Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 7:49:20 GMT 1
Podejrzani - dwóch najbardziej podejrzanych poleciało wczoraj, co mi podcięło nieco skrzydła, ale i wstząsnęło do premyślenia wszystkiego od nowa, także mafia zrobiła mi w sumie przysługę. Jeśli miałbym teraz kogoś wskazywać to felietonistka i nieco mniej pewnie ty i don kichot, ale mówię to tak jeszcze mając w pamięci wczorajsze moje analizy. Core miasta łatwiej mi wskazać, jest to Smasher, Karaś, Oh dae su. No i teraz nie rozumiem, dlaczego piszesz o don kichocie w kontekście jego potencjalnej mafijności, gdzie wcześniej zakładałeś teorię, że ktoś z mafii poszedł w niewinnego Chichota? Nie skleja mi się to. Nie wyobrażam sobie też, jak bardzo cocky strategy byłby atak mafijnej Felietonistki na mafijnego mnie. Dla mnie trochę takie z dupy te Twoje typy, ale je akceptuję. Dzięki za te punkty, jeszcze ogarnianie tematu przede mną i na pewno te punkty mi mocno pomogą w korekcji moich poglądów. Skupianie się w analizach na pojedynczych postach powoduje, że takie korelacje umykają. Nie rozumiem jednak czemu Don Kichot ci się nie skleja. Tu rozważane są po prostu dwa scenariusze - miejski i mafijny.
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 7:53:00 GMT 1
Wychodzi na to, że następny do ostrzału powinien być Don Kichot lub Firefox, którzy się wykluczają.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 7:54:04 GMT 1
Dobra chuj, Gump mafia i od tej pory nie mam zamiaru z nim dyskutować, bo jak zawsze on każdy post rozłoży na czynniki pierwsze, siedem razy mnie obrazi, a na koniec zmanipulowany Iau mu jeszcze przyklaśnie.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 8:00:56 GMT 1
Ale - dzielenie zdań na poszczególne słowa - byle tylko pokazać swoją wyższość to jest przykład tak skrajnej manipulacji, że szkoda gadać. Gość wykorzystał moment, że zrobiła się moda na jechanie we mnie i go wykorzystał z zimną krwią.
W ostatnim czasie jak bym nie zaczął rozgrywki zawsze scenariusz jest ten sam. A mnie się serio nie chce dyskutować z ludźmi pokroju Forresta bo na to szkoda życia.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 8:03:34 GMT 1
Przed wyjściem z domu podaję pierwsze powołania do kadry...
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 8:05:27 GMT 1
Dobra chuj, Gump mafia i od tej pory nie mam zamiaru z nim dyskutować, bo jak zawsze on każdy post rozłoży na czynniki pierwsze, siedem razy mnie obrazi, a na koniec zmanipulowany Iau mu jeszcze przyklaśnie. A ze mną pogadasz?
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 8:06:24 GMT 1
Z Tobą zawsze dzielny druhu.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 16, 2023 8:09:38 GMT 1
Dobra chuj, Gump mafia i od tej pory nie mam zamiaru z nim dyskutować, bo jak zawsze on każdy post rozłoży na czynniki pierwsze, siedem razy mnie obrazi, a na koniec zmanipulowany Iau mu jeszcze przyklaśnie. No trochę mam wrażenie że ciebie tutaj w temacie brakuje. Masz ponad 24h by rozpisać swoje typy. Zapomniałem że ty to jesteś jednym z tych z którym bym mógł z przyjemnością pogadać. A to jak sam uniewinniałem Gumpa wynika właśnie z pomylonych tożsamości.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 8:10:07 GMT 1
A powołania Tasiemca beznadziejne. Powołał mafiozę i gościa, który nawet niewinności Iaua nie widzi. Gratuluję.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 8:16:46 GMT 1
Ja z perspektywy czasu uważam, że opóźnienie akcji przez częśc graczy super ruch. Sam wczoraj płakałem, że czuję się samotny, ale wtedy chyba fajnie się da właśnie obserwowa graczy. Ja na taką samotność zareagowałem zagęszczeniem ruchów i szukaniem sobie kolegów.
To tak odnośnie posta gdzie Silverhand zarzuca Felietonistce brak obecności.
|
|
|
Post by Johnny Silverhand on Sept 16, 2023 8:17:06 GMT 1
O ile bym pomyślał że rzeczywiście Iau mafia gdy Karaś wczoraj mocniej go przycisnął, tak patrząc jak się zachowywał się Iau przy analizach i jak to chaotyczne myśli miał każe mi sądzić że będzie niewinny.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 8:19:26 GMT 1
Natomiast oczywiście w moim świecie Felietonistka nawet jak wygląda niewinnie musi być traktowana ostrożnie po prostu ze względu na zdrowy rozsądek.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 8:26:21 GMT 1
Właśnie. Czemu powołanie Gumpa. Jeśli na przestrzeni ostatnich 20tu stron da się do nich dojść to mi proszę wybacz, a nawet nie odpowiadaj, dopiero nadrabiam, teraz to mnie jednak intryguje.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 8:31:17 GMT 1
Bo mafia to Tasiemiec, Gump i któryś z cichociemnych. Przy czym raczej nie Cenarius, który dobrze kmini z tym rozłożeniem głosów. Może ten Chichot i się Gump chciał na nim wybielić.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 8:34:34 GMT 1
A który moment dla ciebie mnie uniewinnił i Adam Smashera na przykład? Czy to bardziej ten przypadek gdzie nas uniewinniasz przez ich winę?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 8:34:50 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 8:34:50 GMT 1
A powołania Tasiemca beznadziejne. Powołał mafiozę i gościa, który nawet niewinności Iaua nie widzi. Gratuluję. Nigdzie nie napisałem, że będą oni stanowić trzon zespołu. Ty też możesz zapracować na powołanie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 8:35:35 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 8:35:35 GMT 1
Właśnie. Czemu powołanie Gumpa. Jeśli na przestrzeni ostatnich 20tu stron da się do nich dojść to mi proszę wybacz, a nawet nie odpowiadaj, dopiero nadrabiam, teraz to mnie jednak intryguje. Chciałbym zobaczyć, jak sobie radzi w ataku, przejmując inicjatywę.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 8:36:15 GMT 1
via mobile
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 8:36:15 GMT 1
Bo mafia to Tasiemiec, Gump i któryś z cichociemnych. Przy czym raczej nie Cenarius, który dobrze kmini z tym rozłożeniem głosów. Może ten Chichot i się Gump chciał na nim wybielić. Bronisz Cenariusa i Silvera, a mi zarzucasz błędne tropy. Ogarnij się.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 8:37:57 GMT 1
nie no, jak mam zareagować na coś takiego? przecież tu trzeba lekarza-psychiatry. ochłoń gościu Pokazuje że mam rację, a Twoje patrzenie z lotu ptaka jest błędne, a jeszcze tego potwierdzanie, to już w ogóle ambaras. Tak czy siak, brawo, opóźniles moje wyjscie z domu o 30 minut, bo sma nie potrafiles sprawdzic kto mnie prowokował do odkurwidolkownania/gadania o glonach, a gdy Cie o to poprosilem, to oczywiscie sporjzalem na stary wczorajszy post, gdzie temat w ogóle nie istniał xD Jak mafia tak pisze posty to ja jestem krolowa elżbieta.
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 16, 2023 8:38:05 GMT 1
A który moment dla ciebie mnie uniewinnił i Adam Smashera na przykład? Czy to bardziej ten przypadek gdzie nas uniewinniasz przez ich winę? O Smasherze pisałem wcześniej, on zadając pytania powoduje taki niepokój w serduszku, który u mnie miastowego pojawiał się tylko wtedy, kiedy pytania zadawał inny dobry miastowy, mafiozie takie coś jest bardzo trudno odtworzyć. Do Ciebie mam mniejsze zaufanie, ale mi niczym nie podpadłeś w tej edycji. Inna rzecz, że Tobie jak i mnie, ufać zbytnio nie można.
|
|