalem temu piewszemu szansę (nadal ją może wykorzystać, tyle dobrego! Moze nie bede załować. OBY) Gra dosłownie to samo, co w swoich ostatnich dwóch edycjach jako mafiozo, łącząc w sobie najgorsze elementy obu mafioskich gier czyli: Symulowanie tego, że zagra. Obiecywanie a potem nie granie. Wyjebany i słaby luz. I taka próba przejścia dalej na tym. Eh. Mówilem sobie, że będe ufał swojej czutce, nawet jeżeli jest błędna, w wszystkich przyszłych grach, więc zamierzam swojej czutce w tej grze ufać, i już plejsuje Kichota jako Mafiozę. Oczywiście możę się uniewinnić, ale obecnie gra dokładnie to samo co w poprzednich mafiozkich grach. Jako, że jest zakaz metowania, to jak mnie zlinczujecie w obecnym linczu, to wrzuce to do testamentu, eloszka
|
|
|
Post by Sowa Mądra Głowa on Sept 15, 2023 21:32:57 GMT 1
Masz rację, źle napisałem, bo się podjarałem spostrzeżeniem Znowu... nikt nie zwrocił uwagi na tego posta! Cenarius, inteligentny człowiek. Mega doświadczenie. Raczej chłodny i spokojny.
I uwaga... PODJARAŁ SIĘ (capsuje to, i aż sylabizuje POD-JA-RAŁ-SIĘ) bo uwaga:
Mafia mogła (ale nie musiała) zagłosować razem.
To jest truizm, to jest oczywistość, to ZAWSZE może wystąpić.
A dla Cenariusa fakt, że mafia MOGŁA NIE ZAGŁOSOWAC RAZEM.... JEST TAK PRZECUDOWNIE WSPANIAŁY ŻE:
Okazał najwięcej emocji z wszystkich postów które napisałem. Napisał posta pod wpływem emocji, w którym popelnił błąd. A tresć posta dotyczy czegoś TAK KURWA OCZYWISTEGO XD że nawet dla rigczu nie wypadałoby czegoś takiego mówić.
No chyba, że mamy teraz dziękować o Cenariuse, że nam uświadomiłeś, iż jest opcja (WOAH) że Mafia być moze nie zagłosowała razem.
Kurwa iks de XD
Co tutaj się wydarzyło.
Czyli ten błąd, który zrobił to był jakiś fortel?
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 15, 2023 21:33:13 GMT 1
Karaś odpierdol się od Sowy, mam wrażenie, że sztucznie chcesz ją wepchnąć na swiecznik, bo nie wzbudza sympatii większości graczy
|
|
Firefox
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 21:33:26 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 15, 2023 21:33:26 GMT 1
Nie podobało mi się to, jak rzucałaś jednozdaniówkami przed linczem. Bardziej kura, która się wygodnie rozsiadła na grzędzie a nie Sowa. Wyglądało, jakby Ci przebieg tego linczu pasował i tylko dogadywałaś z boku. Miałem bardzo nieprzyjemne odczucia jak to czytałem jeszcze raz, już znając kolor Szoguna. mnie to akurat pasowało do osoby o cynicznym charakterku, która się bawi tym, co się dzieje i nie ma żadnej agendy
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 21:33:46 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 21:33:46 GMT 1
Strasznie od linijki te posty Laua mi się wydają teraz, na siłę. Oba. I to jeszcze przypueorzanie się do jakiegoś gówno posta przed mordem, no tak średnio bym powiedział
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 21:34:42 GMT 1
Znowu... nikt nie zwrocił uwagi na tego posta! Cenarius, inteligentny człowiek. Mega doświadczenie. Raczej chłodny i spokojny. I uwaga... PODJARAŁ SIĘ (capsuje to, i aż sylabizuje POD-JA-RAŁ-SIĘ) bo uwaga:
Mafia mogła (ale nie musiała) zagłosować razem. To jest truizm, to jest oczywistość, to ZAWSZE może wystąpić. A dla Cenariusa fakt, że mafia MOGŁA NIE ZAGŁOSOWAC RAZEM.... JEST TAK PRZECUDOWNIE WSPANIAŁY ŻE: Okazał najwięcej emocji z wszystkich postów które napisałem. Napisał posta pod wpływem emocji, w którym popelnił błąd. A tresć posta dotyczy czegoś TAK KURWA OCZYWISTEGO XD że nawet dla rigczu nie wypadałoby czegoś takiego mówić. No chyba, że mamy teraz dziękować o Cenariuse, że nam uświadomiłeś, iż jest opcja (WOAH) że Mafia być moze nie zagłosowała razem. Kurwa iks de XD Co tutaj się wydarzyło.
Czyli ten błąd, który zrobił to był jakiś fortel? Błąd nie ma znaczenia. Podjarał się czymś oczywistym. I aż musiał to napisać na forum. I z tego powodu (podjarania) jeszcze popełnił błąd. I jeszcze napisał explicte że się podjarał. Chryste. Wyobraź sobie Sowa: Wchodzisz po linczu do tematu. I piszesz. no fucking shit
|
|