|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 21:35:30 GMT 1
Ten post to bait czy jakaś szopka? Cenarius zagrał słaby w opór dzień, i co takiego pisze.
Wierzycie, że gracz, który nie jest u nas propsowany na Toppera, który gra słabiutki dzień, który jest (a przynajmniej był w topie oskarzeń), którego kilku graczy nawet nie chciało komentować... wali taki komentarz na chwilę przed mordem?
Jeez.
Możesz mi wyjaśnić Cenarius co Ty w ogóle robisz tak pisząc i tak działając?
Zakładając, żę masz setki gier doświadczeń... a tutaj się uważasz za tak dobrze wypadającego gracza, że masz polecieć, mimo iż pograłes kaszę?
Albo mi to wyjaśnisz, albo to uznam za miafijne. Łolaboga.
sztywna przyjebka xd rozumiałbym prędzej rzucić w to jednolinijkowcem, ale mam wrażenie, że nadałeś dużo zbędnego volume Słuszna uwaga, ale ja to jeszcze podbijam. Iau wychodzi, opóźnia wyjście i się wypostowuje, a wraca i nie odnosi się do tego, że zajebał niewinnego, nie odnosi się do oskarżeń wobec siebie, nie komentuje Kichota i tego, co sądzi na jego temat teraz, gdy zna kolor Szoguna, nie komentuje mordu, tylko od razu wjeżdża na Cenariusa. I to nie wygląda na spontaniczne. On czekał, śledził, celowo zignorował oskarżenia i jakby nigdy nic wjechał z ofensywą. No mnie to kurwa nie gra.
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 21:38:18 GMT 1
No tak, wrociłem mordo z posiedzenia na mafijnym, gdzie śmialiśmy się z twoich marnych typów przez trzy godziny, zbijając sobie piony z łatwo zabitego Szeo, mając podpinke pod 2-3 nastepnych graczy XD szkoda że nie udalo sie trafić w tego huncwota detektywa-Najmana! No ale mowilem kolegom. Detektywi nie są tacy blatant obvious. a teraz sobie wchodzę wyluzowany i kręce beczkę, bo wiem, że nie ogarniesz linczu na mnie, a jak ogarniesz, to Ci smutno będzie jak zobaczysz wyniki, jakie masz marny typy po 40 rozegranych edycjach. Przynajmniej ładne posty!
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 21:39:15 GMT 1
no cap
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 21:39:53 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 21:39:53 GMT 1
Voteban lau
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 21:40:03 GMT 1
ale każdy musi przeżyc etap mafi-pod-teze. Linczuj mnie i mniej za sobą ten okres, przyda Ci się na zdrowie!
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 21:41:26 GMT 1
Karaś odpierdol się od Sowy, mam wrażenie, że sztucznie chcesz ją wepchnąć na swiecznik, bo nie wzbudza sympatii większości graczy No jak sztucznie. Robi rzeczy, które mi nie grają, to ją atakuję, nie odpierdolę się od niej póki nie uznam, że zapracowała. I już lepiej podejrzewać Sowę, może niesłusznie, może słusznie, zobaczymy, niż Gumpa, top najczystszych w tej edycji. A jak już gadamy, to powiedz mi, będziesz coś bardziej aktywny, czy masz zamiar dalej być takim glonem? Edit, coby posta nie marnować: Jak sądzicie, ten głos Kichota z pizdy totalnej (we mnie) bardziej go czyści, czy obwinia? Bo ja mam wrażenie, że uniewinnia raczej, przecież gość i tak ma marną pozycję, jest glonem, po co miałby się jeszcze rzucać tak w oczy? Zwłaszcza jak leciał niewinny.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 15, 2023 21:44:18 GMT 1
Czemu Gump jest top najczystszych? I dlaczego tak bardzo interesuje Cię to co planuję? Będę grał kiedy będę miał czas i chęci.
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 21:44:52 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 15, 2023 21:44:52 GMT 1
Pewnie znowu ja padnę w mordzie, już się przyzwyczaiłem. Ten post to bait czy jakaś szopka? Cenarius zagrał słaby w opór dzień, i co takiego pisze.
Wierzycie, że gracz, który nie jest u nas propsowany na Toppera, który gra słabiutki dzień, który jest (a przynajmniej był w topie oskarzeń), którego kilku graczy nawet nie chciało komentować... wali taki komentarz na chwilę przed mordem?
Jeez.
Możesz mi wyjaśnić Cenarius co Ty w ogóle robisz tak pisząc i tak działając?
Zakładając, żę masz setki gier doświadczeń... a tutaj się uważasz za tak dobrze wypadającego gracza, że masz polecieć, mimo iż pograłes kaszę?
Albo mi to wyjaśnisz, albo to uznam za miafijne. Łolaboga.
Kto powiedział, że polecę za bycie koksem. W każdej edycji leciałem z mordu w dniu 1 lub 2, obudziłeś się wczoraj czy jaki chuj?
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 21:45:21 GMT 1
No tak, wrociłem mordo z posiedzenia na mafijnym, gdzie śmialiśmy się z twoich marnych typów przez trzy godziny, zbijając sobie piony z łatwo zabitego Szeo, mając podpinke pod 2-3 nastepnych graczy XD szkoda że nie udalo sie trafić w tego huncwota detektywa-Najmana! No ale mowilem kolegom. Detektywi nie są tacy blatant obvious. a teraz sobie wchodzę wyluzowany i kręce beczkę, bo wiem, że nie ogarniesz linczu na mnie, a jak ogarniesz, to Ci smutno będzie jak zobaczysz wyniki, jakie masz marny typy po 40 rozegranych edycjach. Przynajmniej ładne posty! Chyba nie pozostaje mi nic innego jak skorzystać z nauki Wojciecha i odpisać: "Z MAFIĄ NIE GADAM!", bo szkoda czasu i nerwów na Ciebie.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 21:48:24 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 15, 2023 21:48:24 GMT 1
Czyli ten błąd, który zrobił to był jakiś fortel? Błąd nie ma znaczenia. Podjarał się czymś oczywistym. I aż musiał to napisać na forum. I z tego powodu (podjarania) jeszcze popełnił błąd. I jeszcze napisał explicte że się podjarał. Chryste. Wyobraź sobie Sowa: Wchodzisz po linczu do tematu. I piszesz. no fucking shit Ty na trzeźwo tak? Bo nie wiem na ile poważnie brać ten losowy zestaw znaków
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 15, 2023 21:49:06 GMT 1
Czemu Gump jest top najczystszych? I dlaczego tak bardzo interesuje Cię to co planuję? Będę grał kiedy będę miał czas i chęci. Nie chce mi się więcej pisać na razie, więc wrzucam tylko wycinek z testamentu: b) Forrest Gump – kolejny, który gra zupełnie inaczej niż ostatnio jak był w mafii. Miał parę fajnych, miejskich przemyśleń. Najbardziej zaplusował mi tym ciągiem myślowym co do Smashera wczoraj. Wczorajsza kłótnia z Iau była raczej żenująca, ale mimo wszystko on tam wypadł lepiej. No i jego dzisiejsza dociekliwość około linczu i wcześniejszy spór z Iau były bardzo miejskie. Bardzo ładnie punktował nieścisłości związane z podejściem Iaua do Kichota. A o Twoje plany pytam, bo jeśli jesteś niewinny, to na razie jesteś dobrym kandydatem dla mafii, żeby wykreowała Cię jako cel do linczu. No a jak jesteś w mafii, to pasuje to do Ciebie i ten mord też do Ciebie pasuje. Tak więc Twoja osoba generalnie wydaje mi się dość interesująca obecnie.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 21:49:09 GMT 1
No tak, wrociłem mordo z posiedzenia na mafijnym, gdzie śmialiśmy się z twoich marnych typów przez trzy godziny, zbijając sobie piony z łatwo zabitego Szeo, mając podpinke pod 2-3 nastepnych graczy XD szkoda że nie udalo sie trafić w tego huncwota detektywa-Najmana! No ale mowilem kolegom. Detektywi nie są tacy blatant obvious. a teraz sobie wchodzę wyluzowany i kręce beczkę, bo wiem, że nie ogarniesz linczu na mnie, a jak ogarniesz, to Ci smutno będzie jak zobaczysz wyniki, jakie masz marny typy po 40 rozegranych edycjach. Przynajmniej ładne posty! Chyba nie pozostaje mi nic innego jak skorzystać z nauki Wojciecha i odpisać: "Z MAFIĄ NIE GADAM!", bo szkoda czasu i nerwów na Ciebie. Przecież to Ty sobie wymyśliłeś jakieś moje teoretycznie granie jako mafia, i lecisz całą grę pod tezę. W ogóle nie oceniasz mojej gry per se. Oceniasz SWOJE WYOBRAŻENIE poza-edycyjne w konfrontacji z tym co się dzieje. Kilkakrotnie sam napisałeś, że "No tak sobie wyobrażam, żeby zagrał, jak gra". Nie ma szansy walczyć z takim chochołem. Umrę, bo już nakręciłeś swoją fantazją na mnie takiego bata, że musze umrzeć, i zobaczysz, i się nauczysz na przyszłość, by oceniać po grze, a nie swoich wizjach jak X-by-zagrał-w-mafii. Ale pewnie poki nie zobaczysz mnie jako miastowego, to mi nie przyznasz racji, bo uparty jesteś być możę bardziej niż ja Co rozumiem, i akceptuje, dlatego nawet nie będe się bawił z Tobą w konkurs popularności i cóż - mogę ponieść ofiarę XD oczywiście wolałbym nie i zakladam, że miasto mnie latwo nie odjebie, chyba że morale będą niskie i sie zacznie robić słabo i jakiś głupi zbiorowy pomysł wejdzie do głowy, to może. obecnie chillera
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 21:49:57 GMT 1
Błąd nie ma znaczenia. Podjarał się czymś oczywistym. I aż musiał to napisać na forum. I z tego powodu (podjarania) jeszcze popełnił błąd. I jeszcze napisał explicte że się podjarał. Chryste. Wyobraź sobie Sowa: Wchodzisz po linczu do tematu. I piszesz. no fucking shit Ty na trzeźwo tak? Bo nie wiem na ile poważnie brać ten losowy zestaw znaków A ty tak na poważnie z tym, że mafia może zagłosowac osobno? Bo ja nie wiem czy mafia może głosować nie jako jednolity podmiot.
W sensie, może jakiś elaboracik, jakoś mi to yjaśnisz jak prostemu kmiotkowi? W sensie, że mafia ustala na mafijnym, "ej rozdzielmy głosy" i ona naprawde te głosy rozdziela? To tak mozna?
Ze teraz mam naprawde uważac, że w linczu na Księcia, mafia MOGŁA MIEĆ GŁOSY OSOBNO I OJEJU?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 21:53:01 GMT 1
nie rozumiem, co dywersyfikowali? przecież wynik nie jest równy co ty wąchasz w tym lesie centaur No normalnie, że nie wszystkie mafioki zagłosowały za nieboszczykiem, tylko część w DonKichotaaha, bo napisałeś, że nie spodziewali się równego wyniku, a wynik jest równy, czyli powinieneś napisać, że nie spodziewali się nierównego wyniku tylko równego, więc dywersyfikowali no ja się spodziewałem równego, ale co miałem dywersyfikować jak od 18 mam głos na Kichocie który sobie poszedł Masz rację, źle napisałem, bo się podjarałem spostrzeżeniem
Dla pamiętnych daje to cudowne spostrzeżenie!
Być może (ale nie wiadomo wsm) nie cała mafia głosowala razem! Aleluja.
Następny lincz z tą wiedza (być może, bo wsm to nie wiadomo) to łatwizna będzie cnie chłopaki
|
|
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 21:55:14 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 15, 2023 21:55:14 GMT 1
Strasznie mi się czyta ten posting
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 21:55:56 GMT 1
Być może to wina tego że to posting wyoutowanego mafiozy c'nie, hi-hi-hi
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 21:57:09 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 15, 2023 21:57:09 GMT 1
Ty na trzeźwo tak? Bo nie wiem na ile poważnie brać ten losowy zestaw znaków A ty tak na poważnie z tym, że mafia może zagłosowac osobno? Bo ja nie wiem czy mafia może głosować nie jako jednolity podmiot.
W sensie, może jakiś elaboracik, jakoś mi to yjaśnisz jak prostemu kmiotkowi? W sensie, że mafia ustala na mafijnym, "ej rozdzielmy głosy" i ona naprawde te głosy rozdziela? To tak mozna?
Ze teraz mam naprawde uważac, że w linczu na Księcia, mafia MOGŁA MIEĆ GŁOSY OSOBNO I OJEJU?
Postawiłeś chochoła z którym walczysz, do tego jesteś arogancki i agresywny. Nie lubię takich gier, dodatkowo nie będę karmił trolla, który lubi robić takie cyrki.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 21:59:49 GMT 1
No i nie wytlumaczył swojego olśnienia, spoko, zbijaj to na to, że jestem arogancki i agresywny. Jak będziesz chciał tak czy siak - to nadal czekam na uwagę wyjaśniająca na temat spostrzeżenia możliwości rozłożenia głosów przez mafię i co w tym takiego interesującego.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 15, 2023 22:02:07 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 15, 2023 22:02:07 GMT 1
Przecież ty nie czekasz na nic tylko się nabijasz z ludzi przeinaczając to co mówią. Wstyd.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 15, 2023 22:03:32 GMT 1
Co przeinaczyłem? Zacytowałem twoją wiadomość, która jasno mowi "no normalnie typie, nie wszystkie mafiaki zagłosowały razem" (być może) amazing
|
|