|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 0:10:56 GMT 1
via mobile
Post by Forrest Gump on Sept 16, 2023 0:10:56 GMT 1
Ad azjatum
A to nie jest tak że on co chwilę wyciąga wnioski i gra troche inaczej? Po fristajlujacym elfie teraz jest jakiś chłodny Koreańczyk i to się nawet spina
Jestes naczelnym archiwista tutaj - kuknij na Kreskrowkowa
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 0:24:17 GMT 1
via mobile
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 0:24:17 GMT 1
Jak chcesz spontaniczną akcję to poczekaj kurwa aż wrócę z pubu
A po drodze jeszcze do co najmniej dwóch wchodzę
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 0:35:00 GMT 1
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 16, 2023 0:36:01 GMT 1
A do brzegu: jeżeli Oh Dae-Su zrobi dymy, to będzie wesoło i ciekawie. Życzę nam tego!
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 4:10:27 GMT 1
Po pierwsze Gump ty socjopato po chuj zwyzywałeś wtedy Iaucośtam. Akurat ty się chuju nie denerwujesz. Ty krótkiego lontu nie masz. Ty ludzi obrażasz świadomie i po coś. Po co go tam tak styrałeś? Byłem pewien że tam inny się gracz posprzeczał z Lau. Jak tylko się dowiedziałem że to ty, to do mnie dotarło że to manipulacja. Ty byś nigdy się tak nie obraził tak mocno o takie gówno. Więc pytanie. Po chuj ci to było?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 4:28:44 GMT 1
To walcz Kichocie! Walcz! Daje Ci dzień do przodu, bylebyś miał fun z tej gry, mógł się w nią wgryźć, pograć nie z bolem głowy i nie odpaść tak jak ostatnio hehe, nawet jeżeli jestes mafiozo Have fun boi! Bo thats the point i mam nadzieje, ze zabawe bedziesz miał
A i tak to "forsowanie" na Ciebie to wszystko kreacja Forestera, ja nie mam spiny na jakieś swoje typy, i swoje odglonowanie, ani nic takiego
chociaż imho tak średnio przeszedłeś shit-testa, ale trudno, żyje sie dalej
From Russia with LoveKtóry mafiozo wam pisze taki tekst jak umiera albo jego kolega albo szugo?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 4:35:00 GMT 1
To walcz Kichocie! Walcz! Daje Ci dzień do przodu, bylebyś miał fun z tej gry, mógł się w nią wgryźć, pograć nie z bolem głowy i nie odpaść tak jak ostatnio hehe, nawet jeżeli jestes mafiozo Have fun boi! Bo thats the point i mam nadzieje, ze zabawe bedziesz miał
A i tak to "forsowanie" na Ciebie to wszystko kreacja Forestera, ja nie mam spiny na jakieś swoje typy, i swoje odglonowanie, ani nic takiego
chociaż imho tak średnio przeszedłeś shit-testa, ale trudno, żyje sie dalej
From Russia with LoveJaki kurwa mafiozo pisze takie posty?
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 4:36:03 GMT 1
ale kurwa jestem na urwanym XDDD dwa razy ten sam post zacytowałem
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 4:38:47 GMT 1
Silverhand gra jak we freakowej, więc ja bym go póki co nie ruszał z róznych, prostych powodów. Natomiast uważam, że obu liderom z poprzedniej rozgrywki daleko do osiągnięcia takiego samego poziomu w tej. Ale może to efekt tego, że jakaś dziwna mgła wojny tu siedzi. Sytuacja, gdzie jest za pięć dwunasta do linczu i dwóch kontrkandydatów w sumie nawet nie stara się przeżyć to już nie jest imo dobry znak. Kim był silverhand we frikowej? A dobra chuj pomyliłem frikową z discordową to bez znaczenia.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 4:45:34 GMT 1
Dobra, Iau, ja podejmę jeszcze jedną próbę, bo to dla mnie esencjalne. Nie wiem jak inaczej mam grać, jeśli jednym z najbardziej aktywnych graczy jest gość z którym nie umiem rozmawiać. Przepraszam za lekarza-psychiatrę. Jakbyś nie mógł głosować dzisiaj na nikogo z dwójki Szogun - Don Kichot, to na kogo byś głosował? Pytanie pomocnicze - czy uważasz odglanawianie za właściwą taktykę czy szukałbyś odpowiedzi w kimś bardziej aktywnym? Oraz czy jesteś w stanie przedstawić swój obecny vibe do pozostałej czwórki 'glonów', którą o 15:01 opisywałeś. Ty kurwa za coś przepraszasz. Ta jasne. Gump was wali w chuj fest.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 4:51:59 GMT 1
Dobra, Iau, ja podejmę jeszcze jedną próbę, bo to dla mnie esencjalne. Nie wiem jak inaczej mam grać, jeśli jednym z najbardziej aktywnych graczy jest gość z którym nie umiem rozmawiać. Przepraszam za lekarza-psychiatrę. Jakbyś nie mógł głosować dzisiaj na nikogo z dwójki Szogun - Don Kichot, to na kogo byś głosował? Pytanie pomocnicze - czy uważasz odglanawianie za właściwą taktykę czy szukałbyś odpowiedzi w kimś bardziej aktywnym? Oraz czy jesteś w stanie przedstawić swój obecny vibe do pozostałej czwórki 'glonów', którą o 15:01 opisywałeś. o ty gościu mam ciebie. "Dobra, Iau, ja podejmę jeszcze jedną próbę, bo to dla mnie esencjalne" Od kiedy ty masz potrzebe się tłumaczyć ze swoich ruchów? Napisałeś zrobię X bo zrobię coś tam. To absolutnie nie w twoim stylu.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 7:09:51 GMT 1
Poranny przegląd prasy nowo wybranego selekcjonera. Co tam o mnie piszą w tych tendencyjnych mediach? Oczywiście skomentuję każdy zarzut do mojej osoby. Szczerze to nie mam jakiejś mocno sprecyzowanej Długo go nie było, potem wpadł i zrobił parę dziwnych rzeczy, to forsowanie Sliverhanda było niezrozumiałe. Gość musi nie wiedzieć kto to, ale nie wiem czy w tym przypadku pressowanie go jest mafijne czy miastowe. Poczytam go jutro ale nie było tam też nic co jakoś by mocno mi zapaliło mafiowykrywacz do tej pory. 1. Zarzut, że forsowałem Silverhanda. Nie wiem kto to. Szczerze, to nawet mam to w dupie. Silverhand gra kupę? Gra. Zasługuje na świecznik? Zasługuje. Najpierw robi za streszczenie polskich lektur i audiodeskryptora dla retardów. Chciał tłumaczyć Einsteinowi podstawy termodynamiki. Wczorajszy wieczór po mordzie upłynął mu na rozmyślaniach przy śniadaniu jak to on nie ogarnął tożsamości. Większość broni go tylko przez pryzmat tożsamości. Jesteśmy ledwo po pierwszym mordzie, więc sorry miśki, ale w dupie mam jego tożsamość i dalej będę go cisnąć, jeśli niczego nie poprawi. b) Tasiemiec Uzbrojony – czasami mam wrażenie, że super niewinny, a potem wali jakimś takim dziwnym postem, że zaczynam wątpić. Np. to walenie w Silverhanda naturalne dla kogoś, kto nie używa mety i gra sam, ale jakby był w mafii, to przecież by mu powiedzieli, kto to i mógłby na przekór w niego iść. To dobry gracz, ja bym mu nie ufał tak do końca w kwestii koloru, ale też bym go nie linczował za szybko. Jak Iau winny, to jego notowania rosną, bo on raczej dobiłby kolegę niż go bronił i jeszcze oskarżał za to mnie. 2. Tutaj jest to o tyle ciekawe, że moje walenie w Silverhanda, opisujesz z dwóch perspektyw. Co do samego walenia, to patrz punkt 1. no ja uważam, że to gracz o jednym z najwyższych skillów w naszej społeczności, szczególnie jeśli jest w mieście, a tu się kurwa skupił na Silverhandzie. To jest absurdalne. Do tego na tyle dobrze gra w mafii, że jest w stanie przemknąć przez całą edycję grając po prostu solidnie, nie wyróżniając się ani na plus ani na minus. Jeszcze wczoraj myślałem, że z tym Silverhandem to po prostu kwestia jego charakteru, ale po tym jak on dziś nadal to forsował, by ostatecznie inaczej zagłosować, mam coraz większe wątpliwości. Idealnie pasuje mi na ogarniętego mafiozę. 3. Kolejna przysadzenie się do mnie o atakowanie Silverhanda. Patrz punkt 1. Nie rozumiem dlaczego tak doczepiłeś się mojej gierki z ogłoszeniem głosu na Silverhanda? Jak na takiego ogara i osobę, która rzekomo zna moją tożsamość, to nie powinno być dla Ciebie nic dziwnego w tym zagraniu. Tasiemiec: Buta mafijna. Samoonanizacja jakie ma dobre czutki. Potencjalna nadwiedza. (najman bez wyjasnieni? Troche mafijnego komentowania rozgrywki: mafiacorner.boards.net/post/67211/thread I to forsowanie Silverhanda xddddd co zawsze sie upiecze nieewazne ktora strony no moge go wstawic do swojej mafii na luzie - tego Tasiemca 4. Kolejny przytyk, że forsowałem Silverhanda. Patrz punkt 1. Buta mafijna? Samoonanizacja? Po prostu wytłumaczyłem dlaczego i jak widziałem w Najmanie osobę niewinną w momencie gdy nie czytałem intensywnie rozgrywki. Jakie wyjaśnieni by Cię wtedy usatysfakcjonowały? Że wyjąłem 20 randomowych znaków z jego wypowiedzi, ustawiłem w odpowiedniej kolejności i z translatora alfanumerycznego wyszło mi, że jest czysty? Litości. Generalnie wszystko, co zostało na mnie tu wyplute w nocy dotyczy moich podejrzeń względem Silverhanda. Oczywiście wszystkie te teorie są jedynie podkute jego tożsamością. Blah, blah, blah. Sam Silverhand mnie irytuje, jego sposób gry powoduje wrzody rogówek, a jeszcze jak czytałem te jego analizy błędnych tożsamościowych rozkmin, to po prostu miałem dość.
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 7:13:02 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 7:13:02 GMT 1
Ad Cenarius Wkurwiłem się wczoraj wieczorem, bo sygnalizowałem przed edycją, że mam motywację 50%, sygnalizowałem wczoraj że będę miał przez pierwsze dwa dni czasu 10%, dałem mimo to z siebie 30%, a i tak usłyszałem z dupy wnioski o graniu kupy.
Te moje punkty mam spisane i zaraz będę dalej analizował, tym razem już głębiej, bo w końcu mam trochę czasu. Taka gra lau mocno demotywuje do współpracy, ale może to rozchodzę, bo chłop raczej pobudki ma czyste.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 7:17:25 GMT 1
via mobile
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 7:17:25 GMT 1
O ile w ostatniej edycji wszedłem z mocnym planem gry, tak tym razem nie miałem czasu się przygotować i wszedłem do gry improwizacyjnie, bez strategii, stąd zgadzam się jednak z opiniami, że mało sobą reprezentuję. Wydaje mi się, że jednak niektóre z moich spostrzeżeń z analiz są dużo warte, zaraz będę do nich wracał.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 7:18:38 GMT 1
Ad Cenarius Wkurwiłem się wczoraj wieczorem, bo sygnalizowałem przed edycją, że mam motywację 50%, sygnalizowałem wczoraj że będę miał przez pierwsze dwa dni czasu 10%, dałem mimo to z siebie 30%, a i tak usłyszałem z dupy wnioski o graniu kupy. Te moje punkty mam spisane i zaraz będę dalej analizował, tym razem już głębiej, bo w końcu mam trochę czasu. Taka gra lau mocno demotywuje do współpracy, ale może to rozchodzę, bo chłop raczej pobudki ma czyste. Nie no, wczorajszy wieczór to popis grani kupy w Twoim wykonaniu. Przyczyny mnie nie za bardzo interesują. Ja tam nie widzę powodu, żebyś się tak wkurwiał. Ale skoro już jesteś, to chciałbym z Tobą pogadać. Dlaczego uważasz, że pobudki Lau są czyste? Ja w sumie zanotowałem post Karasia na jego temat i faktycznie chłop lubi bardzo mocno się podpinać pod nastroje wśród graczy "z posłuchem". Kto jest dla Ciebie na ten moment najbardziej podejrzanym, a komu byłbyś w stanie zaufać? Odpisz mi teraz, plz, bo potem będę skrollować z telefonu i może mi umknąć.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 7:27:28 GMT 1
Ad Cenarius Wkurwiłem się wczoraj wieczorem, bo sygnalizowałem przed edycją, że mam motywację 50%, sygnalizowałem wczoraj że będę miał przez pierwsze dwa dni czasu 10%, dałem mimo to z siebie 30%, a i tak usłyszałem z dupy wnioski o graniu kupy. Te moje punkty mam spisane i zaraz będę dalej analizował, tym razem już głębiej, bo w końcu mam trochę czasu. Taka gra lau mocno demotywuje do współpracy, ale może to rozchodzę, bo chłop raczej pobudki ma czyste. Nie no, wczorajszy wieczór to popis grani kupy w Twoim wykonaniu. Przyczyny mnie nie za bardzo interesują. Ja tam nie widzę powodu, żebyś się tak wkurwiał. Ale skoro już jesteś, to chciałbym z Tobą pogadać. Dlaczego uważasz, że pobudki Lau są czyste? Ja w sumie zanotowałem post Karasia na jego temat i faktycznie chłop lubi bardzo mocno się podpinać pod nastroje wśród graczy "z posłuchem". Kto jest dla Ciebie na ten moment najbardziej podejrzanym, a komu byłbyś w stanie zaufać? Odpisz mi teraz, plz, bo potem będę skrollować z telefonu i może mi umknąć. Właśnie odpaliłem kompa i chciałem bardziej poanalizować, ale takie intuicyjne szybkie posty mogą być faktycznie bardziej treściwe. No ten nocny posting jest dość przekonujący - jeśli chodzi o jego stosunek do mnie, to w pełni go rozumiem z jego perspektywy i przez to czuję tu miastowe wajby. Jasne, że może tu być udawany miastowy, ale tak głęboka analiza w wykonaniu mafii jest trudniejsza. Mam zawsze problem z tożsamościami, ale jeśli dobrze ją czytam, to tu też plusuje styl gry w kontekście przeszłych gier. Podejrzani - dwóch najbardziej podejrzanych poleciało wczoraj, co mi podcięło nieco skrzydła, ale i wstząsnęło do premyślenia wszystkiego od nowa, także mafia zrobiła mi w sumie przysługę. Jeśli miałbym teraz kogoś wskazywać to felietonistka i nieco mniej pewnie ty i don kichot, ale mówię to tak jeszcze mając w pamięci wczorajsze moje analizy. Core miasta łatwiej mi wskazać, jest to Smasher, Karaś, Oh dae su.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 7:37:17 GMT 1
Co do wczorajszego wieczornego spostrzeżenia, to tłumaczę dokładniej. Wychodząc z założenia, że konsensus zakładał bardziej równy wynik niż był w rzeczywistości i faktycznie, zakładając niewinność Don kichota, mafia nie sądzę, że głosowałaby w linczu wszyscy na jednego, bo zawsze lepiej dla nich się rozmyć niż skupiać w jednym punkcie. Jasne, że to nie jest pewnik, ale stawiałbym na to takie 2/3-3/4 szans. Wychodząc z tego założenia wynika, że ktoś z mafii na 60-70% zagłosował za Don Kichotem, a skoro wynik wyszedł jak wyszedł, wynika z tego, że: W przypadku niewinności Don kichota, na 70% mafia jest w składzie Firefox, Forrest Gump.
Jeśli tak gruby wniosek pierwszego dnia to nie jest powód do ekscytacji to nie wiem co nim może być.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 7:41:24 GMT 1
Co do wczorajszego wieczornego spostrzeżenia, to tłumaczę dokładniej. Wychodząc z założenia, że konsensus zakładał bardziej równy wynik niż był w rzeczywistości i faktycznie, zakładając niewinność Don kichota, mafia nie sądzę, że głosowałaby w linczu wszyscy na jednego, bo zawsze lepiej dla nich się rozmyć niż skupiać w jednym punkcie. Jasne, że to nie jest pewnik, ale stawiałbym na to takie 2/3-3/4 szans. Wychodząc z tego założenia wynika, że ktoś z mafii na 60-70% zagłosował za Don Kichotem, a skoro wynik wyszedł jak wyszedł, wynika z tego, że: W przypadku niewinności Don kichota, na 70% mafia jest w składzie Firefox, Forrest Gump. Jeśli tak gruby wniosek pierwszego dnia to nie jest powód do ekscytacji to nie wiem co nim może być. A czy jeśli okazałoby się, że Firefox jest winny, to byłbyś w stanie uniewinnić Forresta i Chichota?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 7:45:07 GMT 1
Podejrzani - dwóch najbardziej podejrzanych poleciało wczoraj, co mi podcięło nieco skrzydła, ale i wstząsnęło do premyślenia wszystkiego od nowa, także mafia zrobiła mi w sumie przysługę. Jeśli miałbym teraz kogoś wskazywać to felietonistka i nieco mniej pewnie ty i don kichot, ale mówię to tak jeszcze mając w pamięci wczorajsze moje analizy. Core miasta łatwiej mi wskazać, jest to Smasher, Karaś, Oh dae su. No i teraz nie rozumiem, dlaczego piszesz o don kichocie w kontekście jego potencjalnej mafijności, gdzie wcześniej zakładałeś teorię, że ktoś z mafii poszedł w niewinnego Chichota? Nie skleja mi się to. Nie wyobrażam sobie też, jak bardzo cocky strategy byłby atak mafijnej Felietonistki na mafijnego mnie. Dla mnie trochę takie z dupy te Twoje typy, ale je akceptuję.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 7:47:34 GMT 1
Właściwie w tą stronę implikacja nie działa, więc odpowiedź powinna brzmieć, że nie. Myślę jednak, że jakby ktoś z mafii głosował nad Don kichotem to faktycznie może być niewinny, ale to znowu takie 70%.
Zerknąłem właśnie w moje notatki i jest w nich, że Fireox z Forrestem się wyklucza w mafii, ale jeszcze muszę przeanalizować, czy słusznie.
|
|